De multiculturele “verrijking” . . .

Screenshot_72

(Door: “Elise Nijmegen”)

Gedwongen huwelijken komen veel voor. Ook in ons land worden meisjes gedwongen tot een huwelijk en leven hun leven verder als gevangene. De politie in Engeland is begonnen met een speciale actie op een aantal luchthavens, aangezien de jongste cijfers wijzen op een piek in kinderen die in het buitenland verhandeld worden om met familieleden of kennissen te trouwen. Gedwongen huwelijken zijn verborgen misdaden en in 2018 waren er 769 gedwongen huwelijksreizen naar Pakistan, 157 naar Bangladesh en 110 naar India en er is ook een sterke stijging in het aantal Somalische gedwongen huwelijken.
www.breitbart.com

Het is in mijn ogen krankzinnig wat de regeringen van de “open grenzen” lidstaten in Europa in opdracht van de EU doen. Ze laten miljoenen medisch ongecontroleerde immigranten naar Europa komen die een direct gevaar opleveren voor de bestaande nationale bevolking. Het is echt bizar dat de regering de gehele bevolking blootstelt aan de vele gezondheidsrisico’s die de asielinvasie met zich meebrengt.

In scholen in Duitsland hebben de immigranten de “Witte Pest” meegebracht, de dodelijkste besmettelijke ziekte ter wereld: er zijn nu 48 gevallen van tuberculose geconstateerd. Tien jaar geleden was tuberculose bijna uitgestorven in Duitsland en in 2018 waarschuwde het Robert Koch instituut al om de toen al zichtbare stijging niet te onderschatten. De media en de politiek zwijgen over de stijging van het aantal gevallen van tuberculose terwijl ze wel een hysterie maken over de mazelen… Het risico om te sterven aan de mazelen is in Europa ongeveer 1 op de 10.000 terwijl 1 op de 60 tuberculosepatiënten doodgaat.
https://fenixx.org

Buitenlandse dokteren in Engeland, zo laat onderstaand artikel weten, blijken verantwoordelijk te zijn voor 60% van alle klachten over onfatsoenlijk gedrag, aanranding en verkrachting.
www.dailymail.co.uk

Dat het beter is voor een land om uit de EU te gaan, bewijst Engeland, waar de mensen weer hoopvoller zijn over de toekomst en er al vele nieuwe handelsverdragen zijn getekend met de Brexit op komst. De werkeloosheid is gedaald, 3,8 %, tot het laagste niveau in 45 jaar en de lonen zijn gestegen, het hoogste percentage in een decennium.
www.dailymail.co.uk

Volgens een studie van de universiteit van Harvard kan de islamisering van een land niet worden gestopt als de moslimbevolking 16% van de totale bevolking bereikt. Nikoletta Inzce wijst erop dat veel landen die vandaag islamitisch zijn, zoals Turkije, Egypte en Syrië, oorspronkelijk christelijk waren. Ook in andere landen verdreef de islam een andere religie; Pakistan was voorheen hindoe, Afghanistan was boeddhistisch en Iran werd gedomineerd door het zoroastrianisme. Momenteel ziet Nikoletta een islamisering van Europa; het verschil tussen nu en de middeleeuwen is dat men destijds weerstand bood en nu niet… Zij vervolgt dat islam geen religie is, maar dat de islam een 100% leefsysteem is; met religieuze, juridische, politieke, economische, sociale en militaire componenten.
www.frontlinesnews.com

Net zoals in Duitsland veel politie en militair personeel achter de AFD staat, is dat ook het geval in Frankrijk, waar veel politie en militair personeel achter de partij van Marine Le Pen, Rassemblement National, en haar visie staan. Ik kan alleen maar hopen dat dit in ons mooie Nederland ook geldt voor vele militairen en politie, en dat die achter de visie van de PVV staan. De Ifop-studie, uitgevoerd voor de Jean Jaures Foundation, keek naar gemeenten met een groot aantal soldaten in vergelijking met de gemiddelde bevolking en in sommige daarvan, zoals Mailly-Le-Camp, stemde 50,4% van militairen op de partij van Marine Le Pen. In 2017 was er een soortgelijke studie, waarin naar voren kwam dat 51% van de politie waarschijnlijk voor Le Pen zou stemmen. Dat percentage zal mijns inziens nu wel hoger liggen, aangezien de politie in opdracht van Macron geweld moeten gebruiken tegen de moedige onschuldige burgers in gele hesjes.
www.breitbart.com

De Russisch-Israëlische historicus Alexander Maistrovoy waarschuwt voor een Europese “Homo Holocaust” door het groeiende aantal moslims in Europa. In Groot-Brittannië zijn de aanvallen op LGTB-mensen in één jaar gestegen met 80%, in Duitsland met ruim 12% en in Frankrijk met 15%. In ons land voelen vele homo’s en LGTB-mensen zich ook veel onveiliger en zien we ook een toename van het aantal aanvallen op deze groep onschuldige mensen. Niettemin ben ik optimistisch, besluit Maistrovoy; ik hoop dat homo’s – in tegenstelling tot de Joden in de tijd van de Nazi’s – een plek hebben om naartoe te ontsnappen. Dat zou bijvoorbeeld weleens het land van Viktor Orbán, Hongarije, kunnen zijn, waar ze veilig zouden kunnen leven…
www.xandernieuws.net

Laten we opstaan en vechten voor het behoud van onze normaliteit, laten we onze normen en waarden hooghouden en zorgen dat de islam zich niet verder kan gaan uitbreiden in ons land, aangezien we niet willen dat onze kinderen onderdrukt en in angst moeten leven.

Laten we ervoor zorgen dat homo’s gewoon hand in hand over straat kunnen blijven gaan, dat iemand zonder gevaar voor eigen leven een keppeltje kan dragen of een kruisje om zijn nek kan hangen.

Laten we er samen voor zorgen dat dit politieke kartel, dat de Nederlandse bevolking blootstelt aan vele gevaren, naar huis wordt gestuurd en dat de Heer Wilders, die ons al jaren waarschuwt voor deze islamitische wantoestanden die we in Nederland en de rest van Europa zien, onze stem en steun krijgt.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, homofobie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op De multiculturele “verrijking” . . .

 1. Piet Snot zegt:

  Let iedereen er hier op om geen links naar Fenixx hier meer te plaatsen, omdat deze resoluut geweigerd worden.
  En wat staat er in het artikel? Een link naar Fenixx.
  Dat stelt dan ook niet veel voor die beloften om er geen 1 meer te plaatsen hier.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  100% mee eens. De afgrijselijke toestand in diverse landen realistisch beschreven. Het is te hopen dat Rutte III z.s.m. valt en we de kans krijgen om een stem uit te brengen op de PVV.
  We zullen ons in moeten spannen om onze buren, vrienden en kennissen hiervan te overtuigen.
  malsion@orange.fr

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het artikel van Elise Nijmegen bevat heel veel waars.
   Maar om nou aan te nemen dat gevluchte homo’s hand in hand door de straten van Hongarije, of ’n ander Visagrad-land zullen mogen lopen, is ’n bewijs dat Elisa van Nimwegen de echte realiteit niet ziet.
   Amsterdam is trouwens al erg genoeg…..
   Laten we bovendien nooit vergeten dat in de jaren 60 de decadentie begon die leidde tot de vernietiging van al onze gevestigde normen en waarden, welke zal leiden tot onze aanstaande complete ondergang…
   Overigens wordt die totale ondergang nog steeds keihard ontkend en willens en wetend niet gezien op verjaardagen en door wachtenden bij elke bus-en tramhalte…..
   Het is juist die door de grachtengordel, alle intellectuelen plus zelf benoemde artiesten in heel Nederland ingezette vernietiging van normen en waarden waardoor die vervloekte islam ons zal onderwerpen.
   Die Visagrad-landen, die door west-Europese landen steevast als achterlijke landen bevolkt door armoedzaaiers werden getypeerd, zullen vluchtelingen overigens zeker niet met koortjes zingende “welkomstmeisjes” ontvangen.

   Bent u homo?
   Het is maar dat u het weet..

   Geliked door 1 persoon

 3. Ja, wie zullen dit nu weer geflikt hebben?? Dit land is tot 1 Grote Criminele Zooi verworden!! Ontspannen op vakantie gaan is ons ook al afgejat! Wedden dat Edje ook niet zo verrukt is van de VERRIJKING / OMVOLKING. Hij mag dat natuurlijk niet openlijk ventileren, maar ik heb zo mijn donkerbruin vermoeden. Ik weet ook niet of hij ooit de OMVOLKING openlijk aangeprezen heeft of niet.
  https://www.ad.nl/binnenland/woning-ed-nijpels-leeggeroofd-tijdens-vakantie-zo-veel-emotionele-waarde-bij-verdwenen-spullen~a6dd78c5/

  Like

 4. bedonderde burger zegt:

  Kleine correctie op tekst http://www.frontlinenews.com
  Pakistan (bij oprichting nog West en Oost) is ontstaan om bij voorbaat religieuze strijd tussen islamieten en hindoes te vermijden. In Pakistan woonden vanaf toen voornamelijk islamieten en in India hindoes. India is echter sinds kort wel hoe langer hoe meer islamitisch aan het worden, een proces dat ook zichtbaar is geweest bij Indonesië. Hieruit kan door elite en politiek in het Westen lering worden getrokken maar dat doet men vanaf het tijdperk Obama duidelijk niet (meer). Men wenst blijkbaar te islamiseren ofwel ze worden gechanteerd, of zijn te stupide en te arrogant en weten zeker dat zij het wel zullen redden, dat zij, westerse politici en elite gedaan krijgen wat tot nu toe geen enkel land is gelukt: het succesvol integreren van islam in een land. Ik vrees dat het het laatste is en daarom is het ook bijna onmogelijk om dit soort dwaze politici op andere gedachten te brengen, zij weten goed bezig te zijn, en dat gaat de mensheid ooit zien, de lijfspreuk van Samson.
  Terzijde: God behoede deze arme wereld als idioten als Samson en Klaver nu ook het milieu gaan ‘redden’. Ze hebben geen van beide veel verstand in hun bovenkamer. Goed kunnen leren, door voornamelijk feiten in het hoofd te stampen, betekent een goed geheugen hebben en dat is niet hetzelfde als verstand hebben.

  Geliked door 2 people

 5. Zou graag wat meer duiding willen hebben van al dit agressief kutvolk!! Wie zijn dit dan wel? De Kaaskoppen stonden wereldwijd bekend als rustig, vriendelijk, behulpzaam etc. En nu zijn we afgegleden als hét aso-land van W-Europa! Hie heeft het zo ver kunnen komen???
  https://www.ad.nl/binnenland/grote-zorgen-om-agressie-van-weggebruikers-we-hebben-steeds-minder-geduld~a6367993/

  Like

 6. droevige mof zegt:

  De Duitse lerarenvereniging heeft zojuist een paar miljard euro voor integratie geëist. Je hebt het goed gelezen, miljarden, niet miljoenen.
  Leraar, hoeveel is een miljard? Ik geloof 1000 miljoen.
  https://www.ndr.de/nachrichten/niedersachsen/hannover_weser-leinegebiet/Lehrerverband-Milliarden-fuer-Integration-noetig,aktuellhannover3150.html

  Like

 7. Lars 030 zegt:

  Klasse column weer, Elise. Wij laten ons #niet voor de gek houden door de linkse mainstream politiek, -onderwijs en -media. Schrale troost: De niet-wakkeren zullen zich binnen enkele jaren kapot schrikken, al zal links dat nooit toegeven.

  Erg verstandig om de islamisering, afrikanisering en de bende-van-Brussel heel goed in de gaten te blijven houden. Het is geen immigratie maar #invasie. Plus zakkenvullerij.

  NOS/RTL- en linksmodus: Gaat u maar lekker slapen.

  Realistisch-rechts modus: Let op uw saeck!

  #PVVvriendengroep #PVV #NEXIT

  Like

 8. Lot zegt:

  Wilders wil de islamitisch scholen afschaffen, maar dan komen ze op onze scholen. De bulk van de multiculturaliteit moet opgevangen worden door kinderen op scholen, die daar als in de gevangenis zit. Wij ontmoeten andere culturen op het werk maar zijn er niet bevriend mee. Op school worden kinderen bij elkaar gezet om ook vrienden te worden en je met soortgenoten sociaal te ontwikkelen, terwijl wij dat ergens anders doen. Ik had verjaardagspartijtje en kwamen de kinderen van school daar. Gelukkig wist ik dat toen al en had nog dansgroep club en muziekgroep. Tegenwoordig is dat wat gewoner, maar weet niet of dit veel aanwezig is in de grote stad.
  Ben je bezig met andere culturen en kijken naar deze andere mensen, dan besteed je geen tijd in het kijken naar jezelf en wie jij bent, en wat geen reflectie heeft in de groep die etnisch zeer divers is tov van een groep meisjes die uit dezelfde cultuur komen.
  De PVV heeft daar geen antwoord op, denkt daar niet over na, en zet deze plannen door. Ze zijn ook betaalde oppositie en hebben allang goedkeuring gekregen in Amerika.
  Wat is een betere oplossing, religieuse op levensovertuigings scholen behouden, moskeeen sluiten, geen uitkeringen meer geven en zoals in Aziatisch landen geen huizen, land of bedrijf mogen bezitten. Asiel is zolang dat nodig is, daarna gaan ze terug en is nooit bedoeld geweest als immigratie. Ze mogen ons land wel bezoeken en een tijdje wonen, een huis huren, kinderen naar internationale of religieuze school en een boek schrijven of handel drijven of zelfs werken, en daarna gaan ze weer terug.
  Dan zijn ze niet in onze kernstructuur van ons land, maar zijn mensen wel vrij om te reizen en te bezoeken. Zoals de wetten nu zijn in veel Aziatische landen. Er zijn ook mensen die graag een tijdje daar willen zijn.
  Dan zijn er nog mensen die erg van multiculturaliteit houden en die mensen gaan allemaal bij elkaar wonen in een stad of land als Kazachstan waarbij de Russen zoals beloofd de rivieren aftappen naar het zuiden toe met kanalen. Ik zie ook niet waarom elk land van die multiculturele steden moet hebben. Dan zijn er weer linksen die zeggen mensen zijn mensen en vrij (freedom vrijheid) om te wonen waar ze willen, zoals Turken die Arnhem hebben bestormd vanuit de Randstad om sociale huurwoningen te kunnen innemen die aldaar op waren. Is not done! En dan zeggen zij mogen gaan waar ze willen–nee ze hebben al een heel land Turkistan in Rusland waar ze kunnen gaan–ik mag ook niet wonen waar ik wil in de hele wereld. Dit vind ik de beste oplossing.
  En Freyadomain, freyadome, freedom, vrijheid, frihet, freyaheim, freyahome, is toch echt voor ons om te leven in al ons wezen en zijn– vrijheid. En freedom is niet bedoeld voor andere volken. Ik schijf het in Engels, omdat als ik zeg vrijheid dan krijg ik gelijk de geindoctrineerde versie neeee vrijheid is voor iedereen. Friezen zijn freyesvolk. De Aziaten wonen in Findadome en de Afrikanen in Lydiadome, in dat dat de oermoeder is. Odin heeft eerder geleefd en wij denken Freya ook een naam die wij behouden hebben en van belangrijke mensen maken we goden. Niet om te verafgoden of voedsel naar te brengen.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Wat een oerlelijke tronies daar bij elkaar op die foto. Die middelste op de foto die daar een grote bek opentrekt herken ik. Vorig jaar zag ik hem nog in de dierentuin zitten bij de apen. Hij zal intussen ontsnapt zijn en heeft hij zich gekleed als een mens. Maar het is net als bij de boze wolf van sneeuwwitje. Die trok ook kleren aan maar bleef een wolf. Een agressieve islamiet of een agressieve aap, er is geen verschil in lichaamsbouw en gedrag. De islamitische aap blijft een agressieve aap.

  Like

 10. scherpschutter1943 zegt:

  Ik denk dat in nederland alleen maar verandering kan komen als er ondergronds gewapend verzet gepleegd wordt, zoals in Servië met zijn organisatie de “zwarte hand”. Daar waren ook regeringsleden lid van, die in het geheim door hun knokploegen hun tegenstanders lieten ombrengen. In nederland doen alleen de pvda, groen links en de sp nog zoiets. Pim Fortuyn enz.
  Misschien dat andere partijen eens kunnen nadenken of deze werkwijze ook iets voor hen zou kunnen betekenen. Ik hoop het mee te maken want voor iets anders dan bruut geweld zijn onze politici niet vatbaar.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s