VIDEO: de 5G Apocalyps

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Wim H.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: de 5G Apocalyps

 1. Jade zegt:

  Bedankt voor het plaatsen…
  Het lijkt me raadzaam om die
  antennes te gaan saboteren.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘DEMONSTRATIE. TEGEN. 5 G.’. VELDHOVENS WEEKBLAD , woe. 13.11.2019
   Eindhoven/ Veldhoven……..op woensdag 20 november wordt in Eindhoven. een. demonstratie gehouden. tegen. de. uitrol. van. het. nieuwe. 5G mobiele. netwerk, de opvolger van 4G. . 5G is niet getest. op gezondheid en veel burgers maken zich terecht zorgen over de uitrol. van. 5G want. verwacht wordt dat de straling van. 5G. ernstige gezondheidsproblemen zal veroorzaken.
   Als 5G uitgerold gaat worden. zullen. er. geen stralingsarme gebieden zijn. Ook onder. de door. de overheid. gestelde. blootstellingslimieten hebben. al veel mensen ernstige klachten door 3G. en. 4G. Daarom wil. de Werkgroep Eindhoven. 5G. NEE. dat de proeven. die. al. in veel gemeenten paatsvinden gestopt worden en . de. daadwerkelijke
   uitrol. van. 5G. opgeschort wordt. totdat. er. meer duidelijkheid. komt. over. de. gezondheidsrisico’s. OOK zal de uitrol van 5G grote gevolgen hebben voor onze privacy. en. veiligheid. Het 5G Space. Appeal om . 5G op aarde. en in de ruimte te stoppen is. al. ruim. 170.000. maal ondertekend. door wetenschappers , artsen,milieuorganisaties en burgers uit 207 landen. En in het EU 5G Appeal waarschuwen 250 wetenschappers uit 42 landen voor de gevaren. voor. de. gezondheid. van. 5G. .De demonstratie. in. Eindhoven woensdag. 20 november. is georganiseerd door de. Werkgroep Eindhoven. 5G. NEE. De deelnemers verzamelen zich om. 12.00 uur. Op het. 18Septemberplein. bij. de. Bijenkorf
   en lopen daarna naar het Stadhuisplein. Aanmelden via
   🌐 eindhoven5gnee@gmail.com. <~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<<~<~<

   Geliked door 1 persoon

 2. bigljohn zegt:

  Die zeer hoge radio-frekwenties werken als een magnetron-oven. Je hersens worden nog net niet gebakken, maar worden wel aangetast. Ik ken een kapitein uit het leger die in het leger experimenteerde met zenders die centimeter golven opwekten. Als antenne gebruikten ze een soort van metalen vierkante schoorsteen, eentje die via weerkaatsing van de golven in de schoorsteen aan de bovenkant een straalvormig signaal uitzond. Een eindje verderop zaten vogels op een tak die tijdens het uitzenden op hun tak begonnen te waggelen. Nu is het zeker onze beurt om te gaan waggelen, om na een poosje te gaan sterven. Als je zo’n antenne in de omgeving van je huis ziet, ga die dan snel en grondig vernielen, je leven hangt er van af !

  Geliked door 3 people

 3. Leo 1 zegt:

  G5 – hersen magnetron !!! c.q. NWO sluipmoordenaar .

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Heel verschrikkelijk en er is geen ontkomen aan.
  De ‘Toren van Babel’ is nooit weggeweest.

  met het verlies van deze mooie planeet…

  Wie is degene die over de aarde heerst? Dat moet een buitengewoon kwaadaardig iemand/iets zijn.

  Maar… gaat u maar rustig slapen, met uw ‘smartphone’ op uw kussen.

  GET SMART!

  Geliked door 2 people

 5. fleckie zegt:

  ‘GAME of THRONES’. en nucleaire verwoesting, pag.22 Procesnieuws 119, juli 2019.
  EATRICE. FINN. .De nucleaire vernietiging die plaatsvonden in de serie ‘Game of Thrones’ episode. King’s Landing kan ook in onze wereldgebeuren, schrijft Beatrice Finn, winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede in 2017.
  ‘ ATOOMBOMMEN zijn in de eerste plaats een middel voor de meedogenloze vernietig van steden’. ‘De beroemde natuurkundige LEO. SZILLARD. schreef deze woorden in 1945. en drong er bij president Harry Truman op aan Japan de kans te geven zich over te geven, voordat de door SZILLARD mede ontworpen. kernwapens gelanceerd werden.
  Zijn woorden klonken in mijn hoofd, toen TYRION. probeerde. DAENERYS. er. van te overtuigen de bezette Kings. Landing tesparen van haar drakenvuur, in de nieuwste aflevering van. Game. of. THRONES, THE. BELLS”.
  Er is een aanzienlijk verschil tussen oorlogswapens en kernwapens. De eerstgenoemden richten zich op de militaire kracht van hun tegenstander. De laatstgenoemden hebben de absolute willekeurige macht om. BURGERS. te doden. Harry Truman gaf toe. dat. kernwapens werden gemaakt voor de vernietiging van steden, toen hij zei:”Je moet begrijpendat dit geen militair wapen is. Het wordt gebruikt om. vrouwen en kinderen en ongewapende mensen weg te vagen, en niet voor militair gebruik”. In de eerste zeven seizoenen van Game. of. THRONES vormen dedraken van. DAENERYS een versluierde bedreiging. Ze vormden een complot: hun doel was DAENERYS te transformeren van zachtmoedig. meisje. tot sterke koningin. Maar dat veranderde zondagavond. Opzondagavond zagen kijkers in het hele land de volledige kracht van de destructieve kracht van een draak,terwijl deze vuur op een stad blies.
  Een moder kernwapen zou ook,in vuur inademende: het zou ervoor zorgen dat. een. vuurbal. 10.000 keer sterker brandt dan het oppervlak van de zon en iedereen en alles binnen een mijl verbrandt. Die hitte zou derde graads randwonden veroorzaken. in een straal van 80 vierkante. kilometers. en. de. schokgolf zou de meeste gebouwen binnen 20 km. verwoesten. In Nagasaki bereikten de grondtempetaturen. 7.000. gr. Fahrenheit. en stortte een radioactieve regen neer. 70% van alle gebouwen werd verwoest in Hiroshima, waaronder 42 van de 45 ziekenhuizen in de stad. Deze feiten hebben de. VN. en het ICR. ertoe bewogen te stellendat in het geval van een nucleaire bominzet er geen hulp komt.
  Het is de moeite waard om op te merken,dat hoewel Trump bekritiseerd werd omdat hij grote sommen aan nieuwe kernwapens besteedde, het programma voor nucleaire modernisering eigenlijk was gestart door de Regering. OBAMA, met steun van zowel John Kerry als HILRY. CLINTON,en het isonwaarschijnlijk dat Hilary Clinton’s presidentschap er op het gebied van kernwapens heel anders had uitgezien dan dat van Trump. Hoewel ze een ( fictieve) vrouw is, kan DAENERYS een stad op de grond verbranden. Hoewel zeeen vrouw is,zouHilary Clinton het. Nucleaire. Moderniseringsprogramma kunnen ondersteunen. Vrouwen zijn niet inherent pacifistisch meer: meer vrouwen aan de macht zal niet genoeg zijn.het is belangrijk om zich te ontdoen van de corrumperende kracht van nucleaire wapens, in plaats van te vertrouwen op leidersdie kernwapens op een verantwoorde manier zouden gebruiken. En toch, ironisch genoeg, is het afschaffenvan nucleaire wapens een. feministische kwestie, omdat nucleaire fallout onevenredig. vrouwen treft. Vrouwen van Hiroshima en Nagasaki hadden bijna het dubbele risico op. het. ontwikkelen. van. en. sterven. aan kanket, als gevolg van blootstelling aan. IONISERENDE. STRALING. Meisjes hebben aanzienlijk meer kans dan jongens. om. SCHILDKLIERKANKER te ontwikkelen door nucleaire Fall- put. Zwangere vrouwen die aan. nucleaire. straling. worden. blootgesteld, hebben grotere kans om kinderen met. fysieke misvormingen. en. doodgeborenen te krijgen, wat leidt tot verhoogde. moedersterfte. En de lijst gast maar door.<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk.V zegt:

  Het is duidelijk dat grote aantallen G5 ”stralingsdragers zich overal in het Westen een plaats verwerven: mobiele telefoons, smartphones,enz. ,magnetrons ,televisies,lcd verlichting,Vooral de informatiedragers waarmee je iedereen kunt bereiken zijn in! De meeste mensen kunnen niet eens meer zonder.
  Ik wijs op een ongewenst fenomeen in de woonkamers, namelijk de mogelijkheid om smart TV’s te verbinden met het internet.De wereld gaat dan voor ons open, maar hoe bereikt men dat? Door sterke toename van signaaloverdracht.
  En het is zeker waar, dat voor de overdracht van steeds meer signalen steeds meer zendmasten nodig zullen zijn , die sterke stralingsvelden creëren
  De grote schade die deze ontwikkelingen aanrichten wordt helder in deze documentaire benoemd.
  De documentaire beantwoordt een vraag die ik mij steeds bij Windows 10 stelde : Waarom willen In dit besturingssysteem Windows10 het Microsoft besturingssysteem en Google ons opleggen, zoveel mogelijk programma;s volledig op elkaar af te stemmen, door ze met elkaar te verbinden?
  Andermaal is hier dus weer sprake van intensivering van de informatiestromen in het systeem.

  Ik ga mij beraden op manieren om deze dreiging thuis sterk in te perken.:

  Dit G5 wapen zal zeker in oorlogen worden toepast, ook in de oorlog tegen ”burgers die niet in de pas willen lopen”

  Ik acht de EU daar zeker toe in staat.

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Jij bent het geweest die een Microsoft pc in ze huis heeft gezet en aangesloten op het internet, niemand anders.
   Omdat dat zo hoort en iedereen er 1 heeft, dus zal het wel de beste zijn.
   Je had ook eerst kunnen uitzoeken wat er nog meer bestaat aan pc besturingen.
   Ik denk zomaar dat jij daar nog nooit over nagedacht heb, anders had je nu wel Linux op je pc gehad.
   Dan was je van veel ellende af geweest.

   Like

   • Bob Koster zegt:

    @Piet Snot.
    Microsoft is like a wigwam. No floor, no door, no windows. En lek als een mandje.
    Daarom ben ik jaren geleden over gestapt op iOS. Mijn kennissen keken me aan of ik melaats was.
    Net als toen ik overstapte van buizen naar transistors. Of toen ik overstapte van vaste naar mobiele telefonie. Of toen ik overstapte van UTMS naar 3g, later 4g. Of overstapte van gloeilampen naar LED-verlichting.
    Op een warme droge zomerdag mag ik tijdens een fietstocht graag uitrusten naast een hoogspannings mast. De elektriciteit knettert door je heen, bijzonder verkwikkend.

    Like

 7. fleckie zegt:

  Procesnieuws … 119, juli 2019. ‘KERNTIJDPERK’: de mensheid flirt met hun uitsterven,David Krieger. …….THERE . IS. NO. PLANET. B., ( So let’s keep THE onze we’ve tot safe from nucleair weapons) ………………..
  De meest verbluffende. en. angstaanjagende waarheid over het nucleaire tijdperk is: nucleaire wapens zijn in staat om debeschaving en het meest completeleven op deze planeet tevernietigen,maar er wordtbijna niets aan gedaan. De mensheid flirt met uitsterven en ernaartoe de ‘malaise van de kikker’. Het is alsof de menselijke soort in een pot met kokend water is geplaatst- metaforisch gezien metbetrekking tot nucleaire gevaren. en. letterlijk met betrekking tot klimaatverandering- en lijkt af te wachten tot de temperatuur tot boven het kookpunt stijgt.
  , In dit stuk concentreer ik me op de metaforische pot met water dat stijgt naar het kookpunt,welke de toenemende. nucleaire gevaren. vertegenwoordigt waarmee de hele mensheid wordt geconfronteerd. Op verontrustende wijze is ervrijwel geen politieke wil van de landen die over nucleaire arsenalen beschikken om deze gevaarlijke situatie te veranderen; en ondanks wettelijke verplichtingen om te. goeder trouw. te. onderhandelen. voor. een einde. aan de nucleaire wapenwedloop en voor nucleaire ontwapening is ergeren grote inspanning onder de nucleaire wapens- en parlementslid- landen om. NUCLEAR. euro. te bereiken.
  Terwijl niet- nucleaire landen hebben onderhandeld over een verdrag inzake het verbod op kernwapens (TPNW) en zich inzetten voor de inwerkingtreding van dit verdrag hebben die landen die de wapens bezitten en. onder. hun. paraplu. schuilen,het nieuwe verdrag niet gesteund.
  Alle negen kernwapenlanden boycotten. internationale. onderhandelingen. over. het. verbieden en. elimineren van kernwapens. Bovendien. moderniseert elk van. deze. landen. zijn. nucleair. arsenaal. en. verspilt. daarmee. waardevolle. bronnen aan. wapens die nooit mogen worden gebruikt,terwijl fundamentele menselijke behoeften voor. miljarden. mensen. wereldwijd onbeantwoord blijven. .Ondanks deze onrechtvaardige. betreurenswaardige situatiezijn de meeste van de 7.6 miljard mensen. op. de planeet niet ongerust over nucleaire wapens. Dit voegt alleen maar toe aan de hitte onder de kikkers . In het nucleaire. tijdperk. wordt. de. mensheid. als. nooit. tevoren. uitgedaagd. Onze technologie ,en in het bijzonder onze nucleaire wapens, kunnen ons en alles wat ons dierbaar is vernietigen. Maar voordat we kunnen reageren op zulke diepe gevaren, moeten we eerst bewust worden van deze bedreigingen. Zelfgenoegzaamheid. is geworteld in apathie, conformiteit, onwetendheid en ontkenning – een recept voor rampen. Als we baas willen blijven over onze technologieën moeten we van apathie naar empathie gaan, van conformiteit naar kritisch denken: van onwetendheid naar wijsheid: en van ontkennen naar herkennen van het gevaar Maar hoe kunnen we dit bereiken?
  …….Oplossingen. voor. de. nucleaire. uitdaging.
  ..De sleutel is onderwijs – onderwijs die betrokkenheid bevordert: onderwijs die individuen. en. naties. dwingt. de. waarheid. onder. ogen. te. zien. over de. gevaren. van. het. nucleaire. tijdperk. WE. HEBBEN. ONDERWIJS. NODIG. WELKE. LEIDT. TOT. ACTIE. en die de mensheid in staat stelt om uit de. metaforische pot met ziedend water te komen voordat het te laat is.
  Onderwijs kan. vele. vormen. aannemen, maar moet beginnen met een degelijke analyse. van. de. huidige. gevaren. Met kritiek. op. ontbreken. van. vooruitgang bij het terugdringen v.d. gevaren van het nucleaire tijdperk. We hebben. ONDERWIJS. NODIG dat geworteld is in het algemeen welzijn. We hebben ONDERWIJS. NODIG. dat ook een platform biedt azn de stemmen. van. de. overlevenden. van. Hiroshima. en. Nagasaki. We hebben ONDERWIJS. NODIG. dat de instabiliteit en gevaar. van. nucleaire. afschrikking duidelijk maakt. We hebben geleerd. dat. de. extreme. nonchalance. van. leiders. die. geloven. dat. de. mondiale. nucleaire. status- quo oneindig kan doorgaan gevaarlijk is in het licht van menselijke. feilbaarheid. en. kwaadwillendheid.
  We hebben. ONDERWIJS. NODIG. die de nucleaire waanzin kan doorbreken. en de wereld in actie kan brengen. We hebben het publiek nodig om zich uit te spreken en veel meer van hun leiders te eisen als we uit de pot met kokend water willen springen, een ramp willen voorkomen. en. de. veilige. haven. van. NUCLEAR. ZERO. willen bereiken.———- <~<~<~<~<~<~<~
  David Krieger is. een. van. de. oprichters. van. de. NUCLEAR. AGE. PEACE. FOUNDATION. en fungeerde sinds 1982 als. diens. president. Hij is de auteur en redacteur van vele boeken over nucleaire gevaren, waaronder. “ “ ZERO: THE. Case for NUCLEAR. Weapons. Abolition”.
  Vertaling Google/ FS. <~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<

  Like

 8. fleckie zegt:

  ‘ WERELDWIJDE MILITAIRE. UITGAVEN. NAAR. RECORDHOOGTE’. …PROCESNIEUWS 119, juli 2019, van het. ‘ TRIBUNAAL. voor. de. VREDE’.
  In 2018 bedroegen de wereldwijde militaire uitgaven 1.822 miljard dollar, een stijging met 2.6% in vergelijking met 2017. Dat is het hoogste niveau sinds het Zweeds vredesonderzoeksinstituut SIPRI begon met het verzamelen en rapporteren v.d.gegevens in 1988. Sinds 1998 , het jaar met de laagste wereldwijde. militaire uitgaven, gaat. het. om. een stijging van. 76%.
  …VS: VERREWEG. HOOGSTE. MILITAIRE. UITGAVEN.
  .De Verenigde Staten ( VS) , China, Saoedie- Arabië, Indie. en. Frankrijk vormen de top vijf en zijn volgens SIPRI goed voor 60% v.d. militaire uitgaven in de wereld. De Vs heeft voor het eerst sinds 2010 zijn militaire uitgaven. met 4,6% sterk laten stijgen. tot 649; miljard dollar, goed voor 36% van het wereldtotaal. Onder president. Trump heeft de VS een begin gemaakt van een groot militair aankoopprogramma. Volgens het PENTAGON moet het Amerikaans leger in staat zijn om de aanval van een grootmacht beter af te slaan of deze te vernietigen. Voor het fiscale jaar ( FY) 2020 voorziet de VS- regering. een. defensiebudget van 718 miljard dollar. Volgens de plannen van de regering Trump moeten die verder stijgen tot 747 miljard dollar in FY 2024. Washington geeft nu al bijna evenveel. uit. aan. het militair apparaat als de 8 volgende landen in de top tien v.d. militaire uitgaven.
  CHINA, VERTRAAGDE. STIJGENDE . TREND……………China stast met 250 miljard dollar op een verre tweede. plaats. 14% van. de. Mondiale. uitgaven. Het Chinese militaire. budget . is. afgelopen kwart eeuw vertienvoudigd. China heeft. een. enorme. inhaalbeweging. gemaakt. En. hanteert. een. beleid. waarbij. de. militaire. uitgaven. de. pas. volgen. van. de. economische. broei. Omdat de economische groei de afgelopen jaren is vertraagd stegen de militaire uitgaven ook minder sterk. Het afgelopen jaar ging het om een stijging van maar 5% , de laagste stijging sinds 1995.
  …….DAOEDIE- ARABIË geeft vijf keer meer uit dan. IRAN.
  ..Saoedie-Arabië – wereldwijd op plaats 3. – tekent al jaren veruit de belangrijkste militaire uitgaven op van de regio met een geschat totaal van 678 miljard dollar in 2018. Het land liet zijn militaire uitgaven met een stijging van 72% tussen 2009 en 2015; de pan uit swingen. Dalende olieprijzen zorgden. er. evenwel voor dat sindsdien ook de militaire uitgaven moesten beperkt worden. In topjaar 2015. , het begin van de. Saoedische. interventie in. JEMEN ,bedroegen de Saudische militaire uitgaven nog 87.2 miljard dollar. De daling met 6.5% in 2018 komt er ondanks nieuwe grote wapenaankopen en de nog altijd aanslepende militaire interventie in Jemen. Ter vergelijking .: de militaire uitgaven van grote rivaal Iran. bedroegen 13.2 miljard dollar of minder dan een vijfde v.d. Saoedische uitgaven . De. Iraanse. Militaire uitgaven daalden met 9.5% omwille v.d.recessie. waarin het land zich bevindt. Ook de veel kleinere kernwapenmach. ISRAËL . Geeft met 15.9 miljard dollar. ( een stijging met 0.7% meer uit dan aartsvijand. Iran.
  …MILITAIRE. SPANNINGEN. DUWEN. INDIASE. EN. PAKISTAANSE. UITGAVEN. OMHOOG
  De Indiase hoge militairenuitgaven (66.5 miljard dollar) die het afgelopen decennium met 29% stegen, zijn een gevolg. van. militaire. spanningen. met. Pakistan. Dat laatste land heeft zijn militaire uitgaven in dezelfde periode zelfs met 73% laten stijgen, hoewel het daarmee nog steeds aan slechts een zesde zit( 11,4 miljard dollar); v.d.militaire uitgaven van zijn tegenstander. Voor Pakistan. weegt dat ook zwaarder. Op. de. economie? De militaire uitgaven bedragen 4% v.h.
  BBP tegenover 2.4% voor India. De top vijf wordt vervolledigd door. Frankrijk dat 63.8 miljard dollar aan zijn militair apparaat besteedt, eendaling met 1.4% i.v.m. 2017, na enkele jaren van stijging.
  …….RUSLAND, MILITAIRE. DWERG. NAAST. NAVO.
  Rusland is met 61.4 miljard dollar gezakt naar plaats 6 en krijgt het economisch alsmaar moeilijker om de zware. militaire. inspanningen. te dragen, die inmiddels 3.9% van het BBP opslorpen. In 2010 maakte het land werk van een grootschaligmilitairbnmoderniseringsprogramma, wat tot 2015/ voor grote stijgingen van het defensiebudget zorgde. Sindsdien zakten de militaire uitgaven met 5 miljard dollar. In vergelijking met 2009 liggen ze nog altijd 27% hoger. De militaire uitgaven van alle 29 NAVO- lidstaten samen bedroegen volgens SIPRI. het afgelopen jaar. 963 miljard dollar. f 52% van het wereldtotaal. Hoewel de Russische militaire nuitgaven slechts 6% bedragen. van wat de. NAVO uitgerot, blijft het westers militair bondgenootschap de perceptie van een freigend Rusland onderhouden De NAVO. hanteert een 2% van het BBP- norm voor militaire uitgaven. Slechts 7 lidstaten voldoen. aan die norm. Onder brote druk van de VS plannen de meeste. NAVO- lidstaten een verdere stijging van hun defensiebudgetten , wat dus ook de kloof met Rusland verder zal vergroten. http://www.vrede.be/ nieuws/ wereldwijde- militaire- uitgaven- naar- recordhoogte. <~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 9. Waanzinnige handlangers van de duivel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s