Mannen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Mannen . . .

 1. Lucky zegt:

  Eelt op hun zitzak….?

  Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  Deze twee heren hebben beslist geen eelt op hun komt, zij wassen hun kont met Zwitsal babyzeep.😂😂

  Geliked door 3 people

 3. Taljaard zegt:

  De generatie 1910-1930.
  Verreweg de meesten zijn er niet meer.
  En die er nog zitten veelal stokoud en uitgeblust in verpleeghuizen.
  Enkele uitzonderingen daar gelaten natuurlijk, o.m. de 85 plus lezers van dit blog.
  Maar het is zo zeker als amen in de kerk dat, wanneer deze kerels nog onder ons waren, zij dit regeringsbeleid NOOIT hadden gepikt!

  En de vaders en grootvaders van de boeren en bouwvakkers, die nu hebben geprotesteerd, hadden er absoluut geen been in gezien om hun punten heel wat krachtdadiger te maken.
  Ze mogen zich in Den Haag gelukkig prijzen, dat zij geen paar honderdduizend van die rauwe vastbesloten kerels met harde handen, die wisten wat werken, maar ook wat vechten, was tegenover zich hadden gekregen.
  Ze zouden het in hun broek hebben gedaan.

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   En de gezinnen moesten ‘groot’ worden ( voor die dwingelandij) zorgden in christelijke gezinnen , de clerus . wel voor, ( behoorlijke bron van inkomsten!! in het vooruitzicht, verwachtend, ( doopsel, vormsel, eerste en 2e communie,processie, elk jaar, huwelijken, begrafenissen, tijdens missen, met 1. heer of meerderen, DE. gelegenheid geld ‘ te ’offeren’. door in een zakje, aan een toegestoken stok, …….aflaten. kopen, om een plaatsje hogerop in de hemel te komen,…….en tot slot. De biecht!! van waaruit de biechtvader aan de weet kwam over de politieke situatie!!!!!( tel uit de winst. . Tja, de fanatieke monniik Bonifatius, grondlegger van Europa, bracht niet voor niets het christendom, …m e t. medewerking/ ondersteuning van de toenmalige paus, ( de. ‘. Pauselijke Staat’. macht ( en vooral. RIJKDOM.) …… moest immers latent bevestigd/gevestigd. worden,…….vooral in loop der tijden, …( tot in de eeuwigheid)
   En welke paus bestiert. tegenwoordig de r.k.kerk. ? iemand, die de mensen absoluut wil dwingen. tot. acceptatie. van. DE. zwaar. onderdrukkende, uitbuitende. ISLAM!!! Dan kan men gaan denken, ‘ verlost van de ene dwingelandij,’, wordt de islam gepromoot, op de manier, zoals deze paus. erover denkt?! “ …….<~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 4 people

   • fleckie zegt:

    aanvulling op de fanatieke monnik ’Het Tijdperk. van Karel de Grote”, pag 30, van zdonald Bullpugh, uitg.ICOB, Alphen a.d.Rijn, isbn 90.6113.096.4
    ‘Het is niet. te verwonderen dat de werkzaamheden. van Bonifatiusweerstand en verzet
    veroorzaakten onder de inheemse bisschoppen,abten en families van rijksgroten, waaruit de geestelijken die de diocesen en kloosters in het noordenen oosten van Francie estuurdenmerendeels afkomstig waren. Er bestaan zelfs aanwijzingendat sommige van de maatregelen waartoeBonifatiusen zijn volgelingen. in. overleg met de paus hadden besloten, ook voor de hofmeiers. moeilijkte pruimen waren. Voor de missionarissen en hervormets was de steundie zij kregen onmisbaar,maar anderzijds werd deze kennelijk van. grote. politieke. waarde geacht. voor de Karolingische. dynastie. Toch heeft
    Epij. dit mogelijk aanvankelijk minder belangrijk gevonden dan zijn veldtochten in het zuiden en oosten, met nametegen deBeieren( nade definitieve onderwerping alemannie ( Zwaben). In 749 echter ‘onderwierpen ( de Beieren) zich aan zijnopperheetschaijen beloofden onder ede en o der het afstaan van gijzelaars niet meer te zullen rebelleren.Zoals zoveel van ditsoort beloftenzou ook dezespoedig worden gebroken, maar’tweejaarlangwas het land vrij van veldslagen’. De AngelsaksBurchard, een volgeling van Wilibrordus,die bisschopwas vanhet door hem gestichteWurzburg, een Frank uit het Maas- Moezelgebied,die korttevoren de waardigheid abt van st.Denis had toegevoegdaan zijn functie vanhoofd van Pepijns. hofgeestelijkheid,…..vertrokken het jaardaarop,naar Rome om de paus een vraag te stellen die geheel zo der precedent. was nl. ‘of het al dan niet juist was dat degenen die in Francie koningen werden genoemd niet de macht om te heersen bezaten’. …….<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 4. henk verhoef zegt:

  Noem mietjes nu geen mannen want dat zijn het niet en mietjes doen het met elkaar en niet met vrouwen en dan hebben ze ook nog een mooi kan op hiv/aids van lieve boy
  Wordt van dat soort boys altijd een beetje onpasselijk

  MAAR het volk koos ze —

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Steenpuisten en eelt op hun knieën van dankbaarheid dat het goedgelovige volk al hun leugens blijven slikken voor zoete koek.

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Een waarheid vele keren groter als een koe, beter als heel het land.

  Geliked door 1 persoon

 7. Alex Delarge zegt:

  Ik vermoed dat het eelt meer richting hun darmenstelsel zit.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Las het eerst verkeerd, ik dacht dat er stond “politici met eelt op hun ziel”.
  Had ook makkelijk gekund natuurlijk !

  Like

 9. wauso zegt:

  Die onderste 2 zijn geen ‘mannen’, de ene is als homo het ‘vrouwtje’ en de ander is een eunuch. Een vaseline boy met een piemelloze !

  Geliked door 2 people

 10. Jade zegt:

  Top foto…!!!
  Het lijkt er inmiddels op dat alle geallieerden voor niks zijn
  gesneuveld, door de onbegrijpelijke hedendaagse politiek…
  Eén iemand van die politici heeft ook nog geschiedenis
  “bestudeerd”… Nou, hoe die z`n diploma heeft gehaald
  is mij een raadsel…

  Geliked door 3 people

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Bij toeval gisteren een documentaire over de periode van wederopbouw en daarna bekeken op Nostalgie Net.
  Zwart wit beelden vaak met de stem die destijds ook bij de Polygoon journaals te horen was.
  Best indrukwekkend wat er toen is gepresteerd, meer dan honderdduizend woningen moesten worden gerealiseerd, latere bouwvakkers noemden het vaak revolutiebouw.
  Aan duurzaamheid van de woningen werd niet zo zwaar getild, het belangrijkste was dat de eerste nood werd opgeheven.
  In een iets later stadium ontstond de prefabricage, hele delen werden in de fabriek gemaakt en zo ontstonden de inmiddels wel bekende blokkendozen.
  Die worden nu in hoog tempo afgebroken of zijn dat in de afgelopen tijd. In de huidige ogen voldeden deze huizen natuurlijk niet, veel te gehorig.
  Vergeet echter niet dat ook de huizen van voor de oorlog nou niet bepaald uitblonken in geluidsdichtheid. Daarbij waren velen gedwongen in te wonen bij ouders, schoonouders of grootouders, de opluchting als ze eenmaal een eigen stekkie hadden weten te bemachtigen was dan ook groot.
  Nee de bouwvakkers waren niet bezig met heropbouw, ze hadden werk en brachten brood op de plank. De wederopbouw was in handen van de plannenmakers en behelsde naast nieuwe woonwijken ook de parken en recreatiegebiedjes tussen de huizenblokken. Speeltuintjes met wat basisvoorzieningen. Ook moesten vele bruggen hersteld of opnieuw gebouwd worden, kortom er is nogal wat gebouwd in die tijd.
  De bouw van blokkendozen is tot ver in de zeventiger jaren doorgezet, nu nog goed te zien in Zoetermeer in de wijken Palenstein en Meerzicht, in feite niks meer dan de Haagsche Bijlmermeer met vergelijkbare problemen in latere jaren.
  Maar destijds dankten vele jonge stellen god op hun blote knieën dat ze een eigen (huur)huis hadden.
  Nee kopen was toen nog niet weggelegd voor Jan de Arbeider, dat was voorbehouden aan de ‘rijken’.

  Geliked door 1 persoon

  • Onder KUTTE zijn we niet alleen in de klauwen van Satan beland, hij heeft ook de weinige natuur die we nog hadden met BLOKKENDOZEN verpest!! KUTTE had maar 1 doel voor ogen; zorgen dat het UITKERINGSINFUUS niet droogvalt, omdat anders het drama van de OMVOLKING / VERRIJKING zichtbaar wordt! Onlusten, rellen, plunderingen, moord/doodslag etc etc.

   Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  dat klopt zoals een zwerende vinger

  Like

 13. Met dank aan die linker LULLO zijn de scholen Open Inrichtingen geworden, waar je als KAFIR met gevaar voor eigen leven voor de klas staat! Je moet wel levensmoe zijn als je daar nog les wil geven! De sloop van ONS LANDJE gaat snoeihard door.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/nijpend-lerarentekort-vier-o

  Geliked door 4 people

 14. vangie1206j zegt:

  Ik heb een heel lang werkzaam leven achter de rug en heb niet eerder zo een walgelijk stel hoe zal ik dat omschrijven meeggemaakt als Mark Rutte Rob Jetten K.Ollengren OM een paar te noemen.
  En hele justitie apparaat inclusief de rechterlijke macht.
  Het enige waar Rutte in is ge interesseert is de Euro,s van de burgers asiel tuig en de EU judassen.
  Wat gaat er in die kop van hem om te weten hoe Nederland naar de vernieling wordt geholpen en wel moedwillig.
  ONBEGRIJPELIJK.

  Geliked door 3 people

 15. verwardeman zegt:

  Het is geen toeval dat een groot deel van die politici geen kinderen hebben , wat kan het jou toch
  verreken wat voor land je nalaat als je geen kinderen hebt , geen ruk toch ?
  Lang leve mijn carriere en na mij de Sharia !
  Kijk ook maar eens naar die gestoorde Stasi-muts , die Merkel , ook geen kinderen en helpt
  haar land – in naam van het Kalergiplan – vakkundig naar de kloten .
  Het hebben van kinderen zou een must moeten zijn voor politici , geen kinderen – geen carriere
  in de kamer !

  Geliked door 3 people

 16. freda110 zegt:

  De enige plek waar Rutte eelt heeft is op zijn vingers door het zetten van al de kruisjes in Brussel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s