VIDEO Jensen: “Linkse Lubach”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Jensen: “Linkse Lubach”

  1. Tistochwat zegt:

    Morgen gaat Jensen het hebben over de linkse smeerlapperij waarmee ‘Ongehoord Nederland’ te maken gaat krijgen. Ook ik vrees dat ‘Ongehoord Nederland’ geen poot aan de grond zal krijgen, al hebben ze twee miljoen leden.

    En wat is links toch grappuhg, met dat fragmentje ‘Sesamstraat’, in een poging Jensen belachelijk te maken. Het zit die linkse ratten kennelijk behoorlijk dwars.

    Jensen mag trouwens ook wel uitkijken dat hij niet wordt ‘neergelegd’; links wil iedereen (mond)dood maken.

    Geliked door 3 people

  2. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Breendonk was geen normaal (voor zover je daar al over kunt spreken) concentratiekamp maar een martelinrichting waar de meest waanzinnige dingen zijn gedaan, als daar dan acht man staat in overduidelijk neo-nazistische kleding en een van deze mongolen brengt dan ook nog eens de Hitlergroet dan is dat de meest ranzige idioterie die een mens zich maar voor kan stellen. Als dat dan wordt gebracht door te zeggen ‘een groep’, tja hoe moet je acht mensen dan anders noemen, ze hoorden overduidelijk bij elkaar.
    Voor wie niet weet waar Breendonk voor stond en een sterke maag heeft;

    Als iemand daar de Hitlergroet brengt dan is wat mij betreft elke straf te laag.
    Wat het nog extra ranzig maakt is dat de man die het doet een zoon is van een voormalig parlementslid in België.
    Alle ingrediënten om daar groot nieuws van te maken.

    Like

  3. Blaffertje zegt:

    Verschrikkelijk wat mensen elkaar kunnen aandoen maar vergis u niet, onze bebaarde “vrienden” zijn geen haar beter en links Nederland omarmt ze.
    Wie waren in WWII ook al weer de grootste veraders???
    Ik hoef waarschijnlijk niet te zeggen wie ik bedoel?

    Like

  4. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Ik kijk inderdaad met stijgende verbazing naar Lubach, de ‘man’ die gekunstelde lach-opnames nodig heeft om zijn flauwe ‘grappen’ te ondersteunen. De steeds meer gekunstelde ‘man’ die om zijn eigen flauwe ‘grappen’ lacht. Wat mij betreft staat hij in hetzelfde gekunstelde rijtje als de nep-trek-mode-poppen Jetten en Klaver. Tegenwoordig moeten het ‘mannen’ heten maar vroeger noemden wij het op school lulletjes, slappe zakken en mietjes. Voor hen geldt: alle drie in kapitalen!

    Like

  5. Blaffertje zegt:

    Ik was in het begin wel gecharmeerd van de humor van Lubach omdat hij rechts zowel als links op de hak nam, maar na een tijdje begon het te tanen en na een uitzending van Lubach over zwarte Piet was ik klaar met die lul.
    Ik vind het een vervelend over het paard getild mannetje geworden.

    Like

  6. Astrid zegt:

    Wat grappig dat Jenssen nu benoemt wat ik al tijden vond van het irritante hoge stemgeluid van L. Ik kijk al lang niet meer naar die linkse kweelbek, een beetje items links en anti-rechts aan elkaar lullen met uit zijn verband gerukte plaatjes. Zijn salaris zal wel weer NPO-hoog zijn.

    Like

Plaats een reactie