VIDEO Geert Wilders: “Gefeliciteerd Verenigd Koninkrijk!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO Geert Wilders: “Gefeliciteerd Verenigd Koninkrijk!”

  1. Nemesis zegt:

    Mag ik eerst even een off topic reactie geven ? Dank u !

    Sinds dit blog plotseling bij my verdween en mijn passwoord eerst niet te vinden was, en door toeval weer aan het licht kwam. Heb ik met verschillende dingen moeite, maar weet me te helpen.
    Echter, wat niet mee gebeurt, is dat de reactie voor mij niet zichtbaar worden. Er staat dan geen reacties.

    Dat werd me te gek en wilde to een reactie er aan toevoegen in een artikel. Wat bleek, er komen bij geen reacties door, dus ook als er staat “geen reacties” moet ik zeker eerst even checken of dat wel zo is. meestal staat er inderdaad een hele rits van reacties bij het artikel.
    Ik kan dit zelf niet verhelpen.

    Like

    • Tistochwat zegt:

      Nemesis 31 januari 2020 om 18:13

      Ik weet niet of je ook dit bedoelt:

      De reacties die ik schrijf, zijn vaak niet direct te zien.
      Voor de zekerheid kopieer ik ze altijd en plak ze in Word voordat ik klik op ‘Reactie plaatsen’.
      Meestal verschijnen mijn reacties later gewoon onder de artikelen. Soms pas de volgende dag, Om de een of andere reden ligt men weleens per ongeluk in de prullenbak van heer bron.

      Like

      • Nemesis zegt:

        Dank je Tistochwat, dat is echter niet wat ik bedoel.

        Ik kan geen enkele reactie die is geplaatst onder een artikel zien.

        Er staat bijvoorbeeld of: geen reactie, dan heeft niemand nog een reactie geplaatst.
        of er staat het aantal reacties bijv. 6 reactie of 20.

        Bij mij staat onder elk artikel al de hele tijd: geen reacties.

        Daar ik dat wel erg vreemd vond, dacht ik, nu dat wil ik wel een reactie plaatsen. Tot mijn grote verrassing bleken er dan toch al soms een flink aantal reacties zijn geplaatst.

        Ben toen al de artikels nagegaan, en ja hoor ook daar waren reacties, hoewel er bij mij stond: geen reacties.

        E ja “de prullenbak” die ken ik ook, 😀

        Geliked door 1 persoon

  2. Nemesis zegt:

    JAWEL !!!! ***** ***** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** *****

    Like

    • Ik ben daar ook achter.
      Maakt niet uit.
      We moeten een ding goed begrijpen, Bert modereert alleen en omdat Bert alke dag moet werken duurt het soms wat langer dat de reacties geplaatst worden.
      Schijnt er ook nog een probleempje te zijn soms met WordPress die sommige reacties om een of andere reden niet door laat.
      Helaas gaf dat ook een probleem met Piet snot (ook een Bert dus) waardoor een probleem ontstond tussen de ene Bert en de andere Bert wat Ik nog steeds jammer vindt.
      Soms vind Ik mijn reacties ook niet terug maar Ik heb dan zo’n idee geen man over boord.
      Vul Ik later wel aan in een latere reactie

      Geliked door 1 persoon

      • Nemesis zegt:

        Ik weet het, het is voor Bert vaak niet te doen, en dat is niet erg. Ik wacht gewoon af. Het probleem met Piet Snot aka Bert vond ik wel jammer.
        En zo denk ik er ook over, plaats gewoon een nieuwe of een wat anders geformuleerd later.
        Alleen ik moet echt nu “plaats een reactie” aanklikken om te zien of er wel degelijk reacties zijn geplaatst. Op het ogenblik komen die niet automatisch meer te voorschijn bij mij.

        Like

  3. Tistochwat zegt:

    Ik kan niet wachten, Geert!

    Maar hoelang spreek je deze wijze woorden nu al?
    Ik zie een Nexit niet gebeuren, en zéker morgen of volgend jaar niet.
    Er zijn nog veel te veel wegkijkende idioten in dit land.

    ‘Onze’ linkse ‘landgenoten’ zijn onze grootste vijand; zij houden de corrupte, liegende en stelende ‘overheid’ op het pluche.
    En zolang politie en leger niet op onze hand zijn, kun je het wel vergeten.

    Geliked door 1 persoon

  4. Rensk. zegt:

    Als je kijkt hoeveel miljarden er al gegaan zijn naar Afrika en naar het opvangen van migranten hier en de salarissen van veel nietsnutten van de EU en ga zo maar door dan houd je geld over. Ze smijten met geld die klootzakken in Den Haag naar precies de verkeerde dingen en zeker niet naar de eigen bevolking. Notabene belastinggeld opgebracht door de burger. Zo zien die gasten dat niet. Arib heeft een brief naar Rutte gezonden. Haalt uiteraard niks uit. Rutte heeft schijt aan heel Nederland. Enige waar hij naar luistert is de EU. Arbin schrijft een brief voor de vorm wetende dat het niks uithaalt. Ik ga ervan uit dat ze dat tenminste wel weet of ze is er te dom voor dat kan ook. Waarom schrijft iemand in vredesnaam een brief naar iemand, die nog nooit heeft laten zien dat ie luistert. Heeft helemaal geen zin. Ze moet me voor het oog van de hele bevolking terecht wijzen en ook niet zachtaardig. Maar dat durft ze uiteraard niet want haar baantje. Veel te bange vrouw. Het moet wel allemaal aardig en lief en gezellig blijven he. Iedere week gezellig bijkleppen in de Tweede Kamer met wat koffie erbij. Kleppen zonder dat er wat veranderd.

    Like

  5. lucia zegt:

    We waren eens samen met de Engelsen, de heersers der Zeeën, tijd dat wij die vrijheid weer pakken, weer lekker ons delftsblauwe zelf zijn, je lekker weer veilig voelen op straat, en goed opruiming houden.
    Onze hoofdstad is verdomme niet meer van ons maar van een zootje drugsgebruikende brallende toeristen.. f-off.. weg daarmee, je kunt verdomme niet eens de stad in, het is veranderd in een eeuwige koninginne dag.
    In plaats van 2e handsspullen op een kleed .. ligt onze moraal te koop.. verdronken in heel veel leed. Mijn hart bloedt als ik door Amsterdam probeer te lopen anno 2020, mijn stad is overgenomen door barbaren en toeristen en barbaarse toeristen.

    Like

  6. kampersrene zegt:

    ik vraag mij soms af….waarom zovele duizenden…zogezegde “fluchtelingen” europa overspoelen..waarom in godsnaam.?…zij moorden verkrachten terroriseren en ze zijn geen stamp onder hun kl..waard…het is maar een veronderstelling…..maar het zou kunnen ! zijn er stinkrijke olie sjeiks bij betrokken…geven die geen fortuinen aan westerse politiekers? voor de verspreiding van die vervloekte islaaam niet in de weg te staan ? ik denk met mijn idee…er niet ver naast te zijn…na WO I deed WOII zijn intrede nu zijn het fanatieke moslims met hun Allah als leider…..maar we kunnen ons troosten met een “natuurwet” het goede zal steeds het kwade overwinnen

    Like

  7. Hovawart zegt:

    De voorspelling van het kabinet, dat er ná de Brexit zoveel bedrijven uit de UK naar de Pays-Bah zullen verhuizen geld enkel voor EU-subsidie-afhankelijke sponzen, bedrijven die de wurgende houding van de EU-regelzucht beu zijn zullen echter in bosjes over de sloot springen en hun toevlucht nemen in het vrije Engeland….het groot-kapitaal zal spoedig volgen.
    ..Europa doet zichzelf de das om, en heeft meer weg van een economische strop…..met dodelijke afloop.

    Geliked door 1 persoon

  8. boorzalf zegt:

    En de vissers moeten maar onder Engelse vlag gaan varen, kunnen ze misschien eindelijk het puls vissen toepassen.
    https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/159820/conclusie-belgisch-onderzoek-pulsvissen-is-niet-schadelijk

    Like

Plaats een reactie