Zwakbegaafd?

Screenshot_15

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Imam Suhayb Salam van de alFitrah-moskee in Utrecht toont uitsluitend minachting voor de Nederlandse rechtstaat. Gökmen T. uit Utrecht toont uitsluitend minachting voor de Nederlandse rechtstaat. En die overeenkomst betreft NIET uitsluitend Utrecht als plaatsnaam, maar het gehele achterliggende islamitisch gedachtegoed en daarmee de gehele islam, die geen ander ‘recht’ dan de 1410 jaar achtergebleven Sharia erkent. Het is niet voor niets dat momenteel zelfs hele straten en wijken in steden (Arnhem onder andere als voorbeeld) worden opgekocht (!) en waar de sharia inmiddels al heerst. U bent daar als gewone Nederlander dan ook NIET meer welkom en wie er nog woont, wordt er dagelijks belaagd, geïntimideerd en uiteindelijk weggejaagd.

Terwijl ‘liberale’ moskeeën te maken hebben met ‘vijandige (!) overnames’ door Salafisten (en tegen diegene die daar tegen ageert fatwa’s worden uitgesproken) verkopen verschillende gemeentes, voor miljoenen aan geld, Nederlands grondgebied om zichzelf en de ‘vluchtelingen-en-immigranten-stroom’ te kunnen financieren. Nederlands grondgebied wordt derhalve doelbewust verkocht om er vanuit het buitenland gefinancierde ÈN van uit het buitenland bestuurde (!) mega-moskeeën op te bouwen. Elke moskee echter – en derhalve ook al hele wijken –  is/zijn een bewijs van door de islam ‘veroverd’ Europees grondgebied en er komen er steeds meer en ze worden steeds ‘ambitieuzer’. Maar er is ECHT geen ÈNKELE sprake van islamisering hoor, gaat u maar weer rustig slapen….

Het pijnlijke hierin is de discrepantie in werkwijze van de vermeend ‘neutrale’ ‘rechterlijke macht’. Terwijl men enerzijds werkelijk alles in het werk stelt om Geert Wilders te vervolgen wegens een luttele uitspraak die per direct als uiterste vorm van racisme, discriminatie en haat zaaien werd bestempeld, kan een imam zijn uitermate ziekelijke hersenspoeling ten aanzien van de vermeend ‘zwakbegaafden’ gewoon blijven doen. Terwijl Geert Wilders wordt vervolgd, kan een Turkse trollenbeweging als DENK eenvoudig tweespalt blijven zaaien en geframede, uiterst misleidende filmpjes blijven verspreiden. Terwijl Geert Wilders wordt vervolgd, stuurt men anderzijds derhalve heel bewust aan op eenzelfde lot voor diezelfde Geert Wilders ÈN Thierry Baudet zoals het Pim Fortuyn en Theo van Gogh verging! Uitgevoerd door vermeend ‘zwakbegaafde’-of-‘doorgedraaide’-‘verwarde’ LINKSE (!) milieuactivisten of knielende slaafjes (!) van Allah.

Gökmen T. zou zwakbegaafd zijn…? Nu is voor mij persoonlijk IEDEREEN die de Midden-Oosterse onzinsprookjes/‘religies’ op het door een mens (!) opgetekende vermeende ‘woord van ‘god’ gelooft behoorlijk zwakbegaafd, maar het schrijnende in de gehele islamitische ‘vluchtelingenstroom’ is dat deze vol zit met daadwerkelijk (!) zwakbegaafde en derhalve gehersenspoelde randdebielen die door islamitische landen als op-afstand-bestuurbare-moordmachines worden ingezet om de westerse wereld (gelijkwaardig de taken van de voormalige speciale Sovjet Spetsnaz eenheden/cellen) te komen ontregelen. Is het toeval dat GOKman (neus-gerelateerde-woordspeling) in Utrecht ‘geïnspireerd’ raakte? Is het toeval dat imam Suhayb Salam in datzelfde Utrecht ‘inspirerend predikt’? Is de minachting van moslims voor de westerse wereld en de westerse rechtbanken sowieso ‘toeval’? Is het toeval dat Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fahr schizofreen was – en in die tijd in eerste instantie bestempeld en weggejaagd werd als “bezeten door de duivel”- maar zichzelf tot ‘profeet’ uitriep? En… is het eigenlijk wel toeval dat ‘Koran’ (omgekeerd) HEEL toevallig ook de laatste vijf letters vormen van Ragnarok, de eindstrijd en daarmee het vergaan van de wereld…? De Koran werd immers niet voor niets als “de duivelsverzen” omschreven! In de 17e eeuw werd Amsterdam overigens getroffen door een pestepidemie die “de zwarte dood” werd genoemd. Momenteel heerst er een vergelijkbare, maar vele malen bedreigender “zwarte (gewaden) dood” die uiteindelijk voor heel Europa tot een slagaderlijke bloeding zal leiden en waarbij het huidige hysterie-virusje dat naar de naam Corona luistert volledig in het niet zal vallen.

Dat de EU (de Europese Untergang zoals iemand haar onlangs noemde) al decennia lang het proefballonnetje/speeltuintje en inmiddels ook de speelBAL van de VN is, mag evident zijn. Alhoewel een bepaalde groepering er een iets andere versie van omschreef – zij ziet de EU als Zeus, die zich volgens de Griekse mythologie voordeed als een witte stier om Europa te verkrachten en zij ziet de migratiestroom als de geslachtsziekte die Europa fataal zal worden – zie ik persoonlijk de VN (!) als Zeus, die zich als voornamelijk zwarte – of donker getinte zo u wilt – stier voordoet om Europa te verkrachten met de EU (!) en de islam (!) als de geslachtsziektes die Europa fataal zullen gaan worden.

Zwakbegaafd?

Het betreft hier inderdaad enige mate van zwakbegaafdheid, en wel bij de rechterlijke macht en de ‘politici’ (!) die geheel naar-eigen-riant-inkomen bovenstaande overeenkomsten keihard blijven ontkennen, weg blijven kijken of zich verschuilen achter de vermeend ‘neutrale onderzoeken en conclusies’ van de leugenachtige rechts/kromgang van justitie waarmee zij hun eigen rechters/partijgenoten de door hen gestuurde (!) ‘vrije hand geven’ om het ‘liberale recht’ te doen gelden…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Zwakbegaafd?

 1. Bob Fleumer zegt:

  Rutte is, als kapitein van ons schip van staat, ten volle verantwoordelijk voor wat er allemaal misgaat in Nederland. Deze man viert zijn stupiditeit uit ten koste van alles wat ons lief is met alle gezwatel waar deze woordenbreimachine toe in staat is.

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Goed verhaal , heer Schilder !

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Die mannen in die regio´s Men zou moeten weten hoe die ¨opgevoed¨ worden. Zonen mogen als eerste eten b.v. Pas als die gegeten hebben en wat er overblijft is voor de dochters. Noem ik maar 1 voobeeld. En dat is voor een groot deel van deze bevolking in het MIdden-Oosten het geval. Dat soort mannen die verander je echt niet. Die macht willen ze ten koste van alles houden. Heerlijk luxe leven en bediend worden door de vrouwen en diezelfde vrouwen werken daar prima in mee. Vaak volgt misbruik op misbruik. Doodzieke samenlevingen daar in het Midden-Oosten. Die wil je hier echt niet hebben.

  Geliked door 2 people

 4. Hier hebben we dan weer zo’n club die niets beter weet dan de goeddoener uit te hangen.

  Als ze dan zo graag wat Islamgajes willen importeren moeten ze zelf wat Moslims in huis nemen en hopen dat ze niet binnen een paar dagen of weken gevonden worden met ernstig keelletsel als gevolg met het verkeerd gebruik van hun eigen vleesmes, want wat is het geval.
  Ene Huffnagel wist te vertellen dat we niet zo maar de halve wereld kunnen importeren.
  Ja dan ben je bij de gutmensch dus aan het verkeerde adres natuurlijk.
  Ik vraag me af hoeveel Moslims deze regenboog mensen in huis gaan nemen.
  Maar Ik vermoed dat het aantal verschrikkelijk laag zal zijn, iets in de mate van alle BN ers die indertijd beloofden om ook een of meer Moslims op zouden vangen.

  COC Amsterdam wil Huffnagel weg als voorzitter Pride: ‘Vluchtelingenuitspraak is druppel’

  Uitspraken van Frits Huffnagel over de vluchtelingencrisis zijn bij COC Amsterdam compleet in het verkeerde keelschat geschoten. De voorzitter van de lokale afdeling, Vanny Reyes, wil dat de VVD’er vertrekt bij de organisatie van de Pride, bekend van de jaarlijkse botenparade. Zolang Huffnagel daar de voorzitter van is, schort COC in Amsterdam alle samenwerkingen op.

  https://www.ad.nl/binnenland/coc-amsterdam-wil-huffnagel-weg-als-voorzitter-pride-vluchtelingenuitspraak-is-druppel~a8b9ad52/

  Geliked door 3 people

 5. ronjaspers zegt:

  Het is geen zwakbegaafdheid,politici,justitie en andere hooggeplaatste figuren worden omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein) door (ik beperk mij tot europa) de bilderberg groep,hun hebben de werkelijke macht in europa.Ze voeren braaf de N.W.O. agenda uit.

  Geliked door 3 people

  • Inge zegt:

   @ronjaspers

   Helemaal eens, onze vrijmetselende politici weten dondersgoed wat ze doen en zullen als hun taak er op zit naar alle waarschijnlijkheid uitwijken naar Zuid Amerika. Het is volksverraad ten top en daar kan alleen de doodstraf voor gerechtvaardigd zijn.

   Geliked door 4 people

 6. LUCIA zegt:

  Het stikt van de verwarde mannen
  en zwakbegaafden in moe-gekneusd
  moslim terroristen kringen
  met stempel in de aanslag
  wordt al in pre-rechtsgang
  fase afgezwakt in de media
  deed de dader dit
  bij volle zinnen???
  quasi pardonnering daad
  Het is nooit haat of Jihad

  Geliked door 3 people

 7. Republikein zegt:

  Wij Willem-Alexander, bij de gratie Gods, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, enz. enz. enz.

  Allen, die deze zullen zien of horen lezen, saluut! doen te weten:

  Alzo Wij in overweging genomen hebben, dat het wenselijk is nieuwe regels te stellen met betrekking de taken en bevoegdheden van de inlichtingen- en veiligheidsdiensten in het kader van de nationale veiligheid, de coördinatie van de taakuitvoering van deze diensten, de verwerking van gegevens door deze diensten, de nationale en internationale samenwerking van deze diensten, de uitoefening van het toezicht en de behandeling van klachten en de geheimhouding, alsmede in verband daarmee enkele wetten te wijzigen en de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2002 te vervangen;

  Zo is het, dat Wij, de Afdeling advisering van de Raad van State gehoord, en met gemeen overleg der Staten-Generaal, hebben goedgevonden en verstaan, gelijk Wij goedvinden en verstaan bij deze:
  ?
  Blablablabla!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s