Dries van Langenhove bezoekt Griekse grens: Geen vrouwen en kinderen hier!

Screenshot_163

(Door: “Danny”)

“Geloof me, vrouwen of kinderen zie je hier écht niet. Hier staan alleen duizenden woedende jonge mannen.”

Vlaams Belang-parlementsleden Dries Van Langenhove en Tom Vandendriessche zaten tot woensdag in Griekenland, vlakbij de grenspost waar tienduizenden migranten het land proberen binnen te komen. Sceptr deed verslag van het interview van Dries..

“Wat we hier zien is onwezenlijk. Dit zijn oorlogsbeelden.”, zegt Van Langenhove. De Vlaams Belang-delegatie landde maandagmiddag in Athene om meteen een extra vlucht te nemen richting Evros, het Griekse departement dat aan Turkije grenst. Van Langenhove en Vandendriessche bezochten er intussen vier grensposten. (bron)

“We praten hier met de grenswachters, met de lokale burgemeesters, met de bevolking. De meeste mensen zijn boos tot heel boos. Sommige boeren kunnen hun velden niet meer bereiken, vissers kunnen niet meer gaan vissen. En de burgemeesters maken zich ernstig zorgen over het lot van hun inwoners”, zegt Van Langenhove.

Screenshot_164

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Griekenland, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Patriottisme, political correctness, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Verzet, Vlaams Belang, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

20 reacties op Dries van Langenhove bezoekt Griekse grens: Geen vrouwen en kinderen hier!

 1. Jan zegt:

  Curio wil Duitse steun bij de Griekse grens en geen asielshoppers uit de kampen

  Geliked door 1 persoon

 2. klaas zegt:

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Heb soortgelijke beelden al eerder gezien en je vraagt je dan toch af, je ziet mensen met hun hele hebben en houden daar staan met tentjes, met stukken plastic en allerhande rommel, wie van hun kwam op het idee om een jerrycan benzine mee te nemen ?
   Want laten we wel wezen, een molotovcocktail zonder benzine werkt niet!
   Hoe komen ze daaraan ?

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Denk dat je ook in Turkije benzinestations tegenkomt. Je kunt beter vragen, hoe en waarom komen ze op het idee als ze “vreedzaam” richting Noorden willen.

    Like

 3. Ronald B zegt:

  Goed werk, Dries…maar dit wisten wij al lang! 5 jaar geleden kwamen hier al allemaal ‘mannen’…Dankzij Merkel….
  Bij mij in Leeuwarden komen tot zo’n 600 asieleisers….Heeft Buma ondertekend! Bijna allemaal alleenstaande mannen en wat alleenstaande vrouwen….Een half jaar lang op zo’n 300 m vanwaar ik woon….Ook nog in de lente en zomer…..IEDEREEN HOORT TOCH IN TE ZIEN DAT ER GEEN ASIELZOEKERS IN NEDERLAND EN DE REST VAN EUROPA HOREN TE ZIJN!!! ZE ZIJN ALLEMAAL DOOR VELE VEILIGE LANDEN GEREISD!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Daar zijn woedende manne en geen vrouwen. Nee die vrouwen pakken ze hier wel. Daar mogen ze mee doen wat ze willen want ongelovigen. Het is dom volk wat opgehitst word door de turken. We draaien een oorlog in en niemand die het nog ziet hier. Er is gegeven moment geen andere mogelijkheid dan schieten en dan beginnen de turkse soldaten ook met schieten en op ons mensenrechtengevoel in te spelen. Je kunt niet anders dan net zo keihard terug spelen. Die godverdommesse stomme doos van de EUmet die schare kinderen die ze geperst heeft gaat nog even op de morele toer dat ze daar netjes moeten blijven. Je zou haar liefst de grond in trappen dat achterlijke mens.

  Geliked door 1 persoon

 5. Trucker zegt:

  In de mainstream media in Vlaanderen en ver daarbuiten (overal in de eu) zijn het alleen beelden waar vrouwen met kinderen te zien zijn.
  De realiteit is net hetzelfde als de klimaathysterie (van geldwolven gevolgd door hun schare lemmingen) EEN GROTE LEUGEN.
  Dat de eu HQ brussel despoten daar geen seconde van wakker liggen net las het in opmars zijnde corona virus bewijst dat ze niet capabel zijn om ook maar wat te kunnen organiseren.
  Niet moeilijk, WIJVEN die alleen maar kunnen bukken om wat centimeters vlees ergens binnen te krijgen (“venten” trouwens ook als ik die viezerikken elkaar zie aflebberen), maw een SOORT die in het bedrijfsleven zelfs geen functie zou krijgen, misschien post uitdelen, wat tekstverwerking of koffie schenken en de “venten” klusjes uitvoeren als gras afrijden of schoenen poetsen.
  ZOOITJE TERINGLIJDERS
  OPROTTEN samen met de Zombies, domme mutsen en ALLES wat sympathie heeft voor de dingen waar IK TEGEN BEN
  OPROTTEN WEGZUIVEREN UITROKEN OPKNOPEN VERMORZELEN

  Geliked door 2 people

 6. Luchtpint zegt:

  Ottomaanse hulptroepen bestaan gewoonlijk exclusief uit mannen.

  Geliked door 2 people

 7. klaas zegt:

  Like

 8. vangie1206j zegt:

  De enige oplossing omdat het dus alleen jonge mannen dekhensten) zijn napalm erover ben je gelijk snel van dat schorem verlost.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  The EU says it will pay €2,000 (£1,770; $2,225) each to migrants in overcrowded camps on the Greek islands willing to go back to their home countries…….kijk zo kennen wij de Brusselse Communisten weer……die nodigen de gehele wereld uit en vervolgens betalen ze om weer terug naar hun huizen te gaan,…….vluchtelingen of gewoon zakkenvullers, soort zoekt soort.

  Geliked door 2 people

 10. kampersrene zegt:

  Na WOI WOII krijgen we nu een Islaaaam oorlog niet met moderne wapens maar met stenen en stokken…..en de EU knijpt een oogje dicht….hoe eindigde de oorlog tussen de USA en Japan ? juist….. met een atoombommetje voor heel die achterlijke ,geweldadige troep die zo graag vechten en verkrachten….onze leefwijze en cultuur willen kapotmaken in de naam van hun hersenschim ALLAH….zou een atoombommentje light….gepast zijn wllen wij overleven!

  Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/ka-ching-eu-biedt-aan-om-lesbos-vluchtelingen-e2000-per-persoon-te-betalen/

  Ka-ching! EU biedt aan om Lesbos-vluchtelingen €2000 per persoon te betalen

  “Migranten op de Griekse eilanden kunnen tijdelijk aanspraak maken op 2.000 euro als ze vrijwillig terugkeren naar hun thuisland. Met de financiële handreiking probeert de EU iets te doen aan de overbevolkte kampen zoals Moria op het eiland Lesbos.

  Het bedrag is ruim vijf keer zoveel als waar migranten momenteel aanspraak op kunnen maken bij de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM).”

  Like

 12. Lucky zegt:

  Slim

  The Greek army is using a huge fan, so that when the Turkish army police is throwing chemicals and smoke canisters, these are redirected to their side

  Het Griekse leger gebruikt een enorme ventilator, zodat wanneer de Turkse legerpolitie chemicaliën en rookbussen gooit, deze naar hun kant worden omgeleid

  Geliked door 1 persoon

 13. wanneer gaat de NAVO en de EU Europa beschermen ?

  Like

 14. Jean zegt:

  En waar liggen de verantwoordelijken van al die ellende te tieren en te sieren? Juist, in Brussel in dat EU gedrocht.

  Geliked door 1 persoon

 15. M. zegt:

  In de regel bestaat een leger niet uit vrouwen en kinderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s