Brussel (EUSSR) heeft de Italianen aan hun lot overgelaten

Screenshot_16

(Door: “Balkanske priče”)

Rusland heeft Italië hulp aangeboden in de strijd tegen de corona-pandemie, die al aan meer dan negenduizend Italianen het leven heeft gekost. Moskou heeft acht mobiele brigades medisch personeel, speciale voertuigen en ander medisch materiaal gestuurd, en dit zie je niet bij de NOS… Van de EU hebben de Italianen geen enkele hulp ontvangen. Italianen voelen zich (opnieuw) in de steek gelaten door Brussel (EU). Eerst na de migrantencrisis, en nu worden ze opnieuw in de steek gelaten door Brussel (EU) in de strijd tegen het corona-virus. De boodschap van Brussel aan Italië, maar ook aan andere EU-lidstaten, is duidelijk: in de aanpak van de pandemie en de duizenden dode burgers die deze veroorzaakt, sta je er alleen voor…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Brussel, Censuur, Elite, establishment, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Italië, Linkse media, mainstream-media, praatjesmakers, Rotzakken, Rusland. Bookmark de permalink .

9 reacties op Brussel (EUSSR) heeft de Italianen aan hun lot overgelaten

 1. Trucker zegt:

  zou het kunnen dat de ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶s̶o̶r̶e̶n̶ ̶v̶i̶r̶o̶l̶o̶g̶e̶n̶ zeveraars weethetwel en zijn/haar collega bozeoudeman naar het rampgebied Italië vertrokken zijn om met hun ̶d̶e̶s̶k̶u̶n̶d̶i̶g̶h̶e̶i̶d̶ nonsens op het terrein de Russen te adviseren ?
  De dodencurve gaat instijgende lijn, in jullie land is er reeds een gebrek aan plaatsen op IC in die mate dat Duitsland hulp gaat bieden.
  TIG keer herhalen : zij die WAUWELEN dat het anders is als een virus zijn STOMPZINNIG en IDIOOT in de overtreffende trap.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Zes weken voordat het coronavirus uitbrak in Wuhan (China), hield het World Economic Forum en de Bill en Melinda Gates Foundations een simulatie-oefening voor een ‘eventuele’ uitbraak van een wereldwijde pandemie. De simulatie betrof de wereldwijde uitbraak van het coronavirus! Toeval of complot? Al jaren is het bekend dat Bill Gates en zijn Foundation erop uit zijn zich te mengen en te verrijken via investeringen in bedrijven die chemische medicatie en vaccins maken. Tegelijker tijd heeft Bill Gates zich ingekocht in de Wereld gezondheid Organisatie, het WHO. Alles dat het WHO doet wordt door Bill gecontroleerd!En wanneer je investeert in dergelijke bedrijven en je wilt winst maken, dan zorg je ervoor dat er ergens op deze wereld iets gebeurt, waardoor je winst wordt gegarandeerd! Dat is politici ervan te overtuigen dat vaccinatie de redding is voor de mensheid. Dus verplichte vaccinatie!En dit is precies wat Bill wil…

  Ik heb hieraan niets toe te voegen.
  Dat coronavirus is een moordwapen. We zullen zien hoeveel slachtoffers er zijn gevallen als we een jaar verder zijn.
  Misschien ontwikkelt Bill straks nog wel een virusje om wat extra miljardjes binnen te harken. Bovendien dunt hij dan de wereldbevolking lekker uit: twee vliegen in een klap.

  Geliked door 2 people

 3. vangie1206j zegt:

  De EU kan beter geld sturen naar Marokko de smerige schoften dat tuig daar.

  Like

  • karton zegt:

   @ vangie1206j.
   Ik denk oprecht dat u zich heeft vergist, gezien uw eerdere reacties.
   Geld naar Marokko sturen ? Naar Marokko moeten wij alleen dat Marokkaanse geteisem sturen dat héél Nederland wenst te vernielen.

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Hallo Karton ik heb me niet vergist wat negatief effect ik bedoelde is het zelfde als wat u aanhaalt geen geld sturen maar die verrotte rif apen.

    Like

 4. Ton Ruygrok zegt:

  De corona maakt per saldo minder slachtoffers dan voorgaande griep periodes.. onze lijders en lijderessen zullen zeggen .. , kijk dat komt door onze alertheid en lijijderschap.. , conclusie.., in voorgaande jaren heeft het dus ontbroken aan lijders met lijders kwaliteiten.. in het vervolg gaan we ieder Najaar tot en met het Voorjaar in Lockdown en van het Voorjaar tot aan het Najaar ook in Lockdown want de temperaturen worden hoger waar door ook weer veel (Oude) mensen sterven en de kans op Huidkanker groter en een Zomer griep kan ook zomaar de kop opsteken met alle nare gevolgen van dien .. enz.enz. …, Dus voor ons aller Veiligheid en Gezondheid 52 weken per jaar in Lockdown….,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 2 people

 5. karton zegt:

  Mogen de “leiders én de overige veel-verdieners binnen de EUSSR met z’n allen ten onder gaan aan het corona-virus, en laat hen a.u.b. barsten zoals zij de Italianen laten barsten.
  Ik zou hier de meest smerige “titels” voor die zooi kunnen plempen maar ik weet dat dát niks zal oplossen, denk aan dit soort niet-handelen van de EUSSR en bepaal naar aanleiding daarvan uw stem bij de a.s. verkiezingen.
  NEXIT en wel z.s.m. !!!

  Geliked door 5 people

 6. Hovawart zegt:

  De Europese Unie in Brussel is een kaartenhuis, en in tegenstelling tot de politieke thriller House of Cards, meer een twee-decennia durende tragedie, een samengeraapt misbaksel van incompetentie, een papieren schijnvertoning…….een illusie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s