Erdoğan is een totale uitval in de corona-crisis

Screenshot_97

Officieel sterven veel mensen in Turkije niet aan corona, maar aan de een of andere “besmettelijke ziekte”.

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Recep Tayyip Erdoğan is de natuurlijke, geboren realiteitsweigeraar. Wat hem niet past, wordt passend gemaakt. Omdat het sinds de zomer 2018 economisch sowieso zwaar aangeslagen Turkije zich aanzienlijke ingrepen in het economische leven, zoals die Duitsland in deze dagen verlammen, niet kan veroorloven, probeert de politieke en religieuze leider van de Turken de zaak te sussen. Om de productie in stand te houden. Met zijn woorden “…wat er ook gebeurt…” riskeert hij de dood van honderdduizenden.

PI News (2)

Het eerste slachtoffer van zijn leuzen om vol te houden, is de waarheid. In Turkije bestaan geen realistische cijfers over de stand van de infectie, laat staan over het aantal slachtoffers van de pandemie. Opvallend veel Turken sterven deze dagen aan “besmettelijke ziektes” – maar verder lijkt naar buiten toe alles normaal te zijn in de islamitische staat aan de Bosporus.

Sinds enkele dagen doet de stiekeme video-opname van een artsenbespreking in de universiteitskliniek in Ankara op de Turkse sociale netwerken de ronde. Daarin zegt de arts Güle Cinar dat de officiële cijfers over de corona-besmetting in Istanboel en Ankara vervalst zouden zijn: “Het gaat niet om honderden gevallen, het gaat om duizenden.”

De in Dresden wonende Turkse neuroloog en geneticus Caghan Kizil leeft sterk mee met de ontwikkeling in zijn vaderland, is echter hulpeloos. Als leider van de Helmholtz-onderzoeksgroep aan de Technische Universiteit Dresden kijkt hij vanuit de verte passief naar de komende catastrofe. De “Focus” citeert hem met de inschatting:

“We weten dat de verschrikkelijke situatie in Italië, Spanje en deels in de VS eruit voortkwam dat men niet genoeg social distancing maatregelen invoerde. Turkije heeft tot op de dag van vandaag geen strikte quarantaine opgelegd. De meerderheid van de bevolking kan zich nog steeds vrij bewegen.”

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, dictatuur, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Rotzakken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Erdoğan is een totale uitval in de corona-crisis

 1. delamontagne zegt:

  Voor zichzelf zorgt hij wel [goed ]……….!

  CORONA: De Turkse President Erdogan wordt zelf beschermd tegen het virus.
  Erdogan verscheen in het Parlement van Turkeije met een extra cameraman.
  Een hulp die met een thermische camera het publiek aftast op zoek naar mensen met koorts die mogelijk besmet zijn.

  BRON:
  https://www.haaretz.com/middle-east-news/turkey/corona-thermal-camera-protects-erdogan-in-turkish-parliament-1.8664458

  Like

  • karton zegt:

   @ delamontagne.
   Wat betreft het “zichzelf beschermen” is Erdogan beslist niet de enige die dat prima geregeld heeft.
   Wát te denken van Värkelchen Otten, die als eerste getest wil worden, want : belangrijk !!
   Alle “politici” zijn uit ’t zelfde hout gesneden : ze werken voor de bevolking (zéggen ze) maar intussen graaien ze als dwazen om zich heen en regelen voor zichzelf allerlei voorkeursbehandelingen, zoals dat verziekte EUSSR-parlement dat momenteel thuis “werkt” maar wél reiskosten opstrijkt; ’t is toch één grote oplichtersbende, zowel in Nederland als in de gehele verdere EUSSR ?

   Geliked door 1 persoon

 2. Alex Delarge zegt:

  Doet Recep Tayyip Erdoğan ook een keer iets goed. Laten we hopen dat hij hiermee stug doorgaat.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Erdogan reageert als gelovig moslim geheel correct. Of Turken dood gaan aan covid 19 of wat dan ook ligt geheel in de hand van Allah. Je kunt aktie ondernemen wat je wil uiteindelijk bepaald Allah hoeveel doden er vallen en hoelang en hoe ernstig de epidemie zich vergroot.

  Elke gelovige moslim kan dit alleen maar beamen. Vanuit islamitisch standpunt doet erdogan helemaal niets verkeert. Als hij nu nog in de moskee bevel geeft dat dagelijks met de reet omhoog gebeden wordt tot Allah zodat de epidemie wijkt dan kan hem vanuit de geloofskring helemaal niets meer verweten worden.

  Inshallah.

  Geliked door 2 people

 4. koosv8 zegt:

  OFFICIEEL sterven er in de HELE wereld heelveel mensen, ELKE DAG, aan het corona virus alleen, naar verhouding weinig. Dat er nu ineens wereldwijd een immense angst voor deze “ZWARE GRIEPGOLF” is, kan erbij mij niet in. Een voorop gesteld plan? Ja wie weet, goed ging het toch allang niet meer, maar ook dat zagen velen nog steeds niet. Maar verwonderen doe ik mij WEL over ZWEDEN, GEEN LOCKDOWN, en niet meer doden dan anders, nou is verkrachting, moord, tegenwoordig daar als een virus elders, maar het FEIT BLIJFT, ZE DOEN ER NIETS AAN!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. bobzelf zegt:

  JA VOOR ONBETROUWBARE MEDEDELINGEN HEBBEN WIJ ,,,,,

  DE RUTTE EXPERTS VAN HET RIVM
  WHAHAHAHAHA
  NU 17 MEDEDELINGEN EN ?? JA HOOR TE LAAG INGESCHAT ,, DUS17 MISSERS

  WHAHAHAHAHAHAHA

  HET AANTAL CORONA DODEN VAN VANDAAG IS ???

  HENK GEEF EENS EEN FLINKE DRAAI AAN HET “”CORONA VIRUS RAD “”

  HOPPA KOMT TIE, TESTEN ?? WAAROM ?? GAAT TOCH GOED ZO !

  OME CORONA

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s