Binnenkort worden we wakker in een Big Brother-communistische dictatuur

Screenshot_90

(Door: “Balkanske priče”)

Communistische fascistische Big Brother-Nieuwe Wereld Orde komt eraan. Het uiteindelijke doel van deze kliek – de elite-broederschap – is wereldwijd een communistische dictatuur te vestigen… De term ‘Big Brother’ komt uit het boek ‘1984’ van George Orwell. Hij beschrijft hierin een futuristische wereld, waarin één partij bepaalt wat mensen zien, doen en denken. Privacy zal niet meer bestaan. De overheid zou alle burgers 24 uur per dag via tv-camera’s en af- luisterapparatuur in de gaten kunnen houden. Het is een toekomst waarin de mensheid slaaf is in een hightech dictatuur. Orwell keek naar Stalin en Hitler, maar in hoeverre gaat zijn verhaal over onze tijd?…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, dictatuur, Elite, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Binnenkort worden we wakker in een Big Brother-communistische dictatuur

 1. Rensk. zegt:

  Was in Roemenie ook al het geval. Ieder nieuw huis wat daar gebouwd werd, daar werd afluisterappartuur ingebouwd. Ceausescukoppel waar Beatrix gezellig op visite ging. Ben benieuwd wie er hier in de flat op het balkon gaat staan zingen. Ik in ieder geval niet. Althans niet ten behoeve van het koningshuis. Ben gek zeg.

  Geliked door 3 people

 2. Hnek zegt:

  ik word een beetje scheitziek over al die privecy die we toch al niet hebben. En dan het volgende ; kijk ik werk gewoon voor me geld , ik betaal belasting , ik heb geen zwarte inkomsten, dus van mij mogen ze iedere stap weten die ik neem. Maar ik snap donders goed ,stel ‘ loop ik te zwart werken met een uitkering , of ben ik drugs dealer , of loop ik s nachts in te breken.; kijk dan word het een ander verhaal………………………………………

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Mooi gevangen zitten in de elektronische gevangenis omdat men niets te verbergen heeft??
   Wat ik tegen mijn vriendin zeg of tegen mijn kinderen gaat niemand wat aan dus ik heb wel wat te verbergen en dat heeft helemaal niets met criminaliteit te maken maar meer met criminelen die over deze privacy gaan en een elektronische gevangenis omdat je niets te verbergen zou hebben, wil alleen een masochist.
   Het praatje dat het alleen maar criminelen zijn die wat te verbergen hebben gaat niet op.
   En al jaren leveren we onze privacy in en goh wat is het allemaal veiliger en minder crimineel geworden in ons land met die terreurbestrijding met de grens open.

   Geliked door 3 people

 3. andre zegt:

  Gezichts herkenning met een masker voor gaat het niet echt worden maar wat ik wel gaaf vind is dat je 1984 aankaart. Want George Orwell had een ellendig leven en hij doorzag het psychopaten spel maar een zuur verhaal onthoudt niemand dus heeft hij het fantastsich ingepakt. Hier zn wiki in het engels.

  https://en.wikipedia.org/wiki/George_Orwell

  Zoals hij het toen heeft meegemaakt is er niets helemaal niets veranderd tot op heden ( in lockdown kunnen we ook alleen maar communiceren via facebook/whatsapp google, gsm ….name it it’s 100% control) en wie het ook mag gaan doen ik denk dat we verlost gaan worden van deze bloedzuigers want de geschiedenis is nu niet meer uit te wissen.

  Ik heb gister een persco van Lavrov geluisterd en hij had het over, het maakt niet uit welk land het is want ze weten het van zichzelf wel. Oftewel het zijn de globalisten die eigenlijk nergens thuishoren en als een cameleon door het leven gaan.

  Nog een rare opmerking: Als je als land hierin niet meegaat kijkt de hele wereld je aan of jij het hebt veroorzaakt. Nee we gaan niet die NWO kant op dit is voorgoed opgeblazen.

  Geliked door 1 persoon

   • andre zegt:

    Typisch een MSM artikel, lekker met het vingertje naar een ander wijzen terwijl alle Nederlanders al lang gevangen zitten in het Orwelliaans systeem van de psychopaten te Den Haag. Gewoon even iets om over na te denken want alles wat wij financieel doen is geregistreerd bij het BKR (goed of slecht). Wij staan in het GBA. Alle systemen zijn gekoppeld en als je Schiphol wil verlaten dan halen ze je eerst door het systeem heen of je nog een boete open hebt staan of strafpunten hebt. Of als je een geschil hebt met de overheid geven ze je gewoon geen paspoort meer want eerst maar even buigen voor de overheid. Het gezondheidsysteem is totaal uitgehold maar we moeten wel de hoofdprijs betalen. Pensioenen waar je je hele leven voor hebt afgedragen verdwijnen als sneeuw voor de zon is allemaal nazisme U opgelegd door Den Haag.

    Straks hebben we een social distance corona app en word je ineens uit je auto getrokken en in elkaar gebeukt door de politie. Je mening wordt niet gevraagd en als je voor apengapen naast je auto ligt frommelen ze nog even een dikke boete in je broekzak. Als je dan weer enigsinds bij komt en even naar huis wil bellen wat je nu weer allemaal hebt meegemaakt blijkt dat je je telefoon bent vergeten…… en op je boete staat “wij hebben U niet kunnen controleren” Nederland is het meest Orweliaans land in de wereld.

    Geliked door 1 persoon

   • andre:Helaas snap je niks van wat er in deze artikel staat……Nederlanders zitten al lang gevangen in NIET het Orwelliaans systeem!…We zijn nog maar in de beginfase van het Orwelliaans systeem…En weet je hoe een communistische of nazi-dictatuur eruit ziet?…Veel, veel erger dan de huidige situatie…

    Like

  • andre: NWO is NIET opgeblazen!….Zakenmensen en politici die streven naar een wereldregering/Bilderberggroep of de Illuminati groep/ zijn nog steeds.Wakker worden!

   Like

   • andre zegt:

    Hun systeem is kapot, kijk naar de EU, de Wereld Bank, het IMF, de WHO, het functioneert simpelweg niet meer. En Rusland/China ik weet niet waarom ze zo zwart worden gemaakt.

    Blijf absoluut schrijven want deze discussie gaat het verschil maken

    Like

   • Hun systeem is kapot?…Ik denk van niet…Ik ben nu bezig met een nieuwe artikel,waarin alles duidelijk wordt ….

    Like

 4. droevige mof zegt:

  “Duitsers rebelleren tegen de lockdown” een videoclip van Paasmaandag in Berlijn door RT dutch. (De Nederlanders zijn weer bezig.)
  De demonstranten roepen “WIJ ZIJN HET VOLK”, de strijdkreet van de demonstraties van 1989 in de DDR. De politie probeert de maatregelen van de regering rustig uit te leggen, bijna smekend. Maar de politiewoordvoerder werd uitgejouwd.
  Interessant zijn de wereldwijde commentaren op deze video.

  Geliked door 2 people

 5. verwardeman zegt:

  @ Hnek
  Stel : je hebt jaren PVV gestemd , en nu komt er een linkse dictatuur ………………….
  Stel : je had in het verleden vrienden met PVV sympathie , dan heb je in een linkse dictatuur
  de ” verkeerde ” vrienden gehad……………..
  Op een kwade dag komen ze aan je deur en ga je naar een ” heropvoedings kamp ” .
  Nee , je hebt niets te verbergen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jules Vismale zegt:

  Meestal is het zo dat als bepaalde vijanden bevechten of willen uitschakelen op een manier waarop twee hanen dat doen, zoals in een fabel, dat er dan een derde vijand opduikt, in de vorm van een havik, die dan de overwinnende haan daarna uitschakelt! Hoe vaak kwam het in bepaalde strips en in de werkelijkheid al niet voor dat sommige machtshebbers en misdadigers hun vijanden wilden uitschakelen (ze probeerden hiermee hun macht en geld te behouden) om daarna zelf te worden uitgeschakeld die oftewel van buiten kwam of van binnen. En gelijk aan een mug die ooit probeerde aan een leeuw te ontsnappen kwam deze in het web van een spin terecht om hierna door deze te worden gedood!
  Links heeft vrijwel altijd de grootste fout gemaakt door hun vijanden als hun beste vrienden te willen beschouwen, waaronder buitenstaanders, en juist hun echte vrienden tot hun aartsvijanden te maken, waaronder de eigen bevolking.
  Als er überhaupt al een Big Brother-communistische maatschappij in Europa kwam met de islam als vriend of vijanden dan zal deze zich precies gedragen zoals Samsom, een bijbelse Richter, die oersterk was en duizenden Filistijnen had gedood en toen, nadat dezen hem gevangennamen door middel van verraad en hem blind maakten, zelfmoord pleegde door een complete tempel van de Filistijnen, met 3000 mensen daarin, te verwoesten!

  Like

 7. hennieschwarz zegt:

  Ben ook aanhanger van de PVV, dat is mijn keuze, omdat ik het met veel zaken eens ben met de beleidslijnen van Geert. En ook omdat onze geweldige Rutte met zijn beleid van de hak op de tak springt en vaak veel leugens verkoopt en mensen veel belooft maar weinig nakomt.
  Ook zal ik mij zeer sterk verzetten tegen een wereldomvattende dictatuur zoals het NWO voorstaat.
  M.a.w ik vecht mij liever dood dan dat ik slaaf wordt van een zooi schoften met hun smerige doel.
  Ook om mijn kinderen en kleinkinderen te vrijwaren voor dit gevaarlijke onderdrukkende onheil.
  Ik ben in redelijke vrijheid opgevoed en grootgebracht. Dat moeten mijn kinderen en kleinkinderen ook! En uiteraard alle mensen welke hier in ons land wonen. Ik zeg liever oorlog, dan dat het schofterige NWO gajes of wie dan ook, ons op wat voor manier wil overheersen.
  Vandaar dat ik een voorstander ben van Trump, Salvini en Geert.

  Geliked door 2 people

 8. Jan zegt:

  Weer terreur tegen christenen in Amerika

  Dozens of Cops in Tactical Gear ‘Aggressively’ Show Up At California Church on Easter, Pastor Now Facing Fine or Up To Six Months in Jail

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/dozens-cops-tactical-gear-aggressively-show-california-church-easter-pastor-now-facing-fine-six-months-jail/

  Begint behoorlijk op stalinistisch Rusland te lijken. Opblazen van kerken ontbreekt nog.
  Trump zal moeten ingrijpen want het loopt gierend uit de hand.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s