Geen gewoon griepje

Screenshot_75

(Door: “eg regs”)

Dit virus brak in november uit in China en de communistische autoriteiten deden er alles aan om dit zo breed en wijd te verspreiden als maar mogelijk was. Zo werden nieuwjaarsvieringen ongemoeid gelaten en liet men ruim drie maanden later de besmette diaspora doodgemoedereerd terugvliegen naar Australië, Amerika en Europa. Het is totaal uitgesloten dat in een totalitaire controlestaat zoals China dit alles ‘per ongeluk’ kon geschieden. Het was opzettelijke moedwil.

De Amerikaanse senator Tom Cotton (foto) gaat nog een stapje verder. Hij oppert de mogelijkheid dat de Chinezen dit gevaar niet alleen doelbewust hebben verspreid, maar dat zij degenen zijn die het virus in elkaar geknutseld hebben. Als lid van de inlichtingencommissie weet deze geachte afgevaardigde ongetwijfeld dingen die wij niet weten. Kennis echter die hij dus niet openbaar kan maken. Voor de goede verstaander liggen de zaken echter duidelijk: dit is inderdaad geen gewoon griepje; dit is een biologisch wapen. Paradoxaal genoeg is dit tegelijkertijd ook het goede nieuws.

Want hoewel de communisten nog nooit wakker hebben gelegen van een miljoen doden meer of minder, zouden zij ook nooit de meerderheid van hun weerbare bevolking buiten gevecht hebben willen stellen (zij zelf halen immers tot vermoeiens toe het opiumoorlog precedent aan). Het goede nieuws is dus inderdaad dat het huidige virus (met de nadruk op huidige) niet veel dodelijker is dan de gewone griep.

Direct zelfbehoud is de reden dat de Chinezen niet meteen een werkelijk dodelijk virus geïntroduceerd hebben. Maar er speelt nog iets. Het Amerikaanse defensiebeleid stelt namelijk dat een aanval met massavernietigingswapens (van welke aard dan ook) beantwoord zal worden met nucleaire vergelding. In dit geval is er echter geen sprake van massavernietiging.

Uiteraard zijn de communisten er allerminst rouwig om dat zij in eigen land nu verlost zijn van het dode gewicht aan ‘non-productieve’ bejaarden, maar tegelijkertijd kunnen zij ook nog de vermoorde onschuld veinzen: “Zie je wel, wij zijn ook getroffen door het virus”. Voor hen is het een win-win. Als een verzekeringsclausule heeft China, door jarenlang een uitgebreid netwerk van beïnvloedingsagenten te cultiveren, zich ervan verzekerd dat de VN, de universiteiten, de media en de onderzoeksinstituten ook zeker niet allerlei moeilijke vragen zullen gaan stellen.

Ondertussen wordt het Westen economisch vernietigd door deze ‘crisis’. En reken maar dat de communisten begrijpen dat de economische ineenstorting voorafgaat aan de militaire en staatkundige ineenstorting. Misschien dat het ook nooit tot een conventionele oorlog gaat komen, mogelijk dat de communisten gewoon zullen kunnen komen binnenwandelen. “Babels helden hebben opgehouden te strijden, zij zijn gebleven in de vestingen, hun macht is bezweken, zij zijn tot wijven geworden; zij hebben hun woningen aangestoken, hun grendels zijn verbroken.” (Jeremia 51:30)

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Barbarisme, belangenverstrengeling, China, Communisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Geen gewoon griepje

 1. Cathja zegt:

  Ik geloof dat “eg regs” hier de juiste snaar aanraakt. Waarover ik nog twijfel is een eventuele ‘rol’ van de VS.
  We zullen er de komende tijd vast en zeker wel meer over horen. Deze grote uitbraak kan gewoon niet een stille dood sterven, oftewel in de doofpot gestopt worden.

  Geliked door 2 people

 2. Monalisa zegt:

  Het gele gevaar, is gevaarlijker dan u denkt.

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Dat ze tot zoiets in staat zijn, wie had dat gedacht, wel dat ze als eerste op de maan zouden zijn, door gewoon op elkaar te gaan staan, het blijven rare Chinezen.
  Straks nemen ze de Jumbo over, Tour de France is ook uitgesteld

  Like

 4. bozeoudeman zegt:

  En om niet te vergeten de paarden van Troje die dagelijks blijven binnenstormen zijn ontelbaar, ja het ziet er ‘goed’ uit voor ons na de via de DDR commissaris Merkel terugkeer van de nazi’s, nu vermomd als sociaal democraten.

  Geliked door 2 people

 5. malsion zegt:

  Er is keuze uit een aantal kwaden:
  1. De Chinezen ontwikkelden zelfstandig dit plan.
  2. Bill Gates gebruikte zijn invloed op de laboratoria in China die hij bezit om dit in gang te zetten.
  3. De Chinezen en Bill Gates werkten intensief samen om dit plan uit te voeren.
  4. Zijn er nog meer ‘duivelse’ krachten die samen hebben gespannen?
  Hopelijk zijn er ‘krachten’ die na het uitdoven van het virus uit zullen zoeken hoe dit heeft plaats gevonden en maatregelen zullen nemen om herhaling te voorkomen. Hierbij moeten we onze hoop vestigen op Trump die bezig is om de DEEP STATE te ontmaskeren en uit te schakelen. Daarmee is mogelijk ook de aanstichter van dit kwaad bedwongen.

  Geliked door 2 people

 6. Freddy zegt:

  De enorme verarming die zou worden bereikt met de “green deal” van de EC, is nu wel gelukt omdat men er dankzij de MSM is ook n gelukt om de bevolking in paniek te brengen. Dus links heeft zijn slag thuis gehaald.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s