Nu officieel: Illegale migranten worden niet op corona-virus getest!

Screenshot_94

(Vertaling: E.J. Bron)

Waarvoor velen al gewaarschuwd hebben, werd nu ook officieel bevestigd. Illegale migranten die Europa binnendringen en zich hun weg naar de diverse landen banen, worden door de autoriteiten niet op het corona-virus getest. Terwijl dus de meeste Europese burgers met en ook tegen gedwongen maatregelen, bestraffing en rechteloos maken te kampen hebben om het virus “in te dammen”, gelden voor immigranten opnieuw uitzonderingsregels. Niet alleen gelden voor hen geen quarantainebepalingen, uitgaansverboden of andere aanwijzingen van de staat, ze worden ook niet aan de noodzakelijke medische controle onderworpen. De jongste voorbeelden uit Groot-Brittannië maken dit duidelijk.

Mitteleuropa

Illegale migratie over het Nauw van Calais neemt enorm toe

Uit Groot-Brittannië wordt bericht dat daar de illegale migratie over het Nauw van Calais in de afgelopen dagen en weken enorm is gestegen. Grensbewakers hebben alleen al in de afgelopen vijf dagen meer dan 130 illegalen opgepakt, die vanuit Frankrijk met boten onderweg waren naar het Britse vasteland. In totaal waren het sinds het begin van het jaar 630 migranten die opgepakt en naar de kuststad Dover gebracht werden.

Waar de “Daily Mail” nu achterkwam, is dat sinds de uitbraak van de corona-virus pandemie geen enkele (!) van deze illegale migranten op het virus werd getest. En dat, terwijl er meer dan 55.000 corona-besmettingen in Groot-Brittannië zijn, meer dan 7000 doden en enorm stijgende tendensen. Zoals het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken toegaf, worden alleen die immigranten op symptomen onderzocht die ook om asiel vragen en daarna desnoods geïsoleerd. In opnamecentra werden al enkele afdelingen voor migranten met een corona-besmetting ingericht.

Britse autoriteiten kijken weg

Op dit moment zijn er ook veel berichten uit de Franse vluchtelingenkampen, volgens welke daar al veel migranten met het corona-virus besmet zouden zijn en desondanks op weg gaan richting Groot-Brittannië en Scandinavië. De verantwoordelijken van de stad Dover eisen een 14-daagse quarantaine voor alle illegaal binnengekomen personen, maar de autoriteiten lijken weg te kijken. De kustplaats lijdt al jaren onder de enorme immigratiegolven van de illegalen, die vooral uit het Midden-Oosten komen (Irak, Iran, Koeweit, Jemen, Syrië).

In ieder geval wordt aan die illegalen door de autoriteiten alleen maar gevraagd of ze medische verzorging nodig hebben of ziek zijn. Daarna worden ze doorgestuurd naar immigratieambtenaren, verhoord en in hun geval volgens de immigratiebepalingen behandeld en desnoods gevangen genomen.

Nieuw “worstcasescenario” door met corona besmette immigranten?

Afgelopen week bleek dat bij minstens drie migranten in kampen in Calais en Duinkerken – waarin zich ongeveer 1500 illegalen bevinden – het corona-virus werd vastgesteld, wat de vrees veroorzaakte dat de ziekte zich als een lopend vuurtje zou kunnen uitbreiden in de migrantenvestigingen. Terwijl in Frankrijk inmiddels toestemming nodig hebben om met hun hond te kunnen gaan wandelen, mogen illegalen schijnbaar ongehinderd in rubberboten stappen en daarmee naar Groot-Brittannië varen, aldus de kritiek van conservatieve politici in het Verenigd Koninkrijk.

Maar ook in andere delen van Europa neemt de angst voor het binnen sijpelen van met corona besmette migranten toe. Griekenland heeft al vaker de vrees uitgesproken dat Turkije met het corona-virus besmette migranten naar de gemeenschappelijke grens brengt en deze richting Europa loodst. Op dit moment brengt de Turkse president Erdoğan opnieuw duizenden migranten naar de Grieks-Turkse grens, nadat eerdere pogingen in de afgelopen weken mislukt waren. Deze keer echter naar een andere plaats.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Nu officieel: Illegale migranten worden niet op corona-virus getest!

 1. Peter zegt:

  80 in een boot,gelijk om te beginnen allemaal een boete van 200,onee dat geld alleen voor de burgers die in het land geboren zijn en het betalen kunnen.

  Like

 2. jenk zegt:

  als wij met 3 man in een auto zitten 400 euro boete , maar met 80 man in opblaasboot is van harte welkom. kut EU

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Het heeft er alle schijn van dat de term ‘omvolking’ steeds meer bewaarheid zal worden, het fictief volk van schlemielen in Europa zullen vanzelf zoetjes aan de kuierlatten nemen omdat hun omgeving zo verpaupert en de nieuwe buurtjes zo dominant zijn…….de grote steden in Europa zijn al deels getto’s en banlieux, geen witman die daar zijn koters laat opgroeien, geen witman die daar zijn geld kan verdienen, geen witman die ertussen mág wonen……..zie hier onze toekomst, de steden als thuisbasissen voor de bevoorrading en uitvalbasissen voor de islamisering, de olie(dollar)vlek van Europa.

  Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Het merendeel heeft het islam virus onder de leden. Dan is een besmetting met covid 19 zacht gesproken een non probleem.

  M.a.w. als het islam virus nooit een probleem is geweest dan is het nu onlogisch van covid 19 wel een probleem te maken.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  De mohammedaanse ‘verrijker’ is nu eenmaal heilig.

  Geliked door 1 persoon

 6. bobzelf zegt:

  OOK HIER BEGRIJP IK DUS GEEN FUCK VAN ???
  wie ??
  pikt die halsafsnijders dan op ??
  en brengt ze naar DOVER ???
  STEEK DIE BOOT LEK , OF DRAAI HEM OM . EN BRENG ZE TERUG NAAR FRANKIJK

  MOT IK NOU ALLES VOOR KOMEN DOEN ?? , OF ZIJN ONZE EU VRIENDEN
  WEER DE REDDENDE ENGEL, IN HET NAUW VAN CALAIS ??

  hier wordt je toch zo langzamerhand geschift van !!

  ome bobzelluf

  Like

  • ronjaspers zegt:

   bobzelf.george soros heeft een paar jaar geleden de helft van zijn vermogen tussen de 25 en de 30 miljard dollar van de (rotschild) bank opgenomen om de islamitische invasie naar europa te financieren.Ook zit soros achter de illegale migranten karavaan vanuit zuid amerika naar de amerikaanse grens.

   Like

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Er komt een moment dat de burgers van het land waar 10000den vluchtelingen aankomen, uit
  puur lijfsbehoud op die lieden gaan schieten. De autoriteiten laten de eigen burgers in de steek omdat ze te laf zijn om echte maatregelen te treffen die wel werken.

  Like

  • Steven zegt:

   De burgers hier kunnen niet schieten… ze hebben er wel voor gezorgd dat niemand zich hier kan verdedigen en verboden wapens in bezit te hebben!
   Je wordt hier al van je nest gehaald als je een inbreker in elkaar mept.. je moet ze eerst een bakje koffie aanbieden en alsjeblieft vragen of ze even willen wachten zodat jij de politie kan bellen….en zelfs dan komen ze niet!
   Maar sla jij een allochtoon op zijn bek.. dan komt er een heel korps opdraven!

   Geliked door 2 people

  • Ijsbeer zegt:

   Het verbaast me dat zulks nog niet gebeurde.
   Maar we moeten het niet wensen, het zou de kansen om een meerderheid achter een grenzen dicht beleid (laat staan een remigratie beleid) zwaar benadelen.
   (Al zou een Breivik bis die dat misdadig NGO personeel op de korrel neemt , misschien wel een behoorlijk effect sorteren )

   Like

  • LUCIA zegt:

   @ scherpschutter:
   Die autoriteiten worden vast ook betaald om de andere kant uit te kijken, als je dat lang genoeg doet dan blijft je nek in die stand vastzitten , niets zo goed als een stuk touw en een boom om dat euvel te verhelpen.

   Like

 8. Lady zegt:

  Vréselijk…… 😰😰🤦‍♀️
  Dit wordt wereldwijd een uitroeing van de mensheid.
  En Erdogan werkt hier heel bewust aan mee!!!
  Deze man moet per direct uit zijn functie ontheven worden en ontoerekeningsvatbaar verklaard worden. Dit komt neer op bewust in gang zetten van Volkerenmoord…😠😡🤬

  Like

 9. Kuu zegt:

  De huren van onze eigen mensen gaan gewoon omhoog. Natuurlijk: pak je eigen volk maar weer aan.

  Like

 10. vangie1206j zegt:

  Dat is de enige oplossing bij overbevolking afschieten.
  Doen ze in de Oostvaarder plassen ook.
  Waarom dan niet op dat menselijke ongedierte.

  Geliked door 1 persoon

 11. Kuu zegt:

  Timmermans wil een groene doorstart: toe maar!

  Like

 12. Julia zegt:

  De EU en haar volgelingen zijn de grootste schuldigen omdat zij al jaren niet in staat zijn geweest om de massale toestroom van migranten te stoppen c.q. niet heeft willen stoppen. Wat de reden hiervoor is zijn veel scenario’s te bedenken. Als de machtswellustelingen Merkel, Macron, Timmermans, Rutte en volgelingen eens flink de ogen openen zouden zij dan nog een oog dicht kunnen doen. We kunnen natuurlijk wel met scheve gezichten kijken naar de migranten maar als men de realiteit ziet hoe velen onder zeer erbarmelijke omstandigheden in kampen zijn opgestapeld door wanbeleid m.b.t. het onverantwoord massaal blijven toestaan van deze stroom mensen kan alleen maar uitsluitend met de vinger worden gewezen naar de leeghoofden in Brussel en alle volgelingen die hier haar goedkeuring aan hebben gegeven. Zij hebben zich schuldig gemaakt aan schending van mensenrechten met als gevolg deze humanitaire ramp zonder rekening te houden met de gevolgen voor het Europese volk en uiteraard de migranten die met volle hoop door valse beloften richting Europa zijn gekomen. Hoeveel zinloze verdrinkingsdoden heeft dit gekost? Kortom allen die hieraan hebben meegewerkt dienen voor een tribunaal te komen om verantwoording af te leggen en eventueel terecht gesteld te worden. Deze humanitaire ramp had voorkomen kunnen worden als de politieke leeghoofden en welkomscommittees daadkrachtig waren geweest en haar grenzen op tijd hadden gesloten.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  och we hebben WO I gehad…daarna WOII nu zitten wij met die vervloekte Islaaam met dank aan dictators en onverantwoordelijke politiekers zoals Merkel en Rutte

  Like

 14. HansV zegt:

  Als dit bericht (evenals het originele) van 15 april is loopt berichtgever wel achter de cijfers aan, in U K nu (16 april) ca. 94000 gevallen om 12000 doden, dit brengt de geloofwaardigheid van (de rest) het bericht natuurlijk ook naar een ander perspectief ?

  Like

 15. Lucky zegt:

  Waanzin

  Erdogan is accusing Europe of spreading the #Coronavirus to #Turkey.
  He didn’t mention anything about his own idea of transporting 20 000 migrants to the border with Greece and let them camp there for 3 weeks.

  Erdogan beschuldigt Europa van het verspreiden van het #Coronavirus naar #Turkey.
  Hij vertelde niets over zijn eigen idee om 20.000 migranten naar de grens met Griekenland te vervoeren en hen daar 3 weken te laten kamperen.

  Like

 16. Lucky zegt:

  Hoezo lockdown?

  Young migrants (Hazara from Afghanistan/Iran), who claim to be underage, yesterday celebrated that they are about to be transferred from Europe’s largest asylum center #Moria on #Lesbos #Greece to #Germany.
  Germany #Italy #Finland #Serbia #Ireland #Portugal will take in 1600!

  Jonge migranten (Hazara uit Afghanistan / Iran), die beweren minderjarig te zijn, hebben gisteren gevierd dat ze op het punt staan ​​overgeplaatst te worden van Europa’s grootste asielcentrum #Moria op #Lesbos #Griekenland naar #Duitsland.
  Duitsland #Italië #Finland #Servië #Ierland #Portugal duurt 1600!

  Like

 17. Lucky zegt:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8213505/amp/Greece-braces-fresh-influx-tens-thousands-migrants.html?__twitter_impression=true

  Greece braces for fresh influx of tens of thousands of migrants as satellite images ‘show Turkey releasing refugees from inland deportation centres and moving them to coastal areas’

  Greek authorities increased coastguard, airforce and navy patrols in preparation
  People smugglers use Turkey’s west coast to traffic refugees to Greek islands

  Nl
  Griekenland zet zich schrap voor een nieuwe toestroom van tienduizenden migranten, aangezien satellietbeelden ‘laten zien dat Turkije vluchtelingen vrijlaat uit binnenlandse deportatiecentra en hen naar kustgebieden verplaatst’

  De Griekse autoriteiten hebben ter voorbereiding de patrouilles van de kustwacht, de luchtmacht en de marine uitgebreid
  Mensensmokkelaars gebruiken de westkust van Turkije om vluchtelingen naar Griekse eilanden te vervoeren

  Like

 18. Lucky zegt:

  Verplaatsing illegale migranten naar hotels…

  Qualcuno di Voi vede donne o bambini? A Noi ci chiudono in casa e poi fanno sbarcare #risorseINPS clandestini africani che non scappano da nessuna guerra? Li portassero nelle Loro case, non in albergo pagato da Noi. STOP invasione STOP business! #RadioSavana #CoronaVirus #Covid19

  Ziet iemand van jullie vrouwen of kinderen? Ze sloten ons thuis op en landden vervolgens #risorseINPS illegale immigranten uit Afrika die voor geen enkele oorlog weglopen? Ze namen ze mee naar huis, niet naar een door ons betaald hotel. STOP invasie STOP zaken! #RadioSavana #CoronaVirus # Covid19

  Like

 19. Lucky zegt:

  Looks like the Turkish side has started phase 2 in its plan to destabilize #Greece & #Europe with its arsenal of migrants.After the attempt to cross the border by land,Turkey is now amassing migrants on the coast, preparing them for sea journeys to the EU

  Het lijkt erop dat de Turkse kant fase 2 is begonnen in haar plan om #Griekenland en #Europa te destabiliseren met zijn arsenaal aan migranten.Na de poging om de grens over land over te steken, verzamelt Turkije nu migranten aan de kust en bereidt ze hen voor op zeereizen naar de Europese Unie

  Like

 20. Lily zegt:

  Ook dit heeft Rutte en de EU VERKLOOT

  Like

 21. LUCIA zegt:

  Die grieken zijn echt de lul van van deze hele situatie, eerst volledig genaaid door de duitse banken waarvoor de grieken moesten bloeden, volledig tot de bedelstaf gebracht, hoge werkloosheid en vreselijke armoe en nu dit… en dat noemen we een UNIE dan nog liever in je eentje !!!

  Like

 22. Francis Teunissen zegt:

  Ach dat verbaast me weer niets. Men zou zich ook hier aan moeten passen….word ook niks op uitgedaan…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s