E-mail onthullingen: WHO negeerde Taiwan´s eerdere corona-waarschuwing

Screenshot_97

(Vertaling: E.J. Bron)

Verzoeken en waarschuwingen van Taiwan werden door de WHO en Peking geïgnoreerd

Taiwan heeft al in eind december 2019 de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voor het corona-virus en diens mogelijke mens op mens overbrenging gewaarschuwd. Maar de WHO ignoreerde de waarschuwing en hield zich aan de richtlijnen van Peking.

Die Freie Welt

Terwijl de Communistische Partij van China nog tot ver in januari de mens op mens overbrenging van het nieuwe corona-virus ontkende, informeerde het democratische Taiwan de WHO al op 31 december 2019 over een mogelijke SARS-uitbraak in Wuhan en de mogelijke men op mens overbrenging van dit corona-virus. Bovendien verzocht Taiwan om meer informatie om zich op de epidemie voor te bereiden.

Maar de WHO ignoreerde de waarschuwingen en verzoeken uit Taiwan. Want “De Republiek China”, zoals Taiwan zichzelf officieel noemt, wordt door de WHO niet als soevereine staat erkend. Doorslaggevend voor de WHO is derhalve alleen hetgeen uit Peking wordt verkondigd.

Daardoor is waardevolle tijd verloren gegaan. Taiwan was, evenals Zuid-Korea, Hongkong en Singapore, vanwege de ervaringen met de SARS-CoV-1-epidemie van 2003 gewaarschuwd en gevoelig voor zo´n virusuitbraak. Terwijl in de Taiwanese hoofdstad Taipei de “alarmbellen” al rinkelden, werden in de Volksrepubliek China nog artsen, die voor het virus waarschuwden, vervolgd en monddood gemaakt.

Nu heeft de leiding van Taiwan haar geduld verloren en de waarschuwingen, die ze aan de WHO gestuurd heeft en die geïgnoreerd werden, openbaar gemaakt (zie “infobae”, “Fox News”, “The Sun”).

De regering van Taiwan verklaarde in een persmededeling: “[…] Op grond van zijn ervaringen met de SARS-epidemie in het jaar 2003 hield Taiwan de informatie over de nieuwe uitbraak nauwkeurig in de gaten. Op 31 december 2019 stuurde Taiwan een e-mail naar het centrale kantoor van de WHO, waarin het de WHO informeerde over zijn kennis van de ziekte […]”

De regering van Taiwan heeft bovendien de WHO en de Chinese autoriteiten om meer informatie verzocht om zich op een eventuele epidemie voor te bereiden. Maar er kwam nooit antwoord.

Wanneer Peking en de WHO net zo snel gereageerd en het thema zo openlijk behandeld hadden als Taiwan, dan had het virus wellicht nog op tijd ingedamd kunnen worden. Misschien zou een pandemie te verhinderen zijn geweest, evenals de daarmee verbonden wereldwijde economische crisis.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op E-mail onthullingen: WHO negeerde Taiwan´s eerdere corona-waarschuwing

 1. T.Troubadour zegt:

  Vanavond op 1 ?Natuurlijk niet Past niet in de Trumpbashibg terreur media

  Geliked door 1 persoon

 2. boorzalf zegt:

  Bij het programma M van bnvara werd er nog laconiek op gereageerd waarom mensen de G5 masten in fik steken. Werd afgedaan als een stelletje terroristen.
  Tja, oordeel zelf,

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Mensen zijn nog niet toe aan het scenario dat anderhalve meter samenleving gewoon niet mogelijk is. Er zit maar 1 ding op en daar zijn de mensen nu nog niet aan toe. Ik wel en het gaat ook gebeuren, omdat er geen andere mogeliljkheid is! Iedereen zal zelf wel of geen risico moeten nemen. Maar de politici durven het niet aan. En dat er een vaccin aan zit te komen wat die stomme heks van de EU zit te lallen is nog volkomen onzeker. Een samenleving is niet maakbaar als altijd gedacht is.

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ rensk
   Ik ben het helemaal met je eens, we zijn van een postzegelgrootte op de wereldkaart met minimaal, excl. illegalen, 17 miljoen inwoners, een van de dichtstbevolkte landen ter wereld, hoe wil je in godsnaam een 1.5 meter economie realiseren.
   Die kraai van een Wiebus is verdomme niet goed bij zijn hoofd, die heeft duidelijk nooit boodschappen gedaan, het lukt gewoon niet omdat de ruimte er niet geschikt voor is .Bovendien hoe wil je een gezonde economie hebben, als je die laat afhangen van een
   ” tekort-aan-mondkapjes-en-IC-bedden-beleid “.
   Is net zoiets als geen melk en zout in huis hebbend, en geen cent te makken en dan besluiten i.p.v. voornoemde artikelen te kopen, maar iedere avond uit eten te gaan. Iedere huisvrouw met inzicht en gevoel voor portemonnee beleid en consequenties van het ontbreken daarvan zou dit nooit doen maar onze overbetaalde haagse idioten vinden dit acceptabel ongelooflijk, gezond verstand is daar duidelijk de deur uitgelopen.

   Like

 4. Hovawart zegt:

  De nadruk die deze zogenaamde ‘sofisten’ leggen op “gelijk krijgen” in plaats van “gelijk hebben”, leidt tot een bijna cynische opvatting over het leven, waarin waarachtigheid en ethiek schijnbaar ondergeschikt zijn. Het belang dat deze socialisten hechtten aan overtuigingskracht en welsprekendheid als doel op zich, verraadt slechts een pertinent gebrek aan inzicht in de waarheid, en zullen er alles aan gelegen zijn om met deze schijnwaarheid, al die leugens en bedrog, dat helaas onze realiteit is, ons lot te bepalen zolang de Brusselse Bolsjewieken het voor het zeggen hebben, en de miljarden maar overmaken………,”to big to fail politics”……”Ooh, the plot thickens!”

  Like

 5. Learn about Bill Gates-Fauci-Birx right here.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Een hele emmel voor de WHO.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Ik was laatst “getriggerd” door een artikeltje, hier op de site, van Hulleman die m.i. een goed verhaal had, zonder poespas vertelde hij de stand van zaken, helder en duidelijk in gewone bewoording.
  Op mijn zoektocht over de waarheid van het kutvirus kwam ik bij “toeval” nog iets veel interessanter van die man tegen.
  Nou ja, het is maar waar je interesse naar uit gaat.
  Take it or leave it.

  Like

 8. Pingback: 10 jaar verrot Ruttebeleid, gevolg verwaarlozing epidemiegevaar | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 9. Jan zegt:

  President Trump: … It took a long time for them to figure out what was going on but I have a feeling they knew exactly what was going on. ……

  Like

 10. Jan zegt:

  Ook de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is duidelijk in de zak van de chicoms want de directeur van de organisatie zegt niets te maken hebben met Trumps overweging de geldkraan voor de Wuhan Healt Organisation dicht te draaien, ‘ik blijf gewoon voor haar werken’ is zijn antwoord.

  Des te meer reden de geldkraan dicht te draaien en de gehele kliek het land uit te schoppen net als de rest van de VN

  Robert Redfield, the director of the Centers for Disease Control and Prevention (CDC), on Wednesday said his agency will continue to work with the World Health Organization (WHO) despite President Donald Trump’s plans to cut funding.

  Redfield told ABC’s George Stephanopoulos that the CDC and WHO have a “long history of working together,” and that would continue moving forward.

  “I’d like to do the postmortem on this outbreak once we get through it together,” the CDC chief added.
  https://www.businessinsider.com/cdc-says-will-keep-working-who-despite-trump-halting-funds-2020-4

  CDC Director weighs in on whether the WHO failed in response to the coronavirus pandemic and if it’s wise to suspend funding during the crisis, telling @GStephanopoulos “I’d like to do the postmortem on this outbreak once we get through it together.” https://t.co/PrZRMwCBwK pic.twitter.com/hCQdzualrU

  — Good Morning America (@GMA) April 15, 2020

  Like

 11. Jan zegt:

  De chicomhandlanger ziet zijn baantje in gevaar

  De NOS mekkerde gisteren ook al over Trump maar niet over de verrotte WHO of rotte XI

  Like

 12. delamontagne zegt:

  OVERHEIDSVOORLICHTING FRANKRIJK……………

  In dit kleine Video filmpje van de franse Regering in de strijd tegen het Coronavirus, is het [ weer ] een blanke vrouw die het virus doorgeeft aan een …gemengd gezinnetje.
  CLIP

  VIDEO:

  Al 8 seconden na het begin van ’t Videootje zie je al dat de Schuldige die ’t Virus overbengt, een vrouw is.
  ( heel normaal uiteraard, het is altijd de vrouw die schukdig is, volgens de Bijbel, die dit zegt en natuurlijk ook in de koran, dus VOLDOENDE BEWIJS ! ) en dat ’t een blanke is ?, die zijn immers schuldig aan alle slechtheid op aarde.
  En aan wie draagt deze “slet” het virus over ? aan een Multiraciaal-koppel, witte vrouw, de echtgenoot gekleurd en ’t kind gemengd.
  DUS HET IDEALE STEL…………..

  Paranoia Déliricum van mijn kant?
  Is het “weer” toeval dat de boosdoener een blanke vrouw is en de slachtoffers zielige multiculti ?

  Als dit alles niet zo systematisch zou zijn, zou ik het eventueel eerder accepteren.
  Maar het is niet de eerste keer dat Blanken in de positie van SCHULD worden gebracht bij de overheidsvoorlichting en de Slachtoffers dan weer de getinten waren !
  Dit gebeurde al eerder in de communicatie met de Overheid.
  Maar een goed advies: Onthoud de personages op de poster in gedachten bij een volgende aanslag:

  https://resistancerepublicaine.com/2016/09/12/terrorisme-lodieuse-affiche-gouvernementale-qui-stigmatise-les-blancs/

  Resistance Republicaine

  Like

 13. Jan zegt:

  Ho, stop, de schuldigen van het coronavirus zijn gevonden: witte, oude mannen. Zij zijn gewoon vies, volgens HuffPo en trekken zich nergens wat van aan. Er bestaat zelfs een term voor: ‘Het witte mannen effect’

  The White Male Is The Biggest Risk In Spreading The Virus

  The group that will disobey warnings in a crisis far more than any other is older white men. It is known as the ’White Male Effect’.
  ….
  https://tinyurl.com/y8zdrkzl

  Als je dergelijke kolder opschrijft en er ook nog eens waarde aan hecht ben je als ‘krant’ ver heen

  Like

  • LUCIA zegt:

   @JAN;
   Wat denk je van het volgende scenario… via DNA-legosysteem kun je bepaalde groepen doelwit maken, om ze en uit te roeien en ook de andere groeperingen tegen ze op te zetten ..zo van zij zijn de schuldigen!!

   Like

 14. karton zegt:

  Die president Trump toch !! Gaat de WHO niet meer betalen; wát slèèèècht, maar ik vind ’t wel een goeie !

  Geliked door 1 persoon

 15. M. Schettini zegt:

  in het filmpje over 5G straling, wordt verwezen naar een uitspraak van ene Dr. Werner Thiede. Door de titel – DR – zou men kunnen denken dat deze man een wetenschapper, gespecialiseerd in stralingen en aanverwante zaken, is. Echter niets is minder waar! de man – met alle respect – is theoloog en heeft zijn graad gehaald door zijn proefschrift ‘de kosmische Christus’. indien men enige geloofwaardigheid wil geven aan de anti 5G beweging, dan is een verwijzing naar een wetenschapper die haar/zijn sporen in deze tak heeft verdiend, meer zinvol. een verwijzing naar een theoloog werkt, in mijn optiek, averechts.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Trump heb gelijk !!

  Like

 17. Lucky zegt:

  Chinezen, eerst de hele wereld aansteken en kijk eens wat ze dan doen…

  Like

 18. Pingback: Australië, India en Japan ondersteunen kritiek van Trump op China en de WHO | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s