Geef ons onze vrijheid terug!

Screenshot_163

(Door: “Elise Nijmegen”)

Misschien zit u vol ongeduld te wachten op het corona-vaccin dat Bill Gates, diegene die als doel heeft om de wereldbevolking te reduceren, gaat ontwikkelen voor Covid-19, een virus dat niet zoveel doden teweegbrengt als de gewone griep. Als ik u was, zou ik nog eens nadenken over het nemen van een vaccin aangezien het “vaccinverleden” van Gates niets positiefs laat zien.

Onderstaand artikel laat ons weten dat Indiase artsen Bill Gates de schuld geven van een verwoestende vaccinstam polio-epidemie die tussen 2000 en 2017 496.000 kinderen verlamde. In 2017 heeft de Indiase regering het vaccinatieregime van Gates stopgezet en Gates het land uitgezet.

De meest angstaanjagende epidemieën in Kongo, de Filipijnen en Afghanistan houden, zo laat het artikel weten, allemaal verband met Bill Gates. In 2018 was driekwart van de polio-gevallen in de wereld afkomstig van de vaccins van Bill Gates. De WHO gaf in 2017 met tegenzin toe dat de wereldwijde polio-explosie voornamelijk een vaccinstam is, wat betekent dat het afkomstig is van het “Gates-vaccinatieprogramma”. De “Gates Foundation” testte het HPV-vaccin op 23.000 meisjes, onder druk, in afgelegen Indiase provincies: 7 meisjes stierven en 1200 leden aan ernstige bijwerkingen, alleen verleenden diegenen die het vaccin leverden geen medische hulp aan de meisjes. Nog meer van deze voorbeelden leest u in het artikel.
https://humansarefree.com

Een onderzoek heeft aangetoond dat Covid-19 niet overgedragen kan worden door voorwerpen, wat betekent dat al die mensen die winkelwagentjes hebben schoongemaakt dat niet gedaan hebben voor de juiste reden al is het hoe dan ook prettig voor het winkelend publiek om met een schoon karretje te winkelen. Dan kunnen we ook weer gewoon met cash gaan betalen lijkt me…

Volgens de Duitse viroloog Hendrik Streek, directeur van het instituut voor Virologie van de universiteit Bonn, mag na onderzoek in de regio Heinsberg de volgende conclusie worden getrokken: “Het corona-virus wordt niet doorgegeven via klinken, gsm’s, afstandsbedieningen, katten of in kapsalons of winkels. Het gevaar op besmetting bestaat vooral als mensen urenlang samenzijn in een enge ruimte”. Hij zegt: “We weten nu zeker dat Covid-19 geen contactbesmetting is! Er is geen enkel levend virus aangetroffen op voorwerpen ook niet bij de zwaarst geïnfecteerde gezinnen.” Hij is een voorstander van “terugkeren naar het oude normaal” en de “corona-maatregelen opheffen!”
www.wanttoknow.nl

Terwijl we met zijn allen bij wijze van spreken doodgegooid worden met “corona-nieuws” en de urgente problemen zoals de islamisering, de immigranteninvasie, de armoede, de woningnood, de tekorten, het gevaar van 5G, Agenda 21, het grote ongenoegen van de Nederlandse bevolking t.o.v. de politiek, enz. daardoor naar de achtergrond worden geschoven.

Toch is het aantal illegalen dat de grens oversteekt om in Europa te komen, gestegen. In de eerste drie maanden van het jaar steeg het aantal illegale binnenkomsten van gelukzoekers met 26% ten opzichte van het jaar daarvoor.
https://voiceofeurope.com

Als u onderstaande video heeft gezien en begrijpt dan zult u inzien dat er voor de Nederlandse regering geen enkele reden meer is om door te gaan met deze “intelligente lock-down”, die mijns inziens voor allesbehalve intelligent kan doorgaan… Wat deze beslissing teweeg heeft gebracht, is niet te beschrijven.
www.youtube.com

Miljoenen mensen leven in onterechte angst. Wat mij betreft zou de Nederlandse regering per direct uit de WHO en de VN moeten stappen, aangezien een klein clubje miljardairs met economische belangen achter gesloten deuren aan de touwtjes trekken om Agenda 21/2030 door te voeren.

Vele duizenden mensen zijn hun bedrijf kwijt of hebben geen inkomsten meer, doordat de economie is platgelegd. Vele mensen komen in de bijstand, mensen die jaren hebben gebikkeld voor hun eigen zaak, een droom hadden, die nu door maatregelen van een overdreven ambitieus, maar in mijn ogen incapabel en anti-nationalistisch, kabinet is vernietigd.

Vele ouderen, die door de Rutte-kabinetten nog nooit met de juiste dosis respect zijn behandeld, zijn opgesloten en zijn bang. Kinderen die hun ouders niet kunnen zien, ouders die hun kinderen niet kunnen zien, het is diep triest en waarvoor?

Kinderen die hun vriendjes missen, leraren die zich zorgen maken over “kinderen met een speciale achtergrond”, velen hebben geen afscheid kunnen nemen van hun dierbaren, gezinnen die nu ineens 24 uur per dag met elkaar doorbrengen wat in sommige gevallen voor de nodige spanningen zorgt.

Persoonlijk lijkt het me dat deze maatregelen, genomen door een kabinet dat internationale orders opvolgt van de VN, de WHO en de EU, per direct opgeheven zouden moeten worden en de mensen per direct weer vrijgelaten zouden moeten worden, zodat ze hun dierbaren weer in hun armen kunnen nemen. Zodat bedrijven misschien nog te redden zijn, of misschien weer opnieuw kunnen beginnen. En stoppen met die onzin van een anderhalve meter samenleving, een krankzinnig idee ook weer. Maar ja, dat is mijn mening… En ook omdat we dan weer met zijn allen de straat op kunnen…!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Vrijheid. Bookmark de permalink .

62 reacties op Geef ons onze vrijheid terug!

 1. vangie1206j zegt:

  Elise Nijmegen jou mening is ook mijn mening.
  Het enige waartoe de moderne regeringen instaat zijn is hun land verwoesten met de grootst mogelijke onzin.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Als we onze vrijheid NIET terug KRIJGEN zullen we ‘t moeten NEMEN !!!

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Helemaal mee eens maar helaas hebben we met teveel volgzame schaapjes te maken waar elke moed of daadkracht ontbreekt. Zij laten zich liever leiden naar de slachtbank door een stel machtswellustelingen die alleen voor het kapitalisme staan en hiervoor hele bevolkingsgroepen onderdrukken en alles zullen pakken en controleren. Een groot deel van de angsthazen is al murw gemaakt dus ik vrees dat deze niets zullen ondernemen om vrijheid (zeer kostbaar goed) terug te nemen. Het trieste is dat zij nog blijkbaar niet in de gaten hebben hoe het in de samenleving gaat uitzien en daar zwaar de dupe van zijn. Jammer voor de mensen die het hele smerige spel wel door hebben en wel de moed bij elkaar kunnen rapen om de vrijheid terug te pakken. Helaas zijn deze in de minderheid.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Julia.
    Mee eens.
    Er zijn weinig mensen die de moed hebben om hun afgepakte vrijheid terug te nemen, desnoods met geweld ! Echter………..100 gewapende burgers kunnen veel uithalen tegenover 1000 ongewapenden, denk ik (als voorbeeld). Wat ik in zo´n situatie wél vrees is de houding van leger en politie, zouden die mensen al zodanig zijn geïndoctrineerd dat zij zouden gaan schieten op burgers of zouden er ook nog verstandige mensen tussen lopen ? Ik denk dit laatste.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ karton zegt:19 april 2020 om 18:55

    heb in mijn schuur nog een paar mestvorken, zit al wel de boktor in maar ge kunt er nog mee steken.
    Het “echte gerief” hou ik natuurlijk voor mezelf

    eindelijk hoor ik eens een geluid van de burgeroorlog/revolutionairen in spé, vreesde al dat jullie ingeslapen waren

    🙂 🙂 🙂 🙂

    Geliked door 1 persoon

 3. Prof. Ben Israel uit Tel Aviv toonde aan dat lock down geen enkel statistisch effect op de sterftekans heeft

  Geliked door 1 persoon

 4. Jules van Rooyen zegt:

  De vraag is wat doet de oppositie, Wilders en Baudet ? Ze zijn er ingestonken, nu enkele weken terug, en vroegen zelfs om meer !! Onbegrijpelijk, of zijn ze ook ingepalmd door het macht kartel in Den Haag ?

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   De optie ‘instinken’ lijkt mij vooralsnog de juiste. Wat er dan wél bij hoort is de erkenning daarvan, op welke manier dan ook, door Wilders en Baudet.

   Like

 5. Pingback: Geef ons onze vrijheid terug! | eunmask

 6. Bart zegt:

  En als we ons vrijheid niet krijgen dan moeten we met andere maatregel komen hoe dan ook het zij met geweld

  Like

 7. Frauke zegt:

  Men haalt de mens wel uit de ‘vrijheid’ maar de ‘vrijheid’ niet uit de mens !
  https://detheorist.nl/nieuws/who-baas-is-marionet-van-bill-gates-en-clintons-zeggen-deze-2-klokkenluiders

  Geliked door 1 persoon

 8. Gienekehado zegt:

  Ben het 1000% eens met Gates; minder volk, minder GEDOE! (pas op voor illegaal gedumpt slachtafval!!)

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Zullen we met jou beginnen dan?
   Mensen die het opruimen van mensen 1000 % steunen daar kan de wereld buiten.
   Dan ben je niet normaal.

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Zure humor, mag ik wel.

    Geliked door 1 persoon

   • Wat een onzinnige reactie @M.
    In uw belevingswereld is het vaststellen dat de wereldbevolking exponentieel is gegroeid met name in de laatste eeuw hetzelfde als de wens mensen uit te moorden.
    Je hoeft geen deskundige op welk vlak dan ook te zijn om vast te stellen dat met de huidige groei er een keer een punt komt dat de planeet het niet meer aan kan.
    En dus gaan er stemmen op de groei te remmen of zelfs in te zetten op krimp.
    Dat staat niet gelijk aan een nieuwe holocaust of iets dergelijks maar aan geboortebeperking.
    Hoe lager opgeleid hoe meer kinderen, kijk om u heen, allochtonen vaak zonder enige opleiding hebben vaak de grootste gezinnen.
    Surinaamse meiden die op hun dertigste vier kinderen hebben van vier verschillende vaders zijn geen uitzondering.
    Afrika groeit uit zijn jasje, de bevolkingsgroei is ronduit verbazingwekkend de konijnen zijn er niks bij, als je dat door laat gaan dan moet je ook niet gek opkijken als ze aan de wandel gaan op zoek naar een beter leven.
    Een oplossing zou geboortebeperking zijn, geen zinnig mens zal zeggen dat ze uitgemoord moeten worden.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    M. 19 april 2020 om 10:52

    Met minder bloeddorstige mohammedanen zou het leven een stuk aangenamer zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    hypocriet lijkt jou op het lijf geschreven of vergeten we de islam(iet) maar gemakkelijkshalve door die te tolereren in ONZE Vrije Westerse Wereld.
    Die mag dus vrolijk rond blijven huppelen want jij bent pro leven en laten leven, betekend ook soorten die uit naam van hun perfide ideologie iedereen willen afslachten…
    Och man/vrouw loopt naar moeder ze heeft visjes gebakken (onvervalst Vlaams gezegde).

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Tijl Uylenspiegel zegt:19 april 2020 om 11:53

    Tijl je kan als wetenschapper maar best niet beginnen over geboortebeperking in Afrika of islamieten landen, dan krijg je links, multikul, islamofiel en de gütmensch over je en mag je je verdere loopbaan ergens in een bedompt lokaaltje post sorteren of postzegels kleven.
    Het taboe dat er heerst bij de wetenschappers dat overbevolking niet ter sprake gebracht mag worden als het de neger (of islamiet) betreft is groter als de olifant die in de kamer staat (de islamitische 😉 )

    Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Het hele leven is als van een ondernemer en streeft naar winst , maar verlies komt ook voor, ze noemen het ondernemingsrisico, de undertaker had dat onderkend, doet goede zaken.
  Zaken zijn zaken, zei de zakenpief uit de Fabeltjeskrant.

  Like

 10. M. zegt:

  Het gaat ze ook niet om dat geld besmettelijk zou zijn ze weten dondersgoed dat geld niet besmettelijk is en dat geld ook nog nooit ebola of hiv heeft overgebracht omdat dat onmogelijk is.
  Iets wat iedere echte dokter die niet betaald word om mee te liegen kan beamen.
  Ik zeg het ook steeds in de winkel als ze lopen te zeiken dat je niet meer contant mag betalen dat ze dan een rechtszaak tegemoet kunnen zien want het is nog steeds een wettig betaalmiddel en ik laat mij ook niet dwingen om met mijn handen aan het pinapparaat te moeten zitten waar iedereen met zijn gore vingers aan heeft gezeten want als er iets besmettelijk zou moeten zijn dan is het dat wel want de meesten zijn niet zo fris.

  Zo voor de ramadan gaat het allemaal wel weer een beetje want alleen mensen van de Schepper en zij die het nog niet weten zijn een besmettingsgevaar en alles wat voor de misleider danst uiteraard niet want daar dansen ze zelf ook allemaal voor.
  Men heeft het u recht in uw gezicht laten zien.
  Ook al willen velen het niet zien terwijl zelfs een blinde het kan zien.
  Gratis geld en goederen voor wie voor de misleider danst en wie niet voor de misleider danst word in zijn eigen land vernacheld en genaaid.
  Verplichte bezoekjes op school voor wie niet voor de misleider danst en geen verplichte bezoekjes voor wie dat al doet.
  Geen reisbeperkingen voor mensen die voor de misleider dansen ook niet al komen ze uit risico landen waarvan niemand hoeft te vluchten terwijl de mensen die niet voor de misleider dansen opgesloten worden en niet mogen reizen.
  Geen gedreig met boetes of gevangenisstraf voor zij die voor de misleider dansen maar wel gedreig met boetes en gevangenisstraf voor de mensen die dat niet doen van het eigen volk.
  De bejaarden die niet voor de misleider dansen mogen naar de klote geholpen worden als de mensen van de misleider maar gratis van alles voorzien blijven worden.
  De mensen die voor de misleider dansen mogen de spuiten wel weigeren van Bill vanwege hun geloof in de misleider maar mensen die niet voor de misleider dansen zullen tot een gevaar voor de volksgezondheid gedemoniseerd worden zodat ze mee gaan dansen of anders alle dansers voor de misleider tegen zich krijgen.
  Hoe duidelijk wil men het hebben.

  Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   geweldig vriend M
   geweldig , geweldig

   ER IS NET EEN MARSMANNETJE GELAND HIER, DIE ONTKENT ALLES, EN WEET OOK ALLES ???
   WAT WEET GEEN MENS , whahahaha WIMMIE FROM MARS

   HUG OME BOZELLUF

   Like

   • M. zegt:

    Ik snap dat mensen er altijd van uit gaan dat anderen weg gespoten worden en men het zelf niet is die weggespoten gaat worden.
    Die gedachte er achter vind ik niet normaal.
    Maar dat mag aan mij liggen hoor daar kan ik mee leven.

    De aarde te vol ?
    Bij lange na niet dat is een grove leugen die mensen graag geloven die niet kunnen of willen rekenen.
    Maar als je de halve aarde in Europa propt voelt het wel vol.

    Als men zo graag aan geboortebeperking wil doen dan laat ze die mensen die oproepen tot het maken van vijf kinderen eens aanpakken maar dat doen ze niet want juist die krijgen geen spuitje en maar Europeaan die maar weinig kinderen heeft wel.
    En die word ook opgeroepen minder kinderen te nemen maar de mensen met de meeste kinderen niet?
    Gratis geld zodat ze de hele dag kunnen neuken om aan geboortebeperking te doen?
    Terwijl de Europeaan te werk is die al weinig kinderen maakt?
    Gut gut wat zijn we aan het beperken.
    Het gaat dus duidelijk niet over geboortebeperking maar over Europeaan beperking en daar zijn de mensen die mij uitmaken voor alles voorstander van?

    Ik zomaar niet.

    Geliked door 3 people

   • M. zegt:

    Moet maar even hier reageren want hij kan er niet meer na.
    Trucker zegt:

    19 april 2020 om 13:37

    hypocriet lijkt jou op het lijf geschreven of vergeten we de islam(iet) maar gemakkelijkshalve door die te tolereren in ONZE Vrije Westerse Wereld.
    Die mag dus vrolijk rond blijven huppelen want jij bent pro leven en laten leven,

    Je lult onzin en hou je grote smoel want als je kan lezen hierboven dan zou je dit slappe geouwehoer niet neer pennen.
    Tolereren???
    Rond huppelen ga eens lezen wat ik schrijf eikel
    .

    Like

   • Trucker zegt:

    M. ̶z̶e̶g̶t̶ neuzelt 19 april 2020 om 19:34

    “…𝘋𝘦 𝘢𝘢𝘳𝘥𝘦 𝘵𝘦 𝘷𝘰𝘭 ? 𝘉𝘪𝘫 𝘭𝘢𝘯𝘨𝘦 𝘯𝘢 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘥𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘨𝘳𝘰𝘷𝘦 𝘭𝘦𝘶𝘨𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘨𝘳𝘢𝘢𝘨 𝘨𝘦𝘭𝘰𝘷𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘰𝘧 𝘸𝘪𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘳𝘦𝘬𝘦𝘯𝘦𝘯…”

    je gelooft je oren (ogen in deze 🙂 ) niet als je dit geneuzel leest van de pot gerukt is zelfs nog een te beleefde uitdrukking.
    Bronmaster u bent een gelukkig man, u heeft virologen, demografen, psychologen en wetenschappers kosmische straling op uw blog die alle dagen hun energie weiden aan ..euh … proefondervindelijke wetenschappelijk bewezen feiten uitleggen aan dom volk als ik daar een voorbeeld van ben

    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat heet inderdaad kort samengevat: Vrijheid van meningsuiting! Je hoeft het er absoluut niet mee eens te zijn.

    Like

  • bobzelf zegt:

   WHAHAHAHAHA , JA DIE 946.000 DODEN EN VERLAMDE KINDEREN
   WAS EEN FABELTJE , die kennedy is ook een lul
   HOE ZO POLIO VACCIN WAS DODELIJK ??

   welterusten marsmannetje

   9/11 ???
   mh – 17 ????

   wim weet alles , dus wimmie kleuter wimmie WEET GEEN FUCK !!

   3 X EEN WAARDELOZE REACTIE 3 X MIS !!

   ALS IK JOU WAS SOLLICITEERDE IK BIJ DE R.I.V. M.oordenaars brigade

   whahahahaha ( infantiel lachje )

   Geliked door 1 persoon

   • boorzalf zegt:

    Even kijken bij bobby, al dat geschreeuw maakt de overige tbs patiënten onrustig.

    Like

   • M zegt:

    Duizenden kindertjes stuk of dood, Bob, dat vinden de mensen blijkbaar gewoon normaal en allemaal niet zo erg.
    Omdat ze het zelf niet zijn.
    En staan die zooi nog recht te lullen ook.

    Volgens mij werkt hij er al.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    JA……. M…… IK HEB NU 5 X ZIJN OREN GEWASSEN
    EN
    HEM ALLE HOEKEN VAN DE KAMER LATEN ZIEN

    SINDS zijn eerste optreden is hij verder muisstil , meestal bij LOSERSSSS

    HUGGIE

    BOBZLLUF

    Like

  • bobzelf zegt:

   This widely circulated e-mail contains a number of false claims about the urban legend-busting Snopes.com and its proprietors, Barbara and David Mikkelson, who started the site in 1995 and still run it. They’re accused of hiding their identities, doing shoddy research, producing articles with a liberal bent and discrediting an anti-Obama State Farm agent out of partisanship.

   dus nog maals “”” DE LULVERHALEN VAN ONS WIMMIE “” THE NITWIT “”

   gefeliciteerd, SYPER LOSER, !!!

   THE WINNER IS AGAIN ???OOMVLADIBOB

   Like

 11. Harrie Vaes zegt:

  We leven helaas in een verrotte wereld waar enkel en alleen maar de belangen van idioten geldwolven een rol spelen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Wolf zegt:

  De vrijheid van 1946 tot 1970 is voor even teruggekeerd. Heerlijk. Die rust en geen chaos ,weg met linkse hobbys en andere uitspattingen. Tucht Orde en Netheid het liefst nog de komende 5 jaar dmv een Totale Lockdown . Rotten de islamieten, criminelen, steuntrekkende lapzwanzen, rooie kranten ,npo, en alles wat die chaotische tijden na den jaren bovengenoemd vanzelf op. Alleen de sterksten (onze families hebben bijna allen onmisvaar werk en ook ik werk gewoon door) zullen dankzij deze tijd HET KAF VAN HET KOOREN!! scheiden. Lockdown had gemoeten zoals H. Wilders en 1,5 miljoen Echte (behalve enkelen zoals weetwel) PVVers OOK WILLEN.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Je bent (bijna) een stem in de woestijn Wolf, de meerderheid der reageerders loopt achter de Zombieleiders aan of doen er het zwijgen aan toe onder het motto “ik wil mij niet laten kennen” of “ik wil met iedereen vriendjes blijven” zodus is kleur bekennen eventjes niet aan de orde.

   Like

 13. Frauke zegt:

  Lange Frans schudt heel Nederland wakker met ‘Lockdown’: Dit is de val van de cabal

  Geliked door 1 persoon

 14. Wolf zegt:

  En … Laat niet als dank voor uw verpoozen den natuur die schillen en der dooschen!

  Like

 15. Steven zegt:

  Ik heb het idee dat er eerst een virus (bewust) de lucht is ingeblazen om het daarna een tijdje zijn gang te laten gaan totdat er velen besmet zijn. Vervolgens wordt het wereldkundig gemaakt en vertelt hoe ‘G E V A A R L I J K’ het wel niet is. Iedereen wordt bang en laat zich vervolgens zonder morren opsluiten, om zo de daaruit genomen maatregelen door de overheid makkelijk in de maag te laten duwen. De staats-TV dikt het geheel nog even wat meer aan door te laten zien hoeveel ‘doden’ er wel niet zijn gevallen en dat we strenger moeten optreden om het virus de baas te worden. Waarna het halve land economisch plat gegooid wordt waardoor VELE bedrijven kapot gaan en ophouden te bestaan en de werknemers per direct afhankelijk worden van staats steun.

  Nu komt de ‘reddende engel’ Bill Gates om de hoek kijken (die al een spoor van ellende heeft bezorgd in India en Afrika met zijn vaccins) u de verlossende injectie aanbieden zodat u weer VRIJ over straat kan en mag lopen. Want tenslotte had u deze GIF injectie die het waarschijnlijk gaat worden nooit geaccepteerd als de samenleving normaal was gebleven. Er wordt u totale angst aangejaagd, vandaar dat het staats-Journaal hier iedere dag ook zijn hele berichtgeving aan wijdt om u nog banger en bezorgder te maken. Hierna zult u als zoete koek de aangeboden injectie die u van Bill Gates aangeboden gaat krijgen (die daar uiterst andere plannen mee heeft dan u te genezen) zelfs nog tegen betaling zal accepteren.

  Het enige wat men wil bereiken is het afpakken van rechten van mensen en om plannetjes die men met elkaar heeft afgesproken (NWO) er zonder al teveel weerstand er doorheen wil drukken. (Agenda 21/2030)
  Deze globalistische clubs willen ook de wereldbevolking decimeren, en zal in mijn ogen niks anders betekenen dan dat men massaal genocide wil gaan plegen, om vervolgens het ‘normale leven’ zou moeten worden zoals nu in China bestaat….. het 24/7 controleren van de bevolking in hun doen en laten.

  Het valt mij zo gezegd nog mee dat men het internet overal niet heeft afgesloten voordat men met de uitvoer van al deze duistere plannen is begonnen.
  Om straks een gigantische opstand tegen regeringen zo klein mogelijk te houden, was het toch wel verstandig geweest om voor iedereen internet onmogelijk te maken, om zo de bevolking dom te houden voor de echte reden van dit alles.

  Geliked door 2 people

 16. Piet Snot zegt:

  In de broncode van de Covid 19 Alert-app, één van de apps die de overheid mogelijk overweegt om in te gaan zetten in de bestrijding van het coronavirus, is een database met privégegevens van tweehonderd gebruikers van een andere app aangetroffen. Het gaat om namen, e-mailadressen en versleutelde wachtwoorden, zo meldt RTL Nieuws. De andere app is gelinkt aan de Covid 19 Alert-app en is door dezelfde ontwikkelaar ontwikkeld.
  https://www.security.nl/posting/653069/Broncode+Covid19+Alert-app+bevatte+gegevens+van+gebruikers+andere+app

  Geliked door 1 persoon

 17. droevige mof zegt:

  Op 18 maart meldde het grote Amerikaanse nieuwsportaal CNBC dat 1-3% van de wereldbevolking zal sterven aan Covid-19.
  De deskundigen hebben dat berekend.
  1% van de wereldbevolking is ongeveer 77 miljoen mensen, 3% is 231 miljoen.
  Tot nu toe zijn er 150.000 gestorven. Wat dat nu betekent hangt af van wie je wat gelooft.
  https://www.cnbc.com/2020/03/18/coronavirus-will-infect-half-the-global-population-eiu-predicts.html

  Like

 18. Trucker zegt:

  Vraag eens aan Geert Wilders of hij zijn vrijheid terug wilt en stel u dan zelf eens de vraag, ben ik verhinderd in mijn vrijheid voordat je een ellenlange klaagzang afsteekt.
  Wat een ongelooflijk tendentieus stuk proza, Geert is beknot in zijn vrijheid LETTERLIJK ELKE SECONDE VAN DE DAG, jullie voor geen millimeter of nanoseconde.
  Net wat ik gisteren al pende wat een WEERZINWEKKENDE VOLK zijn jullie om zelfs maar uit eigenbelang te zeiken over jullie “afgenomen” vrijheid.
  SCHAAMTELOZE LUI die alleen maar “hun” partijleider volgen als hij maar doet wat zij er van denken.
  SCHAAMTELOOS alleen al om dit pulp “proza” hier te pennen en maling te hebben aan iemand die (hier volgt een serie vloeken) zijn nek uitsteekt om ZIJN (nee niet die van jullie) te redden van de islam(iet).
  Dit is er één in het rijtje van de rattenvangers (Zombiejagers in feite) “weethetwel”, “bozeoudeman” en al wie nog heult met deze lieden.
  Ik zou (heb het gisteren al geschreven), goed onthouden wie achter deze volksmenners loopt en hun gezever prima vind, dit zijn lieden die als ooit Geert premier is opgezocht mogen worden 🙂

  Like

  • Trucker zegt:

   Godverdomme een lapsus gecorrigeerd wat ontbrak was NATIE

   “…SCHAAMTELOOS alleen al om dit pulp “proza” hier te pennen en maling te hebben aan iemand die (hier volgt een serie vloeken) zijn nek uitsteekt om ZIJN–> 𝐧𝐚𝐭𝐢𝐞<– (nee niet die van jullie) te redden van de islam(iet)…"

   Like

  • karton zegt:

   @ Trucker. op 19-04-2020 om 11.43 en 13.23 uur.
   Tegen wie gaat u nu eigenlijk zo tekeer ? Ik kan niet ontdekken dat iemand hier heeft gereageerd op een manier die UW reactie rechtvaardigt; maar misschien kunt of wilt u mij dat wel uitleggen.
   Ik ben ’t met u eens hoor, maar ik begrijp uw woordkeus niet in dit geval.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    is toch echt geen rocket science, de neuzelaar van dienst helemaal boven die een ellenlang betoog voert over zijn/haar vrijheid die hij/zij terug wilt.
    Volgende maal steek ik er een copie bij www voor dummies

    Like

 19. Zo nu en dan is het jaloersmakend hoe simpel de wereld in elkaar zit volgens complotdenkers.
  Er doemt een probleem op en daar gaan we een schuldige voor zoeken en als ze die niet snel vinden dan wordt er eentje verzonnen. Artsen en onderzoekers worden in een handomdraai allemaal een soort van Mengele en zijn uit op de dood van hun patiënten en hun nageslacht gedreven door geld of occulte waanideeën.
  Het virus zou met opzet ontwikkeld zijn, gek als ze dan vervolgens alles in het werk stellen om het aantal slachtoffers te beperken, het was toch de bedoeling de mensheid uit te roeien ?
  Complete vaccins worden ontwikkeld met maar een doel; mensen doden, mannen, vrouwen, kinderen het maakt allemaal niet uit.
  Artsen studeren vele vele jaren, moeten in de tussentijd veel lang niet allemaal even frisse klusjes opknappen en dat allemaal met maar een ding voor ogen, zoveel mogelijk mensen beschadigen of nog liever naar een andere wereld helpen.

  Geliked door 2 people

 20. Jules Vismale zegt:

  Nou blijkt opeens dat talloze jongeren in Europa in opstand komen tegen alle maatregelen omtrent het corona-virus! aan de ene kant heb ik daar wel enig begrip voor omdat mensen nou eenmaal graag vrij zijn en willen gaan en staan waar zij willen maar aan de andere kant zijn veel van deze jongeren zo hondsbrutaal geworden tegen het gezag, iets wat trouwens ook de schuld is van hun ouders en linkse “opvoedkundigen” die deze jongeren veel te veel hebben verwend, gepamperd en hen niet of nauwelijks normen en waarden bijbrachten, dat ze dan ook niet meer luisteren!
  Lees daar eens dit verhaal over waarom de huidige jeugd steeds opstandiger wordt:

  Waarom luisteren jongeren niet? ‘Er heerst een yolo-gevoel’

  De meeste mensen hielden zich afgelopen weekend keurig aan de regels van de overheid. Maar volgens het Veiligheidsberaad hebben vooral jongeren ontzettend veel moeite met thuisblijven en afstand houden. Nog te vaak moesten er boetes aan hen worden uitgedeeld.
  die jongeren willen namelijk niet hebben dat anderen hun levens beïnvloeden en daarom zullen ze ook niet graag meer luisteren naar de overheid en al helemaal niet als ze niet hebben geleerd om daarmee om te gaan!

  Zo zijn bij de Galderse Meren in Breda zeker elf jongeren op de bon geslingerd die samen aan de waterkant lagen. In Zierikzee werden zes jongeren beboet omdat ze een afgesloten voetbalkooi bezochten. En in Kootwijkerbroek was een groep van zo’n twintig jongeren een vuurtje aan het stoken bij een basisschool.
  Die huidige jeugd lijkt schijnbaar nog te denken dat ze hier alles mogen en daarom hebben ze zich ook tegen hun softe beschermengelen gekeerd daar dezen hun eigen gezag tot op de grond toe hebben afgebroken!

  Wat opvalt is dat jongeren nog regelmatig samenkomen in een groep en geen afstand houden”, zegt Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad tegen Editie NL. “En dat is niet de bedoeling. Het blijft een zorgenkind.”

  Het Veiligheidsberaad doet een oproep aan ouders en verzorgers om jongeren aan de regels te herinneren en om te proberen om ze zoveel mogelijk thuis te houden.
  Daar zijn ze anders wel veel te laat mee omdat men te laat doorhad dat het ondermijnt van je eigen gezag juist jongeren kweekt die totaal nergens meer naar luisteren want zij hadden van kinds af aan al normen en waarden moeten worden bijgebracht, in plaats dat men hen allemaal zo heeft gepamperd en oververwend!

  Ouders en burgemeesters

  Maar Bureau Jeugd & Media denkt niet dat dat de oplossing is. “Ik denk dat jongeren zeker iets meekrijgen van hun ouders en van een burgemeester, maar het is veel krachtiger als een jongere zelf een oproep doet om thuis te blijven en de regels op te volgen”, zegt Freek Zwanenberg van Bureau Jeugd & Media.

  Yolo-gevoel

  Veel jongeren hebben volgens Zwanenberg het idee dat zij het coronavirus niet kunnen krijgen. “Er heerst een yolo-gevoel. Als jongere ben je erg op jezelf en je leeftijdsgenoten gericht. Pas als je ouder bent, richt je je meer op de rest van de wereld.”
  En als ze dat virus wel krijgen zal dat hen vaak lelijk opbreken!

  De restricties die nu worden opgelegd, liggen volgens Zwanenberg ver buiten de belevingswereld van jongeren. “We moeten zorgen dat oude mensen niet ziek worden. Dat is een ver-van-mijn-bed-show voor de jeugd.”
  Generatieconflicten zijn er al eeuwenlang geweest en vaak blijkt dat een oud renpaard en een jonge knol niet goed bij elkaar passen in een stal!

  Leeftijdsgenoten of influencers

  Daarnaast geldt bij pubers in het algemeen: heeft het wel zin als burgemeesters of ouders zeggen waar ze zich aan moeten houden? “Ik denk dat het eerder helpt als leeftijdsgenoten of influencers een oproep doen. Ik kan me voorstellen dat ze eerder naar leeftijdsgenoten luisteren dan naar volwassenen.”
  Eigenlijk worden de huidige jongeren hiermee al zwaar gestraft voor hun oververwennerij die voor hen meer een vloek dan een zegen was ofschoon daar zelf sin strips al decennia’s voor werd gewaarschuwd!

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Jij wil iedereen maar bekeuren, had je vroeger zelf soms niet zo veel vrienden.
   Ik begrijp het wel dat ze mekaar blijven opzoeken.
   Ik was bijna nooit thuis maar altijd wel ergens met andere iets aan het doen.

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Sorry, ik ben GEEN politieagent, ik wil daarbij niemand bekeuringen uitschrijven voor klein overtredingen en ik erger me trouwens al jarenlang aan politieagenten die liever boetes uitschrijven dan dat ze op boeven jagen of straattuig arresteren!

    Like

   • Trucker zegt:

    “…𝘸𝘢𝘴 𝘣𝘪𝘫𝘯𝘢 𝘯𝘰𝘰𝘪𝘵 𝘵𝘩𝘶𝘪𝘴 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘢𝘭𝘵𝘪𝘫𝘥 𝘸𝘦𝘭 𝘦𝘳𝘨𝘦𝘯𝘴…”

    Piet met je pa met de camion vast ook wel meer als eens 🙂

    Like

   • bobzelf zegt:

    IK NEUKTE AL VROEG HEEL VEEL,

    WAS GEWELDIGE HOBBY

    OOM BOB

    Like

 21. malsion zegt:

  Kijk vooral naar het betoog van Dr. Rashid Buttar hierboven.
  Komt het geloofwaardig over? Geloofwaardiger dan de prikkende vinger van Rutte die ons een NIEUW NORMAAL aankondigt?
  Laten we met z’n allen duidelijk maken dat we geen behoefte hebben aan een NIEUW NORMAAL.
  We moeten zo snel mogelijk terug naar ons oude vertrouwde NORMAAL.
  Robert Jensen wordt verguisd maar wat hij zegt kun je ook van anderen horen.
  Onze overheid leeft in een angstwereld. Daar moeten we ons niet in mee laten slepen.
  Wakker worden, Nederland. Bescherm jezelf. Was je handen. Gebruik ontsmettingsmiddel. Draag een mondbescherming. Dat kan geen kwaad.
  Weg met de 1,5 mtr samenleving. Dat is niet nodig en niet houdbaar.
  Samen sterk. Kom in verzet. We hoeven geen Chinese ‘app-samenleving’ gebaseerd op wantrouwen en onderdrukking.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Ik ben het helemaal met je eens, en nou ophouden met die overdreven poppenkast.
   Ja, mensen kunnen ziek worden, dat was altijd al zo,
   Mensen gaan nou eenmaal altijd een keer dood, of vanzelf of ze worden heel erg ziek.
   Bedenk wat je nodig heb aan bescherming, als je het nodig vind, kwaad kan het niet.
   Maar ga alsjeblieft weer een beetje normaal LEVEN met ze alle.
   Zonder het goed testen van iedereen die dood gaat of ziek wordt weten ze helemaal niks zeker.

   Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Als u vandaag de tv heeft gevolgd zijn de doden van vandaag die 81 getest op Corona die thuis stervende zitten hier niet bij dus het doden tal zit hoger.

    Like

 22. koddebeier zegt:

  Als we onze vrijheid lief en moeten we zo snel mogelijk afscheid nemen van de VN, de WHO en de EU, weg met dat dictatoriale clubjes

  Geliked door 2 people

 23. de Kruisvaarder zegt:

  Deze zogenaamde pandemie, welke het niet is, is een afleidingsmanoever.
  De werkelijke problematiek, namelijk het failliet van de Europese Unie en haar bankensysteem, waarvoor keiharde bewijzen zijn, wordt zo op de achtergrond geduwd.
  Door de “lock down” is de economie van de meeste EU landen volledig dood en kan het falen van de EU, worden geweten aan de pandemie.
  De economie van Nederland was kan geen 6 weken stilstand aan.
  Het feit, dat we nu worden ingeperkt en onze grondrechten worden geschonden, is slechts bedoeld om al een soort staat van beleg uit te roepen.
  Zodra de Jan met de Pet erachter komt, dat hij volledig in de vernieling is geholpen door Rutte cs, zal de hel losbreken.
  Ok misschien niet in Nederland, maar wel in andere landen waar het vol nog bereid is te vechten.
  Duitsland,Berlijn, 18 april: Demonstratie tegen de maatregelen van Merkel et al.
  KenFM op YouTube te bezien. Dit is wat Duitsers doen als ze boos worden.
  Wir sind das Volk.

  Geliked door 1 persoon

 24. willie zegt:

  Voor Degene die het schoentje past….. ??sheep are those who are easily influenced

  Sheep
  Pink Floyd
  Hopelessly passing your time in the grassland away
  Only dimly aware of a certain unease in the air
  You better watch out
  There may be dogs about
  I’ve looked over Jordan, and I have seen
  Things are not what they seem
  What do you get for pretending the danger’s not real
  Meek and obedient you follow the leader
  Down well trodden corridors into the valley of steel
  What a surprise
  The look of terminal shock in your eyes
  Now things are really what they seem
  No, this is no bad dream
  The Lord is my shepherd, I shall not want
  He makes me down to lie
  Through pastures green He leadeth me the silent waters by
  With bright knives he releaseth my soul
  He maketh me to hang on hooks in high places
  He converteth me to lamb cutlets
  For lo, He hath great power, and great hunger
  When cometh the day we lowly ones
  Through quiet reflection, and great dedication
  Master the art of karate
  Lo, we shall rise up
  And then we’ll make the bugger’s eyes water
  Bleating and babbling we fell on his neck with a scream
  Wave upon wave of demented avengers
  March cheerfully out of obscurity into the dream
  Have you heard the news?
  The dogs are dead
  You better stay home
  And do as you’re told
  Get out of the road if you want to grow old

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s