Het World Economic Forum met plannen voor de nieuwe “normale” samenleving

Screenshot_177

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het “World Economic Forum” heeft een missie en betrekt de belangrijkste politieke, zakelijke, culturele en andere leiders van de samenleving bij het vormgeven van mondiale, regionale en industriële agenda’s. Opgericht in 1971 en gevestigd in Zwitserland en ondertussen diep verankerd in de publieke en private sector. Er is een aantal platforms waar informatie te vinden is voor diegenen die het zoeken. Allemaal veranderingen die bedacht zijn door onrealistische mensen die in een mondiale (dictatoriale) ideologie geloven en die een ontzettende impact hebben op onze samenleving en de toekomst van onze kinderen:

  • Er is een Covid-actieplatform en om alle informatie te kunnen bekijken dient men zich, net zoals bij alle andere onderstaande platformen, te registreren, iets dat in deze tijden beter vermeden kan worden…
  • Er is een platform dat zich richt op de toekomst van geavanceerde productie en productie vormgeving.
  • Er is een platform dat zich bezighoudt met het vormgeven van steden, infrastructuur en stedelijke diensten. Gericht op het heroverwegen en aanpassen van beleid en processen op basis van gedeelde beste resultaten, het creëren van nieuwe modellen voor infrastructuur-financiering en exploitatie van stadsdiensten.
  • Er is een platform dat zich bezighoudt met de toekomst van consumptie, het creëert consumptiemodellen ten behoeve van het bedrijfsleven en de samenlevingDe vierde industriële revolutie zal het consumentenlandschap veranderen.
  • Er is een platform dat zich bezighoudt met het vormgeven aan de toekomst van cyberbeveiliging en digitaal vertrouwen. Versterking van de wereldwijde samenwerking om systematische cyberbeveiligingsuitdagingen aan te pakken.
  • Er is een platform dat de toekomst van digitale economie en nieuwe waardecreatie gaat vormgeven. Het creëren van nieuwe economische bedrijfsmodellen die digitaal worden aangedreven, waardoor een “inclusieve” samenleving wordt gecreëerd. De vierde industriële revolutie zorgt voor een snelle transformatie in alle sectoren. Dit platform werkt samen met meer dan 1000 leidinggevenden, experts, beleidsmakers, leiders van het maatschappelijk middenveld en academici om nieuwe kaders te creëren voor het verstoren van traditionele bedrijfs-, investerings- en innovatiemodellen en om duurzame waarde te creëren voor een “inclusieve” economie.
  • Er is een platform dat de toekomst van energie en materialen gaat vormgeven, die de overgang naar een duurzamer en veiliger energiesysteem versnellen. Het platform richt zich op het verleggen van de grenzen van de toekomst van energie en materialen door middel van hoogwaardige multistakeholder-taskforces, waarbij leiders uit de elektriciteitsindustrie, de olie- en gassector, de mijnbouw- en metaalindustrie en chemische en geavanceerde materialenbedrijven in de hele waardeketen zijn betrokken.
  • Er is een platform dat zich bezighoudt met het vormgeven, de toekomst van financiële en monetaire systemen. Het bouwen van een efficiënter en veerkrachtiger internationaal financieel systeem. Het platform biedt belanghebbenden een vertrouwde ruimte om verbinding te maken, gedeelde behoeften te identificeren en samen te werken om de uitdagingen in de financiële dienstverlening aan te gaan.
  • Er is een platform dat vormgeeft aan de mondiale collectieve goederen. Het houdt zich bezig met het versnellen van acties op het gebied van klimaatverandering, ecologische duurzaamheid, voedsel systemen, de circulaire economie en waardetekens en de toekomst van internationale ontwikkeling.
  • Er is een platform dat gaat over het vormgeven van de gezondheid en de gezondheidszorg, het transformeren van de gezondheidszorg. Het platform biedt informatie aan internationale organisaties, academische instellingen, farmaceutische en biomedische bedrijven, NGO’s in de gezondheidszorg, ziekenhuizen, zorgverleners, infrastructuren verzekeringsorganisaties, de middelen om de wereldwijde gezondheidsagenda vorm te geven.
  • Er is een platform dat zich bezighoudt met het vormgeven van investeringen, waarde creëren voor de samenleving door ´s werelds meest urgente kansen efficiënt te financieren en snel te reageren op lange termijn risico’s.
  • Er is een platform dat de toekomst van media, entertainment en cultuur vormgeeft, nieuwe bedrijfsmodellen voor inhoud en distributie identificeert en de manier verandert waarop consumenten over de hele wereld geïnformeerd en vermaakt worden. Een nieuw mediasysteem dat de sociale cohesie stimuleert.
  • Er is een platform dat zich bezighoudt met de toekomst van mobiliteit met als doel het wereldwijd versnellen van veiligere, schonere en inclusieve transportsystemen. Geavanceerde technologieën zoals autonome voertuigen (Av’s), biometrie en drones creëren mogelijkheden om mobiliteit te transformeren door innovatieve bedrijfsmodellen en mobiliteitsdiensten mogelijk te maken voor nieuwe en veranderende klanten demografieën.
  • Er is een platform dat zich bezighoudt met de toekomst van technologie-governance. Kunstmatige intelligentie en machine learning.  Blockchain en gedistribueerde grootboektechnologie en het versnellen van de noodzakelijke veranderingen die daarvoor nodig zijn.
  • Er is een platform dat zich bezighoudt met gegevensbeleid, het ontwerpen, testen en opschalen van toekomstgericht, interoperabel gegevensbeleid om innovatie te stimuleren en verantwoord gebruik van gegevens te versnellen. Data voeden de vierde industriële revolutie.
  • Er is ook een platform dat zich bezighoudt met IoT, robotica en slimme steden, co-ontwerpen, testen en opschalen van de volgende generatie beleidslijnen en protocollen voor de maatschappij. Dit platform werkt samen met belangrijke spelers uit de publieke en private sector om de impact van IoT-technologieën te versnellen, de gedeelde waarde van IoT-gegevens te ontsluiten en een inclusieve uitrol van 5G en de adoptie van smart-city technologieën te bevorderen.
  • Er is ook een platform dat zich bezighoudt met het vormgeven van de toekomst van handel en wereldwijde economische onderlinge afhankelijkheid.
  • Er is ook een platform dat zich bezighoudt met de toekomst van de nieuwe economie en samenleving, ter bevordering van inclusieve en rechtvaardige economieën en samenlevingen. Het stelt leiders in staat om samen een nieuwe visie te creëren op drie onderling verbonden gebieden, namelijk: onderwijs, vaardigheden en werk en gelijkheid en inclusie. Zo kunnen ze samen vormgeven aan nieuwe modellen en normen en stimuleren ze gezamenlijke actie voor systeemverandering.

Het mag duidelijk zijn dat het World Economic Forum onderdeel is van en Agenda 21 van de Verenigde Naties ondersteunt, in de Raad van bestuur zitten onder andere de globalisten Al Gore, Andre Hoffmann, Christine Lagarde, HM Queen Rania Al Abdulahvan, het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië en Feike Sijbesma.

Voor de terugkeer naar een normaal vrij en veilig Nederland is het mijns inziens noodzakelijk dat dit te ambitieuze kabinet valt, we uit de VN en de samenwerkende EU stappen en we met zijn allen moeten blijven protesteren tegen de uitrol van het gevaarlijke 5G, aangezien veel van deze dictatoriale en controlerende maatregelen en beleidsvormen zonder 5G geen doorgang kunnen vinden.

Hoe ziet u de toekomst? Wat voor toekomst hebben onze kinderen onder mondiaal beleid? Denk erover na en doe onderzoek!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Het World Economic Forum met plannen voor de nieuwe “normale” samenleving

  1. koosv8 zegt:

    De nieuwe nazi’s. En iedereen is erin getuind.

    Geliked door 5 people

  2. Bob Fleumer zegt:

    Wat mij opvalt is dat alles sneller moet, waarom is dat? Men zegt dat het heelal 15 miljard jaar oud is en dan willen ze sneller? Wat voor waanzin is dit? Willen ze dat de aarde sneller om de zon draait? Of zouden ze sneller dood willen? De wereld gaat aan sneller ten onder!

    Geliked door 2 people

  3. Johan zegt:

    Er is, er is…. Hier is een video waar iemand het laat zien.

    Geliked door 3 people

    • Tineke zegt:

      Johan,ik kreeg deze vannacht doorgestuurd van een vriendin.
      Het is even doorbijten om naar deze man te luisteren,maar zeer de moeite waard.
      Dit smerige spel,ook al wisten we dit al in grote lijnen…..
      Ik dacht nadat ik het gezien had,al die lagen die eronder zitten,er mee gemoeid zijn….
      Hier valt niet meer van te winnen. Tenzij…….?

      Geliked door 3 people

      • koosv8 zegt:

        Het is de wal die het schip keert, of de bevolking die de regering wegstuurd, en dat gaat gebeuren.

        Geliked door 2 people

  4. Republikein zegt:

    Het zijn allemaal platte vormen om mensen te sturen, waarbij het grotendeels om de economie draait, m.a.w., hoe draaien we de burger een poot uit, zodanig, dat hij het niet in de gaten heeft.
    Beetje erg platvloers vind ik, alles achter gesloten deuren,
    De theorie van de platte aarde is wel het toppunt, hoewel daarover niks geheimzinnig te bespeuren valt, minder plat want rolt zo je kamer binnen, beste landgenoten.
    Hoe lang is een Chinees.

    Like

  5. andre zegt:

    Nou Elise Nijmegen ik zie de toekomst in NL zwart, gitzwart want alles wat deze platforms vertellen voert kabinet Rutte 3 uit. Rutte heeft al 3 kabinetten alles aan elkaar gelogen en zal dat ook volgende week weer verder gaan doen.

    De persco van Rutte leest hij voor dus iemand anders schrijft dit!!! Dat komt uit de koker van het Outbreak Advice Team maar welke desnkundigen en/of psychopaten dit zijn is weer geheim. Politiek is publiekrecht en hoort transparant te zijn zoals de democratie aan ons is verkocht . Zolang dit niet gebeurt gaat de agenda achter deze platforms de gitzwarte toekomst worden voor NL, U in het gezicht gesmeerd door Mark Rutte.

    Geliked door 5 people

  6. Steven zegt:

    Dit wordt de ‘nieuwe normale’ samenleving..
    Maar de bevolking in de gehele wereld slaapt liever rustig verder!

    https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=15074:endgame-erop-of-eronder-voor-de-mensheid&catid=20:het-complot&Itemid=33

    Geliked door 2 people

  7. Martine zegt:

    Ik geloof dat ze deze plannen willen uitrollen maar ik heb één kanttekening. Als je ziet hoe in het bedrijfsleven er altijd geworsteld wordt met het uitrollen van veranderingen, digitalisering etc. dan heb ik GROTE twijfels over het succesvol uitrollen van deze plannen. Hiervoor moet ook echt medewerking verleend worden en ik geloof niet dat alle mensen zich zomaar gaan conformeren. Of hier moet echt chantage middelen tegenover staan zoals onthouding van geld. etc. Maar nogmaals.. mensen en plannen uitrollen. Drama.

    Geliked door 1 persoon

  8. What have we here 😀
    Een forum.
    Potjandoppie, daar worden dingen besproken die de gemiddelde mens ver boven de pet gaat.
    Daar moet dus wel een complot achter zitten !
    Hoe durven ze te praten over dingen die wij niet begrijpen.
    Maar er is ook goed nieuws, een forum stuurt niet maar biedt gelegenheid tot het uitwisselen en op elkaar afstemmen van kennis.
    Een forum neemt ook geen beslissingen, het legt ook geen verplichte lijn op, het stelt geen strategie vast, de enigen die dat eventueel zouden kunnen zijn de deelnemende leden.
    Het gaat vaak over belangrijke zaken het is nou eenmaal geen club voor thuisbakkers of andere hobbyisten. Monetair beleid bijvoorbeeld, het raakt ons allen maar we hebben er de ballen verstand van en als economen met elkaar overleggen en beleid op elkaar afstemmen dan is dat op voorhand verdacht voor de leek.
    Daar kunnen weleens plannetjes gesmeed worden waar wij als klootjesvolk niet beter van worden.
    Hoe ? Ja dat weten we niet want we hebben er geen verstand van maar als degenen die er wel verstand van hebben met elkaar praten en overleggen dan kan daar nooit iets goeds uit komen.
    Vat ik het zo een beetje goed samen ??

    Like

    • Tineke zegt:

      Nee Tijl,je vat het helemaal niet goed samen.
      Ik heb me meerdere keren afgevraagd,hoe kan iemand die zo intelligent is,dit maak ik op nav eerdere reacties,je op dit punt je helemaal niet wil verdiepen.
      Je kijkt Jensen bijv 3 minuten,wat voor jouw blijkbaar een hele zit is.
      Ik kan me namelijk niet voorstellen dat jij werkelijk zo naïef bent of doet.
      Vat ik het zo goed samen?

      Geliked door 3 people

      • Okay, ik vat het dus niet goed samen, dat kan natuurlijk, maar waar ga ik dan precies de fout in ?
        En waar leidt u uit af dat ik me niet wil verdiepen ?
        Is dat omdat ik het richtingloos gewauwel van Jensen niet aan kan horen ?
        Het enige dat ik me recent heb laten ontvallen dat ik het een flinke zit vond was bij de documentaire van Michael Moore maar dat was dan ook een film van 1.40 uur.

        Like

  9. koddebeier zegt:

    Denk erover na ??????? Met dat zooitje mafklappers hier in dit land ?? Ze prijzen zelfs Rutte alweer de hemel in, alle shit die hij en z’n bende teweeg brachten zijn die geestelijke lichtgewichten alweer vergeten !!

    Geliked door 2 people

  10. We hadden hier ook zo’n soort forum die een en ander uit moest dokteren voor de Nederlandse bevolking en later met een aantal zaken kwam waar de politiek over moest gaan beslissen.
    Ze noemden dat de klimaat tafels,
    Het directe gevolg was dat de belastingbetaler zwaar in zijn zakken gezeten is en Frenske Timmermans zijn kans schoon zag.
    wat hierop neer komt dat een forum in politieke zin een reden is om de bevolking totaal leeg te zuigen.
    Hier al eens aan gedacht Tijl.
    Je noemt het forum of tafel maar het eind effect is hetzelfde.
    En zo als Ik al eerder poneerde geef het beestje de juiste naam en het stemvee tippelt er in.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie