Een manifest aan het volk


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ben”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Een manifest aan het volk

  1. Jan zegt:

    De eerste vraag klopt niet want noch in het Cabaret Rutte, noch in de Kamer zit ook maar 1 expert, dwz iemand die biologie, scheikunde, natuurkunde of wiskunde heeft gestudeerd.
    Hugo de Jonge: hoogste opleiding: Havo, leraar, maar hij is wel min. van volksgezondheid
    Mona Keijzer: Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat: bestuurskunde
    Stientje van Veldhoven, Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat,
    belast met Milieu (niet-klimaat), Openbaar Vervoer en Spoor, KNMI en Bodem : studie Frans
    Paul Blokhuis: geschiedenis, maar wel belast met GGZ, Maatschappelijke Diensttijd en Gezondheidsbevordering

    Kijk, dit is vragen om ellende en totale sloop van Nederland.
    Overigens wil de studie van vak met exacte vakken niet zeggen dat die persoon kan nadenken, dat doet Hiemstra ook niet, Hiemstra is een ideologische gestoorde weerman en geen klimatoloog.
    De conclusie is dat Rutte en zijn bende zich laten leiden door de waan van de dag en geestelijk lui zijn. Overigens, wie neemt Hugo de Jonge met zijn debiele schoenen serieus (https://tinyurl.com/y8b9mnup)?

    Geliked door 6 people

    • M. zegt:

      Dat het geen experts zijn doet er niet toe voor mensen die niet nadenken en de hele dag voor de propagandabak hangen.
      Ze zijn op tv dus dan is het waar voor deze mensen ook al liegen ze elk woord en is wat ze allemaal lullen totaal bullshit.
      Ze laten zich graag de nek omdraaien met bullshit blijkbaar zonder ook maar iets te controleren op waarheid.

      Die mensen kunnen hun lol op met de tweede golf waarmee het angst zaaien een vervolg zal krijgen en de rest van uw vrijheid de nek omgedraaid zal worden met steun van de stomkoppen die heilig op de liegende misdadigers op hun tv vertrouwen.

      Geliked door 1 persoon

    • koddebeier zegt:

      Het is een triest zooitje, maar ja een volk krijgt de regering die het verdient ofwel als je stom bent om na te denken als stemt dan krijg je dit krapuul.

      Like

    • delamontagne zegt:

      *****
      Als ik dat zo lees zou ikzelf ook zo kunnen aanschuiven bij Rutte & Co, ware het niet dat ik niet zo goed gebekt ben en oneindig veels te oud……..

      Like

    • Piet Snot zegt:

      Jan, het zijn woordvoerders van hun assistenten die ze dit soort info laat oplezen.
      Zitten de assistenten er heel erg naast, dan wordt de minister vervangen.
      Simpeler kan ik niet uitleggen. En zo werkt het hier.

      Like

  2. M. zegt:

    Het volk zal ze een worst zijn als Europa maar economisch de afgrond in gebracht word wat met de anderhalve meter flauwekul zeker gaat lukken.
    Miljoenen mensen laten zich van alles op de mouw spelden en hun leven en de toekomst voor de kinderen de nek om draaien met iets wat niet eens mogelijk is.
    De leugens in de media zijn van een kinderlijk slecht niveau dat je wel een randdebiel moet zijn om die misdadigers nog te geloven.
    Als u mensen gaat aangeven bij de kliklijn die overuren draaien bedenk uzelf dan dat u eigenlijk gewoon een handlanger bent van deze misdadigers en uw medemens staat aan te geven voor iets wat helemaal niet kan en uw medemens gewoon verneukt om niet.
    Helemaal niets om trots op te zijn maar om u dood voor te schamen want u danst letterlijk voor de duvel.
    Een dans die meer levens gaat kosten dan de zogenaamde corona en uw door uw tv aangeprate angst zal het zeker niet oplossen.
    Uw angst die overigens nergens op slaat zal u en anderen die u hierin meetrekt de hel op aarde brengen en dat allemaal omdat een lulverhaal van misdadigers gelooft en de waarheid niet wil zien.
    Als u denkt dat men met onze gezondheid bezig is moet u wel even de 16 miljoen zieke mensen even wegdenken (bijna totale bevolking) en het feit dat men natuurlijke geneesmiddelen die de mensen wel genezen bij de mensen weg houden even negeren.

    Geliked door 4 people

  3. klaas zegt:

    Like

  4. malsion zegt:

    HOE HEEFT HET ZO VER KUNNEN KOMEN ?????
    Wel, het antwoord is tamelijk simpel.
    Het is al jarenlang een bekend gegeven dat SLECHTS ongeveer 2 à 3 procent van de Nederlanders geïnteresseerd is in politiek.
    Als meer dan 95% op zijn/haar luie reet blijft zitten kan men manifesten schrijven van vandaag tot het eind van het jaar, er gebeurt geen flikker.
    Geert Wilders is al jaren een gevangene en schreeuwt ondanks dat de waarheid van de daken. Nederland hoort het aan (of zelfs dat niet) en draait zich om, schenkt een borrel in en zet de volgende pornofilm op. Schijt aan Geert.
    Apres nous le déluge.

    Like

Plaats een reactie