Grapperhaus: pedo-handboek gaat niet over de grens van de wet

Screenshot_346

(Door: Tobias den Hartog)

Het handboek dat onder pedofielen circuleert op het darkweb, een soort verborgen deel van het internet, is niet verboden.

Dat heeft minister Ferd Grapperhaus (Justitie) gezegd in de Tweede Kamer. Volgens hem hebben ‘juristen’ op zijn departement ernaar gekeken, maar zien ze er geen strafbaar materiaal in.

RTL Nieuws kwam deze week met het nieuws dat op het darkweb beelden te vinden zijn van honderden Nederlandse kinderen die seksueel worden misbruikt. Die beelden worden uitgewisseld op zeker veertien platforms. Gebruikers zijn speciaal in Nederlandse kinderen geïnteresseerd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Justitie, Krankzinnigheid, verloedering. Bookmark de permalink .

12 reacties op Grapperhaus: pedo-handboek gaat niet over de grens van de wet

 1. karton zegt:

  Grapperhaus ?? Weet die man veel ? Welneen, hij weet van niks !
  Juristen hebben ernaar gekeken zegt deze nietsnut. Jazeker naar plaatjes gekeken, maar NIET gelezen, Deze Grapperhaus is een volkomen miskleun als minister, dat was hij zélfs al als advocaat.

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Had ook nog nooit van hem gehoord , dat is ook verontrustend , niet ?

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @Karton. Waarom zouden deze ‘juristen’ er naar kijken? Als zij zich te veel zouden in verdiepen, dan staat hun baan op de tocht. De Joris Demminks van Justitie (en andere overheid) vormen een machtsblok met wie valt niet te sollen. Zij zijn de baas en zij bepalen wat legaal is- of niet. Grapperhaus, in de hoedanigheid van een minister, is een manusje van alles. Niemand neemt hem echt serieus, maar hij is goed genoeg om zaken buiten de wind te houden.

   Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  Elk platvorm dat zich hier voor laat gebruiken ,veroordelen en opsluiteen ,zelfde verhaal voor de kleine meisjes die ze besnijden ,10 jaar voor de dader ,

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  De EU waarin de Pays-Bah een status aparte heeft, is een vergaarbak van allerhande personen en enge clubjes met bizarre mores die nergens worden getolereerd, Nederland is echt het afvoerputje van de wereld……dankzij de politieke correctheid is de wens de vader van de gedachte, en leven we in een land waar het ‘nieuwe normaal’ slechts een kapstok blijkt waar gewone mensen aan worden opgehangen, zelfs berecht worden………en door de zelfkastijding van de oudjes maar VVD en PvdA blijven stemmen, en de blowende jongeren uit armoede kiezen voor de GroenLinksche Lunatics en SP-communisten, een onzekere toekomst van massale werkeloosheid en armoede tegemoet, en wonen zij straks met hun kroost in een kamertje naast islamietjes en pedo’s,…

  Geliked door 4 people

 4. jetse47 zegt:

  Tegenwoordig moet je geestesziek zijn wil je in de regering komen!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Gienekehado zegt:

  Kijk, daar hoor je Prince Charles niet over!! En The Queen ook niet in haar kerstprietpraat!
  https://www.stopdebankiers.com/meisje-misbruikt-door-100-allochtonen-op-16-jarige-leeftijd/

  Like

 6. Harry zegt:

  Opdracht van die Demmink , misschien ?
  De logica is ver te zoeken en dan klopt er meestal iets niet !
  Als WIJ , BURGERS iets doen wat hen niet aanstaat wordt er meteen een of ander wetje of verordening uit de kast getrokken om dat te verbieden .
  En nu kunnen ze dat niet ?

  WIE GELOOFT DIE ENGERD GRAPPERHAUS NOG ?

  Ik ben helemaal niet van de complotten , maar wel van het logisch gevoel .
  En dat gevoel zegt : hier deugt iets niet !

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Wat is dat toch met die Grapperhaus? Zo vindt hij dat bijvoorbeeld haatpredikers “nét langs het randje van de wet lopen”, zodat ze eigenlijk niet bestraft kunnen worden, laat staan het land uit worden gezet.
  Nu dit weer. Pedofilie is in ons land toch verboden? Of worden er ten gunste van ‘bepaalde personen en bevolkingsgroepen’ weer uitzonderingen gemaakt?
  Bah, wat wordt Nederland een eng land! Waar haal je als eerlijke burger je recht nog? Denk aan Wilders. Wat heeft hij nou eigenlijk gedaan, dat men hem al 6 jaar achtervolgt met rechtszaken?

  De leugen regeert, de vreemdeling gaat voor het eigen volk. Wil je op zo’n manier een prettige samenleving creëren? Hoezo: “samen kunnen we het aan”?

  Geliked door 1 persoon

  • Marijke zegt:

   En hij gaat naar de nationale iftar waar hij ook nog eens een speech houdt. De vuile volksverrader.

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Zowel Nederland als Engeland en ook Belgie zijn de pedolanden bij uitstek.. waarom, het wordt juridisch toegedekt en de juist voc mentalitiet dwz alles voor geld doen en moraal , welke moraal, de koopmansbeurs kent toch geen moraal… walgelijk. De meeste pedoringen en pedoporno komt uit deze 3 landen het is een wereldverschijnsel en het is onbegrijpelijk . Wat mij betreft, de doodstraf invoeren voor mensen die zich hier mee bezig houden.

   Like

 8. verwardeman zegt:

  Ik vroeg me al meteen af waar ze die glimkanus hadden opgedregd , had nog nooit van
  die Grapperflap gehoort .
  Pedofilie goedkeuren , iftarretjes bezoeken ………………………….de perfecte useful idiot .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s