Straubing: Samir A. vermoordt zijn kinderen – de media zwijgen

Screenshot_345

(Door: Johannes Daniels – Vertaling: E.J. Bron)

Alweer! Gruwelijke kindermoord in Beieren – en de mainstream media zwijgen of berichten verdoezelend: in het stille Schwarzach (Landkreis Straubing-Bogen, 2800 inwoners) vermoordde een “vader” zijn beide kinderen, een jongetje van 8 jaar en een meisje van 6 jaar oud. De Arabische dader wilde zich – zoals in menig archaïsche cultuur aan de orde van de dag – op zijn van hem gescheiden levende levenspartner wreken.

PI News (2)

Samir A. – levensgevaarlijke levenspartner

Donderdag tegen 22.30 uur kreeg de politie in Straubing een telefoontje van een vrouw, die zei dat zij “een 36-jarige kennis” zou hebben opgebeld en op grond van het telefoongesprek bang zou zijn dat de man vermoedelijk zelfmoordneigingen zou hebben.

Daarop werden door de politie het woonadres van de man en andere bekende woonadressen gecontroleerd. Ondertussen belde de 36-jarige moordenaar Samir A. met zijn 29-jarige voormalige levenspartner, de van hem gescheiden levende moeder van de beide gezamenlijke kinderen, zonder zijn verblijfplaats prijs te geven.

Uit het bericht van het politiepresidium Straubing:

Omdat niet opengedaan werd bij de woning van de man, gelastte de politie Bogen de opening van de woning door een sleuteldienst. In de woning van de 36-jarige werden door de politie twee kinderen, een jongen van 8 jaar en een meisje van 6 jaar, dood gevonden. De verdenking bestaat dat de kinderen vermoord zijn. Op grond van eerste onderzoekingen door de recherche Straubing richtte de verdenking zich nog diezelfde nacht tegen de 36-jarige vader, die de kinderen afwisselend met de moeder verzorgde. Een grootscheeps opgezette zoektocht bleef eerst zonder succes.

De kindermoordenaar gaf zichzelf op grond van de druk van het onderzoek bij de politie aan en werd vrijdag voorgeleid aan de onderzoeksrechter bij het kantongerecht Regensburg. Deze vaardigde op verzoek van het openbaar ministerie een arrestatiebevel uit wegens dringende verdenking van doodslag: “Naar het exacte verloop van de daad en de achtergronden van de daad word top dit moment onderzoek gedaan”.

Een geschokte buurvrouw: “Dat zoiets hier gebeurt, is ongelooflijk. Hij ging vaak naar buiten om te roken en te bellen.” Samir A. zou sinds twee maanden in de door de verhuurder en belastingbetaler uitgebreid gerenoveerde woning hebben gewoond. De moeder bevond zich volgens de berichten van de buren waarschijnlijk op haar werk, terwijl de “bescherming zoekende” vader de gezamenlijke kinderen op beestachtige wijze vermoordde.

Zoals gebruikelijk zwijgen de mainstream media – ook de lokale media, of ze berichten er heel kort over. De links-populistische “Süddeutsche Zeitung” kopt heel dader-neutraal:

Vader zou zijn beide kinderen gedood hebben – Na de vondst van de twee lijken in Schwarzach zit de man in voorarrest. De achtergronden van de daad zijn onduidelijk.

 Want bescherming van de dader heeft in de Duitse linkse staat de hoogste prioriteit: Samir A. zal de komende jaren waarschijnlijk op kosten van de belastingbetaler (tegen een bedrag van € 4.500, per maand/€ 54.000,- per jaar gevangeniskosten) genieten van psychologische traumaverwerking, meelevende danstherapie en het beste juridisch advies door “zijn” advocaten en tolken uit de asielindustrie. Inclusief cultuurgevoelige straf-versoepeling door speciale arrestatiegevoeligheid op grond van “ontbrekende vertrouwdheid met de Duitse taal en cultuur” als klein presentje tegenover de kindermoordmigrant – in een land waarin velen goed en graag moorden!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Johannes Daniels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Straubing: Samir A. vermoordt zijn kinderen – de media zwijgen

 1. karton zegt:

  Duitsland wordt nóg erger als eerder o.l.v. ene Adolf H. te D.

  Geliked door 3 people

 2. Dit krijg je als je miljoenen barbaren hier verwelkomt!

  Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

  Van: E.J. Bron Verzonden: maandag 18 mei 2020 14:36 Aan: lythas@hotmail.com Onderwerp: [New post] Straubing: Samir A. vermoordt zijn kinderen – de media zwijgen

  E.J. Bron posted: ” (Door: Johannes Daniels – Vertaling: E.J. Bron) Alweer! Gruwelijke kindermoord in Beieren – en de mainstream media zwijgen of berichten verdoezelend: in het stille Schwarzach (Landkreis Straubing-Bogen, 2800 inwoners) vermoordde een “vader” zijn beide ki”

  Like

 3. Dit krijg je als je miljoenen barbaren hier binnen haalt!

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Dat zogenoemde grosse Deutsche Reich is aardig in verval geraakt. Niet bepaald een Reich om nog trots op te zijn als dat het alleen nog net overleeft binnen de falende EU maar is als zoveel lidstaten binnen de EU verkocht aan een stel waanzinnige machtswellustelingen die in Brussel de scepter zwaaien. Ook in Nederland viert de macht van de geïmporteerde barbaren en criminelen vooral binnen de AZC’s hoogtij en gaat het ook flink uit de hand lopen omdat o.a. Grapperhaus (mede zijn falende voorgangers) op Justitie tot op heden wegkijken en alleen beschikken over slappe knieën en geen enkele daadkracht hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   In 1918 kwam er een einde aan het Duitse Rijk. Er is nooit een vredesverdrag geweest. Het zogenaamde Großdeutsche Reich van de vreselijke nationale socialist A.H. had geen enkele basis. Het eindigde in 1945. Weer zonder vredesverdrag en een door het volk gegeven constitutie. De twee statenformaties die volgden waren en zijn koloniën van de VS en Rusland. De laatste legitieme heerser was keizer Wilhelm II.

   Like

 5. verwardeman zegt:

  Prima toch , laat die moSSeldiarhee elkaar maar kapot maken , zijn wij ervan af !
  Kunnen die twee koters in elk geval straks geen jihadistjes worden of parasiteren op
  de Duitse belastingbetaler .
  Harteloos ? in elk schattig biggetje schuilt een wild zwijn………… dus stoppen met zielig dit
  en zielig dat , opruimen die muk en bij voorkeur door eigen soort , KUTMOSSELS .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s