Duitsland: clangeweld escaleert en zet rechtstaat voor schut

Screenshot_151

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen in de probleemwijken van de grote steden

In de afgelopen werden de No-Go-Areas van de republiek door een regelrechte golf van geweld gegrepen. Zonder uitzondering ging dit geweld uit van criminele Turks-Arabische clans. Nu de corona-dwangmaatregelen langzaam afgelopen zijn en de stijgende temperaturen niet alleen de shisha-bars weer vullen, dreigt er een extra geweldsescalatie in de probleemdistricten van de grote steden. De politiek zwijgt daar over vanwege zelfcensuur en politieke correctheid en laat zowel politieagenten als burgers in de No-Go-Areas in de steek.

PI News (2)

Een blik op het actuele nieuws verduidelijkt het steeds agressievere optreden van de clans:

In Berlin-Kreuzberg eindigde een vechtpartij tussen twee vijandige grote families in een messentrekkerij. Eén man raakte levensgevaarlijk gewond en moest geopereerd worden. Op het trottoir kwam het direct daarna tot samenscholingen door een groot aantal familieleden. Deze meute gedroeg zich agressief tegenover de politie en journalisten.

Onder de linkse Berlijnse regering, bestaande uit de SPD, Die Linke en de Groenen, is de metropool al lang tot de hoofdstad van de clans gemuteerd. In één op de vijf processen is zelfs de overbelaste Berlijnse Justitie in staat om een relatie met het clanmilieu te bewijzen.

De clans zijn alleen al in Berlijn verantwoordelijk voor 400 politieacties in het jaar 2019. Alleen al deze officiële acties tegen de clans hebben in de hoofdstad 45.500 actieve uren politieactie veroorzaakt.

Het niet officieel geregistreerde aantal clanmisdaden ligt vermoedelijk veel hoger. Onder andere is niet alleen in Berlijn de drugshandel in handen van de Arabierenclans.

In de No-Go-Area Duisburg-Marxloh, een ander epicentrum van de criminele clans, probeerden politieagenten een 18-jarige te arresteren. Onmiddellijk vormde zich een meute van 200 personen, waaronder ook bij de politie bekende clanleden. De politieagenten werden beledigd, aangevallen, bedreigd en bespuugd. Waarnemers berichten bovendien van beschimpingen zoals “hoerenzonen”. “Het is onze stad, de politie en de pers hebben hier niets te zoeken”, luidde een van hun eisen, die klinkt als een oorlogsverklaring.

Clans breiden zich in heel Duitsland uit als uitzaaiingen  

In het clanbolwerk Essen hebben meer dan zeventig, o.a. met panlatten bewapende mannen een Turks café overvallen en verwoest. In eerste getuigenverklaringen is sprake van een gewapende groep, die doelgericht, maar rustig de kroeg bestormde – daarom rustig, om geen snelle politieactie te veroorzaken en om de aangevallenen niet te waarschuwen. Net zoals in andere steden in het Ruhrgebied of ook in Berlijn en Bremen breiden zich in Essen criminele clans agressief uit en maken aanspraak op steeds grotere delen van de stad als hun territorium. Bij de knokploeg zal het of om territoriale gevechten tussen vijandige clans gegaan zijn of om een escalatie wegens het afpersen van beschermingsgeld.

Volgens informatie, die de schrijver van po9litieagenten en plaatselijke ondernemers achterhaald heeft, worden Duitse ondernemers en zelfstandigen steeds vaker het slachtoffer van het afpersen van beschermingsgeld door clans. Deze nieuwe macht van Turks-Arabische clans is des te alarmerender, omdat ze zich als uitzaaiingen over de problematische delen van de stad uitbreiden.

Richtte hun gewelddadige criminaliteit zich in het begin hoofdzakelijk tegen leden van hun eigen Turks-Arabische gemeenschap, nu worden ook doelbewust Duitse burgers en firma´s het slachtoffer van afpersen van beschermingsgeld, inbraken en roofdelicten. Op grond van het opzettelijk falen van de politiek en zodoende het ongehinderde ageren van de clans, die de rechtstaat en diens vertegenwoordigers al meer dan 30 jaar lang letterlijk in het gezicht spugen, is de huidige clanescalatie geen verrassing, maar een logisch gevolg.

In het boek van de schrijver “No-Go-Areas: Hoe de staat voor de buitenlandercriminaliteit capituleert” wordt precies deze actuele situatie voorspeld. Zodoende is het boek schrikbarend actueel en verduidelijkt het optreden van de clans en het in de muliculti-ideologie gegronde, opzettelijke falen van de staat. Tegen de achtergrond van de voortdurende volksverhuizingen uit Arabische landen zal deze zorgwekkende ontwikkeling nog drastisch erger worden. Grote groepen van de huidige immigranten zijn afkomstig uit de Turks-Koerdisch-Syrisch-Irakese grensgebieden – dus precies uit die regio´s waar de Turks-Arabische familieclans al vandaan komen, die verantwoordelijk zijn voor de unieke brute criminaliteitslawine in Duitsland.

De staat faalt compleet in zijn beschermende functie tegenover de bevolking. Daarbij gaat het om een systematisch falen, waaraan alle organen hun eigen aandeel bijdragen. In de Duitse No-Go-Areas zijn de hier in het land heersende wantoestanden als onder een vergrootglas zichtbaar. Een mislukte generatie migranten en immigranten richt zich tegen de staat en diens bevolking, die zij verantwoordelijk maakt voor haar eigen falen in het school- en beroepsleven. Bovendien wordt de situatie door de islamitische achtergrond van de Arabierenclans extreem verscherpt, zoals de islamwetenschapper en migratieonderzoeker Ralph Ghadban helder heeft benoemd:

“De clanleden beschouwen alles buiten hun clan als land van de vijand, waar ze hun rooftochten houden. Voor deze agressieve houding onderhouden ze de haat tegen hun slachtoffers en minachten alles wat Duits is.”

Deze oorzakelijkheden maken van de clans een islamitische maffia, die ook op grond van zijn islamitische socialisering over geen enkele drempel en geen enkel onrechtbewustzijn beschikt en Duitsland beschouwt als zijn rechtmatige buitland.

Deze achtergronden hebben op beslissende wijze aan mijn nieuwe boek bijgedragen: “Veiligheidsrisico islam – criminaliteit, geweld en terreur: Hoe de islam ons land bedreigt”. In dit boek wordt voor het eerst het verband tussen islam en criminaliteit bewezen. Het complete staatsapparaat deinst echter nog steeds voor een consequente confrontatie met de clans terug. Daaraan veranderen ook de controles van shisha-bars door de politie niets. Men vraagt zich af wat er nog moet gebeuren opdat de Duitse federale recherche slagvaardige speciale commissies in het leven roept en deze netwerken van de Arabische maffia eindelijk criminele vereniging noemt, schuldig bevindt en daarna verbiedt.

Maar de Duitse federale recherche werd immers, net zoals de binnenlandse veiligheidsdienst, door de Duitse regering opnieuw opgesteld.

In plaats van dat de Federale recherche de No-Go-Areas met de hogedrukspuit van de clans bevrijdt, bestormt men nu om 06.00 uur ´ s morgens de woningen van kritische burgers, die zich in hun machteloze woede een verkeerde toon hebben gebruikt in hun commentaren op internet. Zo instrumentaliseert de politiek de veiligheidsautoriteiten en stelt prioriteiten waarover de enorm criminele clans van de Miri´s, Remmo´s en Abou-Chaker zich vast en zeker doodlachen tijdens het geld tellen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Duitsland: clangeweld escaleert en zet rechtstaat voor schut

 1. Peter zegt:

  Gaat goed zo,geheel naar wens,dat de burger maar wakker wordt ,heeft wel lang geduurd .

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  ” Auf der Flucht erschossen ” dient weer in ere herstelt te worden.

  Like

 3. Julia zegt:

  Wederom een metershoge betonnen muur om dat linkse Berlijn is de beste oplossing en uitreisverbod voor Islam criminelen en linkse kliek die deze ellende hebben veroorzaakt en ongestoord verder gaan met volksverraad en wanbeleid.

  Like

 4. Waarom liet Merkel hen binnen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s