“Veiligheid”. . .

Screenshot - 2020-07-31T135506.537

De maskers zijn er niet voor uw bescherming… Ze zijn een teken van uw onderwerping.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “MACHIAVELLI MEDICI“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Veiligheid”. . .

  1. Bas zegt:

    https://ca.news.yahoo.com/amphtml/coronavirus-restrictions-refuse-vaccine-135129841.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly90LmNvL3RaRVNoQ1B1ajY_YW1wPTE&guce_referrer_sig=AQAAAB79EhlvWqIktKAdnwOFMY8Wc32AAoYbEz62uc-p-4q0R-tsb4DAuoxjsLRb9BuXNVRyg73LAXVRjTXBL05f07gRd_7C-3q5B9GIsTEBPGAdH–dKEfEwL4rfI2ZEvktblrnnEu1A3JhOqRxHJHClpoPhBHMVpXt-gdrXZzkFZ7m&__twitter_impression=true

    Coronavirusbeperkingen blijven bestaan ​​als grote aantallen vaccins weigeren, waarschuwt de Britse taskforce

    Er bestaat de vrees dat miljoenen Britten ervoor kunnen kiezen om zich niet te laten vaccineren voor coronavirus, en velen worden beïnvloed door ontkrachte online claims over anti-vax.

    Een aantal wetenschappelijke studies hebben eerdere beweringen van anti-vaxxers ontkracht, waaronder de valse bewering dat de MMR-prik autisme kan veroorzaken.

    Maar twee recente onderzoeken tonen aan dat een groot deel van de Britten ofwel tegen een coronavirusvaccin is of er niet zeker van is er een te nemen.

    Maandag kondigde de regering aan dat ze overeenkomsten had gesloten met farmaceutische bedrijven om 90 miljoen doses COVID-19-vaccins veilig te stellen.

    Like

  2. Pingback: Wie laat migranten binnen en wie niet?! . . . | E.J. Bron

  3. koddebeier zegt:

    Nou, het is overvallers in ieder geval een stuk makkelijker geworden !

    Like

  4. Tistochwat zegt:

    JUIST!
    En alleen al daarom weiger ik zo’n muilkorf.
    Afgezien van het feit dat zo’n lap je letterlijk verstikt.

    Geliked door 2 people

  5. Peter Rissing zegt:

    Wat een onzin. Aerosols vormen de grootst vorm van besmetting bij Covid-19. Met een mondkapje beperk je die verspreiding. Je zult dus wel een beetje erg dom zijn als je dat niet snapt.

    Like

  6. BigLJohn zegt:

    Om als een hond gemuilkorft te worden, daar pas ik voor. Voor mijn vrouw en mij al helemaal geen optie omdat ik astmatische bronchites heb en mijn vrouw COPD. En omdat ze u als honden zullen gaan behandelen krijgt u ook nog een verplichte vaccinatie en een vaccinatieboekje erbij (de covid pas). Rest nog dat ze ons ook willen euthanaseren gelijk een hond, als we te duur zijn geworden voor het ziekenfonds. Suggesties werden al gedaan om 70 plussers medische hulp te weigeren. Het word hoog tijd dat ze die vuile honden daar in Den Haag eens gaan afschieten. Hoe eerder dat ze voorgoed verdwenen zijn hoe beter !

    Like

Plaats een reactie