VIDEO persconferentie: “Mondkapjes dienen geen medische reden, maar om ons gedrag te beïnvloeden”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO persconferentie: “Mondkapjes dienen geen medische reden, maar om ons gedrag te beïnvloeden”

 1. flo zegt:

  Dat is wat ze willen, totale controle, maak de samenleving economisch kapot met een virus hoax, de rest volgt vanzelf…

  Geliked door 3 people

 2. Peter Rissing zegt:

  “Je moet het niet alleen hebben over mondkapjes maar uberhaupt over maatregelen die het gedrag de goede kant op krijgt.”
  En wat is er nou mis mee om ongewenst gedrag dat de besmettelijke van dezeziekte versterkt, te willen aanpakken?

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Dus u zou er ook geen moeite mee hebben,als ze ongevraagd uw huis zouden binnen komen rollen en u op uw gedrag aanspreken ,begrijp ik?

   Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   dus jij bedoelt ?

   RUTTE EN DE RIVM TEGEN DE MUUR ZETTEN ??

   DAN BEN IK VOOR , HARSTIKKE GEINIG TOCH

   gohh, dat je met zo’n geniaal voorstel kunt komen

   mooi hoor

   OME BOB

   Like

  • Heniusz zegt:

   Als het alleen en uitsluitend dient om domme mensen bang te houden en daar lijkt dit toch wel sterk op, heb ik nogal moeite met anti grondwettelijke maatregelen. En wat is dan “ongewenst gedrag” en wie maakt dat uit? Weet niet wat besmettelijker is: Corona of de doodsangst die de overheid probeert op te wekken. Alle statistieken bewijzen gewoon ondertussen dat het hele Corona verhaal nogal opgeblazen is. Paniek omdat de door Rutte uitgeklede zorg de eerste vloedgolf niet aan kon, meer te maken met wanbeleid dan gezondheidszorg. De waanzin regeert!

   Geliked door 2 people

  • Ton Ruygrok zegt:

   Je heb gelijk Peter Rissing.. idd verander u uw gedrag … dan kunnen wij weer Vrij en Fris Ademen en Bewegen..,
   Laat je toch niet in de maling nemen door deze Harry Potters als een Bruls enz. Zij kwijlen bij deze covid-hype ..
   en eindelijk zijn wat ze altijd wilde zijn … een autoriteit… met macht .., liefst tot onder de lakens bij hun ” onderdanen “…, loosers dat zijn het..,
   A.Ruygrok, Monster.

   Geliked door 1 persoon

 3. Heniusz zegt:

  “VIDEO persconferentie: “Mondkapjes dienen geen medische reden, maar om ons gedrag te beïnvloeden”. De bang maak campagne gaat op volle kracht door. Ons gedrag beïnvloeden, waar hebben we dat eerder gezien en waar zien we dat nog steeds? Eerder USSR, DDR en aanverwanten, toen en nu nog die fijne “democratieën” als China, Noord Korea en Cuba. Het lijkt er op dat ondertussen al zo veel sheeple doodsbang zijn dat ze dit soort “maatregelen” nog acceptabel vinden ook. Bange mensen zijn volgzame mensen, die gehoorzaam de “grote roerganger” volgen. Geen respect voor deze angsthazen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  Het mag wettelijk niet, zowel achter de deur spioneren als mondkapjes verplichten, dus die fascisten kunnen van alles willen maar we doen het niet!!!!!!!.

  Like

 5. Jan zegt:

  St Charles County Health Department van St. Louis City volledig op de communistische tour. Gaat spioneren in bars en restaurants of de mensen zich aan de ‘coronaregels’ houden

  “Please keep me anonymous. The St Charles County Health Department is sending their communists out to patrol local bars and restaurants about the public compliance.

  I work at the health department and do not agree with most everything they do. I will send you a video of the list of bars/restaurants targeted.”

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/exclusive-st-charles-health-department-officials-will-spying-local-bars-restaurants-weekend-list/

  Like

 6. Gienekehado zegt:

  Ooit gehoord van een griepje die her/der in het lijf bloedstolsels veroorzaakt??? Artsen van het Ziekenhuis ‘Gelderse Vallei’ hebben 200 mensen behandeld en schrokken. Dit virus veroorzaakt overal bloedstollingen, waardoor de organen, oa. het hart, worden aangetast. Ooit gehoord dat na een “griepje” mensen nog maanden aan het revalideren zijn??? Schreeuwers die dit wegzetten als ‘bangmakerij’ mogen van mij “aangenaam kennismaken” met Coronaatje!

  Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   G…, er is niemand die covid bagatelliseert… het is de reactie wereld wijd … die is buiten alle proporties.. die is hersenloos.., geen enkele kwaal of ziekte moet je onderschatten… ik weet van iemand die een jeugd puistje krabde en het er mee deed…, en men test en test … maar een mens heeft en is vatbaar voor een ongekend aantal aandoeningen.. waaronder heden dus ook covid en na deze covid golf test men weer een andere aandoening e.v. …, want tegenwoordig is alles te meten en meten is …. relatief… weten .. maar wordt men er ook ziek van..? In dit covid-19 gebeuren zeker niet verontrustend meer als bij een grote griep golf… misschien per geval wel ernstiger gevolgen dat kan… en zwakkere en ouderen zijn algemeen genomen dan degenen die daar aan sterven .. dat is het levens proces… daar hoef je de rest van de wereld niet voor te terroriseren… toch..,
   Ton.

   Geliked door 1 persoon

 7. Gienekehado zegt:

  Oeps, Vadertje Rusland slaat al aan het prikken! Komt wel van de MSM hoor. Benieuwd of er ook ‘dwang’ aan te pas komt!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/rusland-wil-in-oktober-beginnen-met-vaccinatie-tegen-corona/ar-BB17rjIG?ocid=spartan-ntp-feeds

  Like

 8. Sophia. zegt:

  Ik was gigantisch onder de indruk hoe vaak het woord gedrag’s beïnvloeding naar voren kwam, terwijl er duidelijk gezegd wordt dat het dragen van mondkapjes niet medische bewezen is.

  Snappen zij nu werkelijk niet, dat mensen met ’n klein beetje verstand dit niet gaan pikken?

  Maar wat doe je als de grote meerderheid, als schapen achter deze zooi aanlopen?

  Like

 9. Bas zegt:

  VS

  Allerlei verboden om het verspreiden vh virus te voorkomen, maar moeten we de protesten beperken????
  Geen antwoord van dr Fauci…..

  Like

 10. Bob zegt:

  Hierop volgt enkelband met minicamara.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s