Schout-bij-nacht De Felice: “Duitsland dient het nieuwe slavenschip “Sea Watch 4” te stoppen!”

Screenshot (25)

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse schout-bij-nacht Nicola De Felice*, topvertegenwoordiger van de LEGA voor de regio Lazio, eist: “Duitsland dient, voordat het van zichzelf opnieuw de handlanger van criminele mensenhandel in de Middellandse Zee maakt, het slavenschip ´Sea Watch 4´ zijn vlag af te nemen!” Het nieuwe slavenschip “Sea Watch 4” werd door een merkwaardig bondgenootschap tussen christenen en moslims gefinancierd.

Mitteleuropa

Het door de Evangelische Kerk in Duitsland (EKD) meegefinancierde schip is inmiddels gereed om zijn eerste lading “betalende schipbreukelingen” op te nemen.

De alliantie “United4Rescue” had het schip voor ongeveer € 1,5 miljoen gekocht en stelden het ter beschikking aan de slavenhandelaars van de organisatie “Sea Watch”. “United4Rescue” omvat zeer verschillende partners, van de Duitse vakbond tot aan de organisatie “Artsen zonder Grenzen”, van World Vision Germany tot aan de Academie voor oude muziek Berlijn, een van de belangrijkste kamerorkesten van de wereld. Ook de religieuze aanwezigheid is rijk van inhoud: behalve de protestantse en de katholieke kerk nemen ook moslimorganisaties zoals de Coördinatieraad van de moslims in Duitsland hier aan deel.

(Bron: Facebook)

——————————————

Screenshot (26)*) Schout-bij-nacht De Felice is de voormalige bevelhebber van torpedobootjagers en fregatten van de Italiaanse marine, expert op het gebied van zeerecht. Hij heeft belangrijke diplomatieke, financiële, technische en strategische opdrachten voor de stafchefs van Defensie en de marine uitgevoerd.

—————————————–

Actueel affiche:

Screenshot_3

STOP DE INVASIE. IK STA ACHTER SALVINI!

Op de foto: een groep Tunesische “vluchtelingen” bij hun aankomst in Lampedusa; de Tunesiërs dragen vakantiekleding en hebben zelfs een hond bij zich, wat in Italië als een aanfluiting werd gevoeld.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Linkse christenen, Multiculti, Nationalisme, NGO, nieuw fascisme, Patriottisme, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Schout-bij-nacht De Felice: “Duitsland dient het nieuwe slavenschip “Sea Watch 4” te stoppen!”

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Het moet voor deze Schout-bij-nacht een koud kunstje zijn om met een minimaal aantal getuigen, onder de waterlijn ter hoog van de midscheeps, aan bakboord en stuurboord een kleefmijn te laten bevestigen die op elk willekeurig moment tot ontploffing kunnen worden gebracht.

  Like

 2. Julia zegt:

  Duitsland en de rest van de lidstaten van de falende en knuffelende EU stopt niets en blijft de massale bestorming van zelfs niet vluchtelingen met of zonder hond toestaan. Wir schaffen das en hebben het er voor over om de algehele samenleving flink uit te kleden voor deze hobby en langzaam het Europese continent tot zinken te brengen.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Man, gooi toch een paar schoenen, wat Schout bij nacht, voor wie, soepkip.
  Het zal wel goed betalen.

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…de Tunesiërs dragen vakantiekleding en hebben zelfs een hond bij zich, wat in Italië als een aanfluiting werd gevoeld.”

  Maar als die stumperds nou niet buiten hun hond kunnen? En dan, als de nood aan de man komt, kunnen ze die hond toch opvreten?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. bobzelf zegt:

  Whahahahaaha hr Kohler toch ..
  u ziet dat het omgaan met rare rotterrrrrrrdammers
  gen echte zoden aan de dijk zet , in Uw taalgebruik

  je hond opvreten whahahaha

  ZET er EEN PAAR HOOFDLETTERS BIJ ,

  EN WE WORDEN EINDELIJK de grootste vrienden

  huggie

  ome bobzelluf

  Like

 6. Jan zegt:

  Italiaanse regering gaat immuniteit Salvini opheffen zodat hij vervolgd kan worden voor zijn vroegere maatregelen tegen illegalen

  De Italiaanse Senaat stemde donderdag om de immuniteit van de rechtse leider Matteo Salvini op te heffen. De zet maakt de weg vrij voor mogelijke aanklachten tegen de voormalige minister van Binnenlandse Zaken omdat hij weigerde afgelopen augustus 164 illegale buitenaardse moslimindringers toe te staan van een door George Soros gefinancierd NGO-mensensmokkelschip af te stappen op Sicilië.
  https://barenakedislam.com/2020/07/31/italian-senators-vote-to-lift-former-interior-minister-salvinis-immunity-allowing-him-to-be-tried-for-his-refusal-to-allow-a-muslim-illegal-alien-invader-ship-to-land-in-sicily/

  Like

 7. Jan zegt:

  Zwarte zit met zijn vieze poten aan Italiaanse roomsoes, wordt in elkaar getrimd door Italianen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s