Amerikaanse journaliste neemt ontslag wegens coronacensuur

Screenshot_46

(Door: “Open Oogjes”)

Waar dokteren en mensen van de GGZ zich steeds meer gaan uitspreken tegen de corona maatregelen, daar blijft het angstvallig stil rondom mensen die bij de Mainstream Media werken. Des te opvallender is het dat er nu een Amerikaanse journaliste, die als producer werkte bij MSNBC, ontslag heeft genomen doordat ‘belangrijke feiten en studies over het coronavirus begraven zouden worden’.

Ariana Pekary bracht een brief naar buiten waarop ze aangeeft dat ze zich gedwongen voelde om de nieuwszender te verlaten.

“JULY 24TH WAS MY LAST DAY AT MSNBC. I DON’T KNOW WHAT I’M GOING TO DO NEXT EXACTLY BUT I SIMPLY COULDN’T STAY THERE ANYMORE. MY COLLEAGUES ARE VERY SMART PEOPLE WITH GOOD INTENTIONS. THE PROBLEM IS THE JOB ITSELF. IT FORCES SKILLED JOURNALISTS TO MAKE BAD DECISIONS ON A DAILY BASIS.”

Pekary geeft aan dat goede journalisten op een dagelijkse basis gedwongen worden om slechte beslissingen te nemen. De gekozen onderwerpen worden van bovenaf enorm gestuurd op basis van wat de top denkt wat de meeste kijkcijfers opleveren. Dit gaat ten koste van de waarheid, volgens Pekary.

Lees verder>>>
open oogjes

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Amerikaanse journaliste neemt ontslag wegens coronacensuur

 1. eindelijk een dappere ; wie volgt?

  Geliked door 1 persoon

 2. Htsk day zegt:

  “OPEN BRIEFJE AAN ALLE ZWIJGERS”

  U zult zich misschien allen afvragen wie ik onder de noemer zwijgers schaar, dit is simpelweg samen te vatten onder het begrip: allen die vanuit hun beroepsmatige functie meewerken aan het leugenachtige coronabeleid.

  https://www.tribute.nu/post/open-briefje-aan-alle-zwijgers

  Geliked door 3 people

 3. Sophia. zegt:

  Respect voor haar, en weten we dit nog:

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  De main stream manipulatie is in handen van de machtige satanische globalistische elite.Na de aanslagen van 9/11 in de V.S. verklaarde bush “the war on terror” wat hij eigenlijk bedoelde is “the war against the people” Die aanslag was een inside job/false flag om de oorlogen in irak en afghanistan te voeren,en de bevolking af te luisteren en te bespioneren.En om onze mensenrechten en vrijheden in te perken.

  Like

 5. Bas zegt:

  Iets anders
  Biden dementia

  Wil iemand het alsjeblieft stoppen?
  Wanneer wordt dit ouderenmisbruik?

  Like

 6. Bas zegt:

  https://summit.news/2020/08/05/poll-84-per-cent-of-americans-blame-media-for-political-divisions-in-the-country/

  POLITIEK : 84 procent van de Amerikanen geeft media de schuld van politieke verdeeldheid in het land
  86 procent denkt dat de pers bevooroordeeld is.

  Uit een nieuwe peiling is gebleken dat 84 procent van de Amerikanen de media de schuld geeft voor het creëren van corrosieve politieke verdeeldheid in het land.

  Uit de peiling van de Knight Foundation / Gallup blijkt dat 86 procent van de respondenten zegt dat ze “veel” of “een behoorlijke hoeveelheid” politieke vooringenomenheid in de media zien. Dit is te vergelijken met 62 procent die in 2007 hetzelfde voelde.

  Zoals verwacht, gezien het linkse vooroordeel van de media, zijn democraten minder bezorgd dan republikeinen over vooringenomenheid in de media, met slechts 22 procent een ongunstige kijk op de pers vergeleken met 75 procent van de republikeinen.

  ‘Amerikanen geven de media de schuld van politieke verdeeldheid, maar ze zien ook het potentieel voor de media om deze verdeeldheid te helen’, meldt de Knight Foundation. ‘Vierentachtig procent van de Amerikanen zegt dat de media de schuld zijn van de politieke verdeeldheid in dit land. Toch zegt 84% ook dat de media een helende kracht kunnen zijn. ”

  Uit het onderzoek bleek ook dat 54 procent van mening is dat nepnieuws opzettelijk wordt gerapporteerd, terwijl 74 procent denkt dat media-eigenaren de berichtgeving beïnvloeden.

  “De meeste Amerikanen hebben het vertrouwen in de media verloren om het nieuws objectief te brengen”, aldus Sam Gill, Senior Vice President van de Knight Foundation. ‘Dit is bijtend voor onze democratie.’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s