Beiroet: Dus toch…!?

Screenshot_70

Bekijk HIER het filmpje van de explosie in Beiroet!!

Bekijk hier het filmpje van het testen van een “Directed Energy Weapon”:

https://ejbron.wordpress.com

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Beiroet: Dus toch…!?

 1. pepo Copyright zegt:

  Klopt misschien wel.
  In een van de eerste video hoorde ik heel duidelijk een straaljager.

  Misschien simular als de mh17 aanslag ! ! ! 🤔

  Like

  • bobzelf zegt:

   JA HALLO DATWAS EEN BUKRAKET, EEN RUSSISCHE

   WHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH , WHAHAHAHAHAHAHAHA
   WHAHAHAHAHAHA , WHAHAHAHAHAHAHA WHAHAHAHAHAHAHAHA

   OOM VLADIBOB

   Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   WHAHAHAHAHA ,dank je wel geinige gosertttttttt

   ik denk dat over 6 jaar en 2 weken, de onweerlgbare usa bewijzen er aan komen

   whahahahaha , geinig he, ALS IK DE USA UITLEG WHAHAHAHAHA

   HUGGIE NOU BEN IK ECHT PLEITE

   EN STAAT NU DUS EEN MEVROUW, ……. LEKKER DING TROUWENS

   MET EEN SOORT SLAGHOUT IN DE DEUR OPENING !!

   IK DENK DAT IK NU MEEMAG ??

   WHAHAHA DOEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

   Like

 2. karton zegt:

  Gisteren werd op de NPO-staats-tv getoond dat ook in Nederland hetzelfde spul ligt opgeslagen als in Beiroet dat de ontploffing zou hebben veroorzaakt.
  Op tv werd het adres en de naam van het betreffende bedrijf in Nederland medegedeeld !
  Binnenkort te verwachten in óns landje : “de herhaling van Beiroet” !!!
  Hoe stom kan men zijn, of zou ’t moedwillig gebeuren , dat doorgeven van naam en adres ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. wauso zegt:

  Je leest enkel in de Telegraaf insinuaties dat het ‘vuurwerk arsenaal’ wel eens van Hezbollah is ! Het is weer typisch: Bij islamitisch krapuul (Hezbollah in dit geval) houdt de media hun mond dicht ! Die Palestijnen Hoer in Den Haag zal straks wel weer met de geldbuidel zwaaien. Geld dat dan weer gebruikt kan worden voor wapens voor Hezbollah (Hezbollah zit in Libanon in de Regering).

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Hezbollah verzamelde meststof die Beiroet opblies, van plan om het tegen Israël te gebruiken


  Gisteren verwoestte een enorme explosie Beiroet, waarbij minstens 100 doden vielen en duizenden gewond raakten. Libanese functionarissen zeiden dat de explosie afkomstig was van een voorraad ammoniumnitraat van 2750 ton die in de haven was opgeslagen.

  Hezbollah, de door Iran gesteunde terroristische organisatie die Libanon heeft overgenomen, heeft een geschiedenis van het opslaan van de chemische stof op verschillende Europese locaties.

  #Hezbollah bewaarde drie metrische tonnen ammoniumnitraat, het explosieve idee dat deze week achter de mega-explosie in #Beirut zat, in een opslagplaats in Londen, totdat MI5 en de London Metropolitan Police het in 2015 vonden.

  Rapport door @LahavHarkov https://t.co/oGBBZRMHz0
  – The Jerusalem Post (@Jerusalem_Post) 5 augustus 2020

  Hezbollah bewaarde drie metrische tonnen ammoniumnitraat, het explosief waarvan vermoed werd dat het deze week achter de enorme explosie in Beiroet zat, in een opslagplaats in Londen, totdat MI5 en de London Metropolitan Police het in 2015 vonden.

  De Libanese terreurgroep heeft ook honderden kilo’s ammoniumnitraat opgeslagen in Zuid-Duitsland, die eerder dit jaar werden ontdekt.

  De door Iran gesteunde terroristen hielden het explosief in duizenden ijspakken in vier eigendommen in het noordwesten van Londen, volgens een rapport in The Telegraph vorig jaar. De tactiek voor het bedriegen van ijspakken werd ook in Duitsland gebruikt.

  Verder legde Hezbollah-leider Hassan Nasrallah eens uit hoe het zou kunnen worden gebruikt om havens in Israël op te blazen.

  De Libanese # Hezbollah-secretaris-generaal Hassan Nasrallah legde in een toespraak van 2016 een “nucleaire explosie” uit die zou kunnen ontploffen in #Israel, met behulp van een beschrijving die overeenkomt met #BeirutBlast die de hoofdstad schudde. https://t.co/Zk8N7zIncv pic. twitter.com/zRjMlTuID3
  – Al Arabiya Engels (@AlArabiya_Eng) 5 augustus 2020

  Hezbollah-leider Hassan Nasrallah dreigde in het verleden Israël te vernietigen door een enorme explosie te veroorzaken in de haven van Haifa met behulp van ammoniaktanks waarvan hij zei dat het een “nucleaire” explosie zou zijn. Bovendien zou Hezbollah sinds 2009 naar verluidt via Syrië ammoniumnitraat hebben willen verwerven en daarbij hebben geprobeerd het landbouwministerie in Libanon te infiltreren, volgens gelekte diplomatieke kanalen.

  Op 16 februari 2016 zei Nasrallah ook dat ammoniak wordt opgeslagen in Haifa en dat er 15.000 ton gas in Haifa is en dat explosies daar de dood van tienduizenden mensen kunnen veroorzaken. ‘De deskundige voegde toe dat dit precies hetzelfde is als een atoombom. Met andere woorden, Libanon heeft een atoombom. Dit is niet overdreven. ‘ Nasrallah lacht als hij dit in de video zegt en merkt op dat Hezbollah in de oorlog van 2006 heeft afgezien van het slaan van ammoniak.

  Nasrallah vertelde zijn publiek dat zijn terreurgroep met verschillende raketten de ammoniak kon afvuren met dezelfde impact van een kernwapen. Hij zei dat hij deskundigen had geraadpleegd en dat 800.000 mensen zouden worden getroffen en tienduizenden zouden worden gedood. In februari 2017 hield hij nog een toespraak over ammoniak die in Haifa was opgeslagen.

  Ondertussen gelooft een voormalige CIA-medewerker niet dat ammoniumnitraat het enige was achter de enorme explosie.

  Robert Baer, ​​een voormalige CIA-medewerker met uitgebreide ervaring in het Midden-Oosten, zei dat video’s van de explosie van dinsdag aantoonden dat ammoniumnitraat mogelijk aanwezig was in het magazijn, maar hij gelooft niet dat het verantwoordelijk was voor de enorme explosie die volgde.

  Baer zei dat hij denkt dat er militaire munitie en drijfgassen aanwezig waren. Hij speculeerde dat het een wapencache had kunnen zijn, maar het is onduidelijk van wie het is.

  “Het was duidelijk een militair explosief”, zei hij. ‘Het was geen kunstmest zoals ammoniumnitraat. Daar ben ik vrij zeker van.’

  ‘Als je naar die oranje bal (van vuur) kijkt, is het duidelijk, zoals ik al zei, een militair explosief.’

  Baer merkte op dat wit poeder in de video’s van het incident vóór de grote explosie waarschijnlijk een indicator is dat ammoniumnitraat aanwezig en brandend was. Hij merkte ook dat er veel munitie afging voorafgaand aan de grotere explosie.

  Uit Israëlische inlichtingen en andere analyses blijkt dat Hezbollah wapens opslaat in overvolle, burgerbevolking in Beiroet.

  Hezbollah heeft een aanzienlijk arsenaal aan explosieven, raketten, munitie en meer opgeslagen in bevolkte gebieden in het hele land, ook in Beiroet.

  In een rapport van juli van het ALMA Research and Education Center werd vastgesteld dat de groep ten minste 28 lanceerinstallaties voor raketten, commando- en controle-infrastructuur, missielocatiesites, opslagplaatsen voor raketbrandstof en raketbunkers heeft naast middelbare scholen, klinieken, ziekenhuizen, golfclubs en voetbalvelden evenals de Iraanse ambassade en het Libanese ministerie van Defensie.
  https://townhall.com/tipsheet/katiepavlich/2020/08/05/hezbollah-hoarded-fertilizer-planned-to-use-it-against-israel-in-nuclear-style-attack-n2573756

  Geliked door 4 people

 6. duinsnip zegt:

  Al jarenlang hoor je niets anders dan gefabriceerde leugens. Het beste kun je je tv maar uitzetten.
  Het is een onleefbare wereld aan het worden, triljoenen schulden houdt het nog even overeind.

  Geliked door 3 people

 7. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/middle-east/2020/08/06/hezbollah-terror-chief-threatened-to-blow-up-israel-with-ammonium-nitrate/

  Hezbollah Terror Leider dreigde Israël te vernietigen met explosie van ammoniumnitraat

  Hezbollah-leider Hassan Nasrallah heeft in het verleden gedreigd om Israël te vernietigen met wat hij beschreef als een “nucleaire” explosie in de haven van Haifa met dezelfde chemicaliën als bij de explosie in Beiroet, meldde The Jerusalem Post woensdag.

  De krant zei verder dat de ontploffing van dinsdag, waarbij honderd en nog eens duizenden gewonden vielen, plaatsvond in een magazijn met 2.750 ton ammoniumnitraat dat in beslag was genomen van een schip

  Sinds 2009 heeft de door Iran gesteunde terreurgroep duizenden tonnen ammoniumnitraat verkregen van Homs in Syrië, aldus het rapport, onder verwijzing naar gelekte diplomatieke kabels en geïnfiltreerd in het Libanese ministerie van landbouw om het land binnen te brengen.

  Volgens het rapport, archiveren beelden van Nasrallah die dreigt Israël te vernietigen met ammoniumnitraat, “illustreert Hezbollah’s terroristische strategie om burgers aan te vallen voor massamoord, ondanks de bewering van de organisatie dat het Israël ‘weerstaat’ door Libanon te verdedigen.”

  Een apart rapport van de krant zei dat Hezbollah drie ton amoniumnitraat in een pakhuis in Londen bewaarde, totdat MI5 en de London Metropolitan Police de cache in 2015 ontdekten. De terreurgroep bewaarde ook honderden kilo’s ammoniumnitraat in magazijnen in Zuid-Duitsland , die eerder dit jaar werden ontdekt – met de hulp van de Israëlische spionageagentschap Mossad

  Geliked door 4 people

 8. Bob zegt:

  De opslag van amoniunnitraat zou niets aan gedaan worden in
  Engeland en Duitsland als er nietgewaarschuwd was door Israel.
  De opslag van explosieven in Europa is veel omvangrijker.
  Deze stof wordt voor raketten gebruikt die op Israel worden
  afgevuurd.
  De UN en de EU weten hiervan, dus zijn op de ondergang
  Israel uit. De Entlosung moet aLS nog worden uitgevoerd.
  In alle regeringen zijn veel Islamieten die vijandig staan
  tegen Israel.

  Like

 9. Alex Delarge zegt:

  Wat maakt het uit. Het eindresultaat mag er zijn en we hebben er toch allemaal van genoten dat er inteelmuᛋᛋlims zijn opgeruimd. Op naar de volgende knal!

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  De waarschuwingen in Beiroet waren er, maar de gedoemde lading bleef liggen – https://nos.nl/l/234312

  Lijkt me redelijk.

  Like

 11. Edwin Vissers zegt:

  De TR-3B is een nucleair aangedreven vliegende driehoek, in staat tot fenomenale snelheden. Het toestel kan door reactieve elektrische stimulatie van kleur en van uiterlijk veranderen en een andere vorm aannemen of onzichtbaar worden voor het menselijk oog. De TR-3B Astra bevat een plasmaveld versneller annex magnetisch veld verstoorder (‘disruptor’) , waardoor de massa van het toestel incl. inzittenden met 90% verkleind zou kunnen worden, zodat de zwaartekracht nauwelijks invloed heeft op de prestaties van het toestel.

  Mede hierdoor zou de snelheid boven Mach 50 uit komen, ter vergelijking: de meeste gevechtsvliegtuigen hebben Mach 2. (Mach 1 is gelijk aan de snelheid van het geluid). Daarnaast zou de Astra uitgerust zijn met een deeltjesversneller/pulselasers, ‘scalaire’ wapens (waardoor de vijand zo verward wordt, dat men vrijwillig de wapens neerlegt) en tevens 40 neutronenbommen.

  Maar, nu wordt het echt interessant, want de afgelopen dagen is er via een aantal UFO onderzoekers een patentregistratie naar voren gekomen uit 2004, wat in feite precies dit TR-3B anti zwaartekracht toestel beschrijft.

  De samenvatting van de Amerikaanse patentaanvraag US 20060145019 A1 luidt als volgt:

  A spacecraft having a triangular hull with vertical electrostatic line charges on each corner that produce a horizontal electric field parallel to the sides of the hull. This field, interacting with a plane wave emitted by antennas on the side of the hull, generates a force per volume combining both lift and propulsion.

  Wie de hele aanvraag wil bekijken, kan dat hier doen. Het begint al vrij snel heel technisch te worden, maar wat hier wordt beschreven is een ruimtevaartuig zoals de TR-3B.

  De aanvraag staat op naam van John St. Clair, op wiens naam nog talloze patenten zijn aangevraagd. Wie of wat John St. Clair is, is niet duidelijk, waarschijnlijk een pseudoniem voor het militair-industrieel complex.

  Like

 12. Bas zegt:

  Like

 13. John zegt:

  Compleet fake, snelheid hypersonic projectiel is 5000km/h zelfs met een sluitertijd van 1000ste sec, legt het projectiel 140meter af, je krijgt dan geen dot maar een streep

  Like

 14. Groene Leeuw zegt:

  Hadden ze ons kabinet niet beter kunnen opblazen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s