“Liberale” struikroofster . . .

Screenshot_136

Sophie in ’t Veld van D66 ontving € 450.000,- van de EU voor niet gemaakte kosten! Fraude!? Weet iemand hoe het met deze kwestie staat? Is ze al aan het terugbetalen? Wordt ze gedagvaard? Staat ze al op lijstjes van de Belastingdienst? Is ze gewoon een GRAAIER!?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Luc Adriaans)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, corruptie, Criminaliteit, D66, establishment, Eurofielen, Europees Parlement, EUSSR, fraude, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, liberalen, Linkse Kerk, moralisme, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op “Liberale” struikroofster . . .

 1. Cathja zegt:

  Ik ga ook een fors bedrag claimen bij de EU voor ‘niet gemaakte kosten’. Ik zal het niet zo bont maken als ‘mevrouw’ In ’t Veld, maar een duizendje of tien, twintig moet er toch wel vanaf kunnen. Brussel is momenteel geld aan het uitdelen, en je moet het ijzer smeden als het vuur heet is.
  Toch?

  Geliked door 7 people

  • karton zegt:

   @ Cathja.
   U noemt deze gewetenloze, schaamteloze smeerlapster óók nog “mevrouw”?
   Dit wijf is van het laagste allooi en verdient niks beter als overreden te worden door de tram.
   Wetende dat het geld, wat je verduistert, afkomstig is van mensen/burgers, die daar vaak keihard voor hebben moeten werken en van hun weinige geld letterlijk beroofd zijn door door roverhoofdvrouw von der Leijen en de rest v.h. boevengilde in de EUSSR , als je dát geld verduistert dan ben je in mijn ogen minder dan een beest.
   Hoe diep kun je als mens gezonken zijn ?

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @ karton

    Beste karton, ik schreef het woord mevrouw als volgt: ‘mevrouw’. Ik probeer altijd een beetje beschaafd te blijven, maar het lukt me niet altijd.
    Ik ben met je eens dat Sophie in ’t Veld op schaamteloze wijze geld heeft geïncasseerd waar ze geen recht op heeft, en als ze nog een millimeter fatsoen zou hebben, dan zou ze het onterecht ontvangen bedrag terug storten.

    Ik ga er vanuit dat ze het mooi op haar spaarrekening heeft gezet, als appeltje voor de dorst…..

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Cathja.
    Inderdaad, dat heeft u ook zo gedaan, ik las het ook wel, maar was wéér eens zó kwaad op die hele EUSSR-zooi, dat ik , bijna, álles wat ik dácht op de site zette.
    Hopelijk heeft ’t u niet te zeer gestoord ?
    (ik ken familieleden van haar en die willen écht géén contact met dat schaamteloze wezen)

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  Een gewetenloze, criminele graaier.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Zwijggeld is er in vele bedragen, het is enkel de hoeveelheid waarmee men genoegen neemt die aangeeft hoe laag die persoon wil zinken om zijn/haar principes te verloochenen.

  Geliked door 5 people

 4. Bob zegt:

  Ieder ander die een cent te veel int krijgt
  de deurwaarder aan de deur.
  Een proces met kosten voor eigen rekening
  is een tweede mogelijkheid.
  In de politiek sta je boven de wet en hoef je
  niets te vrezen.

  Geliked door 8 people

 5. BigLJohn zegt:

  Weer zo een uit het linkse kamp. Ikke, ikke, ikke, en de rest (onze bevolking) kan stikken ! Grote sommen geld van de belastingbetaler over de balk smijten en dumpen in bodemloze putten, alsmede zelfverrijking door middel van fraude. Zij hebben er met hun praktijken (ook massa-immigratie van Moslims) voor gezorgd dat Nederland naar de kloten is gegaan.

  Geliked door 4 people

 6. Hovawart zegt:

  Waar je mee omgaat word je mee besmet. is natuurlijk een beetje een cliché in deze tijd, maar het geeft wel aan hoe de Brusselse zelfverrijking in elkander steekt, dat men geen klap uitvoert maar daar wel riant voor beloond wil worden, een beetje als die duizenden buitenlandse ZZP’ers die in de Pays-Bah een werkeloosheidsuitkering opstrijken,……slapend rijk worden…..truste, Soof.

  Geliked door 1 persoon

 7. Yvonne zegt:

  Pardon € 450.000 en daar komt ze mee weg? Als je een bijstandsuitkering hebt en er is € 5,00 op je rekening gestort moet je al uitleggen hoe je daaraan komt vieze pennelikkers

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Yvonne.
   Inderdaad, “mevrouw” komt daarmee weg !!
   Ik heb het vermoeden dat zij iets kán óf áán zich laat gebeuren, wat Fransje Timmermans, Adolf Verhofstadt en nóg een paar “ëlitaire” figuurtjes , héérlijk vinden. Maar ja, het blijft een schande dat wij, burgers, alsdan betalen voor de genoegens van bovengenoemde schertsfiguren.

   Like

 8. bozeoudeman zegt:

  Hoeveel huursubsidie had die mevrouw van de PvdA, Herfkens geloof ik, alweer teveel ontvangen voor haar stulpje in New York toen zij bij de verenigde nazies zat? Hoefde zij niet terug te betalen van de ‘onkreukbare’ Donner dat terwijl gewone mensen gewoon voor dat gewraakte bedrag gekort werden net zolang tot de rekening vereffend was. En dit en mevrouw D66 zijn maar twee van de velen voorbeelden inzake zelfverrijking van ‘volksvertegenwoordigers’?

  Even gegoogled Trouw 23 februari 2008
  In oktober 2002 trad Herfkens (PvdA) in dienst bij het ontwikkelingsprogramma UNDP van de VN in New York. Ze werkte als coördinator van het programma om wereldwijd het gebruik van schoon water te bevorderen, een van de millenniumdoelen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken betaalde de oud-minister jarenlang een huursubsidie van zevenduizend dollar per maand voor een appartement in Manhattan. In totaal kreeg ze een bedrag van 280 duizend dollar.

  Like

  • mahoog zegt:

   Kijk dàt tikt lekker door.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ bozeoudeman.
   Ik kan de woorden niet meer vinden om dat soort strontkevers als Herfkens, in ’t Veld en 10-tallen anderen te beschrijven.
   Ongelooflijk dat dat ongedierte vrij over straat kan en mág lopen !!
   Een normaal denkend mens zou zich van schaamte om ’t leven brengen, maar dit soort lijkt zelfs trots op hun wandaden en zetten hun grote bek open als er een opmerking in die richting wordt gemaakt.

   Like

 9. R Thomasson zegt:

  Sophie in ’t Veld, zoals haar partij D66, hebben dezelfde status als de door de Siciliaanse maffia omgekochte Senatoren, Congresleden, stadsbesturen, rechters, en hoge politiefunctionarissen. Denk aan, Don Corleone, uit Mario Pucco’s boek “De Peetvader” …They all stand on our payrol. Echter het verschil zit in de maffia die Sophie’tje en de meeste EU-politici dienen. Haar maffia is veel machtiger dan de Bonnano’s, de Gambino’s en andere maffiafamilies ooit zouden worden. De EU is een creatie van de onzichtbare globalistische NWO-maffia. Sent miljardairs die gezamenlijk als een gigantische octopus met hun tentakels de wereld leegzuigen, ontvolkingsprogramma’s ontwikkelen (w.o. Europa), en ambiëren een totale Stalinistische wereldheerschappij. WIJ WETEN WIE ZE ZIJN. Dus, wij hebben ook de mogelijkheden en (wat minder) tijd ons tegen deze geesteszieke onmenselijke monsters te verdedigen. Hoe? Wij moeten niet bang zijn niet meer stemmen op politici en partijen die vijandig staan tegenover Nederlandse belangen, en kant kiezen voor de spinnenweb genaamd EU. Geen mensen en partijen kiezen die niet willen inzien dat multiculturele samenleving, ongecontroleerde migratie/vluchtelingen opvangen uit de vuilnisbakken van de wereld, en open grenzenpolitiek zijn levensgevaarlijk voor ons bestaan.

  Geliked door 2 people

 10. guusvelraeds zegt:

  Natuurlijk staat ze niet op het lijstje van de belastingdienst. Daar staan alleen uit noodzaak tweeverdieners die toeslag hebben gevraagd voor dagopvang van hun kinderen.

  Geliked door 4 people

 11. LUCIA zegt:

  Politiek is een paard van Troje voor ordinaire dieven en struikrovers en u en ik, wij zijn de Trojanen , wij zijn oorlogsbuit.

  Like

 12. andre zegt:

  Sofietje is voor ons een linkse mislukking maar voor haar een geboorterecht om te mogen liegen en stelen en natuurlijk de welbekende carousel baantjes waar wij geen recht op hebben.

  Maarja de tand des tijds heeft ze corrupter dommer en hebberiger gemaakt dan ooit.

  Het kantelpunt zijn we voorbij en ze gaan er aan. Inclusief Sofietje.

  Geliked door 3 people

 13. klaas zegt:

  Like

 14. Republikein zegt:

  Hoe is het met Herfkens.

  Like

 15. R Thomasson zegt:

  @Andre. Het zal genoeg zijn als wij Sophietje en haar corrupte, domme en vooral hebberige “linkse en liberale vrienden” met pek en veren de gevangenis in donderen. Het zou geen slecht idee zijn dat de hele club zal de NSB’ers behandeling krijgen.

  Like

 16. karton zegt:

  Dit smerige criminele gedrocht, dat zélfs door haar eigen familie wordt uitgekotst is nog te stom om een buurtsuper te leiden, maar in oplichten , verduisteren én valsheid in geschrifte zijn het “meesters/meesteressen”. Vies pokkenwijf !!!!

  Like

 17. verwardeman zegt:

  Linkse huichelteef , links lullen rechts zakkenvullen , Bilderbergtrekpop !
  LINKS MAAKT MEER KAPOT DAN JE LIEF IS.

  Like

 18. Ben zegt:

  Een uitstekende leerling van Appartementje Pechtold. leegroven die belastinginkomsten.
  Per slot van rekening hebben wij deugmensen daar het meeste recht op.
  Stop met zeuren kutburgers, wij zijn D666.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s