Spelen met vuur: Berlijn wil Kosovo-leger erkennen en bewapenen

Screenshot_145

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse regering speelt gevaarlijk spel op de Balkan. Ze steunt op dit moment in Kosovo de vorming van reguliere strijdkrachten en blijkbaar ook de levering van Duitse wapens. Terwijl de volkenrechtelijke status van Kosovo, dat slechts door 114 landen in de wereld erkend wordt, nog steeds omstreden is en volgens het geldende VN-reglement is het voor de voormalige Joegoslavische deelrepubliek verboden om eigen strijdkrachten te vormen.

Duits - Zuerst

De Servische minister van Defensie, Alksandar Vulin, sprak met het oog op vermeende Duitse wapenleveringen van een schending van het volkerenrecht en de bewapening van Albanese “terroristen”. De minister verwees daarbij naar resolutie 1244 van de VN-veiligheidsraad uit het jaar 1999, volgens welke de vorming van een Kosovo-leger niet toegestaan zou zijn.

Het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken liet daadwerkelijk in juli doorschemeren dat men Kosovo niet alleen als onafhankelijke staat zou erkennen, maar het ook het recht op eigen strijdkrachten zou toekennen. Dit zou echter geen aanleiding tot zorgen zijn, want het Kosovo-leger zou samengesteld worden uit alle delen van de bevolking – dus ook uit het Servische deel. Bovendien zou het op te richten leger een “defensief” karakter krijgen.

In Belgrado ziet men dat anders. De Servische president Vučić verklaarde dan ook dat een Kosovo-leger en de vermeende levering van Duitse wapens gelijk zou staan met spelen met vuur, dat alleen met extra eigen vuurkracht tegemoet getreden zou kunnen worden. Zo zou Servië nu “bepaalde initiatieven” hebben ontplooid om extra gevechtsvliegtuigen aan te kopen. Bovendien beschuldigde Vučić de VS en andere westerse landen er van de NAVO-buurlanden van Servië en zijn afvallige provincie Kosovo te bewapenen.

Officieel beschouwt de Duitse regering zichzelf als “bemiddelaar” tussen Serviërs en Kosovaren, met het doel de “dialoog” te bevorderen.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Balkan, belangenverstrengeling, Duitsland, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Kosovo, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, NAVO, nieuw fascisme, Rotzakken, Servië, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Westen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Spelen met vuur: Berlijn wil Kosovo-leger erkennen en bewapenen

 1. Hovawart zegt:

  De Derde Wereldoorlog van het Derde Rijk moet toch ergens uitbreken,……..om Europa in een totalitaire dictatuur te veranderen……..dan maar weer de vlam in de Balkan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Die hele duitse regering maar eens een drugstest afnemen ?
  Dan weten we tenminste zeker of ze bedwelmd zijn of gewoon misdadig !

  Haast alles wat overheden tegenwoordig beslissen is eigenlijk te dwaas om over te praten .
  Waar gaat het precies fout ?

  Die idiote Merkel wil zelf niet eens voor haar aandeel in de NAVO-onkosten opdraaien en nu wel een criminele staat bewapenen , met alle risico’s vandien ?
  Zet dat kreng toch ” gegen den mauer” !

  Geliked door 2 people

 3. Freddy zegt:

  Is Kosovo niet de staat die moesten dienen om de Islam in Europa binnen te brengen. Mij lijkt dit meer en meer de voorloper van de omvolking van Europa.

  Geliked door 1 persoon

 4. Marc zegt:

  Van je vrienden moet je het maar hebben.

  Toch vind ik dat deze ‘vriend’ met recht publiekelijk genageld moet worden: “Duitsland erkent Kosovo niet als onafhankelijke staat, maar wel hun recht op gewapende troepen”. Dat klopt dus van geen kanten: alleen een staat heeft recht op een leger.

  Daarbij geldt natuurlijk dat het onbestaanbaar is de inmiddels volledig gemarginaliseerde Servische bevolking ongevraagd als schaamlap wordt gebruikt voor wat overduidelijk roof van Servisch grondgebied is.

  Merkel en haar vrienden tegen de muur! Het is godgeklaagd dat dit Duitse overheidshandelen überhaupt mogelijk is.

  Like

 5. siemx zegt:

  Was het niet Duitsland die met de erkenning van Kosovo als zelfstandige staat de lont in kruidvat de Balkan stak? Wil Duitsland wellicht Europa voor de 3e keer in de moderne geschiedenis vernietigen? Het lijkt erop. Zie ook hoe ze miljoenen islamieten toelaten tot hun (en dus óns)
  grondgebied.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Tja je kunt de Duitse staat niet ont-nazi-en , het zit toch in de verste uithoeken van het genenpatroon, gelukkig niet bij alle Duitsers als je nou die EU-koppen bekijkt; merkel, rutte macron en de grote kopstukken in het EU-circus en je bekijkt de gargoyles;

   https://www.google.com/search?q=gargoyle&num=30&gl=us&hl=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjduvvnt5HrAhX3IbcAHRkZA4kQ_AUoAXoECCYQAw&biw=1388&bih=762

   Je kunt ze zo duidelijk “verduisteren tot een Gargoyle” , simpelweg omdat ze allemaal iets duisters hebben, Rutte wordt ook met de dag verduisterd… zo herken je mensen die in de greep van het kwade geraken, ze verliezen hun licht en krijgen iets groezeligs iets duisters. Sommige mensen zien het en sommige mensen zien het niet.
   Misschien is dat de reden dat Lucifer als een soort licht beschouwd wordt… the morningstar. hij zuipt wel alle licht uit zijn aanhangers.

   Like

   • Tineke zegt:

    Je ziet het al aan hun ogen,dof en uitdrukkingloos oftewel:de be( ziel ) ing is er uit !

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Tineke op 11 augustus 2020 om 00.18 uur.
    De blik uit hun ogen geeft mij juist enige hoop, want weet u, Adolf H. te D. keek tijdens z’n laatste dagen op exact dezelfde manier uit z’n waterige oogjes.

    Geliked door 1 persoon

 6. Tony zegt:

  En dan te bedenken dat Kosovo islamitisch is, en dat ze zoals overal waar ze verschijnen willen overheersen. Nee, ze komen echt niet om gezellig multi-kulti met je te vieren.

  Like

 7. Vincent Meijer zegt:

  Putin en Bibi zullen weer niet blij zijn met onze buur. moet Israël weer kogels sturen naar Servië. die Duitsers ;leren het nooit vrees ik. en wij ook niet, wij slikken al die shit van NOS Journaal

  Like

 8. Julia zegt:

  Hoe ziek is de Duitse macht en blijkt dat politici niet meer capabel zijn om gezond na te denken. Kijk hoe wreed de Balkan oorlog was en weer gaan zij moslim terreurgroepen o.a. in Kosovo wapens leveren werkelijk langs het krankzinnige af en pure provocatie Duitsland en de EU raken met de dag meer verwikkelt in oorlogen en ellende zie de weerstand tegen Rusland, zie het afkraken van Trump ze hebben al een openlijke psychologische oorlog gecreëerd met twee wereldmachten. Zijn die idioten in Brussel en Duitsland nog in de veronderstelling dat zij op hulp kunnen rekenen van deze twee wereldmachten ze kunnen hun eigen chaos binnen de EU niet eens meer aan en hebben daarover al alle macht verloren. Zij zullen hun eigen boontjes moeten doppen waar zij lang geen capaciteit en middelen voor hebben en Europa meesleuren in nog heel veel meer ellende. Laten we hopen dat Rusland ons nog één keer bevrijd en verlost van deze waanzinnige elitaire machtswellustelingen.

  Like

 9. karton zegt:

  Angela Färkel is totaal de weg kwijt, al langere tijd trouwens.
  Hoogste tijd dat zij gaat hemelen.

  Like

  • Julia zegt:

   Karton om de woorden van Rutte te gebruiken totaal doorgesnoven niet alleen die smerige dictator Merkel wat te denken van Macron, Timmermans en de rest van de doorgesnoven club. Een strenge dagelijkse controle op gebruik van coke, drugs of iets dergelijks zal blijkt bittere noodzaak omdat een gezond denkende politici niet in zijn hoofd haalt wat deze waanzinnige idioten tot nu toe verzinnen en verwezenlijken. Duitsland aan de rand van de aftrond, Frankrijk zit al tijden in een burgeroorlog, verkrachtingen in Zweden vieren hoogtij en ga zo maar door. Nu wapenen leveren om de moslim terreurbendes van wapens te voorzien dan zijn ze nu wel terdege totaal de weg kwijt. Rusland en de VS al tegen zich in het harnas gejaagd nu nog de Balkan landen. Leve Duitsland en de EU.

   Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Geloof nooit dat zij daar welkom-welkom is karton.

   Like

 10. Bob zegt:

  De duitse regering gaat steeds op de machthebbers
  van WOII lijken. Nu doen ze het niet zelf maar huren
  de Islam daarvoor in. Wat in Brussel zit in de EU
  zijn door dit te promoten van hetzelfde slag.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Veel nazi’s, waaronder Adolf Hitler en Heinrich Himmler, waren zelf ook aanhangers van de islam, goed bevriend met radicale Imans en ze hebben in WO II tienduizenden moslims uit Joegoslavië en Rusland in de Waffen-SS ingelijfd om miljoenen mensen te doden!

   Like

 11. Hovawart zegt:

  Hey! Mutti! hoeveel van dat wapentuig komt er illegaal weer terug in Deutschland? en waar gaat het voor gebruikt worden? voor de vrede?……..die Linksche Looney Brigade doet ons allemaal de das om.

  Like

 12. karton zegt:

  Wellicht denkt Frau Färkel : “Wat mijn Grossvater Adolf H. is begonnen, ga ík afmaken, opdat het volk zal scanderen : Heil Färkel !”
  Dat stomme zootje weet niet eens wat ze de bevolking allemaal aandoen ! Tijd om ze te ruimen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s