VIDEO: 2021 – Het jaar van de patriotten!

Deze video werd opnieuw verwijderd door YouTube!! Bekijk hem daarom HIER op BitChute!!!


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: 2021 – Het jaar van de patriotten!

  1. Bas zegt:

    Ondertussen in GB

    https://www.breitbart.com/europe/2020/08/10/one-third-english-schools-say-pupils-have-been-groomed-criminal-gangs/

    Derde van de Engelse scholen zegt dat leerlingen groomed door criminele drugsbendes

    Criminele bendes hebben zoveel van het onderwijssysteem in Engeland doorkruist dat het personeel van een derde van de middelbare scholen in het land denkt dat bendes leerlingen hebben gegroomed, zo blijkt uit een rapport.

    Uit een enquête onder leraren op bijna 1.300 Engelse scholen bleek dat drugsdealers en andere criminele bendes leerlingen vanaf acht jaar controleren, waarbij het rot zich over het hele land verspreidt en niet alleen beperkt tot stedelijke gebieden.

    Volgens een analyse van The Times – die betrekking had op scholen met ongeveer 500.000 leerlingen – is meer dan 60 procent van de middelbare scholen gedwongen leerlingen te onderzoeken met metaaldetectoren en snuffelende honden. Steeds vaker brengen kinderen wapens naar school, waaronder hamers, boksbeugels, lasers en zogenaamde zombiemessen.

    Uit het onderzoek, dat werd uitgevoerd vóór de sluiting van het Chinese coronavirus, bleek dat in het academiejaar 2018/19 ongeveer 24 procent van de scholen kinderen doorverwees naar de politie of sociale diensten uit angst dat ze betrokken waren bij criminele bendes.

    Uit de peiling bleek ook dat 33 procent van de middelbare scholen gelooft dat de kinderen die onder hun hoede zijn betrokken bij criminele bendes, en twee procent van de basisscholen meldt soortgelijke activiteiten.

    Like

    • Heniusz zegt:

      Als je dan echt zo ongelofelijk achterlijk bent, moet je het zelf ook maar weten. Daar hoeft dus geen rooie cent meer heen. Vind sowieso dat we net zo goed met die hele “ontwikkelingssamenwerking” zouden moeten stoppen, beide delen werken niet: Het samen werken niet (Zie bijvoorbeeld bovenstaand filmpje) en ontwikkelen lukt ook al niet erg met een IQ zo hoog als de gemiddelde schoenmaat.

      Geliked door 2 people

    • ronjaspers zegt:

      Bas.Ze worden europa binnengehaald om ons te terroriseren en af te slachten.Per slot van rekening moet 90% van de wereldbevolking uit gemoord worden voor een N.W.O.

      Geliked door 1 persoon

  2. boorzalf zegt:

    💪 Sterke video. 👍👍👍👍

    Like

  3. sweetheart zegt:

    deze video is verdwenen kan ik het nog ergens anders bekijken

    Like

  4. Bas zegt:

    Hyena’s

    Hoe past dit bij het verhaal van de media dat zwarte mensen “doodsbang” zijn dat de politie hen op elk moment en om welke reden dan ook neerschiet zonder de minste provocatie? #ChicagoRiots

    Like

  5. Bas zegt:

    Video is verwijdert???

    Like

Plaats een reactie