“Duitse regering brengt opzettelijk het verval van de binnenlandse veiligheid teweeg en bevordert delicten”

Screenshot_320

“Dat moment, waarop je als vrouw ´s nachts alleen naar huis loopt en denkt: hopenlijk komt er nu geen rechtspopulist!” 

(Door: Holger Roehlig – Vertaling: E.J. Bron)

De door de Merkel-regeringen gevestigde heerschappij van het onrecht, die bestaat uit de grondwet- en wetvijandige grensopening voor ongecontroleerde immigratie van cultuurvreemde mensenmassa´s, is in haar criminele dimensies nog niet verwerkt. Ze heeft zwaarwegende gevolgen, die steeds duidelijker beginnen te worden.

Tot deze gevolgen behoren de permanent toenemende criminaliteit van de immigranten en het daarmee verbonden verval van de binnenlandse veiligheid, die de centrale taak en de verplichting van de staat tegenover zijn burgers is. – Een voorspelbare ontwikkeling, die echter instemmend op de koop wordt toegenomen en zodoende zienderogen, dus opzettelijk, teweeg gebracht werd.

Bron:
https://astrologieklassisch.wordpress.com
Door: Holger Roehlig

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Duitse regering brengt opzettelijk het verval van de binnenlandse veiligheid teweeg en bevordert delicten”

  1. Jo zegt:

    Één van de lessen van Joseph Goebbels is CHAOS te creëren !!!

    Like

  2. droevige mof zegt:

    Verraderlijke woordkeuze. Merkel gisteren op een vergadering van het Bureau van haar partij:

    “Je moet de teugels aantrekken zodat je niet in een ramp bij Corona terechtkomt.”

    De teugels aantrekken? Wat voor soort dieren zijn we? Waarschijnlijk ossen en koeien en dommer dan geitenstront.
    https://www.welt.de/politik/deutschland/article213802876/Merkel-pocht-auf-Quarantaenepflicht-Das-ist-ein-Muss.html

    Like

  3. Heniusz zegt:

    Quote: “Dat moment, waarop je als vrouw ´s nachts alleen naar huis loopt en denkt: hopelijk komt er nu geen rechtspopulist!” Waar zou die dan vandaan moeten komen? In Merkelland is iedereen die het niet met de overheid eens is al snel een “rechtspopulist”. Denk overigens dat de meeste vrouwen elke “rechtspopulist” liever zien dan al weer een roedeltje crimigranten. Op dat laatste is de kans overigens vele malen groter.

    Like

  4. Julia zegt:

    Laten we maar hopen dat Poetin die Merkel en Macron al heeft gewaarschuwd misschien de verlossing van Europa gaat brengen.

    Like

  5. Julia zegt:

    Merkel zelf begeeft zich zeker niet zonder lijfwachten in de avond of in de nacht op straat.

    Like

Plaats een reactie