Wat een land!… Burgemeester van Utrecht, Peter den Oudsten (PvdA), gelast OM-onderzoek naar PVV’er die pleit voor harder politieoptreden

Screenshot_62

(Door: Bas Paternotte)

Sjors Nagtegaal vroeg zich in interview af of politie niet ‘te soft’ heeft opgetreden tijdens Marokkanenrellen

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat na of de oproep van de Utrechtse PVV om Marokkaanse relschoppers te ‘knuppelen’ strafbaar is. Interim-burgemeester Peter den Oudsten (PvdA) heeft volgens een woordvoerder ‘om een juridische toets verzocht’. Dat meldt het AD vrijdag.

PVV-fractiemedewerker Sjors Nagtegaal, die over een aantal onderwerpen voor de PVV het woord voert in de gemeenteraad, reageerde onlangs op de recente rellen in verschillende Utrechtse wijken. Nagtegaal riep in een interview (vanaf 7.30 minuut) op tot een ‘knuppeltactiek in plaats van een knuffeltactiek’ en vroeg zich af of de Utrechtse politie niet ‘te soft’ was geweest.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, machtswellust, Marokkanen, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, PvdA, PVV, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Utrecht, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wat een land!… Burgemeester van Utrecht, Peter den Oudsten (PvdA), gelast OM-onderzoek naar PVV’er die pleit voor harder politieoptreden

 1. M. zegt:

  Weer zo’n satansknecht die liever de daders helpt dan de slachtoffers.

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Die akelige PVV- burgemeester Peter den Oudsten is nog in staat om zichzelf en zijn hele familie aan dat reltuig te verkopen in ruil voor kraaltjes en spiegeltjes! En als meneer dat inderdaad doet dan moet hij achteraf niet gaan zeiken hoe geweldig “dankbaar” dat uitschot hem daarvoor is!

   Like

   • karton zegt:

    @ Jules V. Ik heb toch écht gelezen dat deze “akelige PVV-burgemeester” lid is van de PvdA-rattenclub. Vergist u zich of heb ik verkeerd gelezen ?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Het wordt steeds waanzinniger….!
    Gewoon doorgaan PVV….!

    Geliked door 1 persoon

   • Pistolen-Paultje zegt:

    Verkeerd overgenomen….. de burgemeester Peter den Oudsten is een PvdA-er, en hij heeft het OM gevraagd on een onderzoek te laten doen naar een Utrechtse PVV-er Sjors Nagtegaal die voorstelde om de relschoppers niet te knuffelen, maar te knuppelen….

    Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    @karton, ik had me vergist in de benaming want ik bedoelde eigenlijk inderdaad de akelige PVDA-burgemeester!

    Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Weer zo’n linkse rat , den Oudsten, die niet doet wat tie zou móéten doen maar kwaad wordt als iemand van een andere club dat wél doet. Weer een figuurtje uit het old boy’s netwerk op een plek waar hij niet thuis hoort.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Knuppel tactiek i.p.v. knuffel tactiek. geweldig toch. Gaan ze nu onderzoeken of dit strafbaar is. Wat mij betreft mag Nederland morgen islamitisch worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pistolen-Paultje zegt:

  Ik zag de beste van van de week in een actualiteiten programma op TV….. want een pannekoek.
  Hij nam het maar op voor die relschoppers, begreep hun en de politiek moest ze tegemoetkomen…. Alle mensen wat een flapdrol eerste klas!!!!

  Geliked door 3 people

 5. Gienekehado zegt:

  Dit burgermeestertje ging van de ene MOORDSTAD (Groningen) naar de volgende MOORDSTAD!! In Groningen probeerde hij ook de PVV de mond te snoeren!! Hij is indirect medeschuldig aan het verkloten van het leven van een student, die nu levenslang in een rolstoel zit!! Bah, wat een miezerig ventje!!

  Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  Linkse achterlijke randdebiel !!!! Wanneer sluiten ze dat soort dwazen is eindelijk op ??

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Links het kankergezwel van ons land !

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s