CARTOON


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CARTOON

  1. Jan zegt:

    Geen geld meer voor de steden die toestaan dat zij is as gelegd worden

    BREAKING: Trump Signs Memo to Defund New York City and Three Other Cities with Out of Control Rioting and Anarchy

    My Administration will do everything in its power to prevent weak mayors and lawless cities from taking Federal dollars while they let anarchists harm people, burn buildings, and ruin lives and businesses. We’re putting them on notice today. @RussVought45

    — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 3, 2020

    https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/breaking-trump-signs-memo-defund-new-york-city-three-cities-control-rioting-anarchy/

    Like

  2. Edwin Vissers zegt:

    Paradigma, een leenwoord ontleend aan het Oudgriekse παράδειγμα, betekent oorspronkelijk ‘voorbeeld’; het Griekse meervoud παραδείγματα paradigmata wordt vaak vernederlandst tot ‘paradigma’s’.

    In de Timaeus van Plato is paradigmata een van de synoniemen die Plato in zijn leer gebruikt voor ‘ideale’ (uit de bovenwereld afkomstige) ‘oerbeelden’ of Ideeën. Aan de hand van deze Ideeën kon ‘De goddelijke werkman’ de aardse wereld vormgeven.

    Als leenwoord wordt ‘paradigma’ vanuit zijn oorspronkelijke Griekse betekenis ‘voorbeeld’ in de grammatica en in de retorica gebruikt: respectievelijk ‘paradigma’ als ‘voorbeeld-rijtje’ van woordvervoeging en ‘paradigma’ als synoniem voor een, tijdens een betoog als voorbeeld gebruikte, parabel of fabel. In 1962, geïnspireerd door Plato, introduceert Thomas Kuhn in zijn boek ‘The structure of scientific revolutions’ de term ‘paradigma’ met de betekenis van ‘tijdsgebonden maatschappelijke/wetenschappelijke mentale gesteldheid’.
    E,J Bron zionisten agent Mossad ,je stinkt naar zwavel !

    Like

  3. J. C. Th. Köhler zegt:

Plaats een reactie