Het is 16 jaar geleden dat moslims 330 GIJZELAARS vermoordden, waaronder 186 kinderen

Screenshot_217

(Door: Boris Karpov – Vertaling: “delamontagne”)

Bij het begin van het schooljaar op 1 september 2004, begon het commando van de Tsjetsjeense terroristen “Shamil Bassayev” een aanval op een school in Beslan, een klein stadje in Ossetië, Rusland. Het commando bestond uit 30 mannen en 2 vrouwen. Er werden ongeveer 1200 mensen, waaronder 777 kinderen, gijzelaar gemaakt. De terroristen eisten de terugtrekking van Russische troepen uit Tsjetsjenië. Tijdens de aanslag  werden 11 burgers en 1 terrorist door de beschietingen van de plaatselijke politie gedood. De terroristen, waarvan sommigen bomgordels droegen, plaatsten explosieven en mijnen in de gymzaal van de school om tussenkomst van de politie tegen te houden. De gijzelaars wordt eten en drinken verboden. Sommige kinderen drinken hun eigen urine om te overleven.

In het begin van de gijzeling slagen 60 kinderen er in te ontsnappen. Na onderhandelingen met een politiek verantwoordelijke worden 15 kinderen en 11 vrouwen vrijgelaten door de terroristen. Op 3 September  hoort men ontploffingen in de gymzaal, omdat een aantal explosieven die door de terroristen zijn geplaatst, ontploffen. Hierdoor begon de aanval van de “special forces” van de Russen, terwijl de onderhandelingen nog niet waren beëindigd. Veel ouders van de kinderen in Beslan forceren gewapend de versperringen en proberen hun kinderen te redden. Dit maakt alles tot een grote wanorde.

De terroristen laten hun bomgordels en de geplaatste bommen ontploffen te midden van de kinderen. De terroristen worden allemaal, op één na, door de “special forces” gedood. Dit was in opdracht om zoveel mogelijk levens onder de gevangen genomen mensen te sparen. Er werden 330 mensen gedood, waaronder 186 kinderen. Er waren 750 gewonden.

Nur-Pashi Kulayev, de enige overlevende terrorist, probeerde te ontsnappen door zich onder de gijzelaars te mengen. Hij werd herkend en ter plekke gearresteerd. In mei 2006 werd hij tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld. Hij wordt gedetineerd in de penitentiaire inrichting IK-18, iets ten zuiden van de Poolcirkel.

Op 17 september eiste “Shamil Basshaev”, die al talloze andere aanslagen in Rusland heeft opgeëist, de aanslag in Beslan op. De groepering zal door speciale Russische troepen in opdracht van president Poetin, worden geliquideerd op juli 2006. Onmiddellijk na de aanslag door de terroristen in Beslan begon er in Europa een campagne die NIET georganiseerd is tegen de terroristen, maar tegen de Russen om hun verantwoordelijkheid bij dit bloedbad. Een eigenaardige oude gewoonte van Europeanen om de slachtoffers de schuld te geven in plaats van de terroristen. Sommigen gaan zelfs zo ver om de families van de omgekomenen er toe aan te zetten de Russen aan te klagen bij het Hof van Justitie te Straatsburg. De Russische Staat moet dus veroordeeld worden voor het bloedbad van Beslan.

Niemand had de lef om te zeggen dat indien de Tsjetsjeense moslims de school niet hadden aangevallen, er geen enkel slachtoffer was gevallen. DIT  IS  VANDAAG DE DAG  NOG  STEEDS  HET  BELEID  DAT  ER  IN  EUROPA  HEERST.

Bronnen:
https://boriskarpov.tvs24.ru

https://ripostelaique.com
Door: Boris Karpov

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Europa, EUSSR, Historie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, Poetin, Rotzakken, Rusland, Terrorisme, Tsjetsjenië, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het is 16 jaar geleden dat moslims 330 GIJZELAARS vermoordden, waaronder 186 kinderen

 1. guusvelraeds zegt:

  Volgens Europese warhoofden van P.v.d.A. en D66 Huize en een aantal andere socialistisch angehaugten had Rusland beter in kunnen zetten op dé-escalatie en thee drinken.

  Ze beseffen niet dat je bij dé-escalatie de terrorist promoveert tot gelijkwaardige gesprekspartner. Dit eenmaal uitgevoerd zullen de terroristische groepen als paddenstoelen uit de grond schieten. Je weet dan niet waar al de dé-escalatie moorkoppen en theekannen vandaan moeten komen.

  Illustratief is het dé-escalatie beleid met de straat mocro’s. Hoe meer dé-escalatie nonsens hoe meer straat terroristen.

  Bij het zien van deze video lacht terrorist en moordenaar Volkert van der Graaf zich de ballen uit de broek. Met hulp van D66 rechtbanken is hij weer vrij man.

  Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   WAAR WAAR WAAR. De waarheid onder vuur.

   Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Guus helemaal mee eens … en ze beseffen doen ze helemaal niets… onze aller grootste vijanden zijn onze eigen staatslijijijders… de rechts systemen en een heel groot deel van het volk .., of ze zijn Dom.. of ze steken in hun kop in de grond… hoe dan ook ., je heb er geen flikker aan.
   Ton Ruygrok.

   Like

 2. Ton Ruygrok zegt:

  Goed dat je dit weer eens naar voren brengt…, we leven in enge tijden … voor schurftige daders is er mededogen…, het goede is slecht en anders om…. Gerechtigheid is een Vies woord….duidelijk wat ook de Bijbel NT aanmerkt als een teken van het naderende einde dezer wereld… zie o.a. 2Timotheüs 3..,
  En die hele Fake covid Hype is een opmaat daartoe..
  Ton Ruygrok.

  Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  DE REGEL VAN OOM VLADIMIR IS …
  NIET ONDERHANDELEN …. JE BENT DOOD BINNEN 6 UUR …
  MEESTAL OOK JE FAMILIE WORDT OPGERUIMD ….

  OOOH WAT ERG ??? NOU DACHT HET NIET,!!!!!!!!
  PROBEER HET EENS OM TE BEGINNEN MET 6 MOCROOS MET EEN BONTKRAAGJE

  KIJKEN HOE LANG HET DAN NOG DUURT …..??

  NEE, TUURLIJK NIET,…bij HET 1 e misdrijf, krijgt u een wwarscchuwing !!\

  whahaha zeg het nog eens ??

  kankehhhhhoerrrrrrrrrrrrrrr

  ome bobzelluf

  P.S. EN HET MOOISTE DAT ZE IN MOCRO COUNTRY

  DOOR DE POLITIE MET EEN EIND HOUT DE “”TYPHUS WORDEN GESSLAGEN

  DAAR WEL

  DOOOEIIII

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Ondertussen

  Like

 5. koddebeier zegt:

  We worden bezet door een islamitische horde, heel slinks, berekenend (nu nog zonder wapens) en veruit de meeste hebben het niet door of willen het niet zien .
  Het wordt onze ondergang, onze cultuur en vrijheid slinkt steeds verder, we zijn aan het verliezen mede door de vele linkse, christelijke en nep liberalen collaborateurs die de vijand pamperen en op hun wenken bedienen, deze landverraders !

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s