Dhimmi66 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Tomcat“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Dhimmi66 . . .

  1. Bob zegt:

    De parij die banden heeft met terriristen
    en deze hiernaartoe halen.

    Like

  2. Bas zegt:

    https://www.nu.nl/buitenland/6075442/tienduizenden-pakistanen-boos-om-mohammed-cartoon-in-charlie-hebdo.amp?__twitter_impression=true

    Tienduizenden Pakistanen boos om Mohammed-cartoon in Charlie Hebdo

    Tienduizenden Pakistanen verspreid over heel het land zijn vrijdag de straat opgegaan vanwege het besluit van het Franse tijdschrift Charlie Hebdo om opnieuw een cartoon van de profeet Mohammed af te drukken.
    De cartoons waren in januari 2015 aanleiding voor een terroristische aanslag op de Charlie Hebdo-redactie in Parijs, waarbij twaalf mensen overleden.

    Aanwezige demonstranten scandeerden “Dood aan Frankrijk” en riepen op tot boycots van Franse producten. Ook waren er borden te zien met teksten als “Onthoofding is de straf voor godslastering”.

    Door de demonstraties kwam onder meer het verkeer in Karachi enige tijd stil te liggen. Ook in Rawalpindi, Peshawar, Lahore en Dera Ismail Khan vonden protesten plaats.

    Geliked door 1 persoon

  3. Julia zegt:

    Stemmen op Dictatuur66 met aan het roer een Islam lover Kaag is tekenen voor de ondergang van onze democratie en vernietiging van onze soevereiniteit.

    Like

  4. R Thomasson zegt:

    D66 is een partij om van te kotsen.

    Like

  5. Elisabeth zegt:

    Ben je mooi klaar mee, een wijf die eigendom is van haar kerel en niks in te brengen heeft in haar eigen huis. In feite bepaalt haar kerel waar ze op stemt in de 2de kamer en welke wetten ze voor of tegen moet zijn. Tenslotte is ze het verlengstuk van wat hij bepaalt, zij voert het dan uit.Dan hebben we een arabier die mee regeert, alleen is ie niet zichtbaar.

    Like

Plaats een reactie