VIDEO Arnold Karskens: “Wilders stond er voor ons allemaal!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Arnold Karskens: “Wilders stond er voor ons allemaal!”

 1. Tistochwat zegt:

  De schurken die ‘het plan’ hebben bedacht en laten uitvoeren, maken deze planeet in elk opzicht onleefbaar. Als je een ‘rondje social media’ doet, zie je dat de meerderheid van het volk nog steeds hartstikke doof en blind is.

  HOE ÍS HET TOCH MOGELIJK?!

  Als je iemand heel voorzichtig probeert uit te leggen dat het best weleens mogelijk zou kunnen zijn dat Bill Prick er een viruskwekerij op na houdt, kijken ze je aan alsof je krankzinnig bent. Kun je nog een grote bek krijgen ook.

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   @Tis.
   Weet wat mij vanmorgen opviel toen ik het DvhN las?
   In Wu han liggen de Chinezen al weer boven op elkaar in het zwembad en anderhalve meter???
   Die is daar ook passé.

   Omdat de economie in heel de wereld op zijn gat ligt en het in China weer booming is, zijn wij van hen afhankelijk en moeten wij van alles van hen betrekken.
   Dit is van begin af aan de hele opzet geweest.
   China wil wereldlijke macht.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Blaffertje 6 september 2020 om 17:16

    China wil wereldlijke macht.

    Net als Bill Prick en andere satanisten.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    whahahaha , beste blaf vriend

    DE USA GELUKKIG NIET ?? , AL 200 JAAR ???

    NU MET KILL BILL VOOROP !!!

    7 MILJARD 200 MILJOEN MENSEN TE VEEL, EN KILL BILL GAAT HET OPLOSSEN

    IK HEB DE CHINEZEN EN MIJN OOM NOG NIET GEHOORD ????.

    HUGGIE

    OOM BOBBIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    Like

 2. A. de Koning zegt:

  De exacte waarheid en nu heeft D,66 die arrogante en met zichzelf ingenomen Sigrid Kaag op het podium gezet en kunnen de palestijnen lachen .Het is de hoogte tijd dat de bevolking zijn verstand eens gaat gebruiken maar ik vrees het ergste, er zijn kennelijk een hoop domme mensen in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Helemaal mee eens. Wilders heeft al jaren gelijk dat is ook de oorzaak dat niemand van die linkse vergaarbak ongeloofwaardige onbenullen met hem willen regeren. Bang dat de beerput die open gaat ongekende gevolgen zou kunnen hebben. Het zijn een stel Haagse lafaards die eigen volk verraden door haar wanbeleid door te voeren omtrent migratie in opdracht van de hoge elitaire machten Bilderberg, Gates (die massaal het volk moet vergiftigen met een vaccin waarvan geen enkel bewijs is dat deze zou helpen tegen de fake besmetting Covid 19), genocide honder onze ouderen heeft gepleegd door ze te gijzelen en laten sterven in eenzaamheid, achterstallige gezondheidszorg hebben veroorzaakt door onverantwoorde bezuinigingen waar nu duizenden mensen de gevolgen van zullen ondervinden. Niets gaat ze te ver om hun opdracht uit te voeren. Het is de grootste misdaad tegenover het volk en tegen de menselijkheid sinds WOII en minachting voor al die mensen die destijds hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid. Wat doen dit soort verraders nog bij de herdenking op De Dam???? Zij hebben hier helemaal niets te zoeken die valse schijnheiligheid houden ze maar in hun achterkamertje.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: VIDEO Arnold Karskens: “Wilders stond er voor ons allemaal!” | eunmask

 5. Eppo zegt:

  Dat hele zooitje in t Haagje weet dat die gelijk heeft Wilders en dat zij er een tyfuszooitje van dit Land gemaakt hebben met die ongebreidelde import van Murkenmeuk.
  Alleen Ze zullen dat nooit toegeven dat kliekje .

  Like

 6. Hans zegt:

  VRIJHEID STERFT BIJ MOORD OM CARTOONS door Nausia Marbe (De Telegraaf, 5 sep 2020).
  Zo ziet moed eruit. Op de voorpagina van het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo, dat in 2015 twaalf redacteuren verloor na een terroristische aanslag, prijken deze week de beroemde Deense cartoons over de profeet Mohammed. Zo sta je voor je zaak. Dit is een welverdiende pets op de neus van alle miezerige ja-maar zeggers: zij die islamfanatici paaien door voortdurend hun gekrenkte sentimenten te verdedigen, in plaats van onze vrijheid die door die sentimenten bedreigd wordt.
  De Deense cartoons zijn herdrukt omdat nu het proces begint tegen de handlangers van de terroristen. De moordenaars zelf zijn op de dag van de aanslag doodgeschoten. Journaliste Zineb El Rhazoui, die destijds aan de aanslag ontsnapte, wil dat ook de islamitische ideologie die tot moorden aanzet, terechtstaat. Ze kan niet boos zijn op kalasjnikovs, zegt ze in een inerview; vuurwapens schieten niet uit zichzelf. Zelf wordt El Rhazoui nog steeds bewaakt. Het houdt niet op.
  Bij gebrek aan daadkracht tegen de doodsbedreigingen, draaien westerse politici en bestuurders, die zichzelf verbindend noemen, liefst de feiten om: ze beschuldigen juist de bedreigden en de slachtoffers. Dat durven ze wel, van hen hebben ze niets te vrezen. Wat deed de toenmalige Franse president Jacques Chirac toen Charlie Hebdo in 2006 de Deense cartoons publiceerde? Hij keurde dat af als een ‘provocatie’. Chirac: ‘Alles wat religieuze overtuigingen van anderen kan schenden, moet worden vermeden.’ Daarmee gaf hij aan terroristen het signaal dat hij ze moreel steunt: hij nam immers hun denktrant over. Hij oordeelde niet langer als een vrij mens. Hij erkende niet meer dat alle satire in zekere zin onschuldige provocatie is: een prikkeling van de verbeelding, meer niet.

  MAATSCHAPPELIJK GEVAAR
  Maar als een president een cartoon een provocatie noemt, dan spreekt hij niet over humor, maar over een maatschappelijk gevaar. Dan maakt hij de humorist een politiek verwijt over iets waarvoor hij niet verantwoordelijk is. Want niet de cartoon is erg, maar dat er barbaren leven middenin westerse beschavingen, die in satire een provocatie zien die uitnodigt tot moord. Die barbaren moeten gegispt worden door de president, niet de cartoonist die daardoor doelwit wordt. Tenslotte is hun feodale bloeddorst een provocatie, gericht aan de moderniteit.
  Het paaien van vijanden is helaas usance. De nagedachtenis van de ritueel afgeslachte Theo van Gogh is bezoedeld door ‘weldenkenden’ die in opiniestukken en babbelprogramma’s zijn bijtende ironie en islamkritiek hekelden: ja maar…Postuum fluimden ze op hem, uit angst voor de fans van zijn moordenaar. En dan Balkenende, die zich in 2008 ALS PREMIER bij islamitische landen excuseede voor Wilders film FITNA. Deed hij zoiets bij elke Nederlandse film?

  OLIE OP HET VUUR
  Neuh, alleen nu het over de islam ging knielde J.P. ongevraagd voor Mekka. Wilders werd toen al 4 jaar met de dood bedreigd. In plaats van zijn vrijheid en veiligheid te verdedigen, gooide Balkenende juist olie op het vuur. Andere politieke steun voor beledigden die geen vrijheid verdragen: de interdepartementale commissie cartoonproblematiek, ingesteld door toenmalig minister van Justitie Hirsch Ballin. Sinds wanneer heeft een vrij land een ‘cartoonproblematiek’? Sinds ministers de religieuze intolerantie jegens humor de maat der dingen maken. Nederland kon daarmee bogen op een troep censors die op cartoonistenjacht ging. Dat resulteerde in de poliie-inval thuis bij Gregorius Nekschot, een tekenaar die op het moment van zijn arrestatie monddood, brodeloos en vogelvrij werd. Maar de beledigde moslims waren politiek gewraakt.
  Die perverse commissie bestaat hopelijk niet meer. Maar ze zou vandaag werkeloos zijn. Vrijwel niemand waagt zich meer aan ‘moslimbeledigende’ humor of het moet de dappere eenzaat Hans Teeuwen zijn. De rest kijkt wel uit. Dat krijg je wanneer je als overheid zwaarbevochten vrijheden na bedreigingen van fanatici sloopt. Zo stigmatiseer je als overheid ook alle moslims: als kasplantjes.

  SLAPPE HOUDING
  Wat heeft deze slappe houding Nederland opgeleverd? Angst. Niemand drukt de voorpagina van Charlie Hebdo groot af. Op bijtende, schurende ironie die zich niet houdt aan politiek correcte mores, wordt voortdurend geaasd, dus zie je die zelden meer. Die is weggehoond door de letterlijklezers die er geen zier van begrijpen en weigeren om over de gelaagdheid en de vele betekenissen van ironie na te denken; ze vatten alles persoonlijk op. Maar ook door hun serviele verdedigers in de politiek, in scholen, in instituten: zij begunstigen deze intolerantie en de culturele verarming die daaruit voortspruit. Het vergt
  inspanning om in vrijheid, met echte diversiteit, te leven. Desondanks hebben velen het geleerd. Maar het is vandaag makkelijk scoren met het eisen van SAFE SPACES: door censuur volledig kaalgevreten entourage waar geen tegenspraak bestaat. Ook dat is het resultaat van buigen voor fanatici die klagen over beledigingen: de samenleving went aan excuses maken na valse aanklachten, uiteindelijk raakt alle tegenspraak verdacht. De verbindenders dezer wereld zien daar maatschappelijk vrede in. Een ernstige dwaling, zelfbegoocheling bovendien. Want zwakkelingen worden door fanatici niet ontzien. Integendeel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s