Groot nieuws: Ankie gaat optreden! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Henk van der Loo)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, Hypocrisie, Islamisering, liberalen, Maghreb/Noord-Afrika, Noord-Afrikanen, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

14 reacties op Groot nieuws: Ankie gaat optreden! . . .

 1. flo zegt:

  Vreselijk dat dit soort elitair tuig hier de dienst uitmaakt!

  Geliked door 3 people

 2. bozeoudeman zegt:

  Joepie, krijgen ze nu geen lolly meer van haar. Groots, zij durft!

  Like

 3. bobzelf zegt:

  HET IS DAT ANKIE ,1 hersencel meer heeft dan een koe ..
  anders scheet ze iedere dag , de keuken en de 2e kamer hlemaal onder …

  en ondertussen , blijft het gespuis binnen komen , a.u.b. …

  DE EU DENKT MET U MEE , whahahahahahaha

  Peiling: Italianen voelen zich bedreigd door migratie, willen Salvini weer aan de macht hebben

  65 procent voelt zich bedreigd door migratie, wat een van de redenen zou kunnen zijn dat de opiniepeilingen een sterke impuls tonen voor het centrum-rechtse blok in Italië.
  september 4, 2020

  De meerderheid van de Italianen voelt zich bedreigd door de manier waarop de linkse regering van premier Giuseppe Conte omgaat met de migratiecrisis in het land en zou liever zien dat de leider van de Liga, Matteo Salvini, weer aan de macht komt, schrijft de correspondent in Rome van het Hongaarse conservatieve dagblad Magyar Hírlap.

  In een opiniepeiling over immigratie die door het Italiaanse nieuwsportaal Affari Italiani werd uitgevoerd, verklaarde 65 procent van de ondervraagden zich niet veilig te voelen in hun eigen land als gevolg van de migratie, en zei dat Italië veel veiliger was toen Salvini minister van Binnenlandse Zaken was. Nog eens 55 procent van hen zou graag zien dat minister van Binnenlandse Zaken Luciana Lamorgese onmiddellijk wordt vervangen, terwijl 57 procent van hen de door Conte vastgestelde migratieregels als gevaarlijk ziet.

  Conte heeft met succes de vorige, hardere houding van Salvini geëlimineerd, die effectief had voorkomen dat door NGO’s gesteunde mensensmokkelboten in Italië aanmeerden.

  Salvini, die momenteel wordt vervolgd voor “ontvoering” vanwege zijn weigering om migranten van boord te laten gaan van NGO-mensensmokkelschepen op Italiaanse bodem, heeft zich vaak verzet tegen het migratiebeleid van de heersende regering, dat in veel gebieden van Italië tot chaos heeft geleid.

  Honderden migranten zijn uit de quarantaines van het Coronavirus op Sicilië gebroken en de inwoners protesteren actief tegen de komst van nog meer migranten, wat het regionale hoofd van het eiland, Sebastiano Musumeci, ertoe heeft aangezet om het linkse regime te waarschuwen dat Sicilië geen migranten meer zou accepteren.

  De afgelopen dagen is er een groeiend aantal anti-immigratie protesten geweest in de Italiaanse havens, op de eilanden en in de gemeenten, waarvan sommige zijn overgegaan in geweld.

  Omdat de Italiaanse regering faalde om op tijd op de crisis te reageren, riep Toto Martello, burgemeester van het eiland Lampedusa, op tot een algemene staking vanaf maandag, nadat in één weekend 1000 migranten op zijn eiland waren aangekomen. In reactie daarop riep de regering van Conte Martello op voor besprekingen in Rome en de burgemeester schortte zijn stakingsoproep op totdat de onderhandelingen waren afgerond.

  Uiteindelijk heeft Conte woensdagmiddag een ontmoeting gehad met Nello Musumeci, de regionale president van Sicilië. Tijdens de bijeenkomst zei Conte dat hij “openstond voor het idee” om de belastingvoordelen uit te breiden naar de inwoners van Lampedusa om de economische gevolgen van de immigratiestroom te verminderen, maar hij gaf geen details over wat dat precies zou inhouden. Conte beloofde ook vijf quarantaineschepen naar Lampedusa te sturen, die de migranten naar andere, minder belastende delen van Italië zouden vervoeren. Er werd echter niet gesproken over een wijziging van de immigratieregels.

  Lampedusa is de belangrijkste toegangspoort tot Italië geworden voor asielzoekers die uit Noord-Afrika komen. Martello zegt dat het noodvluchtelingencentrum van Lampedusa, dat bedoeld is om 190 vluchtelingen te huisvesten, momenteel 1200 mensen herbergt.

  Op dinsdag mocht het mensensmokkelschip Sea Watch 4, dat wordt geëxploiteerd door de Duitse Sea-Eye NGO uit Regensburg, van de burgemeester Leoluca Orlando aanleggen in Palermo. Het schip begon zijn missie twee weken geleden en heeft 353 illegale migranten aan boord. Sommige van hen, met Coronavirussymptomen, zijn geïsoleerd van de rest.

  Opiniepeilingen kunnen tekenen van zwakte vertonen in de Italiaanse coalitieregering

  De migratiecrisis in Italië heeft onlangs geleid tot een stijging van niet alleen de Liga, maar ook de Broeders van Italië partij (FdI), heeft haar steun in het afgelopen jaar meer dan verdubbeld, van 7 procent naar 15 procent in Politico’s peilingen. Fdi heeft aantoonbaar een meer hardline immigratie-standpunt houding dan de Liga.

  De regering van Conte heeft ook een massale amnestie verleend aan ongeveer 600.000 illegale migranten, een beleid dat volgens Salvini alleen maar meer migratie naar het land zou aanmoedigen.

  De partijleider van de Liga heeft ook consequent een overvloed aan video’s van migranten gepubliceerd die eenvoudigweg op Italiaanse stranden landen als een teken van het onvermogen van de regering om de migrantengolf die Italië treft te stoppen, die een dramatische stijging heeft gekend sinds Salvini als minister van Binnenlandse Zaken diende.

  Een aantal spraakmakende verkrachtingszaken waarbij asielzoekers in de afgelopen maanden betrokken waren, kunnen ook een rol spelen bij de komende regionale verkiezingen in Italië op 20 september.

  STEM VVD ,,,,, DAN KOMT ALLES HELEMAAL GOED, OOK BIJ ONS !!

  WHAHAHAHAHAHAHAHA

  OOM GEKKENHUIS

  Geliked door 4 people

 4. bobzelf zegt:

  BESMETTINGEN , HELE DAG ,OVERAL, BESMETTINGEN , BESMETTINGEN , BESMETTINGEN , IN DE KRANTEN , OP TV .. BESMETTINGEN , BESMETTINGEN, en dan vraag je hoeveel doden ??
  EN DAN ROEPEN ZE 0, NIET 1 dus nee 0 !!!
  DUS WANNEER DACHT U WAKKER TE WORDEN , KLOOTZAKKEN
  0 DODEN OP 17 MILJOEN INWONERS. 0 DODEN
  ome bobzelluf

  Geliked door 2 people

 5. Tineke zegt:

  Ze zal wel met ze in de ballenbak gaan zitten,bij goed gedrag worden ze na afloop getrakteerd op een patatje met.

  Geliked door 1 persoon

 6. LUCIA zegt:

  Goh is eindelijk de aan-knop losgeschoten, al dan niet met het vooruitzicht op volgend jaar “als de verkiezingen door gaan”.

  Like

 7. karton zegt:

  Deze ouwe Knol was toch degene die als “trouwambtenaar” het huwelijk sloot tussen Gait Grapperhuis en z.n. vriendinnetje ? Zij zit op deze plaats omdat zij n”vele verdiensten heeft” op ’t gebied van de NL-“politiek”.
  Welke dat dan wel zijn ? Dát weet niemand !!!!

  Geliked door 4 people

 8. triumph zegt:

  Optreden optreden dat lul je al weet ik hoelang er gebeurt echter niks ga maar lekker op de thee bij Jo Biden ook zo”n fossiel.U bent over de houdbaarheidsdatum heen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Frauke zegt:

  En als de freule er niet helemaal uitkomt… dan maar te rade bij man-lief de neuroloog.
  https://drimble.nl/bedrijf/overveen/12448044/broekers-bv.html

  Like

 10. triumph zegt:

  Optreden optreden de houdbaarheidsdatum van dit fossiel is reeds overschreden.Ga wat leuks met je leven doen maar val ons niet meer lastig met die prietpraat van je.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Waar gaat ze optreden? In het circus of bij de clinic clowns.

  Geliked door 2 people

 12. G.F. zegt:

  Optreden???? Zij moet maar één ding en dat is AFTREDEN!!!!

  Geliked door 4 people

 13. Julia zegt:

  Dit is nu het niveau van het huidig kabinet een vrouw die allang met pensioen had moeten zijn zonder enige daadkracht, twee dictators van vrouwen binnen het verderfelijk Duivels66, falende politici die na falen op andere ministeries zijn geplaatst om ze in het pluche houden, een leugenaar als MP, een dicatator en ex schoolmeester die ons verteld wat wij nog wel mogen en niet met zijn onrechtmatige spoedwet, een falende minister van Justitie en Veiligheid die machteloos is om de algehele kinderporno uit te bannen en een daadkrachtig beleid te voeren. Kortom neem het bij elkaar geharkte zooitje in Den Haag eens goed onder de loep dan kun je in deze vergaarbak niet meer geloven.

  Geliked door 1 persoon

 14. Republikein zegt:

  Een goeie voor het circus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s