Noteren: “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek”

(Door: “WITTICH” – Vertaling: E.J. Bron)

Iedere eerste zondag in oktober, dit jaar dus op aanstaande zondag 4 oktober, herdenken wij de autochtone Duitse slachtoffers, die door kolonisten (“migranten”) in elkaar geslagen, verwond, verkracht, vermoord of geestelijk mishandeld werden. Deze dag is belangrijk: wanneer we onze doden niet regelmatig herdenken, wanneer we de vele honderden en duizenden autochtone Duitse slachtoffers vergeten, wat onze staat graag zou willen, dan zal het slaan, trappen, verkrachten en doden van ons autochtone Duitsers nooit stoppen. En op zekere dag worden wijzelf of onze vrouwen en kinderen dan het slachtoffer van deze daders. Dan liggen we op zekere dag zelf in het vuil – of onze zoon, en de een of andere illegaal binnengedrongen kolonist steekt hem dood.

 

Dat de “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek” altijd in de eerste week van oktober – op de eerste zondag in oktober – plaatsvindt, heeft een goede reden: in het milieu van de jubeltoespraken met betrekking tot de 3e oktober, de “Dag van de open moskee”, de dag van “De islam hoort bij Duitsland”-toespraak van oud-president Wulff – juist in deze jubeldagen, waarin het establishment van de Bonte Republiek het bonte paradijs bezweert, verdienen het de door dit establishment te verantwoorden, maar onder het tapijt geschoven slachtoffers van de omvolkingspolitiek dat wij hen herdenken. Dat is het minste dat we kunnen doen. Dus iets concreet doen op de “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek”.

Ook al horen wij conservatieven eerder tot de meer schuchtere mensen, die meer met woorden dan met daden hebben en wier angst voor de publieke opinie ons vaak elke wil tot handelen ontneemt: het herdenken van de doden zou het ons toch waard moeten zijn om aanstaande zondag de eigen vier muren te verlaten en ter herinnering aan deze doden iets te doen. Ook al is het maar een klein, simpel kartonnen bordje op het gemeentehuis of de pastorie, de zenuwcentra van de omvolkingspolitiek, met het opschrift: “Moordenaars!”, “Omvolking doodt!”, wellicht met een kaarsje ernaast “De slachtoffers van het Bontisme” – zo´n klein kartonnen bordje, zo´n klein kaarsje is ondanks alle bescheidenheid oneindig veel meer aan een concrete daad dan opnieuw een zondag op internet door te brengen.

Misschien is er hier en daar een groep bijzonder moedige burgers te vinden, die een kleine protestwake durft te organiseren. Bijna in iedere stad zijn inmiddels doden te beklagen. Iedereen weet toch waar die moorden hebben plaatsgevonden. Iedereen weet waar een mens vermoord werd, waar echter geen gedenksteen aan deze dode herinnert en er geen straat of plein naar hem genoemd werd – alleen omdat het maar een autochtone Duitser was, die daar doodgestoken, doodgeschopt, doodgeslagen werd.

Het zou niet moeilijk moeten zijn om op deze plekken van moord bijeen te komen voor een korte herdenkingsminuut, in ieder geval in heel kleine kring. Maar zo´n herdenkingsminuut zou toch een signaal afgeven tegen het vergeten, een signaal dat wij deze doden misschien zelfs iets schuldig zijn – want het zou ons ook hebben kunnen overkomen. Ook wij zouden daar in het vuil hebben kunnen liggen en een kolonist trapt ons tegen ons hoofd, omdat we voor de jonge meester op dat moment geen sigaret hadden.

En wie weet, misschien is er hier en daar zelfs een grotere groep voor een iets duidelijker protest te vinden, een demonstratie met een toespraak voor plaatselijke gerechtsgebouwen bijvoorbeeld, waar de moordenaars en knokkers uit de Oriënt en Afrika er steeds maar weer afkomen met voorwaardelijke of belachelijke jeugdstraffen: gerechtsgebouwen, die met justitie en “gerechtigheid” niets meer te maken hebben, omdat daar partijdige, politiek vooringenomen rechters steeds maar weer alleen maar steeds weer nieuwe pseudojuridische schijnredenen bedenken, opdat veelplegers, gewelddadige personen, verkrachters, brute, wrede knokkers niet uit Duitsland worden uitgezet.

Ieder van ons zou morgen zelf al op de grond kunnen liggen en doodbloeden in het vuil. Laten we daar aan denken. En laten we op de kalender noteren: aanstaande zondag 4 oktober, de “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek”.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “WITTICH”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, conservatieven, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Noteren: “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek”

 1. Julia zegt:

  Een voorbeeld voor Halsema i.p.v. in de rol van linkse activiste bij de demonstratie van de terreurgroep BLM te staan en de rest van onze regering i.p.v. terreurgroepen zoals BLM en KOZP te faciliteren en te subsidiëren. Miljoenen aan belastinggeld verkwanselen om nog meer zwarten en woestijnratten toe te laten. Nee wijselijk worden deze zware criminele misdaden zoveel mogelijk buiten de publiciteit gehouden laat staan de slachtoffers herdenken.

  Geliked door 5 people

 2. Bob zegt:

  Degene die voor immigratie en open
  grenzen zijn zijn mede schuldig.
  Hun namen dienen op zo’n dag als
  mede daders genoemd te worden.

  Geliked door 2 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig worden in Duitsland, en dan in het geheim, de rollen ook vaak genoeg omgedraaid! Veel immigrante, asielzoekers en moslims moeten tenslotte niet gaan denken dat hier alles wordt gepikt van hen en lees daar dit artikel maar eens over:

  Adviescommissie moet moslimhaat in Duitsland tegengaan

  In Hanau schoot een man in februari negen mensen met een migratie-achtergrond dood in de buurt van twee shisha-bars (waterpijpcafés). Uit onderzoek blijkt dat de helft van de Duitsers de islam als bedreiging ziet. En trouwens nog volkomen terecht ook als je de aanhangers van deze akelige ideologie zo uitvreterig en misdadig gaan gedragen!
  Nu moet een adviescommissie nagaan hoe moslimhaat kan worden tegengegaan. en hoe moet dat dan gebeuren? Het is totaal onmogelijk op de oplopende moslim- en islamhaat uit de hoofden en harten van miljoenen Duitsers e.v.a. Europeanen te krijgen en daar heel veel radicale moslims het ook zelf naar gemaakt!
  In 2019 zijn in Duitsland volgens cijfers van de bondsregering 871 aanvallen op moslims gemeld, 33 mensen raakten gewond. Twee mensen werden vanuit een anti-islam-motief gedood. Omdat geweld tegen moslims pas sinds 2017 apart wordt geregistreerd, zijn nog geen langetermijntrends zichtbaar.
  Veel van die moslims durfen blijkbaar ook geen aangifte te doen daar er onder de Duitse politie blijkbaar evennes een grote groep moslimhaters zitten!

  De aanslag in Hanau in februari was aanleiding voor minister Seehofer van Binnenlandse Zaken een Unabhängige Expertenkreis Muslimfeindlichkeit (UEM) op te richten. De commissie van twaalf leden – wetenschappers en vertegenwoordigers uit het onderwijs en van ngo’s – gaat vandaag van start. “Vijandigheid tegen moslims is niet alleen een bedreiging voor moslims”, aldus Seehofer, “maar voor de sociale samenhang als geheel.”
  Wat een akelige huichelaar, zeg! En als die moslims de autochtone Duitsers belagen dan kiest die blauwe jakhals gewoon weer voor die “zielige” moslims, de smerige landverrader!

  Ruim de helft van de Duitsers ziet de islam als bedreiging, blijkt uit onderzoek van de denktank Bertelsmann Stiftung. Veel mensen zien de islam niet in eerste instantie als religie maar als politieke ideologie, komt ook uit het onderzoek naar voren.
  En reken maar dat het aantal Duitsers en Europeanen steeds meer de moslims en de islam zullen gaan haten omdat die vrijwel altijd goed met kwaad belonen en zich niet aanpassen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s