Trump voor de derde keer genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede: “Vrede produceren in de wereld op een wijze zoals geen van zijn voorgangers deed”

(Door: Emma Colton – Vertaling: E.J. Bron)

President Trump heeft zijn derde nominatie voor de Nobelprijs voor de Vrede binnen, nadat een groep Australische professoren hem genomineerd hebeft op basis van de “Trump Doctrine”. “Hij zette door en onderhandelde tegen alle adviezen in, maar hij deed dit met gezond verstand. Hij onderhandelde rechtstreeks met de desbetreffende Arabische landen en Israël en bracht hen bij elkaar”, zei de Australische rechtenprofessor David Flint tegen Sky News Australia, de president lovend voor zijn “Trump Doctrine” in de buitenlandse politiek.

“Wat hij heeft gedaan met de Trump Doctrine is dat hij besloten heeft om Amerika niet meer te betrekken bij eindeloze oorlogen, oorlogen die niets anders bereiken dan het doden van duizenden jonge Amerikanen”, voegde Flint er aan toe.

Eerder deze maand kwamen honderden diplomaten en regeringsofficials bijeen in het Witte Huiis om getuige te zijn van de ondertekening van de “Abraham-akkoorden” door de Verenigde Arabische Emiraten, Israël en Bahrein, die de diplomatieke betrekkingen tussen de landen normaliseerden.

Trump werd al tweemaal voor Nobelprijs voor de Vrede 2021 genomineerd, namelijk door een Noors parlementslid voor de Midden-Oostendeal en door een lid van het Zweedse parlement voor het normaliseren van de betrekkingen tussen Servië en Kosovo.

Professoren in de rechten en parlementsleden kunnen iemand voor de Nobelprijs voor de Vrede nomineren. Flint, samen met drie andere Australische professoren, nomineerden de president op grond van zijn “Trump Doctrine”.

“Hij reduceert de Amerikaanse neiging om betrokken te raken bij welke oorlog dan ook”, zei Flint. “De landen staan in de rij, Arabische en Midden-Oosterse, om zich aan te sluiten bij dat netwerk van vrede dat het Midden-Oosten zal domineren.”

“Hij produceert werkelijk vrede in de wereld op een wijze zoals geen van zijn voorgangers deed, en hij verdient absoluut de Nobelprijs voor de Vrede.”

 

Bron:
www.washingtonexaminer.com
Door: Emma Colton

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Israël, Kosovo, Midden-Oosten, Servië. Bookmark de permalink .

15 reacties op Trump voor de derde keer genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede: “Vrede produceren in de wereld op een wijze zoals geen van zijn voorgangers deed”

 1. Torsten Himmelstoss zegt:

  Vanavond laat,live op CNN, debat tussen Trump en Biden.

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Niks mis met de Nobelprijs voor de Vrede voor president Trump.
  Hadden wij maar een “soort Trump” in Den Haag, maar wij zitten met een stelletje watjes als Pinokkio, Bloemschoen, Twiet-twiet (Koolmees) , Terroristen-Truus (Quag) , enz.
  Trump heeft géén belasting betaald, zeggen z’n linkse tegenstanders, blijkt niet geheel te kloppen. Maar wát te denken van “onze” koninklijke majesteit , die totaal geen belasting betaald, zélfs onterechte subsidies schaamteloos accepteert ? Dat hele z.g. koninklijke gespuis loopt de hele dag met €-tekens in de ogen ! De tante van WA, u weet wel, Marijke, stalde haar miljoenen in een belastingparadijs op één van de Britse eilanden; ik hoor die linkse dreutelaars daar nóóit over ; ook de andere “koninklijke gasten” weten met hun miljoenen wel raad, staat “ergens” geparkeerd zodat ze geen belasting betalen.
  Trump ?
  Prima president !

  Geliked door 7 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Wat zullen ze binnen de NPO zich in bochten wringen bij een vredesprijs toekenning dit te minimaliseren.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Opper socialist en groot uitdeler van ontwikkelingsgelden en zuipschuit Jan Pronk schijnt een huis in Zwitserland te hebben. Hij vond in die tijd Robert Mugabe een voorbeeld voor heel Afrika.

  https://www.hpdetijd.nl/2011-01-11/ondertussen-in-zwitserland-jan-pronk/

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ guusvelraeds.
   Daar noem u inderdaad één van de zuipende “mastodonten” van de Pvd.Armoede , Pronk. Werd enkele malen dronken achter ’t stuur van z’n auto aangetroffen, reed tevens ladderzat een sloot in. Dat hij Mugabe een voorbeeld voor heel Afrika noemde, geeft duidelijk aan dat hij op dát moment wéér ladderzat was. Pronk is van ’t zelfde allooi als Melkert, óók zo’n smeerpijp ! Onbegrijpelijk dat een politieke partij zich inlaat met dergelijke minnen mensjes.
   Nou ja, misschien geeft het de normen & waarden van die partij weer !!!

   Geliked door 1 persoon

 5. bobzelf zegt:

  god zij dank , voor Trump en mijn oom Vladimir

  misschien redden “”WE “” het nog ???

  ik wilde u deze trouwens niet onthouden , huggie ome bobzelluf

  De geschiedenis van 2020.
  De hele wereld werd als nooit eerder onderdrukt door massale leugens en bedrog.
  Mensen werden gehersenspoeld met angst door het ‘Wuhan effect”
  waar het toneel spel van doodvallende mensen op straat werd opgevoerd.

  Landen met burgers werden verraden door hun leiders en hun volgers
  die zich verkocht hadden aan het plan van de WHO en WEF.

  Goede en foute was weer actueel in de opgezette WWlll Bio oorlog tegen de mensheid.

  Armoede en honger dreef iedereen naar een dodelijk DNA verandering vaccin!!

  De ommekeer werd bepaald door de wakkeren die geen angst en de waarheid verspreide en vol hielden.

  De dag des oordeels bracht de vrijheid wereldwijd terug.

  De foute en hun volgers met hun media werden wereldwijd medogenloos uitgeschakeld.

  De vrede keerde terug door de grote verandering
  en afzwering van het eeuwen lang satanische systeem.

  All life matters werd het nieuwe normaal in The New World!!! Victory for all humans.

  AMEN ,

  HOEWEL , ??? MANITOU , RIEP DAN UGGGG , UGGGGGG

  of was dat kluk kluk ??

  LOVE YOU ALL , MEDESTRIJDERS XXXXX

  IK MAG WEER MEE BOODSCHAPPEN DOEN , I LOVE THIS GIRLIE

  OOM KLEINE BOODSCHAP

  Geliked door 2 people

 6. Kees zegt:

  Hij heeft er veel meer recht op dan zijn voorganger!

  Geliked door 3 people

 7. hans-e-pans zegt:

  Nu Donald Trump voor de zoveelste keer voorgedragen is voor de Nobelprijs voor de Vrede is er opeens sprake van of deze prijs er nog wel van deze tijd is, ergo of hij niet afgeschaft moet worden.

  Persoonlijk hoop ik dat Donald Trump de laatste zal zijn die hem in ontvangst zal kunnen nemen en dat hij dan bij de uitreiking zal vertellen wat er volgens hem allemaal verkeerd gaat/is in deze wereld.

  Donald Trump is volgens de leiders in de westerse wereld een ongelikte beer met weinig fatsoen die alles bij elkaar liegt en bedriegt, maar hij is wel de eerste gekozen Amerikaanse president die niet partijpolitiek afhankelijk is en nog minder van op de achtergrond heersende politieke elite die nu nog de dienst uitmaakt in Amerika en de rest van de wereld.

  Als ze het hier in Nederland hebben over een ongelikte beer die liegt en bedriegt dan zou het eens verstandig zijn om naar degene te kijken die hier zegt voor ons te regeren. Mark R. die een vreselijke gelikte pandabeer/teddybeer is, waar we uit ondervinding weten dat hij ligt en bedriegt en alles weglacht en ermee wegkomt.

  Geliked door 2 people

 8. Bas zegt:

  Ondertussen, stemfraude waar de naam ilhan omar steeds weer genoemd wordt….

  BREAKING:
  @IlhanOmar is gelinkt aan regeling van geld voor stembiljetten, voor het oogsten van stemmen

  “Geld is de koning in alles”; harvester pronkt met het oogsten van HONDERDEN 2020 afwezige stembiljetten ILLEGAAL! “Cijfers liegen niet … dit zijn allemaal afwezige stembiljetten … mijn auto is vol …”

  Geliked door 1 persoon

 9. Cathja zegt:

  Trump heeft de Nobelprijs dik verdiend! Ik hoop dat hij hem ook echt in ontvangst mag nemen.

  Geliked door 2 people

 10. Bob zegt:

  Als een terrorist als Arafat een nobelprijs
  voor de vrede krijgt heeft Trump daar zeker
  recht op.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Bob.
   Als de terrorist Arafat de nobelprijs heeft gekregen dan verdient president Trump het zéker. Met u eens. Arafat zorgde er mede voor dat z’n volkje bleef vechten met Israël, waardoor zijn land straatarm is geworden, nóg armer als dat het al was. Ontving diezelfde terrorist ook niet een aantal vliegtuigkapers, w.o. de eerste vrouwelijke kaper ? Het mens dat zich thans “minister” in NL durft te noemen, Quag, was z’n vriendinnetje, zij is immers getrouwd met een felle bewonderaar van wijlen Arafat; hun kinderen noemden Arafat altijd : “ome Arie” !
   De zich “elite” noemende mensen op deze aarde zijn de meest gevaarlijke, egoïstische, corrupte , smerige, gore, slavendrijvers van deze aardkloot.
   (Sorry Rutte, ik had andere woorden moeten gebruiken)

   Like

 11. hans-e-pans zegt:

  Nu Donald Trump voor de zoveelste keer voorgedragen is voor de Nobelprijs voor de Vrede is er opeens sprake van of deze prijs er nog wel van deze tijd is, ergo of hij niet afgeschaft moet worden.

  Persoonlijk hoop ik dat Donald Trump de laatste zal zijn die hem in ontvangst zal kunnen nemen en dat hij dan bij de uitreiking zal vertellen wat er volgens hem allemaal verkeerd gaat/is in deze wereld.

  Donald Trump is volgens de leiders in de westerse wereld een ongelikte beer met weinig fatsoen die alles bij elkaar liegt en bedriegt, maar hij is de eerste gekozen Amerikaanse president die niet partijpolitiek afhankelijk is en nog minder van heersende politieke elite die nu nog de dienst uitmaakt in Amerika en de rest van de wereld.

  Als ze het hier in Nederland hebben over een ongelikte beer die liegt en bedriegt dan zou het eens verstandig zijn om naar degene te kijken die hier zegt voor ons te regeren. Mark R. die een vreselijke gelikte pandabeer/teddybeer is, waar we uit ondervinding weten dat hij ligt en bedriegt en alles weglacht en ermee wegkomt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s