Pleidooi van het IMF voor “vervangende migratie” naar Europa

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft een studie over de macro-economische effecten van de internationale migratie gepubliceerd. Daarbij gaat het uiteraard andermaal om een globalistisch pleidooi voor de intensivering van de grote “vervangende migratie” op het Europese continent.

De IMF-studie sluit aan bij andere VN-publicaties, die zich eveneens al jarenlang voor een grote vervanging van de bevolking op het Europese continent inzetten.

De IMF-studie wil een projectie van de migratiestromen tot 2050 uitvoeren. Daarbij schat het IMF dat Europa en Centraal-Azië tot 2050 nog eens 24 miljoen immigranten uit Afrika ten zuiden van de Sahara zouden moeten opnemen.

De IMF-studie beweert verder in alle ernst dat een massale stijging van de immigratie naar Europa een economische kans voor het continent zou vormen. Dat zou van toepassing kunnen zijn voor de geldaristocratie. Maar als etnische Europeanen veroorloven we het ons dit te betwijfelen. De IMF-studie stelt op enkele terreinen beperkend vast: niet de totale “inheemse” bevolking zou hetzelfde voordeel van deze economische opbloei genieten; bepaalde segmenten lopen veelmeer het gevaar zich in concurrentie met de nieuwkomers te bevinden en daardoor hun situatie bedreigd te zien. Wat een keurige formulering!

Het is niet verrassend dat de IMF-studie zegt dat maatregelen ter controle en beperking van de immigratie vanuit economisch oogpunt contraproductief zouden zijn. Zonder twijfel klopt dat voor diegenen, wier doel de uitbuiting van arbeidskrachten is, wier lonen verlaagd dienen te worden…

(Bron: “MPI”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Weg met ons!", Afrika, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Europa, Globalisering, Graaien, Illegalen, IMF, Immigratie, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Pleidooi van het IMF voor “vervangende migratie” naar Europa

 1. andre zegt:

  Ja ook een doodeng bankje met hun aanvoerder Chris Lagarde. Kats verrot zijn ze. Want ook in samenspel met de Wereldbank drukken ze deze agenda er door. De wereldbank financiert eigenlijk kansloze projecten die nodig zijn om weer echt groot geld te maken. De wereldbank heeft ook regeringen omgekocht, geld gegeven om in lockdown te gaan. De middensegment is gehalveerd en de brose onderkant pleurt weer in hele diepe armoede hierdoor. De wereldbank kan weer aan geld creatie doen en het globalistisch dingetje van de psychopaten is weer een stukje dichterbij. Dit gaat om vele honderden miljarden weer uit het niets. Waar zit het hoofdkantoor van de wereldbank? In in van de 3 city states Washington naast het hoofdkantoor van het IMF. De Wereldbank en het IMF bezitten 1/3 van alle Afrikaanse schuld op dit moment.

  Hier nog een tenenkrommend verhaal van het WEF commonsensetv heeft er een artikel aan besteed. Een deel is alweer foetsie natuurlijk van youtube maar onderaan staat ie helemaal compleet maar wel in het engels. Frans Timmermans praat niet alleen poep maar ook enge dingen die totaal niet natuurlijk zijn en alleen mogelijk is als de Wereldbank en het IMF de boel forceren. Ohja en Mark Rutte wat een loser is het ook.

  https://commonsensetv.nl/16931-2/

  Geliked door 2 people

 2. saddy zegt:

  VN staat voor Verenigde Negers. Als je een vergadering ziet en hoort van de VN denk je eerder aan Ter Apel dan aan een normale organisatie.
  Er zijn nog maar 8% blanken op deze wereld. Geel, licht en donker zijn 92%. En die 92% laat je beslissen wat je als blanke moet doen?
  Blanke landen moeten zo snel mogelijk uit de moorddadige VN. We moeten een eigen front gaan vormen.

  Geliked door 4 people

 3. Harry Willemse zegt:

  De IMF-studie beweert verder in alle ernst dat een massale stijging van de immigratie naar Europa een economische kans voor het continent zou vormen. Ja want waar zouden wij nu zijn zonder al die parasiterende negers. Waarschijnlijk moesten wij het wiel nog uitvinden. Denken deze idioten nu werkelijk dat zij hier naar toe komen om te werken? Hadden zij beter thuis kunnen blijven want daar voerden zij helemaal niets uit.

  Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Het systeem is alleen met wapengeweld te veranderen

  Geliked door 2 people

 5. oud marinier zegt:

  Nou , met dank aan AL die Linkse rakkers uit de Westerse wereld die zo graag in Afrika en M.O. op vakantie gaan om eens een “ANDERE CULTUUR ” OP TE SNUIVEN en altijd roepen dat anderen die negatief zijn over die lui uit Afrika en M.O. Die Linkse rakkers die dan roepen je weet er NIETS van , ik ben bijna elk jaar met vakantie in dit of dat land , ik ken hun gebruiken etc etc etc , het hele vriendelijke mensen bla bla bla…….NOU….jehoeft niet meer daar naar toe op vakantie….Je krijgt ze nu gratis alsje buurman / buurvrouw….. “Geniet er van” , zou ik zeggen… !!!

  Like

 6. karton zegt:

  Het IMF is óók al stapelgek geworden !
  Ná de VN, de EUSSR én de Nederlandse “regering” het zoveelste instituut dat absoluut niet weet waarover zij/hij spreekt.
  We worden “geregeerd” door een stelletje volslagen idioten , die, zoals de IMF, niet weten dat het hele zootje dat de EUSSR binnendringt NIET komt om hier te werken om op die manier de economie te steunen, wel nee, dat zootje komt hier om te parasiteren op de bevolking van de EUSSR die ervoor heeft gezorgd dat er nog iets wordt verdiend in hun resp. landen.
  Slaap rustig verder Chrisje Lagarde en aanbidders !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s