Aan Dilan Yesilgöz

(Door: Jan Dijkgraaf)

Dilan,

“Wij doen er alles aan om te voorkomen dat het hier ook gebeurt.” Dat hoorde ik je vanochtend bij de meisjes van ‘Goedemorgen Nederland’ kakelen na de tweede onthoofding binnen een week in Frankrijk.

“Wij doen er alles aan om te voorkomen dat het hier ook gebeurt”. Nou, dat is een hele geruststelling! Het is inderdaad heel fijn dat wij al tien jaar een VVD-premier hebben die niet de grenzen wagenwijd heeft opengezet voor jongemannen in de kracht van hun leven die voor een paar duizend dollar een enkeltje uitkeringsparadijs kopen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aan Dilan Yesilgöz

 1. Julia zegt:

  Jan Helemaal mee eens. Maar ja dit soort huichelaars zitten uitsluitend aan tafel bij o.a. WNL en Op1 uiteraard NPO want de propaganda moet door gaan. Weer vier jaar Rutte is groot verdriet en is Nederland totaal failliet. Allen veel succes de komende verkiezingen en blijven stemmen op dit soort partijen is uiteraard wel een de handtekening voor uw totale ondergang dat dan daadwerkelijk is overgeleverd aan EU dictatuur en Islam terreur.

  Geliked door 1 persoon

 2. Eppo zegt:

  Reken vooral niet op die Clubs uit t Haagje en hun Diensten ze laten Je met hun geimporteerde tyfuszooi zitten als je wat overkomt .
  Mag je het Zelf uitzoeken ziet je er geen 1 en ook geen 1 Dienst
  Slachtoffers laten Ze jaren met de teringzooi zitten dat weten we uit dat Murken ghetto in Gouda wel.

  Like

 3. Boike zegt:

  Jan, een leuk sarcastisch stuk. Maar pas op. Er zijn helaas teveel mensen, die niet goed kunnen lezen en het serieus nemen. En dan stuur je hun stemmen recht naar die duivelse VVD. En dat is toch niet de bedoeling, dacht ik.

  Like

 4. top of flop zegt:

  Het waren “godverdomme” allemaal meisjes vanochtend bij WNL, ook die lul van een Frits Hoefijzer, of hoe die lul ook heet.

  Like

  • hannah zegt:

   de meisjes van WNL, ik heb nog maar zelden zo’n stel domme ganzen gezien, kan ook niet anders ’s morgens al om 7 uur wakker te zijn, wat een stelletje minkukels ….. goede morgen liesbeth …. en dat nog 10 keer ….

   Like

  • karton zegt:

   @ Julia.
   Die lul van Frits Hoefijzer werd vroeger , op school “Kutje Hoefijzer” genoemd ; ik zou niet weten waar daarvan de reden was.

   Like

   • karton zegt:

    @ Julia.
    Sorry dat ik die vulgaire reactie van mij aan u richtte, was NIET de bedoeling.
    Die was bestemd voor @ top of flop !!

    Like

 5. Harrie Vaes zegt:

  Weg met de vvd. Maar dat is ijdele hoop….De meeste Nederlanders zijn hier te stom voor en of …te bang. Rutte weet wel wat hij doet en zal zijn stemvee bang houden tot na de verkiezingen….als ze dan al niet uitgesteld worden.

  Like

 6. verwardeman zegt:

  Die Dilan lijkt mij wel okee , ze zit alleen bij de verkeerde kut-partei .
  De achternaam Zegerius zegt mij dat ze is getrouwd met een Nederlander , en ze
  dus seculier ( oftewel NORMAAL ) is , eender als Ebru Umar .
  Deze vrouwen zijn geen gestoorde kut-moSSels .
  Dilan , is de PVV niet wat voor jou ?

  Like

 7. karton zegt:

  Het is de hoogste tijd dat WIJ , échte Nederlanders , er alles aan gaan doen om onthoofdingen hier te voorkomen. Dat kan héél eenvoudig : d’r uit met die koppensnellers !!!

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  ….Wij (van de VVD) doen er alles aan om te voorkomen dat het hier ook gebeurt…. Wij houden de grenzen open, namen de motie Halsema aan, bashen de PVV en gaan theedrinken met de Imams.
  De MSM media kanalen zijn samen met de Moslims onze grootste vriend terwijl wij de Nederlanders flink naaien met Coronamaatregelen. Iets waaraan de Moslim gemeenschap zich niet hoeft te houden. Wij van WC eend, herstel de VVD, zien uw volgend jaar gewoon weer terug met een Rutte 4 kabinet !

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob zegt:

  Colijn zei net voor WOII:” ga maar rustig
  slapen”. Nu is de premier te laf om dat
  zelf te zeggen.

  Like

 10. saddy zegt:

  Deze Turkse heeft zelf gezegd dat ze niet snapt wat sommige wetsvoorstellen waar ze voor stemt nu precies betekenen/inhouden.
  Maar je moet haar wel vertrouwen hoor!
  Nederland wordt steeds dommer, maar de laatste tijd wel in sneltreinvaart

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s