Tweet van Geert . . .

De PVV krijgt te veel gelijk. En in maart zijn er verkiezingen. De ene criminele niet-westerse allochtoon na de andere in beeld, mag dus niet meer. De waarheid wordt verzwegen. Stelletje lafaards. #StemPVV#Wilders#PVV2021#Wilders2021 https://telegraaf.nl/t/632868638/ via @telegraaf

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, NPO, political correctness, politie, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Eppo zegt:

  In de Multi Culti Heil staat bestaat criminaliteit niet .
  beetje zoals vroegers in de Sovjet Unie zeg maar
  In het tijdperk van de Sovjet Unie bestond misdaad volgens Stalin niet. Er bestonden geen Criminelen in het paradijs Er waren alleen vijanden van de communistische heilstaat.
  Beetje het beleid van PvdA en VVD (Linkse Rutte)

  Like

 2. Bas zegt:

  Wéér ruim 4000 asieleisers ebij
  https://tpo.nl/2020/10/30/de-asielinstroom-groeit-weer-hard-en-is-op-weg-naar-pre-coronaniveau/

  De asielinstroom groeit weer hard en is op weg naar pre-coronaniveau
  Ook het aantal nareizigers groeit

  Het aantal mensen dat in het derde kwartaal van 2020 een eerste asielverzoek heeft ingediend, is gestegen naar iets meer dan 4 duizend. Het aantal eerste asielverzoeken ligt daarmee net iets onder het niveau van vóór de coronacrisis. De meeste eerste asielverzoeken werden in september gedaan. Dat meldt het CBS op basis van de laatste asielcijfers van het IND.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Ingezonden brief vandaag 30-10-2020 in de Telegraaf.

  PROGRAMMA NIET DIVERS GENOEG

  De NPO wil de zendtijd van het programma “opsporing verzocht” flink beperken en in de zomer 14 weken (!) niet uitzenden. Jammer voor zo’n al jarenlang succesvol programma.
  Toch is het vanuit het standpunt van de NPO wel te begrijpen. Als moderne objectieve, vooruitstrevende en vooral politiek correcte instantie heeft de NPO diversiteit en inclusiviteit hoog in het vaandel staan. Daarin past “opsporing verzocht” in het geheel niet. In dit programma zijn bepaalde bevolkingsgroepen namelijk zodanig oververtegenwoordigd, dat van diversiteit in het geheel geen sprake meer is. Gelukkig is er vast wel een commerciële omroep die het programma, zelfs zonder reclame-onderbreking, wil overnemen en iedere week uitzenden.

  Jan Oosterhof, Hellendoorn.

  Bovenstaande brief werd uitverkozen als brief van de dag.

  Like

 4. Zou zomaar kunnen dat er van zgn. HOGERHAND is ingegrepen! Past niet in het ‘LANG LEVE UTOPIA’ STER / RTL-plaatje van blije multi-culti / regenbooggezinnetjes met multi-culti vriendjes / vriendinnetjes. Ik kijk nooit naar OV, maar weet wel dat 9 van de 10 gezochte gevallen GOUDSTUKKEN zijn! De pliesie moet binnen een paar jaar >10.000 collega’s vervangen. Dat gaat me toch een multi-culti FEESTJE worden!! Neem alvast maar voorzorgsmaatregelen!

  Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  Natúúrlijk wordt de waarheid verzwegen ! Als ex werknemer bij politie/justitie is mij dat al járen bekend en ik heb dat , óók hier , al meerdere malen gezegd. Wat er in de vele AZC’s gebeurt wil je als , voor die rotzooi betalende , burger NIET weten ! Als er meerdere autochtone getuigen van een voorval met “vluchtelingen” zijn , komt er een piepklein berichtje op de achterpagina v.d. krant; zijn er géén autochtone getuigen dan komt ‘t in de doofpot. Máár……….. ééns raakt die pot vol en dán is de boot aan ! Daar is ‘t wachten op, dat moment komt ongetwijfeld.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s