Daarom gaat mijn stem naar de PVV!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Carla vd B“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Daarom gaat mijn stem naar de PVV!

 1. vangie1206j zegt:

  Mijn stem krijgt hij ook.

  Like

 2. Frits zegt:

  Mijne ook. Wie volgt?

  Like

 3. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

 4. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. A. de Koning zegt:

  Die stemming valt nog meer tegen dan ik had verwacht, zeker na het artikel dat gisteren in De Telegraaf stond en de woord3n van Hirsi Ali. Wat heb je toch veel domme mensen en die moeten ons vertegenwoordigen. Geert Wilders is de enige waar je op kunt vertrouwen.

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Geliked door 5 people

 7. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/11/jesse-klaver-vindt-christelijke-orthodoxie-niet-van-deze-tijd-maar-zet-islamitische-orthodoxie-hoog-op-gl-kieslijst/

  Jesse Klaver vindt christelijke orthodoxie “niet van deze tijd” maar zet islamitische orthodoxie hoog op GL-kieslijst

  De januskop van GroenLinks is in tijden niet meer zo treffend in beeld geweest: op dezelfde dag dat uitkomt dat de nummer 9 van GroenLinks een verleden heeft bij een zeer conservatieve islamitische beweging, valt Klaver wél de christelijk-conservatieve SGP aan als zijnde een partij die niet meer van deze tijd zou zijn.

  Alle fouten die de PvdA in het verleden heeft gemaakt omtrent het veel te nadrukkelijk omarmen van radicale en fundamentalistische moslims worden anno 2020 gewoon nóg eens gemaakt. Dat blijkt wel uit het feit dat een oud-bestuurder van een jongerenbeweging van de de islamistische Moslimbroederschap op een verkiesbare negende plek van de partij is geplaatst.

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas.
   Vergeet niet dat de januskop van GroenLinks een Marokkaan is en eigenlijk Yasser Feras heet !
   Deze levensgevaarlijke gek hoort niet in Nederland !

   Like

 8. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/faith/2020/07/22/report-anti-christian-attacks-in-europe-rose-285-percent-since-2008/

  Rapport: Antichristelijke aanvallen in Frankrijk stegen met 285 procent sinds 2008

  ROME – Het aantal officieel geregistreerde antichristelijke incidenten in Frankrijk is tussen 2008 en 2019 met 285 procent gestegen, volgens Ellen Fantini, directeur van de in Wenen gevestigde Observatory on Intolerance and Discrimination Against Christians in Europe (OIDACE).

  In een gesprek met de Catholic News Agency (CNA) zei Fantini dat de trend van toenemende aanvallen vooral opmerkelijk is in Frankrijk, zoals de recente brandstichting op de kathedraal van Nantes, maar ook elders zichtbaar is.

  Onder verwijzing naar gegevens die aan de OVSE (Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa) zijn verstrekt, zijn de antichristelijke misdaden in het VK tussen 2017 en 2018 verdubbeld, zei Fantini. “We weten dat ze ook stijgen in Spanje, Duitsland en Zweden.”

  In zijn rapport uit 2019 beschrijft OIDACE de toename van christenvervolging in heel Europa, wijzend op “een toename van het aantal kerken, christelijke symbolen en begraafplaatsen in heel Europa dat wordt vernield, ontheiligd en verbrand, vergeleken met voorgaande jaren.”

  Bovendien stelt het rapport in heel Europa “Christenen zijn ontslagen, aangeklaagd en zelfs gearresteerd wegens het uitoefenen van hun vrijheid van meningsuiting of geweten.”

  “Zoals we in het verleden hebben opgemerkt, ervaren christenen in Europa niet alleen sociale discriminatie, vooroordelen of beperkingen op vrijheid. Christenen, inclusief geestelijken, zijn aangevallen of vermoord vanwege hun geloof. Net als in voorgaande jaren zijn we nog steeds bedreigingen en aanvallen tegen christelijke bekeerlingen van de islam blijven zien ”, aldus het rapport.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  En die van mij ook !!!!!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  De laatste betrouwbare partij,de rest sjoemelt maar wat aan !!

  Like

  • Gienekehado St. zegt:

   ‘sjoemelt maar wat aan’ ??? De kleine man sjoemelt maar wat aan. Wat die lui op Het Binnenhof doen zijn misdaden begaan tegen de eigen bevolking, een hele samenleving in gevaar brengen, vernietigen!! In het verleden ging dit soort volk uiteindelijk op de brandstapel!

   Geliked door 1 persoon

 11. Monalisa zegt:

  Tja ook geen FVD stemmen de blaaskaak club doet ook niks voor de Nederlander

  Like

 12. Gienekehado St. zegt:

  Ik vrees dat er een dag komt dat reageren op ‘Bron’ oid. niet meer kan, levensgevaarlijk is. Ik heb de indruk dat er al lijsten in de maak zijn met ‘Vijanden van de islam’. Zoals in WO2 ook lijsten werden gebruikt om lastige mensen, Joden etc. uit te schakelen. Nu is het ook oorlog en infiltranten komen uiteindelijk overal binnen. Hoe lang zijn onze IP-adressen nog veilig? Wat als Word Press of ‘Bron’ gehacked wordt!! Vind het allemaal doodeng!! We leven in een totaal verziekte samenleving!! De dagelijkse schietpartijen, explosies ed. zijn voortekenen van hetgeen komen gaat!

  Geliked door 1 persoon

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dat vermoeden heb ik ook.

   Like

  • karton zegt:

   @ Gienekehado St. op 13-11-2020 om 13.32.
   Lijsten met de namen van lastige mensen, Joden enz.
   Één van de voorvaderen van ons aller Lodewijkje Asscher, was voorzitter van de Joodse Raad te Amsterdam tijdens WO2, en deze ouwe Asscher stelde de lijsten van op transport te stellen Joden samen, Amsterdamse Joden.
   Dus v.w.b. het samenstellen van lijsten………….bij de fam. Asscher zit je gebeiteld !!

   Like

   • Het nageslacht, de (klein)kinderen oid. kun je niet verantwoordelijk stellen voor de wandaden van hun (voor)ouders! Benoemen mag wel, that’s it!

    Like

   • karton zegt:

    @ Gienekehado St.
    Ik stel Lodewijkje Asscher NIET verantwoordelijk voor de daden van één van z’n voorvaderen. Maar vaak, héél vaak worden zéér verwerpelijke karaktertrekken in één familie , doorgegeven aan de volgende generatie.
    Zie mijn vorige reactie dan maar als een waarschuwing , niet voor u, want ik weet hóé u denkt, maar voor anderen die mogelijk overwegen om op die partij (PvdA) te gaan stemmen, en dát zou jammer zijn.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Kunnen ze vanuit NL ook achter mijn Fr gegevens/adres komen, de techneuten ? ?
   Dan mag ik wel oppassen want ik heb een tijdje terug een korte les in Mohammad tekenen gegeven op dit blog.
   En volgens 108.000 moslims in NL mag je de proleet Mo niet beledigen.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ delamontagne.
    Gezien de warme band die er bestaat tussen gerontofiel Macron en Pinokkio zullen ze u vast wel weten te vinden. Maar u zou toch ook, als ‘vluchteling” gekleed , na een klein stukje roeien, u kunnen laten afzetten op ’t strand bij Vlissingen ? In Nederland kunnen zich nl. méér dan 100.000 illegalen ophouden zónder gepakt te worden.
    ’t Zou jammer zijn als ze u zouden “pakken” , veel reageerders zullen uw reacties gaan missen, incl. de vertalingen.

    Like

   • Alles kan! Alles wat draadloos gaat is op te pikken! Niks is heilig / veilig. Weleens gehoord van een PTT-medewerker dat ze hele spannende gesprekken kunnen / konden afluisteren. Bij oa. Google oid. weten ze je zo te vinden. Als daar een mohammedknuffelaar zit, zijn je laatste uurtjes geteld!! Ik neem aan dat dat flapje links bij 4 een onderdeel van de tulband is!? Handige snelcursus!! Opdat allah u genadig mag zijn!!

    Like

 13. A Poppelaars zegt:

  Dit land is verloren met deze regering als je nog van een regering kan spreken stelletje lafaards

  Like

 14. Mary zegt:

  Zolang de PVV bestaat er op gestemd, gaat niet anders worden.

  Geliked door 1 persoon

 15. Helena zegt:

  Geert mijn stem heb je, natuurlijk de PVV is de enige partij die tegen het partijkartel is maar zeker tegen de islamisering waar markx prutte, beter bekend als de grijnzende griezel, de deur maar voor open blijft zetten! Het c virus is alleen en vooral bedoeld om te voorkomen dat er enige communicatie (kritiek) tussen mensen, die (nog) wel bij hun volle verstand zijn, wordt uitgewisseld. De gemuilkorfde makke schapen hebben geen idee! Laatst met een collega gesproken wiens zoon binnenkort weer thuis komt wonen voor onbepaalde tijd, omdat hij, nu hij is afgestudeerd, zijn studentenflatje zal moeten inleveren aan: nou raadt eens?? Hij (die collega) was ook altijd groot voorstander van onze tradities en vooral van Zwarte Piet, hij speelde er ook voor! Hij voelde zich als een held vereerd toen menigeen zijn duimpje opstak de afgelopen jaren, want dat was toch wel een heldendaad! Nu er geen subsidie meer komt vanuit de gemeente en er vanwege de c ‘pandemie’ geen intochten meer worden gehouden heb ik hem voorgesteld een alternatieve intocht te organiseren om tenminste nog een beetje vrolijkheid te brengen in de winkelstraten. Nou nee dus: “Dat kan toch niet meer in deze tijd, levensgevaarlijk! En dan moet ik zeker zelf een pak kopen! Nee dat heb ik er niet voor over” Nou, daar gaan we weer ook gecapituleerd! Hij stemt nog wel PVV…….

  Like

 16. karton zegt:

  De leider van motorclub “No surrender” is veroordeeld tot 10 jaar cel wegens “het leiden van een criminele organisatie, afpersing enz. enz.”
  Waarom lopen Pinokkio Rutte en z’n kontlikkers nog steeds vrij rond ????

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s