Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: “Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump”

(Door: “Xander”)

Waslijst van bewijs van historisch ongekende verkiezingsfraude wordt dagelijks langer

Drie klokkenluiders van het Democratische Dominion Voting Systems hebben onthuld dat hun bedrijf, dat in 28 staten de software voor de stemcomputers leverde, maar liefst 3,8 miljoen stemmen heeft gestolen van Donald Trump. Volgens sommigen is Dominion verbonden aan George Soros, Diane Feinstein, de Clintons, en de man van Nancy Pelosi, maar dat is nog onbevestigd (1). Sinds ons laatste artikel over de staatsgreep in de VS is er dagelijks nieuw bewijs boven tafel gekomen dat er gigantisch is gefraudeerd met de Amerikaanse verkiezingen. Vooral in de EU lijkt men dat wel prima te vinden, want Europese leiders wisten niet hoe snel ze Joe Biden moesten feliciteren met zijn geslaagde (?) coup (wat andermaal hun eigen minachting voor de democratie laat zien).

Omdat het veel te veel is om allemaal uitgebreid te bespreken, volgt hier een beknopte opsomming van een aantal nieuwe berichten over gevallen van verkiezingsfraude (sommige links overlappen elkaar):

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: “Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump”

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik hoop zo dat dit bewezen kan worden.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Ik hoop werkelijk dat Trump de president blijft maar wat mij van ‘t hart moet : als álle berichten betr. stembusfraude en nú de diefstal van 38 miljoen van Trump , wáár zouden zijn , dan heeft Biden 864 eerlijke stemmen gehaald , de rest is dan voor Trump.

  Like

 3. andre zegt:

  Het tapijt is te klein om het er nog onder te schuiven. Wat een minachting voor de kiezers en dan mogen wij in maart. Duitsland in april. Corona is een ziekte die in de linkse hoofdjes zit.

  Like

 4. de nationalist zegt:

  Bernie Sanders had zelfs een grotere aanhang dan Biden.En toch won hij de voorverkiezing.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Hoe meer klokkenluiders, hoe meer vreugd. En dat zijn nu die verkiezingen nieuwe stijl, ook bij ons. Je weet in deze tijd eigenlijk van tevoren al dat jouw partij gaat verliezen en dat links altijd wint. Noem ze maar op, ze moesten zo nodig allemaal plaats maken voor links; boer Koekoek, Janmaat, Pim Fortuijn, en nu weer Geert Wilders. Om de eerste werd gelachen, de tweede kreeg met een aanslag te maken, de derde werd vermoord, en de vierde word voor eeuwig gebasht. Ze zouden nog liever een kabinet samenstellen van 10 partijen om aan een Kamermeerderheid te komen, dan Wilders een kans te geven. Maar in Amerika hebben ze geen Koning kletsmeier zoals bij ons, maar een Trump. Hij heeft ballen en gaat deze linkse rotzorie voorgoed opruimen !

  Like

 6. M. zegt:

  De leugenaars van de mediaspreekbuis van de politiek mogen graag de Russen wat demoniseren, dat ze verkiezingen zouden beinvloeden en meer van die waanzin maar wat doet de complete media al jaren?
  Is het hetzevoeren tegen Wilders en Trump niet al jaren aan de gang en daarmee beinvloed men de verkiezingen niet ?
  Alleen corona en klimaatzwendel geluid mag gehoord worden en gezond verstand moet worden gedemoniseerd dat is geen beinvloeden van mensen en verkiezingen?
  Ze doen niet anders dan de boel beinvloeden.
  En maar wijzen naar anderen zoals de gemiddelde smeerlap altijd doet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s