De verziekte kinderjaren

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Cirkels en strepen op het schoolplein laten hen zien waar ze mogen lopen en staan. Met urenlang een mondkapje voor worden ze steeds maar weer gewaarschuwd om afstand te houden. Ontmoetingen met vrienden, sport, voetbal – allemaal verboden. De coronamaatregelen van de Duitse regering treffen vooral ook de jongsten. In Duitsland zijn 7,5 miljoen kinderen op dit moment jonger dan 10 jaar. Ze moeten functioneren, dikke jassen aantrekken tijdens de lessen, opdat ze bij het open raam niet onderkoeld raken.

Het offer, dat zij allemaal in hysterische pandemietijden moeten brengen, is immens hoog: het is niet minder dan het afzien van een normale jeugd. De jongsten zijn eenzaam, kunnen geen verjaardag met hun vrienden vieren, zijn bang. Ze zijn er bang voor dat de kleuterschool dicht is, omdat zij wellicht niet grondig genoeg hun handen hebben gewassen, bang om als virusverspreiders de eigen grootouders te doden, bang voor de schooldirectie, die ermee dreigt de politie te halen, omdat het mondkapje niet goed zit.

Een leraar zegt volgens de “Süddeutsche Zeitung” tegen 13-jarigen: “Corona is net als de pest. Jullie zijn de pestratten, waartegen ik mij moet beschermen.” De besloten coronamaatregelen zijn een proef op het levende object, waarvan vooral de kinderen de gevolgen dragen. En de prijs wordt steeds hoger.

Er bevinden zich al ongeveer 300.000 kinderen in quarantaine, schatte de Duitse lerarenvereniging onlangs. Ze horen al maandenlang dat ze besmettelijk zouden kunnen zijn. Deze druk mondt uit in een permanente overbelasting en zal duurzame gevolgen voor de ontwikkeling hebben. Corona zou het collectieve jeugdtrauma van een hele generatie kunnen worden. De Duitse regering heeft de jongsten helemaal vergeten. Men pakt hun kinderjaren en hun jeugd van hen af.

(rnd.de)

Bron:
facebook.com/aliceweidel/
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op De verziekte kinderjaren

 1. boorzalf zegt:

  In één woordt: Schandalig!!!. Een hele generatie wordt verpest. En die leraar die kinderen pest ratten noemt, mogen ze voor mij opknopen aan de hoogste boom. Wat een een vies manneke.

  Geliked door 3 people

 2. Tistochwat zegt:

  VERSCHRIKKELIJK!

  En die generatie zou later moeten zorgen voor bejaarde mensen, die zelf niets meer kunnen?

  DE WERELD IS ÉÉN GROOT PROEFLABORATORIUM!
  WAAROM WILLEN/KUNNEN ZO WEINIGEN DIT ZIEN?

  En maar vol haat kijken naar degenen die geen bef-lap willen omknopen.

  Geliked door 5 people

 3. De huidige waanzin, gecreëerd door onze (ongekozen) leiders, zullen de toekomst van onze kinderen letterlijk en figuurlijk Vernietigen!

  Geliked door 3 people

 4. Cathja zegt:

  Wat een ontzettend triest verhaal! Arme kinderen, die de dupe zijn en worden van een totaal verknipt land, waar dictatuur de norm is (geworden). Alles wordt deze jonge kinderen afgenomen; zaken waar elk kind recht op heeft, en dat is: opgroeien in vrijheid, zich kunnen ontwikkelen en contact hebben met leeftijdgenootjes. Dat is toch normaal? Tenminste…, dat wás toch altijd normaal?

  Maar wat te denken van de uitspraak van een leraar aan 13-jarigen: “Corona is net als de pest. Jullie zijn pestratten, waartegen ik mij moet beschermen”….. Opsluiten, dit heerschap! Als er dan tóch concentratiekampen moeten komen, verwijder dit soort smeerlappen dan zo snel mogelijk uit de samenleving, zodat hun gif zich niet verder kan verspreiden.

  Dit verhaal van mevrouw Weidel is te triest voor woorden.

  Geliked door 4 people

 5. Lost Johnny zegt:

  En zo zien we welk intellect ons verteld wat te doen en wat te denken. Per woord drukken onze intelligentsia ons verder in verzet, hopende dat eenlingen naar geweld grijpen zodat totale dwang en straf maatregelen kunnen worden ingevoerd en macht is geconsolideerd…

  Dat is wat ze willen, burgers die de eerste stap zetten in verzet met geweld opdat de staat een soort krijgswet kan invoeren waarbij politie en leger totale macht krijgen, die door onze heren politici en hun broodheren word gestuurd. We staan zeer dicht in een burgeroorlog, en dit word opzettelijk zo gedaan. Het zal er ook van komen, politie en leger tegen de eigen bevolking, en hoe trager het gaat, hoe normaler het lijkt. Het nieuwe normaal van Rutte is de waanzin.

  Geliked door 2 people

 6. Blaffertje zegt:

  Vreselijk.
  Op school leren kinderen socialiseren.
  Er word hen door de coronaidioterie een essentieel stuk van hun ontwikkeling ontnomen.

  .

  Geliked door 3 people

 7. Svalbard zegt:

  We worden geregeerd door psychopaten! En leuker kunnen we het niet maken. En wat ik deze criminelen het meest aanreken is die schandalige muilkorfdwang die ze de bevolking opdringen!
  Hier laten die psychopaten hun ware gezicht zien, ze onderdrukken de bevolking met grof geweld, want daar komt die boete van 95 Euro op neer. Het is regelrechte staatsterreur, en als iemand mij een jaar geleden had verteld waar we nu in zitten, had ik hem voor idioot uitgemaakt. Het is onvoorstelbaar hoe snel wij onze vrijheid zijn kwijtgeraakt in “democratisch” Nederland!
  Dat zelfs normaal ademhalen nu al verboden wordt en gestraft wordt met een boete van 95 Euro, in de praktijk met administratiekosten 102 Euro, is zo extreem krankzinnig, dat er eigenlijk een nieuw woord voor zou moeten worden bedacht!
  De TU van Delft, het RIVM en vele andere vermaarde instituten zeggen dat mondkapjes niet werken, dus worden ze vanaf 1 december verplicht?
  Dat betekent dat we mooi moeten zitten en een pootje geven, en koest!
  En 75% van de bevolking zou achter het huidige beleid staan?
  Nou, dan heeft onze regering aan de nazi`s een goede leermeester gehad, want als je ervoor zorgt dat de bevolking in angst leeft (zoals voor Corona) dan kan je alles met ze doen. En als je een leugen maar lang genoeg blijft herhalen, dan verwordt die leugen uiteindelijk tot een nieuwe waarheid.
  Ik ben er gezien de huidige feiten van overtuigd dat er een verborgen agenda is, want dit probleem speelt wereldwijd. Er ontstaat een wereldwijde dictatuur, we staan erbij en we kijken ernaar!
  Covid-19 is een wereldwijde hoax! Niet in de zin dat deze ziekte niet bestaat, maar wel in de extreem overdreven maatregelen die er overal werden (zeer begrijpelijk!) en worden (bij voortschrijdend inzicht) genomen.
  Covid-19 wordt misbruikt om er allerlei maatregelen mee te kunnen doordrukken, en zoals bekend is iets erdoor te drukken verre van democratisch!
  Werd ons eerst de stuipen op het lijf gejaagd met een mortaliteitscijfer van 3,4% (WHO), later is dat fors omlaag bijgesteld naar 0,13%, alweer volgens de WHO, dus geen verzinsel maar officiële cijfers. Men wil met alle geweld ons een vaccinatie opdringen, terwijl huisarts Rob Elens een prima protocol heeft, dat een patiënt in hooguit 5 dagen kan genezen, maar dat werd hem aanvankelijk na de succesvolle behandeling van 10 patiënten verboden. Inmiddels is dat verbod ingetrokken, maar minister Hugo de Jonge noemde het kwakzalverij!
  Rob Elens gebruikte bij de behandeling Hydroxychloroquine met zink, maar helaas, er valt niets aan te verdienen omdat HCQ erg goedkoop is, want er zit geen patent meer op. Rob Elens weet waar hij het over heeft, want hij heeft 3 jaar in Afrika als tropenarts gewerkt, en HCQ is een oud middel tegen malaria. HCQ met zink moet meteen gebruikt worden zodra er van een patiënt bekend is dat hij Covid-19 heeft. HCQ alleen werkt niet, maar wel in combinatie met zink. Dus het moet worden toegepast in de eerstelijnszorg, dus bij de huisarts. Via deze weg komen de meeste patiënten zelfs niet eens in het ziekenhuis terecht. Rob Elens ontdekte deze behandelmethode omdat er in het buitenland meerdere artsen ditzelfde protocol met veel succes toepassen.
  Aangezien dit in de reguliere media niet aan bod komt is ronduit bedenkelijk!
  Dus we moeten allemaal wakker worden en tegen deze psychopaten ingaan, werk er niet aan mee!
  Ik hoop dat we straks nog de kans gaan krijgen om op 17 maart naar de stembus te gaan!

  Geliked door 3 people

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Soms denk ik wel eens dat al die “wereldleiders” met z’n allen bezig zijn om het boek 1984 van George Orwell tot werkelijkheid te maken. Ze hebben het al een aardig eind geschopt.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 9. Julia zegt:

  Het jonge leven verknald niet alleen door de ziekelijke machtswellustelingen zoals Rutte en DE Jonge maar ook door een massa volwassenen die door hun eigen angst en onderdanigheid het leven van hun eigen kinderen en kleinkinderen opofferen en al het plezier van een kind hebben ontnomen. Die laffe ouders, grootouders en volwassenen moeten zich kapot schamen en het zijn een stel egoïsten die zelf wel van alle vrijheid hebben genoten. Het zou je pa, ma, oma of opa maar zijn die zijn angst botviert op jouw jeugd. Jarenlang riepen zij in koor ik wil het beste voor mijn kinderen en kleinkinderen. Het is werkelijk zum kotzen als men als volwassen persoon hieraan meewerkt.

  Geliked door 2 people

 10. Bob zegt:

  De nazitische indoctrinatie is weer
  terug gekeerd. De kinderen opvoeden
  is opvoeden tot betere robotten dan in
  de jaren 30 en 40.
  Leer de geschiedenis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s