EU adviseert lidstaten: stel een avondklok in

De voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen

BRUSSEL – Alle EU-landen zouden er goed aan doen een avondklok in te voeren, vindt de Europese Commissie. Ook moeten ze nadenken over een langere kerstvakantie. Dat moet voorkomen dat de feestdagen een nieuwe coronagolf in gang zetten. Het versoepelen van de coronamaatregelen raadt het dagelijks bestuur van de EU ernstig af.

De najaarsgolf zwakt wat af, constateert de commissie in een reeks aanbevelingen die ervoor moeten zorgen dat de lidstaten één lijn trekken in de strijd tegen de coronapandemie, maar het virus gaat nog steeds veel rond. Daarom „is het moeilijk om het versoepelen van beheersingsmaatregelen te rechtvaardigen.” De Europeanen staan voor een paar „zware maanden” en „heel andere feestdagen dan anders”, waarschuwt zij.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op EU adviseert lidstaten: stel een avondklok in

 1. Hans zegt:

  Gewoon om te kotsen dit 🤮🤮

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Denken die akelige linkse zwijnen van de Europese Commissie nou ECHT dat ze de Europese jeugd in een kunstmatige wangbuis kunnen gaan stoppen met die avondklok? Deze generatie is echter grotendeels zo verwend, beschermend en normloos opgevoed, dankzij hun overbetuttelende ouders, kinderliefde bestuurders en “opvoedkundigen”, dat die werkelijk NOOIT meer zullen luisteren naar die idioten daar in Brussel!
   Ze gaan zelfs nog niet eens een EU-leger in omdat links jarenlang talloze generaties in pacifisten hebben veranderd waardoor zij zo anti-militair zijn geworden dat ze niet eens meer naar gezag luisteren! Het zal daarom niet lang meer duren eer het in daadwerkelijk instellen van een avondklok deze generatie tot grote woede zal bedrijven waardoor ze nog meer schade veroorzaken!

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Een echte en een oprechte Nexit zou de gezondheid en het welzijn van alle Nederlandse burgers meer soelaas bieden dan een dringend advies van een intelligente schatting van de wereldvreemde linksche looney brigade uit Brussel………omdat de totale afbraak en ondermijning van de economie hun plan beter in de kaart speelt.

  Geliked door 3 people

 3. Voor mij is het nog niet eens interessant om het artikel te lezen.
  Dit hele corona circus begint uit de klauwen te lopen (deed het allang ) maar zou het eens geen tijd worden om die hele Brussel shit nou eens de rug toe te keren en ze duidelijk te maken dat we het nu allemaal wel door hebben.
  Zie Brussel lul die zo nodig zijn lul leeg moest schudden op een Homo orgie
  Val toch kapot met zijn allen daar

  Geliked door 5 people

 4. Harry Willemse zegt:

  Het politbureau leeft nog steeds?

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Ach, ach, ach, alle broekschijters geloven dit nog ook.
  En ze sleuren ons mee in hun waanzin.

  Geliked door 3 people

 6. Yvonne zegt:

  Geef ons allemaal een enkelband of iets dergelijks dat ze elke stap die we zetten kunnen volgen
  Ze hebben ons al de mondkapjes letterlijk door de strot geduwd, nu nog een avondklok instellen wel ja
  We zijn inmiddels slaven van de EU , de hoge heren leven zich uit in Homo feesten op onze kosten en de burger zit thuis weg te kwijnen

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Yvonne 2 december 2020 om 23:48

   Straks ook een verstikkende muilkorf die je niet zelf kunt verwijderen en die je dag en nacht moet dragen. Wedden?
   Wat moet het voor de machtswellustelingen toch heerlijk zijn om de bevolking zo te kwellen.

   En waarvoor?
   Wij weten dat, maar de schapen met hun bef-korfje willen ons niet geloven.
   Ze voelen zich zó veilig onder Ruttes ‘herderlijke leiding’. Als beloning stemmen ze volgend jaar allemaal weer op hem. Kan hij zijn karwei afmaken. Ik zeg het nog een keer: eind 2024 zijn we kapot.

   Like

 7. HENK zegt:

  knettergek beleid gebaseerd op een PCR test die volkomen verkeerde waardes geeft en totaal ongeschikt is om te zien of iemand besmet is met covid19. alles voor het grote geld van de farma, follow the money !

  Geliked door 1 persoon

 8. pepo Copyright zegt:

  Laat dit nóóit meer gebeuren.
  Stop ze voordat het zover is.

  Geliked door 1 persoon

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dus: De EU is medeplichtig. Ik dacht dat er een schoftenzooi in Den Haag zat, maar Brussel is net zo erg. Vullis is het. Vuiligheid, een misdadigersbende.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 10. Johan zegt:

  Hier zakt mijn broek vanaf. Van deze door de EU voorgestelde maatregelen.
  Maar dat is misschien wel de bedoeling want dan kunnen ze me gelijk een vaccinprik toedienen. Nee dus !!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Peter zegt:

  De EU?alles komt uit de hoed van Merkel ,wat daar zit danst naar haar pijpen,en zijn trekpoppen .

  Like

 12. top of flop zegt:

  Alle geldstromen naar Brussel bevriezen, de overbetaalde bureaucratie begint de greep op het volk te verliezen.

  Like

 13. Jan zegt:

  De ongemakkelijke waarheid over Ursula von der Leyen

  ….

  “De toestand van de Bundeswehr is catastrofaal” – Rupert Scholz, voormalig Duitse minister van Defensie

  “Von der Leyen is onze zwakste minister. Dat is blijkbaar genoeg om voorzitter van de Commissie te worden, ”zei voormalig voorzitter van het Europees Parlement Martin Schulz dinsdagavond in een tweet .

  Hoewel Schulz een sociaaldemocraat is, wordt zijn analyse van de staat van dienst van de minister gedeeld door veel collega-christen-democraten van von der Leyen, hoewel de meesten terughoudend zijn om haar in het openbaar te bekritiseren. In plaats daarvan wijzen ze op de staat van het Duitse leger.

  “De toestand van de Bundeswehr is rampzalig”, schreef Rupert Scholz, die onder Helmut Kohl minister van Defensie was, vorige week voordat Von der Leyen werd genomineerd voor de toppositie van de EU. “Het hele verdedigingsvermogen van de Bondsrepubliek lijdt, wat totaal onverantwoordelijk is.”
  ……
  Naast problemen rond de paraatheid van het Duitse leger, wordt het ministerie van Von der Leyen ook geconfronteerd met een onderzoek naar vermeende misstanden rond het gebruik van externe consultants, waaronder Accenture en McKinsey.

  De Bondsdag, het Duitse parlement, houdt momenteel hoorzittingen over de zaak, met onder meer beschuldigingen dat het bureau van Von der Leyen de regels voor openbare aanbestedingen heeft omzeild door contracten ter waarde van miljoenen euro’s aan de bedrijven toe te kennen. Die hoorzittingen hebben de afgelopen dagen een dramatische wending genomen toen getuigenissen van sleutergetuigen de vermoedens van systematische corruptie bij het ministerie leken te bevestigen.

  Von der Leyen ligt ook onder vuur omdat hij heeft ingestemd met de renovatie van het driemaster-opleidingsschip van de Duitse marine, de Gorch Fock . De revisie van het schip, gedoopt in 1958, heeft uiteindelijk meer dan 10 keer gekost dan oorspronkelijk was gepland.

  Hoewel Von der Leyen heeft toegegeven dat ze onderweg fouten heeft gemaakt, negeert ze herhaalde verzoeken van de oppositiebanken voor haar ontslag.

  Von der Leyen gaf haar voorgangers de schuld van veel van de problemen waarmee de strijdkrachten worden geconfronteerd.
  ….
  Ze omringde zich op het ministerie met een kleine groep assistenten die de informatiestroom strak onder controle hielden. Veel interacties met gewone troepen waren in de vorm van foto-ops, die de minister vaak in dramatische poses naast militaire uitrusting lieten zien .
  ….
  Ze beledigde veel militairen door in 2017 in het openbaar te zeggen, na de ontdekking van een rechtsextremist in de gelederen, dat de Bundeswehr leed onder “zwak leiderschap op verschillende niveaus”.

  Dergelijke afleveringen brachten Von der Leyen tot kritiek dat ze meer geïnteresseerd was in haar eigen imago dan in het steunen van de troepen.

  Als dat zo was, had ze alle reden tot bezorgdheid. In 2015, ruim voordat het aanbestedingsschandaal uitbrak, werd Von der Leyen geconfronteerd met plagiaatbeschuldigingen in verband met het proefschrift dat ze schreef tijdens haar studie geneeskunde.

  Enkele jaren eerder hadden soortgelijke beschuldigingen een van haar voorgangers als minister van Defensie, Karl-Theodor zu Guttenberg, gedwongen af ​​te treden. In 2013 werd Annette Schavan, een andere vertrouwelinge van Merkel die minister van Onderwijs was, ook gedwongen af ​​te treden nadat er aanwijzingen waren dat ze passages in haar proefschrift had geplagieerd.
  ….
  Ooit een van de populairste politici van Duitsland, viel ze vorig jaar uit de top 10.

  Dat is slechts een van de redenen waarom haar gezelschap haar graag naar Brussel zou zien gaan.
  …..
  https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=nl&u=https://www.politico.eu/article/ursula-von-der-leyen-biography-career-inconvenient-truth/
  (computervertaling)

  ***************************************
  Ursula von der Leyen heeft orders ter waarde van 200 miljoen euro toegekend aan het bedrijf van zoon David

  Onder leiding van de federale minister van Defensie Ursula von der Leyen heeft de adviserende gigant McKinsey miljoenen ingezameld voor de adviesdienst van de Bundeswehr. Een van de belangrijkste werknemers die betrokken zijn bij de winst van het bedrijf is de naam “David von der Leyen”. Geen toeval . Er wordt gezegd dat hij een van de zonen van Ursula von der Leyen is, die verondersteld wordt rechtstreeks deel te nemen aan de counselingcontracten van zijn moeder.
  …..
  https://indignatie.nl/2019/12/10/eu-ursula-von-der-leyen-betrokken-bij-fraude-maar-nooit-bestraft/

  David von der Leyen
  ….

  Associate & Jr. Engagement Manager
  McKinsey & Company
  2016–20193 Jahre
  Palo Alto, California, USA

  Silicon Valley Office, focused on Digital, Tech, and Media/Entertainment
  McKinsey & Company
  Summer Associate
  McKinsey & Company
  2015–2015weniger als ein Jahr
  Palo Alto, California
  ….
  https://de.linkedin.com/in/david-von-der-leyen-b34a2778

  EU-Commissievoorzitter Von der Leyen op het matje vanwege ‘Berateraffaire’
  https://nos.nl/artikel/2322858-eu-commissievoorzitter-von-der-leyen-op-het-matje-vanwege-berateraffaire.html

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Welke tuinkabouter heeft ursa verkracht…. haar enige kans om iets op de wereld te brengen…. kan me niet voorstellen dat een vent daar ongedrogeerd op gaat liggen… en ook nog op haar horroreicel spuugt!!!

   Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Zij is de dochter van Ernst Albrecht, wijlen de deelstaatspresident van Nedersaksen, die bekend stond om zijn ondraaglijke arrogantie.

   Like

 14. Gienekehado St. zegt:

  Verdomme, en dat allemaal voor een onnozel complottheorieënGRIEPJE!!
  ‘Mogelijk duizenden mensen missen diagnose door uitstel reguliere zorg’
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/mogelijk-duizenden-mensen-missen-diagnose-door-uitstel-reguliere-zorg/ar-BB1bAlmI?ocid=msedgntp

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Gienekehado St.
   👍🏻.
   Daar word geen woord over gerept.
   De mensen die nu door het afschalen van de zorg hun diagnose missen en daardoor vroegtijdig sterven boeit ze niet.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Blaffertje.Het is kwade opzet,het is de bedoeling dat de ouderen,zieken en zwakke mensen opgeruimd (sorry voor de uitdrukking) worden.

    Geliked door 1 persoon

 15. Cathja zegt:

  Een avondklok instellen is de volgende stap op weg naar een totale gevangenschap van de Europese bevolking. Het zal net zo gaan als met de ‘voorlopige’ noodwet. Verlengen, verlengen en nog eens verlengen, zonder enig bewijs van noodzaak. Dat bewijs is er nu al niet, en dat komt ook niet, want alles wat je verzint kun je niet bewijzen.
  De vaccinaties volgend jaar tegen Covid-19 zijn ook absurd. Een virus waarvan men nu al weet dat het alweer enkele malen gemuteerd is, is dus niet meer te bestrijden met welk vaccin ook.
  Hoofdpijn wat ik niet heb verdwijnt ook niet met een aspirientje. Om maar eens iets geks te zeggen.

  Helaas zitten we voorlopig nog opgescheept met een stelletje verstandelozen, die de macht hebben geroken. Waarom is een lagere school leraar opeens een minister van gezondheid? Daar heeft hij toch helemaal NIETS mee?
  Schoenmaker blijf bij je leest. Bemoei je niet met zaken waarvan je geen verstand hebt, want dan krijgen we situaties zoals waar we nu middenin zitten.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @ Catja Ik vind het probleem niet dat hij een leraar lagere school achtergrond heeft dan kan iemand nog wel gezond verstand en intelligentie bezitten.
   Waar ik me drukker over maak is dat het een narcistisch leeghoofd is met geen greintje gezond verstand, een ijdele mode trekpop is en dat ie zo dom is dat hij niet doorheeft dat hij in schoenen staat die a la moment kunnen omvallen, want dat is Rutte ten top allemaal Fall-guys om hem heen. Geldt ook voor jou Wopke ook al geilt ie op je en krijg je schouderklopjes en heeft ie een crush op je …..Uiteindelijk zal ie je rechtsom of linksom nog naaien ook, als je niet uitkijkt.

   Like

 16. Peter zegt:

  Waarom wil men in de EU dat 16 jarige mogen stemmen,en dat men per post kan gaan stemmen, omdat de uitslag al klaar ligt,of kan u zich voorstellen dat er iemand op Frans Timmermans stemt,of op die andere profiteurs in Brussel ,we moeten zo snel mogelijk van die lui af, DDR ligt nu niet meer achter ons ,maar we zitten er middenin .

  Geliked door 1 persoon

 17. koddebeier zegt:

  Ze (de EU) wsillen schijnbaar kosten wat het kost een burgeroorlog, ze vergeten echter dat zij en hun vazallen aan de galg zullen eindigen !!!! En geen leger die ze daarvan kan redden !

  Like

  • ronjaspers zegt:

   koddebeier.Helaas komt de satanische elite die achter deze N.W.O. agenda zit er wel mee weg.Ze zijn al ongeveer 50 jaar met deze N.W.O. agenda bezig,alles is tot in detail gepland.Bijvoorbeeld stasi/nazi zwijn merkel heeft onder alle belangrijke steden in duitsland bunkers laten bouwen.Deze bunkers zijn nog luxer dan 5 sterren hotels,en er is voldoende voedsel en drinken opgeslagen om het vele jaren vol te houden.

   Like

   • willie zegt:

    @ Ron : DIT willen ”ze” : 1984 in het quadraat

    Waiting for the Worms
    Pink Floyd
    Eins, zwei, drei, alle! 1
    Ooooh You cannot reach me now
    Ooooh No matter how you try
    Goodbye cruel world it’s over
    Walk on by
    Sitting in a bunker here behind my wall
    Waiting for the worms to come (Worms to come)
    In perfect isolation here behind my wall
    Waiting for the worms to come (Worms to come)
    Will the Audience convene at one fifteen, outside Brixton town hall, where we will be going… 1
    Waiting to cut out the deadwood
    Waiting to clean up the city
    Waiting to follow the worms
    Waiting to put on a black shirt
    Waiting to weed out the weaklings
    Waiting to smash in their windows
    And kick in their doors
    Waiting for the final solution
    To strengthen the strain
    Waiting to follow the worms
    Waiting to turn on the showers
    And fire the ovens
    Waiting for the queers and the coons
    And the reds and the Jews
    Waiting to follow the worms
    Would you like to see Britannia
    Rule again my friend
    All you have to do is follow the worms
    Would you like to send our coloured cousins
    Home again my friend
    All you need to do is follow the worms.
    The Worms will convene outside Brixton Town Hall.
    We’ll be moving along at about 12 o’clock down Stockwell Road
    {? and then we’ll cross at?} {Abbot’s Road}
    And we’ll be covering some distance, twelve minutes to three we’ll be moving along Lambeth Road towards Vauxhall Bridge.
    Now when we get to the other side of Vauxhall Bridge we’re in Westminster {Borough } area.
    It’s quite possible we may encounter some Jew boys and from now on {? we’ve got to be careful?} by the way we go.
    At eighteen after midday, {? we’ll all be at Hyde Park! and there we’ll continue?…}
    Hammer, hammer… 1

    Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Hitler had ook een bunker, maar …………………..

    Like

 18. koddebeier zegt:

  Nexit NU !!

  Like

 19. Jan zegt:

  Enorme toename verkoop oude auto’s, niemand heeft zin om het ov te nemen

  Pandemic Motors: Europeans snap up old cars to avoid public transport

  …..
  https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-autos-used-insight/pandemic-motors-europeans-snap-up-old-cars-to-avoid-public-transport-idUSKBN28A0FP

  Like

 20. Bob zegt:

  De kleindochter van Hitler heeft van

  Sperr Zeit Lock Down gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s