VIDEO: Covid-19, “The System”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t J.M.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Covid-19, “The System”

 1. droevige mof zegt:

  Alles wijst erop dat COVID-19 en de lockdowns een enkel doel hebben: De vernietiging van de economie, de financiën en de vrije maatschappij. Het doel is een totalitaire welvaartsstaat op het laagste niveau te creëren, gebaseerd op het Chinese model. De heerschappij van degenen die al regeren moet worden uitgebreid en geconsolideerd.
  Wie het niet gelooft, mag deze keer niet Mein Kampf lezen, maar het werk van een andere grote Duitser, The Great Reset van Klaus Schwab.
  Maar je moet het hen nageven, ze zijn op een bizarre manier eerlijk. Ze kondigen altijd aan wat ze van plan zijn te doen, en zelfs nadat ze het gedaan hebben vertellen ze de waarheid, net als Joe Biden: “We have put together I think the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics.” (Ik weet dat het een verspreking was, het zijn allemaal versprekingen.
  Dat is het juist.)

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   In de Tweede Wereldoorlog werden In de bezette landen de ‘menselijke levensbehoeften ’ geminimaliseerd , ( behalve dan de Duitsers zelf, die royaal voorzien bleven, door de gedistribueerde bonnetjes) …….waardoor de. ‘minder sterken’ vanzelfsprekend stierven, ( bewijzen hiervan, In NL: de slachtoffers die gevonden werden, ( hongeroedeem, vooral in het Westen van het land) …….de bedoeling was een natuurlijke selectie. , sterke mensen, te gebruiken als. ‘werk- ezels’, die het zware werk. OVERAL wel ‘aankonden’, ( waren immers overgebleven uit DE selectie, ……. WIE,…WAT…WAAR!!! (Hitler vond ook DE Nederlanders ( als mooi. ( Germaans, ) en zeker. STERK!!!!!! RAS……..Wie een beetje is gedoken in bepaalde achterliggende gedachten van het ÜBERMENSCHEN- Gedachten- rijk, zal dit. waarschijnlijk. ontdekken. !……..<~<~<~<~<~<~>>>>>> met een beetje begrip ( maar) kan men beginnen met de tegenwoordige tijd… te vergelijken……..<~<~<~<~<~<~<

   Like

 2. Pingback: VIDEO: Covid-19, “The System” | eunmask

 3. Lady zegt:

  Wat is de functie van Het Hoge Gerechtshof?
  Deze is toch gecreëerd om ‘voor DE RECHTEN VAN DE MENS’ op te komen… ?
  Of ben ik nu in de ‘bonen’… 🤔

  Like

 4. Sakura zegt:

  Ik geloof nooit dat het volk in opstand gaat komen .Men heeft onze militante jeugd reeds vleugellam gemaakt. Het onderwijs heeft ze tot watjes en sneeuwvlokjes gekneed.Je kan ze bijna allemaal eender wat wijsmaken . Ze hebben ons bewust de goede moraal,religie en ideologie verkocht om ons laks en volgzaal te maken .Daar wordt je nooit echt beter van. Terwijl de rijke elite satan letterlijk aanbid ,geen last heeft van moraal en een ideologie die over miljoenen gaat . Straks krijgt oma en opa een gratis spuitje .Wat dat is wel dat is vrij interpreteerbaar. En …ohh jah .Ze zouden niet durven zeker . Het is oorlog mensen ,besef dit nou eindelijk eens .

  Like

 5. duinsnip zegt:

  Het is oorlog inderdaad maar velen hebben last van het chamberlain virus. Of struisvogel gedrag.

  Like

  • fleckie zegt:

   Waardoor werd dat ‘struisvogel- gedrag eigenlijk veroorzaakt dan??( kwam dat niet doordat “ de Sovjet- Unie In April 1939 een verdrag van wederzijdse bijstand heeft voorgesteld aan Londen en Parijs ter beteugeling van een eventuele Duitse agressie. ..Als voorwaarde werd daarbij door Moskou gesteld, dat het RODE. LEGER een vrije doortocht door Polen zou krijgen om de westelijke verdragspartners t e. h u l p kunnen komen. …………..de t o e n m a l I g e. P o o l s e. regering l I e t. desgevraagd. aan Frankrijk en. Groot- Brittannië. weten dat het aan een dergelijke garantie. niet. wilde . meewerken….., Naast andere factoren speelde deze Poolse weigering een belangrijke rol bij de Frans- Britse reacties op dit voorstel van Litwinow, die gekenmerkt werden door een grote mate van lauwheid. …….<~<~<~<~<~<~<~( gedeelte uit een reactie van mijn brief naar de Volkskrant betr. Dit voorval, …en daarop een ‘aanvulling door redacteur P.Brill, redactie buitenland. …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s