Flashback: Wouter Bos op PvdA-congres in 2008

Wij zijn alleen maar geloofwaardig in het verdedigen van een volwaardige plaats voor de islam in de Nederlandse samenleving als we geloofwaardig zijn in het verdedigen van verworven vrijheden. Dat betekent allereerst dat we een eerlijk verhaal vertellen over een veranderend Nederland, waar de islam bij zal blijven horen, waarvan het multi-etnische karakter alleen maar toe zal nemen en waarvoor geen weg terug bestaat naar het Nederland van Ooit.

Wij bepleiten en verdedigen in dat Nederland een volwaardige positie voor de islam en dat betekent bijvoorbeeld acceptatie van moskeeënbouw, steun voor Nederlandse imamopleidingen en de aanwezigheid van islamitische geestelijke verzorgers net als katholieke en humanistische, bij de krijgsmacht, in gevangenissen, in zorginstellingen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Flashback: Wouter Bos op PvdA-congres in 2008

 1. Eppo zegt:

  De geimporteerde teringzooi van die Club is werkelijk elke DaG merk , zichtbaar ,tastbaar .in Nederstan .

  Geliked door 2 people

 2. benkokjoodschrpastor zegt:

  Partij van de Allah, duidelijk
  Zeker linkse politici zijn goed in leugens, klimaathype, opwarming aarde, islam gelijkwaardig en hoogstaand, Coronapandemie met de suggestie dat het aantal besmettingen gelijk is aan het aantal echt ziek wordende mensen.
  Rechts doet graag mee waar het hen uitkomt,VVD voorop, CU, CDA er vlak achteraan.
  PVV vandaag 28 zetels in de peiling, 2e partij na VVD met 34.
  Gaan we het alsnog beleven, PVV in de regering? Toch nog een PVV/CDA/VVD ding?
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ benkokjoodschrpastor 13 december 2020 om 11:50

   En gij denkt en zijt zo naïef, dat de PVV (Partij Voor Vrijheid) samen met de VVD (Volksverlakkers Voor Dictatuur) en het CDA (Christelijke DuivelAanbidders) door één deur kunnen ??? Ik dacht niet, dat dat gaat gebeuren !!!

   Bij het aantreden van Rutte-3 mochten de leiders van CDA, D66 en CU zelf niet meedoen en moesten de ezels zelfs 3 stappen achter de grote duivelaanbidder blijven staan. Ha, haa, haaa, haaaa, dat was nog eens ruttig schaterlachen !!! Die ruttige truc wordt gewoon herhaald en daar zal onze held, onze Geert Wilders, van de de PVV toch zekerlijk niet intrappen.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Alleen als dat stuk ongeluk van een Rutte oprut !

   Like

 3. Wouter Bos, Felix Rottenberg, Hedy d’ Ancona, Wim Kok, Rob Oudkerk etc etc. LANDVERRADERS 1e klas! Zo gaan ze de boeken in en het graf! Dankzij dit TUIG is de toestand NU nóg erger dan voor 1940!! VERRADERSTUIG!!

  Geliked door 3 people

 4. bobzelf zegt:

  whahahahahaha…
  schiet me ineens te binnen ??
  HOE IS HET MET UW WARMTEPOMPEN IN UW HUIS EIGENLIJK ??

  WHAHAHAHAHAHA

  HALLO OOM VLADIMIR …

  Analyse: Uniper en Gazprom vieren 50 jaar Russische gaslevering aan Duitsland met Co2-vermindering ……. of zoiets
  Door
  Peter-Vincent Schuld –
  november 22, 2020

  Gas gestookte elektriciteitscentrale van Uniper in Rotterdam/Capelle a.d. IJssel, Nederland Foto: © Peter-Vincent Schuld

  1 februari 1970. Een normale winter in de koude oorlog tussen Oost en West. In de conferentiezaal van Hotel Kaiserhof in het Duitse Essen komen West-Duitse en Russische delegaties bijeen. Niet voor vredesbesprekingen. Of misschien toch een vorm van? Nee, aan deze bijeenkomst was veel voorwerk aan vooraf gegaan. Er werd een overeenkomst getekend. Geen overeenkomst dat tot doel had om de Sovjet-militairen en de NAVO-militairen minder agressief naar elkaar te laten kijken of om op elkaar gerichte wapens van doel te laten veranderen laat staan weg te halen. Nee er werd een overeenkomst getekend voor de levering van Russisch (destijds Sovjet) gas aan Duitsland. De standaard met rode vlag met hamer en sikkel stonden voor één keer gebroederlijk op de conferentietafel in de buurt van de standaard met de West-Duitse vlag. Contractpartijen waren de Russische Staat en het Duitse Ruhrgas dat in 2016 in handen is gekomen van het Duitse energieconglomeraat Uniper. Het vrije Duitsland had aardgas nodig, de communistische Sovjet Unie had behoefte aan harde buitenlandse valuta.

  Aan beide zijden van de “muur” waren er toen al zieners die beseften dat economische samenwerking op de achtergrond de spanningen wat zouden verlichten tussen oost en west zonder dat beide kampen politiek en militair ook maar een duimbreed moesten toegeven. Mocht een club het toch in het hoofd halen om een oorlog te starten zou het antwoord vernietigend zijn. Dat was de tijd van de koude oorlog. Een situatie die nog tot eind van de jaren 80 van de vorige eeuw zou duren. Een handelsakkoord gesloten tussen de Sovjet Unie en het toenmalige West-Duitsland over de langdurige en grootschalige levering van Russisch aardgas aan Duitsland die naderhand nog een bestendigd werd door een overeenkomst die in de Sovjet-Unie werd getekend. De leveringen van aardgas van Rusland aan het westen zijn dus absoluut niet nieuw en zijn zeker niet aangevangen na de val van de muur zoals velen abusievelijk aannemen. Wel zijn de hoeveelheden toegenomen. De cijfers die nu gepresenteerd worden wijken wel af van de feitelijke leveringen. Immers Oost-Duitsland (DDR) ontving ten tijde van de koude oorlog ook Russisch gas. Deze cijfers zijn niet verdisconteerd. Dus bij de initiële leveringen aan Oost en West-Duitsland moet zeker een fiks aantal kubieke meters worden opgeteld.

  Per saldo worden in Duitsland steeds meer huizen aangesloten op het aardgasnetwerk, net zoals elders in Europa. Dit in tegenstelling tot Nederland waar ze tegen enorme en onnodige kosten huizen van het gas af halen wat macro gezien amper effect heeft. In de tijd van de Koude Oorlog noemden de Amerikanen het Hollands geneuzel al Hollanditus (een Hollandse mentale ziekte destijds toegedicht aan hen die tegen de plaatsing van kruisraketten waren). Hetgeen zoveel betekent als een steekje los aan het redelijkheidsbesef. De zo gepromote warmtepomp, als deze midden in de winter uitvalt door een stroomstoring zit iedereen direct met koude tenen of met stijve tepels. Nadenken is veel Nederlanders al jaren niet gegeven en zeker niet bij de politieke eco-maffia met kopstukken als Halsema en Klaver.
  Aanlandings- en distributiestation van de Nord Stream 2 in Lubmin nabij Greifswald, Duitsland

  Terug naar het begin van de aardgasleveringen aan Duitsland. In de jaren 70 was het uitgangspunt van het leveringscontract de levering van 52,5 miljard over een periode van 20 jaar. Gazprom levert thans in de huidige tijden deze hoeveelheid minstens per jaar en naar eigen zeggen zelfs meer. Het wordt nog meer eens de Nord Stream 2 afgebouwd is en in bedrijf gaat, de dubbele pijpleiding van Rusland naar Duitsland. Het Duitse Uniper is aandeelhouder van de Nord Stream 2, waarin Gazprom een belang heeft van 50%. Beide bedrijven hebben ingezet op een bestendige levering van gas, samen met andere energiebedrijven die ook aandeelhouder zijn van de onnodig controversieel gemaakte Nord Stream 2.

  Dan hebben we in Europa nog twee lastpakken. De politieke klimaatlobby in het het Europees Parlement en de Europese Commissie en allerlei activistische groepjes zoals Extinction Rebellion en andere schreeuwende groepen en individuen met een grote mond betrekkelijk weinig herseninhoud. Ook met die politieke realiteit hebben Uniper en Gazprom rekening te houden. Gazprom weet dan ook met trots bij monde van Alexey Miller, CEO te vertellen dat de levering van aardgas uit Rusland aan Duitsland, die Europa’s grootste afnemer is van Russisch gas, bijdraagt aan doelstellingen van de Europese Unie om tot vermindering van de uitstoot van Co2 te komen. Ja, daar heeft hij gelijk in. Waarom? Omdat Co2 gewoon vooral een nuttig gas is met een commerciële waarde eens geëxtraheerd. De politieke retoriek van allerlei groene activistjes met inbegrip van Frans Timmermans kun je gewoon naast je neerleggen door alleen te kijken naar de economische opportuniteiten van Co2 eens geëxtraheerd en nadien vercommercialiseerd. Zo waarlijk helpe mij het aardgas almachtig.

  WHAHAHAHAHAAHAHA

  ALS DE DAG VAN TOEN WAAROP JE ZEI

  GEEF MIJ EEN WARMTEPOMP , DAN BEN JE VRIJ

  WHAHAHAHAHAHAAHA

  OOM FRANS

  Geliked door 1 persoon

 5. Stefan zegt:

  In Europese politiek heeft niemand iets geleerd van de geschiedenis. ( hallo geschiedenisleraar rutte)
  Kijk eens naar Iran in de jaren 70 en nu. Of wat er in Voormalig Joegoslavië gebeurde toen een bepaald geloof (cultuur) de overhand kreeg.
  En dan natuurlijk de huidige no go aria’s in bijvoorbeeld Frankrijk, Zweden en Duitsland.
  Opgedrongen door onze gevaarlijke linkse kliek. Welke ziende blind is voor gevaren.
  Rassen kun je makkelijk mixen, maar cultuur of geloof is altijd onverenigbaar, zolang een nieuwkomer geloof boven respect en wetten stelt.
  Dus als je dat op voorhand weet, stop je toch met die Multikul ? Tenminste als je niet als politieke landverrader wilt eindigen.
  Maar… veel geld en baantje carrousels zijn voor onze politieke narcisten belangrijker dan het plebs, wat ze claimen te vertegenwoordigen.

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Zou Wouter inmiddels weten wat Islam inhoudt ? of al die anderen die op die partij stemmen..
  Ze vinden ’t blijkbaar een geleuf als elk ander.
  Ook geen negatieve uitlatingen over ’t geloof van vrede en liefde doen, want dan volgt rechtsvervolging zoals in Fr.
  / / /
  Een professor in de rechten aan de universiteit van Aix-Marseille wordt beschuldigd van “antisemitische en islamofobe” opmerkingen.
  Hij zei o.a.:”………….ze hebben geen gewetensvrijheid in de islam”. “Als je geboren wordt uit een moslimvader en moeder, ben je moslim voor het leven.
  Een soort seksueel overdraagbare religie, ik heb het nooit begrepen”.
  ( ze, de muslims !, zullen ook wel hulp/verontwaardiging hebben gehad van de CCIF, de Franse moslim organisatie die hen te hulp komt als ze z.g.n worden gediscrimineerd.
  Macron wil de CCIF gaan verbieden. )

  Ladepeche.fr

  https://www.ladepeche.fr/2020/12/10/une-enquete-visant-une-professeure-duniversite-accusee-davoir-compare-lislam-a-une-mst-9250015.php

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Je hoeft alleen maar een moslimvader te hebben. Vrouwen zijn onbelangrijk, die doen er niet toe. Als je een moslimvader hebt, zoals Jesse Klaver, ben je automatisch zelf een moslim. Hetzelfde is het geval met Barack Obama. En zich publiekelijk afkeren van de islam durven ze niet, want dan gaat hun kop eraf. Zou achteraf niet eens zo slecht zijn.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ik kwam bij toeval, nu laat op de avond, een Frans artikel tegen waarin stond dat in 2012 het national Orkest van Nederland werd[wordt ? ]] gedirigeerd door een……………musulman.
    Hij schijnt in aanwezigheid van Beatrix voor de aanvang van orkest, een islammige geloofsverklaring te hebben afgelegd en haar willen overhalen Moslima te worden.
    Is dit echt gebeurt of fake ? ?
    ( de orkestleden pakten hun biezen[= hun instrumenten ! ] en gingen er vandoor……………….

    Il y a d’autres résistants en Europe, voyez ici ;
    L’Orchestre National néerlandais, s’apprêtant à jouer une œuvre de Gustave Mahler devant la reine Béatrix des Pays-Bas, quitte la scène ! Cela s’est passé en 2012, je crois.
    Le chef d’orchestre, qui se trouve être musulman, s’octroie le droit de donner à la Reine et au public une conférence sur la «beauté» de l’islam et il invite chacun à croire en Allah…
    Les membres de l’Orchestre en scène effectuent un débrayage immédiat !
    Ces images méritent de faire le tour du monde.
    Formidable comportement de cet orchestre des Pays-Bas, qui, sous les yeux de sa souveraine, refuse de subir plus longtemps l’insulte orgueilleuse,
    arrogante et pour tout dire stupide d’un chef prosélyte.
    Politesse des Rois, qui ne bronchent pas mais n’en pensent pas moins.
    Cette scène est extraordinaire !
    Aucune chaîne TV ne vous a montré cet événement.

    En présence de l’ex-Reine des Pays-Bas, le chef d’orchestre musulman fait la propagande de l’islam. En signe de contestation,
    les musiciens de l’orchestre néerlandais quittent la scène avec leurs instruments, tout en silence!

    Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De vraag zou moeten zijn; waarom zouden we een volwaardige plaats van de islam in Nederland willen verdedigen?
  Was Nederland zonder islam dan zo slecht ?
  Wat zijn we beter geworden met de islam ?
  Waarom zijn de ‘moderne’ socialisten toch zo gespitst op een multiculturele samenleving, voldeed de monoculturele samenleving op enig punt niet. Waar is het ideaal van een multicultuur op gebaseerd, en als het dan al zo zou zijn noem dan eens een succesvol land aan dat multicultureel is.
  Suriname kent vele groeperingen die rasgebonden zijn en waar er lustig op los gediscrimineerd wordt, zo is het van belang hoe zwart men is, op de donkere negers wordt bijv neergekeken omdat dat ‘bosnegers’ zijn.
  Hindoestanen worden gezien als de zwarte joden en ga zo maar door en van enige vermenging is geen enkele sprake.
  In het boek “Alleen maar nette mensen” van Robert Vuijsje dat later ook verfilmd is wordt dat keihard aangetoond.
  Hoogste tijd dat we alom erkennen dat de multiculturele samenleving een grandioze mislukking is en dat we op zoek moeten naar oplossingen in de vorm van remigratie en het aanmoedigen daarvan.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Hoogste tijd dat we alom erkennen dat de multiculturele samenleving een grandioze mislukking is…”

   Dat heeft Merkel jaren geleden al gezegd. Het grappige is, dat ze daarna gewoon doorgegaan is met hetzelfde te doen. Het Duitse volk is niet massaal in opstand gekomen, maar aanbidt Merkel nog steeds alsof ze het Gouden Kalf is. Rutte kust nog steeds de kont van Merkel. Moffen zijn een achterlijk klotenvolk, (met uitzondering van Bach en Beethoven c.s.) bijna net zo stom als Nederlanders. Maar vooral Rutte en z’n VVD blijven stemmen hoor, jongens! Want hij doet het toch zo goed in de coronacrisis!
   Mag ik éven overgeven?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 8. Jan Altena zegt:

  Wat een hufter.

  Geliked door 1 persoon

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Een volwaardige plaats voor de islam in de Nederlandse samenleving poogt een gering aantal politiek correcte lamlullen ons door de strot te persen. De grote massa denkt hier gelukkig anders over. Het kan dan ook niet uitblijven dat dit binnen afzienbare tijd gruwelijk gaat botsen.

  Like

 10. Willem zegt:

  Nederland is nooit een echte mono cultuur geweest, heb zelf Scandinavische voorvaders, maar met de islam zijn we op weg naar een echte mono cultuur, want straks worden we verplicht om moslim te worden. De pvda is meer dan schandalig, heel links trouwens, inderdaad volksverraders. Resultaat, als erdogan in 2023 zijn Ottomaanse droom gaat verwezenlijken en het startschot geeft, gaat de pleuris in Europa uitbreken en ik vrees ook in Nederland.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “…gaat de pleuris in Europa uitbreken en ik vrees ook in Nederland.”

   Hoe kom je erbij? Het wordt juist beter! Dan kunnen we zonder paspoort, zonder visum, zonder welke beperking dan ook, all inclusiv (gratis zuipen zo veel je wil) naar Turkijke met vakantie. En wie wil dat nou niet?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 11. ronjaspers zegt:

  Landverrader wouter bos is diverse keren op auditie geweest bij de werkelijke machthebbers in nederland en europa.De (nazi) bilderberg groep,en heeft daar instructies gekregen om de islam aan te prijzen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Bob zegt:

  De partij waaruit de PvdA is ontstaan(zijn
  ook andere partijen ontstaan) colleboreerde
  met de bezetter. Ze hebben nooit duidelijk
  afstand genomen van die tijd.
  Ze vrijen met de BDS, mogen deze pertijen
  anderen hun wil opleggen.
  Den Uil grondlegger van de immigratie.

  Geliked door 1 persoon

 13. Boike zegt:

  Wouter Bos, de extreem linkse wereldvreemde volksverlakker, probeert met mooie woorden en wollige praat, waar de propaganda vanaf druipt, ons iets door de strot te dauwen, waar wij geen behoefte aan hebben.

  Woutertje, pas op, niet klieren. Ga jij maar even lekker buiten spelen in de zandbak, want wij kunnen je hier missen als kiespijn. Wij praten over het behoud van ONZE eigen cultuur in ONS eigen land en daarbij hebben wij geen behoefte aan jouw gezeik.

  Geliked door 1 persoon

 14. Harry zegt:

  Deze corrupte klootzak heeft de Fortis bank geliquideerd .
  Ik had daar een behoorlijke portie aandelen in .
  Hij lijfde de Fortis bank bij de abn-.amro in en de aandelen Fortis waren ineens niet meer van toepassing op de bank , maar slechts op de waardeloze verzekeringstak van de bank !
  Wat een debiele wisseltruc !
  Heeft mij ruim zestig duizend euro gekost !
  Van mij mag ie vandaag nog verzuipen !

  Mensen , stem NOOIT MEER OP DE PVDA , HET IS ÉÉN GROTE OPLICHTERSBENDE !

  Kijk maar naar die Asscher , hij heeft alles verkloot waar ie mee bezig was , en stapt iedere keer net bijtijds op , zodat ze hem niet aan kunnen pakken .
  De PvdA is tuig !
  Incapabele klootzakken die gewoon nergens iets van terechtbrengen .
  Er verandert gewoon niks bij deze minkukels en faalhazen !

  Geliked door 2 people

 15. Marc zegt:

  Zo’n uitspraak van Bos, dat is precies de reden waarom landverraad opnieuw in de gerechtelijke annalen moet verschijnen, en de doodstraf als sanctie hierop weer ingevoerd wordt.

  Geliked door 1 persoon

 16. koddebeier zegt:

  Linkse debiel, hij en dat linkse zooitje heb onze vrijheid, cultuur, veiligheid en de Nederlandse normen en waarden vernietigd door de massale import van islam barbaren !!

  Like

 17. Hovawart zegt:

  De enige ‘Flashback’ en wapenfeit dat de PvdA oproept is de moord op Pim Fortyun…..c’est ca.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s