Miljardair worden doe je zo!

(Door: “bozeoudeman”)

Mensen als Gates en Soros kijken enkel naar één ding: geld. En hoeveel ze van dat goedje ergens snel kunnen binnenharken. Dit soort mensen of liever gezegd dit soort gedrochten heeft daar nooit genoeg van. Iets dat heel duidelijk is geworden na de val van de Sovjet-Unie, waarna dit soort uit alle kapitalistische riolen tevoorschijn is gekropen. Miljonair zijn ‘was voor losers als beginnelingen’, voor zeg maar kleuters. Meervoudig miljonair ging al wat in de goede richting, maar miljardair zijn was het summum, meervoudig miljardair het walhalla. Er waren geen restricties meer, alles kon en alles mocht. 

Genadeloos speculeren op de valutamarkt, met grote economische malaise op desastreuze schaal voor hele volksstammen tot gevolg; goed lopende bedrijven opkopen en in sterfhuisconstructies per onderdeel met veelvoudige winst verkopen en het vaak met voorkennis de beurs binnenwandelen, niets was te goor. Eindelijk bestond dat evil empire niet meer dat voordien had geleid tot het in stand houden van een soort maatschappelijk politieke en economische status quo. Wat min of meer nog in het klein was begonnen in Nederland bij types als Lubbers en Van Veen was toen bon ton voor alle vrije jongens wereldwijd die snel rijk wensten te worden. 

En dat soort kan het echt geen barst schelen waar het zijn centen mee binnenhaalt; prostitutie, drugs, mensenhandel, whatever. Alles wat ook maar een beetje lucratief is en dat liefst veel winst oplevert. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een type als Soros zijn Open Grenzen idee promoot via politici als Obama, die waarschijnlijk op zijn loonlijst staat, net als vele anderen. Migratie levert geld op, heel veel geld en zoals bij alles dat illegaal is, levert illegale migratie nog veel meer op. Dit soort onmensen heeft een probleem, een probleem dat iedereen kent die ooit als ondernemer heeft gewerkt: hoe creëer je een markt en hoe bereik je de klant. 

Voor mensen als Soros is niets te goor en armoede levert geld op, veel geld, net als oorlog heel veel geld bij dit soort in zijn diepe zakken laat verdwijnen. Dat de wereld gaat bezwijken aan deze manier van geld verdienen, kan dat soort echt geen malle moer schelen, noch het leed dat zij veroorzaken met het brengen van armoede, hongersnoden en chaos tot oorlog en genocide aan toe. Net zomin het dat soort onmensen nooit een donder heeft kunnen schelen wat zij met hun hebzucht aanrichten, doen deze stukken vuilnis dat vandaag ook niet. Sinds grote gezondheidsprojecten van de VN in Afrika is er een nieuw soort te ontginnen win/win gebied bijgekomen. 

De farmaceutische industrie is, naast olie en wapens, een nieuw ‘net’ verdien lekker veel grof geld gebied. Genezen van mensen, waarvan er meer dan zeven miljard zijn, is echt jammie jam. Meer dan zeven miljard potentiële klanten, wat wens je als nette zakenman/vrouw nog meer. Maar hoe creëer je een markt en hoe bereik je die gigantische massa klanten. Simpel, je maakt ze eerst ziek: Aids, Ebola, Mexicaanse griep, Vogelgriep, Corona. Dan volgt de marketing. Hoe promoot je het product dat vaak al in de schappen klaar ligt voor de verkoop. Ook simpel, je start via al je gedane politieke aankopen binnen internationale organisaties als de VN en de EU een grootschalige campagne. 

Als je bijvoorbeeld sigaretten of alcohol wil slijten, moet je zorgen dat mensen het fijn vinden om te roken of het heerlijk vinden om dronken te zijn. Dus als je op de gezondheidsmarkt groot wil worden, moet je zorgen voor veel zieke mensen. Hoe meer hoe beter als je wat wenst te verdienen. Nog beter is al die mensen bij voorbaat bang maken met het idee dat ze ergens ziek van kunnen gaan worden, dat is pas kassa ring. Pakweg 1100 miljard schijnen de top miljardairs al aan corona te hebben verdiend. Dus hoe meer werkelijke of ingebeelde zieke mensen, hoe beter. 

Paniek werkt altijd, vooral bij een wat domme volgzame massa. En de kassa begint dan als waanzinnig te rinkelen: op wat uitzonderingen na, die je via de eveneens aangekochte pers als ‘complotgekkies’ laat wegzetten, klinkt het gebrul om een Messias die de wereld van dat akelige virus moet verlossen en daar wachtten Bil Gates en zijn kornuiten uit de farmaceutische industrie op. We hebben helemaal geen buitenaardse wezens nodig om ons uit te melken en kapot te maken, daar hebben we typetjes als Soros en Gates al voor. 

Zie de toekomst van de mensheid: na een wereldwijd vaccinatieprogramma, waar dat soort figuren als Gates vele honderden miljarden mee binnenhalen, komt de rest van de pret: legio bijverschijnselen die ook allemaal door die nette farmaceuten bestreden moeten worden en daar de bijverschijnselen weer van en ga zo maar door tot in het oneindige. Iedereen die denkt dat deze figuren de wereldbevolking wensen af te maken, hebben denk ik geen inzicht in hoe je geld maakt. Dat doe je niet door je klanten allemaal om zeep te helpen, maar door een product op de markt te zetten waar je klanten niet meer zonder kunnen, waar zij dus massaal verslaafd aan raken. 

In dit geval heet het product gezondheid: iets dat een groep miljardairs levert, maar wel op die manier dat daar weer nieuwe ziekten uit voortkomen bij sommigen of zelfs bij velen, waardoor de pillenindustrie bijna voor eeuwig financieel geweldig goed zit, naast het ook nog geliefd zijn bij die domme volgzame massa die deze miljardairs op een voetstuk hijsen als zijnde Messias. Prachtig toch. Dat is pas succesvol zakendoen! Vergeet niet dat oorlog ook altijd big money betekent. En ook van die ellende liggen dit soort ‘keurige’ zakenlieden niet wakker. 

It’s the economy stupid, maar dan wel de economy van enkelen, waar wij allen voor mogen betalen, voor mogen bloeden en nu ook nog eens als proefkonijnen gebruikt worden, zodat zij er straks, dankzij de vast en zeker vele bijwerkingen, nog meer aan kunnen verdienen. En die eens socialisten? Waarom hoor je daar niets van? Simpel, die zijn allen, net als alle anderen, allang opgekocht en staan bij Soros en Gates types op de loonlijst. Dus nogmaals: buitenaardse wezens die ons wensen te vernietigen? Welnee, miljardairs die ons wensen uit te melken tot er niets meer in wie dan ook zit, om vervolgens weer wat nieuws te gaan bedenken. Zo hebben roofridders dit al eeuwen lang gedaan en zo zal het, met speciale dank aan dombo socialisten, nog wel eeuwen blijven doorgaan! 

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Miljardair worden doe je zo!

 1. R Thomasson zegt:

  Geweldig artikel en de waarheidsgehalte is 100%. Als wij goed nadenken zijn smerige figuren als Soros en Bill Gates nog ergers en mentaal lager dan sommige Dons van de ouderwetse Italiaanse maffia. Denk maar aan Don Corleone uit de film “De Peetvader” (boek Mario Puzzo) die niet met Virgil Solozzo, alias de Turk, wou werken. Hij wou niet in de drugs business gaan al is het zeer lucratief https://www.youtube.com/watch?v=j_MMLb2QB5g

  Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Geachte boze oude man. U kan zo hoogleraar worden aan de universiteit want uw zicht op het economisch reilen en zeilen in de wereld is volgens mij de enige juiste. Elke ondernemer kan dus ook zo politicus worden of zelfs premier. (ijn nederland kan elke boerenlul premier worden, zie rutte.) Zelfs een opportunist zonder principes zoals timmermans wordt zelfs aanvoerder/roverhoofdman van de eu.commissie daarbij bijgestaan door de milieuterrorist samsom Al die lieden hebben een aantal opvallende eigenschappen met elkaar gemeen. Ze hebben geen geweten, geen empathie, een plaat voor hun kop op die plaats waar bij een normaal mens de hersens plegen te zitten. Bloed aan hun handen van de slachtoffers die ze hebben gemaakt in hun strijd naar de top. Wij hebben als onderdrukte onderdanen 1 troef achter de hand. We kennen die schurken en ook voor hen komt een keer Nürnberg 2.0

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  bozeoudeman uitstekend artikel,wat ik wel mis is dat de satanische globalistische elite (1 %) die de aarde regeren zo schathemelrijk zijn dat ze de bevolking niet meer nodig hebben.Ze willen de aarde voor zichzelf alleen,en daarvoor moet 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden.Dit alles voor een communistische N.W.O. 1 wereldregering,1 wereldreligie,1 wereldvaluta, etc.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s