Imam spreekt duidelijke taal: “Het is Allah´s plan om Europa te islamiseren”

(Vertaling: E.J. Bron)

Een bekentenis die aan duidelijkheid nauwelijks te overtreffen is: de jonge imam Said Rageah uit Montreal had een niet mis te verstane (video)boodschap voor zijn gelovigen. Derhalve financieren Qatar en Saoedi-Arabië de oorlog in Syrië en sluiten tegelijkertijd hun grenzen voor vluchtelingen af om een golf islamitische immigranten in Europa te veroorzaken. Dit zou het “ontwerp van Allah” zijn. Immigratie is dientengevolge een jihad om Europa te islamiseren.

De imam bezocht een vluchtelingencentrum in Zweden, sprak daar met islamitische asielzoekers en zei tegen hen dat ze de taak zouden hebben om “de islam in het gastland te verbreiden”. En verder: “Geloven jullie dat je hier toevallig naartoe gekomen bent? Nee, het is Allah´s plan om Europa te islamiseren.”

“Daarom”, zei Rageah tegen de vluchtelingen, “is het Allah die jullie hier naartoe gestuurd heeft.”

Bron:
zuerst.de

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Imam spreekt duidelijke taal: “Het is Allah´s plan om Europa te islamiseren”

  1. Peter Selie zegt:

    Laat ik er nu van uitgaan, dat het ’t werk is vande Satanische EU

    Like

  2. Boike zegt:

    De moslims hoeven Europa niet te bekeren. Wij hebben al een God. En die éne God is meer dan genoeg. Laat die imam maar tegen zijn Allah zeggen, dat ik gezegd heb, dat wij geen behoefte hebben aan een tweede godheid. Wij zijn vrijgevochten mensen en wij hoeven niet onderdrukt te worden door volgelingen van een profeet. Ik meen me te herinneren, dat ik op school geleerd heb, dat de moslims al eens een keer Europa uitgedonderd zijn. En dat had een hele goede rede. Dus moslims, oppleuren !!! Terug naar waar je vandaan komt !!! Terug naar je eigen land !!! Ga thuis je godheid maar aanbidden. Val ons er hier niet mee lastig !!!

    Geliked door 1 persoon

  3. Jean zegt:

    En wat doen de landverraders in dat EU gedrocht? Zij parasiteren verder en halen nog duizenden barbaren binnen…..
    Ik zou bijna zeggen “ze verdienen er geld aan”
    Als ze nog maar één minuut aan eigen volk en land zouden denken dan waren de buitengrenzen van Europa al lang gesloten.

    Like

  4. Stefan zegt:

    Dit speelt al 1400 jaar. Maar als je dat zegt, ben je een racist volgens onze regenten. Want moslim is tot ras verheven

    Like

  5. fredjohan zegt:

    Wij( de Nederlanders) weten het wel, nu GroenLinks, D’66 en VVD nog overtuigen.

    Like

  6. A. de Koning zegt:

    Dat hadden we al lang begrepen maar dat dergelijke fantasten hun destructieve boodschap zo vrijuit kunnen rondbazuinen is toch een poging het land omver te werpen maar dat proberen moslims in andere landen natuurlijk ook. Het word tijd dat de regeringen hiertegen op gaan treden en zo spoedig mogelijk de immigratie van moslims stop gaan zetten maar dat zal wel weer tegen het zere been van Groen Links en D,66 zijn en ook wat de CU betreft die leren het nooit met hun boodschap “weg met ons” die kunnen straks ook op de blaren zitten maar ze nemen wel alle vaderlandslievende Nederlanders mee. .

    Like

  7. antiislamnu zegt:

    Het is gewoon onmogelijk om de volgers van het geloof van de pedofiel niet te haten.

    https://photos.app.goo.gl/Y6ygT92DX8Qx1ob46

    Like

  8. Afgelopen dagen zijn er 2 opvangkampen in de fik gestoken. 1 in Bosnië en een ander kamp in Libanon. Honderden mensen zijn hierdoor dakloos geworden. Welke gestoorde GEK steekt in hartje winter een heel kamp in de fik!! Attje Wipkip lees je even mee!!!!!!!!!!!!
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/honderden-mensen-vast-in-vrieskou-in-afgebrand-kamp-bij-grens-kroati%c3%ab/ar-BB1cgqI3?li=BB13YidB&ocid=mailsignout

    Like

  9. Sinyo zegt:

    Zeker heeft “ala” de media hier beïnvloed om weer op de VVD te stemmen.
    “ala” zorgt wel weer tegen de verkiezingen aan voor een “incidentje” waar die Rutte weer de grote jongen mee kan uithangen. De laatste keer was het niet binnen laten van die Turkse minister voor familiezaken Fatma Betül de Saye Kaya. Toen kleurden de “goedgelovigen” het cirkeltje toch maar weer rood . . . . bij de verkeerde.

    Like

  10. Wel een opvallende uitspraak van deze imam.
    Als dat werkelijk zo is zoals hij zegt moet hij toch minstens een direkte telefoon verbinding hebben met zijn Allah.
    Want anders zou Ik niet weten hoe hij aan dergelijke wetenschap komt, of het moet zijn dat Allah op regelmatige tijden bij hem op de koffie dan wel thee komt
    Lijkt mij een geinig persoon deze imam die feitelijk et iemand in gesprek zou moeten gaan die minstens zo critisch is als Ik.
    Daarbij moeten er toch ook wel moslims zijn die net zo critisch staan tegenover zulke onzin als Ik.
    Het hoeven er niet veel te zijn maar die kunnen een discussie opeen over deze uitspraken.
    Van de andere kant lopen ze dan wel weer het risico om sociaal geisoleerd te raken.
    Geinig volk die moslims.

    Like

  11. a.p.meyer zegt:

    De regering wilde niet luisteren naar Pim , ze wisten het allemaal beter ,en hebben er met hun houding voor gezorgd ,dat er een klimaat ontstond , waar door een gestoorde geest ,zich geroepen voelde ,om Pim te vermoorden , we zijn nu 20 jaar verder , en is Geert die roepende in de woestijn . Maar de linkse gekkie,s graven hun eigen graf , en wij worden door die mafkezen de dupe

    Geliked door 1 persoon

  12. Eppo zegt:

    dat weet ik al Jaren maar die van de PvdA /VVD leggen die Lui geen enkele beperking op.
    Van kom maar binnen met je knecht .
    De tyfuszooi is toch voor een ander die het overkomt .
    Stem PVV of FvD

    Like

  13. Pingback: Imam spreekt duidelijke taal: “Het is Allah´s plan om Europa te islamiseren”! | eunmask

  14. Harry zegt:

    Zelfs als de geitenneukers toegeven waar wij hen van verdenken , dan snappen vele Nederlandse politici het nóg niet !
    Hoe stom wil je wezen ?

    Like

  15. Jules Vismale zegt:

    Beter nog: “Blijkbaar is het OOK de bedoeling van Allah dat zondige moslimextremisten met het coronavirus worden besmet omdat zij Zijn naam zo schandelijk misbruiken!” Een islamitisch Europa zou bovendien voor geen 1000% functioneren omdat het onder de bevolking niets dan haat en verdeeldheid zaait en zichzelf niet kan besturen! O zo!

    Like

  16. Willem zegt:

    Ik had het al doorzien. Ook dat Odin wakker wordt.

    Like

  17. Meine zegt:

    Als je wil weten wat ons te wachten staat:
    http://het-ander-klokje.blogspot.com/2006/07/20-toen-arafat-en-zijn-bende-uit.html
    Artikel uit 2006, en nog steeds heel actueel

    Like

    • ronjaspers zegt:

      Meine.Inderdaad verschrikkelijk,toen bestond schijnbaar al het leugen nieuws.Wat mij ook opviel in het artikel het woord “progressief” dat hanteerd extreem links ook.Dus christenen op een gruwelijke barbaarse manier martelen,verkrachten en afslachten,is progressief bij extreem links.

      Like

  18. koddebeier zegt:

    En nog slapen ‘onze’ NEP volksvertegenwoordigers verder !!
    Echter op een enkeling na, die tot op heden een roepende is in de dorre versufte politieke woestijn met onverantwoordelijke verblinde idioten die alleen op het pluche kleven voor hun eigen ego en gewin !!
    Stem PVV, stem Geert Wilders !!!

    Like

  19. Bas zegt:

    Linkse gekken doen mee.

    https://www.breitbart.com/tech/2020/12/25/rights-campaigner-merry-christmas-default-greeting-white-supremacy-culture/amp/?__twitter_impression=true

    Rights Campaigner: ‘Merry Christmas’ is standaard ‘White Supremacy’

    Jen Bokoff, campagnevoerder voor gehandicaptenrechten, waarschuwde dat het gebruik van “Merry Christmas” als een “normale begroeting” tijdens de feestdagen een “blanke suprematiecultuur aan het werk” is.

    Bokoff, Directeur Ontwikkeling bij het Disability Rights Fund en het Disability Rights Advocacy Fund, sloeg volgers op Twitter met een “jaarlijkse herinnering” dat “niet iedereen Kerstmis viert!” en dat bovendien de “standaard” voor de christelijke aanhef “als een normale begroeting” ook “blanke suprematiecultuur aan het werk” is.

    Like

  20. Bas zegt:

    Dom, dommer, domst…

    https://twitter.com/i/status/1343528804493512705

    Dramatische beelden: de CEO van Child Focus wordt een Koerdisch kamp in Syrië uitgejaagd door kinderen die ze wil helpen en naar België wil halen. Deze door de #ISlam geïndoctrineerde kinderen schelden haar uit voor ‘kafir’ (ongelovige) en bekogelen haar met stenen. 👇

    Like

  21. Bas zegt:

    https://nl.gatestoneinstitute.org/16898/jihad-met-kerstmis

    Jihad met Kerstmis: “Doodt hen met haat en woede.”

    Deze maand hebben islamitische staatsterroristen een “religieus” liedje voor Kerstmis uitgebracht, “Coldly Kill Them With Hate and Rage”. In de vorm van een islamitisch religieus gezang spoort het lied, volgens een rapport van het Middle East Media Research Institute, de jihadisten aan om overal niet-moslims, “heidenen, atheïsten en polytheïsten” te vermoorden, vanaf “West-Afrika tot in Oost-Azië… door de lucht, over land en over zee”. Gepubliceerd op Telegram, bevat de post de hashtag #MerryChristmas en een foto van een kerstboom met dynamiet erin.

    Kerstmis is om drie onaantrekkelijke redenen een aantrekkelijke tijd voor jihadisten. Eerst en vooral vechten ze een religieuze oorlog uit, en veruit numeriek hun grootste vijanden zijn de christenen waarvan het kerstfeest het meest in het oog springt. In de tweede plaats is er een grote menigte die zich bij feestelijke evenementen aansluit en winkelcentra vult met een doelwitrijke omgeving. Ten derde, publiciteit: massamoord in deze tijd van het jaar garandeert extra verontwaardiging onder Westerse landen en christelijke gemeenschappen overal. Het lied van de Islamitische Staat roept zijn volgelingen op om “hun media hun huilen uit te zenden”. De propagandawaarde is vooral krachtig voor jihadisten die strijders en financiers willen rekruteren en motiveren voor hun zaak en die verdeeldheid willen zaaien tussen gemeenschappen om aan te zetten tot wraakacties tegen hun medemoslims.

    Like

  22. Bas zegt:

    Like

  23. Julia zegt:

    Het kabinet werkt hier ook hard aan mee en kan nog veel meer bij en het mag wat kosten https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/12/nederland-azc-luilekkerland-overheid-gaat-massaal-hotels-en-cruiseschepen-afhuren-om-meer-migranten-op-te-vangen/ Als ik een rederij had met tientallen cruiseschepen of een grote hotelketen kwam er bij mij geen migrant op of binnen en zal dus niet medeplichtig willen zijn om een land nog dieper naar de afgrond te werken. Vandaar de beperkingen van vakanties onder het mom van corona de corrupte landverraders de Haagse maffia dus hebben de hotels en schepen nodig om nog meer ongecontroleerd tuig binnen te halen. Ze zijn door hun enorm wanbeleid compleet vastgelopen en de totale controle kwijt en de wanhoop nabij omdat ze zich geen raad meer weten met de dagelijks 500 binnenstromende migranten onderdak te verschaffen.

    Like

  24. Niek zegt:

    Laat hem lekker lullen die mafkees, en als hij het zo zeker wist had het geen geloven geheten maar zekerweten, dat is het verschil.

    Like

  25. Bas zegt:

    Christenfobie en anti-semitisme
    https://twitter.com/i/status/1343246683983982594

    Islamitisch geleerde @Othman_alKamees, die o.a. predikte in de Haagse @asSoennah-moskee:

    ‘de Joden van vandaag kunnen gezien worden als “broeders van apen en varkens” Christenen werden omgevormd tot varkens omdat ze Jezus afwezen’

    Like

  26. Ander geloof zegt:

    Je moet het toch maar durven, naar Europa komen en zeggen dat heel de bevolking van Europa moslim zal worden, die heeft zelfs geen greintje respect voor het Geloof van iemand anders ?

    Like

    • Jules Vismale zegt:

      In werkelijkheid is het onmogelijk om 500 miljoen Europeanen tot die gehate islam te gaan bekeren en al helemaal niet onder dwang en terreur! Laat die akelige imam maar op een vulkaan gaan zitten opdat die onder zijn gat explodeert!

      Like

Plaats een reactie