Amerikaanse Van Dissel geeft toe dat hij loog om vaccinatiebereidheid te bevorderen

(Door: “9ForNews”)

Anthony Fauci (foto), de Amerikaanse Jaap van Dissel, heeft toegegeven dat hij het volk heeft voorgelogen, zodat meer mensen het nieuwe coronavaccin zouden nemen, schrijft RT. Hij loog over het percentage van de bevolking dat ingeënt moet zijn om groepsimmuniteit te bereiken en terug te kunnen keren naar normaal. Eerder dit jaar zei Fauci dat 60 tot 70% gevaccineerd moet zijn, maar afgelopen week zei hij tegen CNBC opeens dat ‘ongeveer 75, 80, 85%’ de prik moet hebben gehaald.

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Amerikaanse Van Dissel geeft toe dat hij loog om vaccinatiebereidheid te bevorderen

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Fauci is echt de enige niet die maar wat liegt om ons in het gareel te krijgen. En als je er wat van zegt ben je direct een complotdenker. Maar, in alle eerlijkheid, ik bén ook een complotdenker. Als je nuchter denkend alle gebeurtenissen, cijfers en aantoonbare leugenpraatjes op een rij zet, móét je wel tot de conclusie komen dat er “something rotten is in the state of Danmark”. Corona is een smoesje om alvast met The Great Reset te beginnen.
  Clowntje Clusterfuck wordt hierbij van harte uitgenodigd om mijn ongelijk te bewijzen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 2. Als hij dan toch aan get toegeven is, kan hij nog even doorgaan en toegeven dat de hele corona shit een grote hoax is.
  Dan schieten we tenminste een beetje op.

  Geliked door 2 people

 3. bobzelf zegt:

  als ik die MENGELE 3.0 KOP ZIE . …
  moet ik altijd denken ..

  AAN MANUEL , FAWLTY TOWERS , I AM FROM BARCELONA
  BUT I LEARN , MR FAWLTY , I LEARN
  I KNOW NOTHOING ABOUT THE HORSE !!
  WHICH HORSE ??
  DRAGONFLY !!
  IT IS QUICKER TO TRAIN AN APE …

  MAAR GOED DAT WAS , LACHEN EN LACHEN
  BIJ DIT CRAPUUL , STUK VUIL , LOPEN DE TRANEN VAN UIT JE OGEN

  OOM GIFGAZZZZZ

  Geliked door 1 persoon

 4. freda110 zegt:

  Weer zo’n overjarige mestkever die van liegen en bedrog aan elkaar hangt, ik snap niet dat die vent er nog zit evenals de rest van dat schuim hadden die allang geruimd moeten worden..
  Het maakt mij niet uit hoeveel procent ze denken nodig te hebben maar deze dame doet er niet aan mee, mocht het verplicht worden dan hoop ik dat er tegen die tijd een mogelijkheid is om daar tegen te vechten.
  Tot nog toe worden mensen met allergie maar ook zware drinkers (alcoholisten) afgeraden om de injectie te nemen dus…..allemaal aan de drank.!!

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  JUST IN : Nog geen bewijs dat vaccins # COVID19-infecties zullen voorkomen en daarom de overdracht van het virus zullen stoppen.

  “Ik geloof niet dat we het bewijs hebben voor een van de vaccins om er zeker van te zijn dat het zal voorkomen dat mensen de infectie daadwerkelijk krijgen en deze dus kunnen doorgeven”, zegt WHO Chief Scientist
  @doktersoumya

  Like

  • Bas zegt:

   Reactie:
   Ze hebben dit vanaf het begin gezegd. Waarom is dit niet algemeen bekend? Het is nooit ontworpen om dat te doen. Het is geen echt vaccin. Het is een mRNA-therapeuticum dat is ontworpen om de symptomen mogelijk met ongeveer de helft te verminderen. Er is geen COVID-19-vaccin. Het is rook en spiegels.

   Geliked door 1 persoon

 6. boorzalf zegt:

  Een video om over na te denken, kijk en oordeel zelf.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Een nieuwe golf van schrikvideo’s uit China treft opnieuw sociale mediaplatforms. Dit is slechts een voorbeeld. Er zijn veel meer.

  Like

 8. Bas zegt:

  The Guardian vroeg de lezers wat ze van 2020 vonden in één woord, ze hielden zich niet in.
  2020 is “shit” gevolgd door “fucked” en “vermoeiend”.

  https://pbs.twimg.com/media/EqU3-2XW4AEvUud?format=jpg&name=medium

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  De ziekenhuizen liggen vol maar dan moeten deze blunders (die overigens zeer schadelijk zijn) hier ook niet gebeuren https://www.telegraaf.nl/nieuws/1395905619/duitse-zorgmedewerkers-krijgen-overdosis-coronavaccin Zoals we weten heeft Nederland de boel niet op orde De en hou ik mijn hart vast wie er allemaal worden ingehuurd om dit gif toe te dienen. Dan ook nog dat een doses is afgekeurd vanwege verkeerde koeling tijdens transport. Echt vertrouwen geeft dit soort blunders niet. De Jonge heeft al genoeg blunders geslagen. Dus ik wacht in ieder geval en kijk toch maar eens even hoe die algehele vaccinatie in ons land gaat verlopen en wat de eventuele bijwerkingen zijn. Daarbij zijn we ondanks vaccinatie nog lang niet van de lock down af en kunnen we er vanuit gaan dat al die maatregelen zeker nog een jaar gaan duren omdat de ziekenhuizen overbelast blijven niet alleen door de coron patiënten maar door de enorme achterstand van de broodnodige zorg.

  Like

 10. saddy zegt:

  Ben je flauw van al die leugens en dat bedrog en wil je de bal eens terugkaatsen: Bel je huisarts of specialist of wethouder of de inspectie met de kennis dat het vaccin na de eerste vaccinatie na 21 dagen geen meetbaar verschil in werking meer met placebo laat zien. (Die gegevens komen van de fabrikant zelf, en staan in de registratie-papieren. In de media zegt Pfizer dat het misschien wel tot 9 maanden werkt maar dat is dus een suggestieve leugen. )
  Dus vraag ze of het de bedoeling is dat je na 3 weken opnieuw gevaccineerd wordt en blijf doorvragen want deze groepen behoren deze kennis paraat te hebben.

  Bas hierboven schrijft ook al dat het hem opvalt dat bijna niemand weet dat het vaccin alleen (iets) tegen ziekte-VERSCHIJNSELEN werkt. Het vaccin werkt niet tegen de infectie zelf. Pfizer kan niet meer over de werking van het vaccin laten zien dan: “”95% effective at hiding your symptoms”” (Paracetamol en Ibuprofen enz. zijn trouwens 100% effectief bij deze klachten en de Pfizer-criteria)

  Je kunt dus nog steeds ziek worden
  Je kunt nog steeds besmet worden en anderen besmetten
  Je kunt nog steeds dood gaan
  Je krijgt nu wel de bijverschijnselen van het vaccin er bij, en omdat het een spoed-vaccin is worden er steeds meer bijverschijnselen en interacties bekend.

  Bovendien moet je je afvragen of het handig is dat de ziekteverschijnselen minder worden. Stel je oude moeder krijgt dat vaccin en dan dat virus, dan wordt ze nog steeds net zo ziek maar heeft minder ziekte verschijnselen. Grote kans dat ze dan te laat naar de arts gaat.
  Dus vraag je artsen etc of je oude moeder door dat vaccin niet juist MEER risico loopt om dood te gaan en of de protocollen inmiddels al aangepast zijn.

  Als je weet dat bij covid-19 de klachten hoesten, koorts, hoofdpijn etc zijn en Pfizer beweert 95% effectief te zijn tegen deze klachten, vraag dan aan je arts of je ipv het vaccin niet beter een paracetamol of een ibuprofen kan nemen. Die zijn 100% effectief.

  We kunnen wel blijven schrijven op fora maar door te bellen en druk te zetten tot je een eerlijk antwoord krijgt is veel effectiever om deze totale gekte tegen te gaan.

  Like

 11. Bob zegt:

  Als het waar is dat er gelogen wordt,
  dan kan je de wetenschap als spoelmiddel
  voor je wc beschouwen.

  Like

 12. HarryN zegt:

  Saddy en Bas hebben volledig gelijk. Het verbergt 95% van de symptomen. Kijk gewoon naar de video :Wat niet verteld wordt over het C-vaccin. Frank Ruesink en Del bigtree (deel 1) en je hoeft slechts 4 min te kijken vanaf 25.5min. De msm zit zoals gewoonlijk weer heerlijk te liegen en dat kunnen ze ook omdat de meeste mensen geen idee hebben hoe de tests werken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s