Bullshit van Rutte . . .

2020 was een zwaar jaar, maar de veerkracht van Nederlanders is enorm. Met het vaccin wordt 2021 een jaar van hoop en van licht aan het einde van de tunnel. Maak er ondanks de beperkingen een mooie en veilige jaarwisseling van. Ik wens jullie allemaal een goed en gezond 2021.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Mark Rutte)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Bullshit van Rutte . . .

 1. Een kleine mutatie en alles is voor NOPPES geweest!! Moeder Natuur is gewoon Pissed Off!! Om mij decimeert ze de (over)bevolking, al het KUTVOLK!!

  Geliked door 1 persoon

 2. htskday zegt:

  Als u wil weten wat er nu eigenlijk echt aan de hand is….
  .

  Planet Lockdown: Catherine Austin Fitts over de dreiging van een hightech slavernijsysteem en over de essentiële keuze waar we allemaal voor staan.

  Dit is een uitleg op hoog niveau van wat economisch, technologisch, geopolitiek en moreel gaande is in de wereld. Austin Fitts pakt haar notitieschrift en schetst de grote lijnen: de destructie van de middenstand, de extreme controledrang, de plannen om elk van ons via computer-brein interfaces aan ‘de cloud’ te koppelen, robotisering, massieve mind control en meer. Doel: instelling van een superprofijtelijk hightech slavernijsysteem. Wie wil weten in welke situatie we ons bevinden moet deze video zien.

  Like

 3. andre zegt:

  Als ik Rutte zie dan heeft Rutte een probleem. De afloop? i dont give a shit!

  Like

 4. Wim Vreeswijk zegt:

  Dank voor Uw nieuwjaarsgroet! Alleen heb ik er met deze regering van brokkenpiloten een zwaar hoofd in of het ooit nog goed komt in ons land. Rutte zwaait af naar links omdat hij gruwt van zijn eigen boze burgers en hij houdt meer van zijn smartphone dan van andermans mening, zo blijkt telkens weer uit de filmpjes uit het parlement.

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Hij wenst vast iedereen een GOEDE DOOD!

  Like

 6. Bob zegt:

  Het licht dat (P)Rutte ziet zijn bedachte
  nog gevaarlijkker mutaties van corona.
  Het het onzaglijk veel duurder maken
  van het leven
  Een verlicht 2021.

  Like

 7. Frits zegt:

  Met Rutte aan het roer is ieder schip gedoemd te zinken

  Like

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  Daar deze psychopaat de neiging heeft om te liegen tijdens het fluiten van een of ander deuntje kan Ik niet veel waarde hechten aan zijn tweet.
  Mag Ik overigens bij deze nog even alle lezers hier scribenten en reageerders een heel gezellig uiteinde wensen en een heel erg tof nieuwjaar zonder leugenaars in de regering.
  Ja dat mag Ik!!!

  Geliked door 2 people

 9. J.C. zegt:

  Het was/is een smalle tunnel en het licht dat men denkt te zien aan het einde van de tunnel is niets meer en minder dan een gigantische vrachttrein met 10 locomotieven die met 150 km/uur onze kant op komt. Dus mensen maak je geen zorgen, niet aan de hand volgens peppie en kokkie in den haag, gewoon doorlopen met de beflap op je kop.

  Geliked door 1 persoon

 10. Klaas zegt:

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Na de dodelijke corona vaccinazi,s is er dood en duisternis aan het eind van de tunnel.kutte is een smerige satanist.

  Geliked door 1 persoon

 12. Harry zegt:

  Hoezo , “ de veerkracht is enorm “ ?
  De meesten hebben de strijd al opgegeven , de strijd tegen de corrupte en leugenachtige politici ,
  de strijd tegen de voortwoekerende islam , de strijd tegen de criminele en ziekelijke bemoeizucht van de overheid .
  Ze zitten thuis op de bank , vermaken zich met de meest onnozele en stomme
  televisieprogramma ‘s en hoeven dan nergens meer over na te denken .
  De veerkracht is er wel uit gecorrumpeerd !
  Zelfs als de helft van de horeca op de fles gaat , breekt de pleuris nog niet uit .
  Wat bedoelt die vuile leugenaar Rutte met veerkracht ?

  Geliked door 3 people

 13. Yvonne zegt:

  Geen vaccin in mijn lijf, het licht aan het einde van de tunnel kan je ook anders uitleggen, dat het een enkeltje naar de hemel is

  Like

 14. Boike zegt:

  De maçonnieke voorkomendheid straalt er weer vanaf, maar het zijn lege woorden zonder gevoelens en emoties van dwingeland en duivelaanbidder Rutte. De hel en de corona met hem en al zijn kornuiten !!!

  Geliked door 1 persoon

 15. Hovawart zegt:

  De toekomst van de Pays-Bah ziet er enkel rooskleurig uit wanneer men terugkijkt….waar we vandaan komen,…. en waarover we ooit hebben gedroomd, ons beloftes en voorspellingen zijn gedaan, die met een beetje geluk gelukkig nooit zullen uitkomen omdat het slechts leugens en bedrog zijn gebleken,…en zullen blijken.

  Geliked door 1 persoon

 16. Republikein zegt:

  Zak door de stront ventje.

  Geliked door 2 people

 17. Bas zegt:

  De jeugd.

  Like

 18. Blaffertje zegt:

  Ach, wat zal ik zeggen.
  Zijn bijnaam Pinokkio zegt genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 19. Jade zegt:

  Het licht aan het einde van de tunnel als je dood gaat zeker…

  Like

 20. koosv8 zegt:

  De veerkracht van de Nederlanders is enorm, ziet u, ze weten het wel. De Nederlander wordt voor rasict uitgemaakt, zijn kinderen verkracht of vermoord, ze doen het nooit goed , en ze drammen maar door met leugens en haatzaaiend volk binnenhalen. En maar veerkrachtig blijven……. toch.? En geen geweld hoor. Ik zal u één ding melden , zonder geweld wordt het NIETS!!! VECHT VOOR UW RECHT, OM IN VRIJHEID TE ADEMEN. NOTABENE.

  Geliked door 2 people

 21. LUCIA zegt:

  Ik had laatst een prettige droom viel onder het chapiter half SF-half wishfull thinking , ik droomde dat het hele kabinet een soort anti-middel gekregen had, zodat als straks na de vaccinatie, de gevaccineerden, iedereen beginnen te besmetten met whatever shit er in de spuit gezeten heeft
  ( dat gevaccineerden de ziekte verspreiden, is al eerder vastgesteld bij Polio en bij griepvaccins) .Ik droomde dat het eerst allemaal goed leek te gaan met hen( het kabinet) maar ineens kregen ze allemaal rare oren, hun tanden begonnen uit te vallen en ze werden kaal. Rutte, maar gedeeltelijk want haarstukjes vielen niet uit. Verder kregen ze een grauwe, grijze huidskleur, daarna werden ze ernstig ziek en uiteindelijk gingen ze, de een na de ander dood.Rutte hield het het langst uit hij loog tegen de dood , iedere keer als die bij hem kwam en vroeg bent u mark Rutte, ontkende hij dat. Uiteindelijk schijnt Hugo hem erbij gelapt te hebben, voor wat zilveren astra-zenica aandelen. Overal in het land ontstonden wilde feesten iedereen vierde het feit dat onze gevangenbewaarders de pijp uit waren, op iedere straathoek werden maskers verbrand daar zorgden de boeren voor .We kozen toen een nieuwe leider, ik weet niet wie het was, kwam me totaal niet bekend voor. Ook hoorden we op de TV dat Soros en Bill Gates ook al dood waren en alle prominente figuren waren doodziek. Ik moet erbij zeggen ik denk dat het een onzin droom is maar ik heb ook vaak meegemaakt dat dromen uitkomen.

  Geliked door 3 people

 22. M. zegt:

  Fijne jaarwisseling iedereen !

  Geliked door 1 persoon

 23. Julia zegt:

  Rutte aan het roer dat is een catastrofe voor ons land. Aan het einde van de tunnel zien we niet één gebroken vaasje maar heel veel gebroken vaasjes. Deze misdadiger tegen de menselijkheid, volks en land verrader heeft Nederland totaal gesloopt en gaat hier met een sneltreinvaart mee verder. Laten we hopen dat hij het niet meer langer uit zingt dan maart 2021 dat zal misschien nog enigszins de redding kunnen zijn en als we massaal op de goede partij stemmen alle poorten sluiten voor de invasie van profiteurs en gelukzoekers. Vooral ons rechtssysteem verdient een hele grote schoonmaak het is corrupt en discriminerend. Laten we vooral niet vergeten wat hij ons heeft aangedaan door de totale gezondheidszorg en ouderenzorg kapot te bezuinigen. Weg met deze verrader en misdadiger tegen de menselijkheid hopelijk komt het licht aan het eind van de tunnel eindelijk na jaren sloopwerk in zicht. Ook de club CDA Grapperhaus en De Jonge verdienen een flinke trap Grapperhaus gaat scrabbelen met oud jaar in plaats van zijn gezicht te laten op straat bij politie, brandweer en overige hulpverleners De Jonge de grootste faalhaas en totaal ongeschikt als zogenoemde coronaminister achter de feiten aan hollen en een chaos bij de organisatie van o.a. GGD, dan Rutte die weer jankt over de overvolle ziekenhuizen zijn enige zorg waar hij zelf zwaar schuldig aan is omdat het opvangen van gelukzoekers en miljarden naar de bodemloze putten al jaren prioriteit hebben en totaal niets wordt geïnvesteerd in onze zorg.https://www.telegraaf.nl/video/1910466589/grapperhaus-ik-ga-scrabbelen-met-oud-en-nieuw

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s