PVV twijfelt aan betrouwbaarheid van verkiezingssoftware in Nederland

(Door: Freek de Swart)

Bedankt voor uw stem!

De PVV is ongerust over de computersoftware die gebruikt wordt tijdens de Nederlandse verkiezingen. Dit blijkt uit Kamervragen van Martin Bosma (foto). Het Kamerlid voor de PVV verwijst hierbij naar een publicatie van de Chaos Computer Club (PDF). Hieruit zou blijken dat de Duitse verkiezingssoftware niet deugt. Volgens Bosma is Nederland echter ook afnemer bij hetzelfde dubieuze bedrijf vote iT.

“Hoe is het mogelijk dat een omstreden Duitse firma de Nederlandse verkiezingssoftware maakt?”

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op PVV twijfelt aan betrouwbaarheid van verkiezingssoftware in Nederland

 1. karton zegt:

  De PVV heeft álle reden om ongerust te zijn over de computersoftware ! Dat de andere niet ongerust zijn is tekenend.

  Geliked door 4 people

 2. andre zegt:

  pen en papier is geduldig, voor de zekerheid nog wat ogen erop dan is de Rutte club weg. Ja laten we het maar zo doen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Stef zegt:

  Liever stemmen met potlood. Dan bij tellen afzonderlijke dozen. En steekproefgewijs dozen natellen. dhr. Gonggrijp is volgens mij de meest onbetrouwbare linkse snuiter die er in Nederland rondloopt. Zijn kritiek op de stemcomputer eerder was omdat hij bang was dat rechts zou winnen.

  Geliked door 2 people

 4. Republikein zegt:

  Ik ben de enige nationaal gesyndiceerde conservatieve praatradiopresentator in Amerika die zijn eerdere carrière als professioneel gokker en “the King of Vegas Sports Gambling” (zoals de media mij noemden) heeft doorgebracht. Maar geloof me niet op mijn woord. De volgende keer dat je in Vegas bent, ga dan op zoek naar mijn 180 kilo wegende granieten ster op Las Vegas Blvd voor het Paris Resort & Casino.

  Dus, geen enkele andere conservatieve media persoonlijkheid heeft vrienden zoals ik. Naast veel van de top GOP-politici, en de president van de Verenigde Staten, bevat mijn lijst van vrienden een aantal “only-in-Vegas” personages, waaronder mijn vriend “Richie”. Richie is een professionele gokker en een veroordeelde paardenfokker.

  Vroeger was Richie misschien wel de grootste en meest productieve paardenfixer in de geschiedenis. Hij repareerde meer dan 1000 paardenraces gedurende 11 jaar op elke renbaan in Californië, waarbij hij meer dan 100 verschillende jockeys omkocht. Uiteindelijk werd hij veroordeeld en zat hij in de gevangenis.

  Dat was 25 jaar geleden. Vandaag de dag is Richie een van de good guys en een gerespecteerd lid van zijn gemeenschap, evenals een bekende filantroop. Maar Richie heeft nog steeds zijn straatwijsheid, iets wat niemand in Washington DC heeft. Meer dan 50 jaar lang was hij getuige van de slimste en scherpste oplichters en bedriegers in de gokwereld. Niemand kan een oplichterij zoals Richie zien. Mijn maatje heeft een Ph.D. in “the Art of the Steal”.
  Lees verder bij:https://nworeport.me/2020/12/30/wayne-root-greatest-horserace-fixer-of-all-time-says-democrats-stole-election-heres-how/

  Btw, fixen en repareren moet je niet letterlijk nemen natuurlijk.

  Iedereen een prettige jaarwisseling.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ik dacht dat je in NL ’n kruisje moest zetten achter de persoon van de partij die jouw voorkeur heeft.
  Wij hebben toevallig ’n paar dagen terug onze stempassen en inlichtingen-brief om te stemmen per brief, ontvangen.
  Dat briefstemmen is voor “uitpandigen”, dat zijn NL-ers die het land ontvlucht zijn en nog mogen stemmen [ wel bewijzen dat je Nederlander bent ].

  Geliked door 1 persoon

 6. koosv8 zegt:

  Wie nu nog denkt dat het allemaal eerlijk en correct is, kan niet meer gered worden, denk ik.
  De staats omroep is één van de grote manipulators van het grote publiek. En het worxt geslikt als zoete koek. Wereldwijd is er meer corrupt dan correct!!!!

  Geliked door 3 people

 7. Julia zegt:

  Een partij als de PVV zou eens wat slimmer moeten zijn. Elke Nederlander die op de PVV stemt zou een foto moeten maken van het stemformulier en deze doorsturen naar de PVV zodat de partij zelf tot telling kan overgaan. We weten al dat stemmen in Nederland corrupt is en dat die linkse rotzooi bepaalt met wie ze wel of niet willen regeren. Onbetrouwbaar en puur een schijn democratie.

  Geliked door 3 people

 8. Sabeltant zegt:

  Gezien het feit dat de elite kans ziet om een zittende president van de VS af te zetten en een marionet te installeren kun je er vergif op in nemen dat in alle landen met een marionetten regering men absoluut de verkiezingsuitslag aan zal passen.
  De zorgen zijn terecht.

  Geliked door 3 people

 9. Hovawart zegt:

  Bij twijfel is er geen twijfel, twijfelen geeft al aan dat er iets niet in de haak is, wanneer er een gerede twijfel heerst, bij meerdere mensen, is dat een gegronde reden om vragen te stellen, en vervolgens een bittere noodzaak voor de politiek om met onderzoeken en commissies voor verduidelijking en antwoorden of mogelijk oplossingen te zorgen,……….of een héle grote doofpot aan te schaffen die men in een achterkamertje plaatst en de twijfelaars met een kluitje in het riet te sturen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Harry zegt:

  Precies Martin !

  We worden bedonderd waar we bij staan , dankzij die elektronische flauwekul .
  Weet dat winkeliers kassa’s hadden , waar iedere tiende ( programmeerbaar ) klant niet meegeteld werd bij het totaalbedrag .
  Het lijkt me heel begrijpelijk dat je ook op die manier iedere tiende ( of zevende , achtste ) stemmer op de PVV bij de vvd of de pvda bij laat tellen !
  Ik heb al heel lang het gevoel dat we bedonderd worden , dit zou het prima verklaren .

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ik kan daarover meepraten Harry.
   Ik heb samen met een vriend van me verschillende winkels gehad en wij wisten wel hoe dat moest.
   Ik kan dat rustig hier schrijven want mijn vriend was opperhoofd van de winkel en intussen overleden,

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Mooi Henk , dan weet je tenminste dat ik geen onzin uit kraam !
    Op een of andere manier heeft de belastingdienst dat ook doorgekregen hier , weet niet of het nog gebeurt .
    Maar kan ze geen ongelijk geven , waarom zou je je financieel laten uitkleden om een zwerm zwarten of moslims te laten financieren ?

    Geliked door 1 persoon

 11. Blaffertje zegt:

  Oh, dat weet ik wel zeker.
  Ze grijpen alle kansen aan om te frauderen als het om de PVV gaat.
  Maar zo als het nu gaat met de papieren is het nog fraude gevoeliger.
  Ik herinner mij maar al te goed het verhaal van een van mijn fractie ondersteuners van de PVV dat hij bij tellingen aanwezig was en na zijn toiletbezoek zag dat de stapel van de PVV veeeeeel lager was een dure van de PvdA hoger.
  Toevallig hè

  Geliked door 4 people

 12. Albert zegt:

  Die pdf van Chaos Computer Club, is dat echt de stemcomputer die gebruikt wordt?
  Dit is techniek uit midden jaren ’80, ofwel al 35 jaar oud.
  Bovendien zit die EPROM verkeerd in de socket van de programmer.

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  De PVV is wel erg laat wakker geworden. De verkiezingen zijn allang niet meer te vertrouwen, ongeacht of er nu gestemd word met het rode potlood, dan wel met de stemmachine. Met deze twee stemmogelijkheden word sinds jaar en dag stevig gefraudeerd en levert altijd hetzelfde resultaat op; Links wint (altijd) de verkiezingen. Voor 2021 betekent dat; Rutte 4….

  Geliked door 3 people

 14. Jean zegt:

  Die angst heb ik ook en daar is een middel dat fraude kan voorkomen:
  Elke computerstem moet uitgeprint worden en in een gesloten verzegelde box gedropt worden, de computeruitslag moet voor 100% gelijk zijn aan de getelde stemmen uit de box.

  Like

 15. Peter zegt:

  Zelfde verhaal in Amerika ,Trump zet alle zeilen bij,hij is zwaar bestolen door Chinezen en miljardairs zoals Zuckerberg,Soros en Bill Gates.maar laat zich niet zonder slag of stoot aan de kant zetten ,dat het hier ook zo gebeurt ben ik van overtuigd ,welk normaal denkend mens wil dat dit zooitje nog 4 jaar de boel verder om zeep helpt .

  Geliked door 4 people

 16. bobzelf zegt:

  voor BERTUS EN ZIJN MEISSIE ,
  DE MAN DIE MET EEN ONGELOFELIJKE INZET
  DAG IN , DAG UIT, JAAR IN JAAR UIT ….
  PROBEERT NEDERLAND VAN DE ONDERGANG TE REDDEN .

  DIEPE BUIGING EN DIKKE HUG

  EN EEN VROLIJK STUKKIE MUZIEK OM …………………

  HET JAAR UIT TE KNALLEN, EN MORGEN MET EEN GOED HUMEUR

  AAN 2021 TE BEGINNEN .

  STAY STRONG, NEVER GIVE UP !!

  IK NEEM EEN NEUT OP JE BERT , DANK JE WEL

  OME BOBZELLUF

  Geliked door 4 people

 17. LUCIA zegt:

  Ik twijfel al jaren aan de verkiezingsuitslagen “you dont have to be a dog to sniff things out’. De Amerikanen schijnen ook Duitsland binnen gevallen te zijn ook ivm fraude met stemmennou weten we ook waarom Merk(el); het Uberfout lelijk nazi-douchegordijn steeds in de prijzen valt .

  Geliked door 1 persoon

 18. M. zegt:

  Goed zo, en die twijfel is niet overbodig.

  Like

 19. Monalisa zegt:

  Dit artikel staat ook op de Telegraaf op wuz

  Like

 20. Republikein zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   De fraude was goed georganiseerd. De machines waren zo afgesteld dat elke stem voor Trump 0,93 punt opleverde en elke stem voor Biden 1,23 punt opleverde. Door de landslide stem op Trump overhaalde Trump Biden in no time ondanks dat Biden bij elke stem 1,23 punt toegwezen kreeg. Toen de democraten dat door hadden raakten ze in paniek en gingen over tot de noodgreep die voor de zekerheid ook achter de hand gehouden was. Het stemmen werd in de swingstates gecoördineerd stil gelegd. De ballotwatchers werden met een smoes naar buiten gebonjourd. Toen kwamen de fellony ballots te voorschijn. Dit zijn de statistisch onmogelijke pieken voor Biden. Door deze paniek voetbal van de democraten over de hele states zijn nu meer stemmen uitgebacht dan er kiesgerechtigden zijn. Hoeveel bewijs voor bewust opgezette fraude wil je nog hebben.

   Geliked door 1 persoon

 21. Bob zegt:

  Frauderenis altijd mogelijk als je maar
  de juiste groep personen neerzet.
  Zelf met objectieve waarneming wordt
  dan gefrauderrd

  Like

 22. Anneke zegt:

  Stembus-fraude, is vn alle tijden !
  Helaas, wordt dit meer vergeten dan onthouden.
  Merendeels, geheel ontkend !!!

  Like

  • Anneke zegt:

   En tegenwoordig, in allerlei (fig.gesprkn) vormen !

   Like

  • M. zegt:

   Dit volk heeft een ernstig probleem met het geheugen.
   Zowel het lange termijn als het korte termijn geheugen lijken wel helemaal niet meer te werken.

   De maandenlange zomers en troperoosters zijn ze vergeten en men is zo dom om te denken dat men opwarmt tijdens het rillen van de kou en de drie weken zomer waarvan je blij mag zijn dat het twee weken warm genoeg is voor de zwembroek.
   Men ziet het verschil niet eens tussen een wolk en het afdekken van de zon.
   En men wil maar niet snappen dat je daar ernstig ongezond van word net als al het leven op aarde.

   Men wil CO2 terugdringen omdat men niet eens meer weet dat men dan zichzelf de adem beneemt en alles wat leeft kapot maakt.
   Lagere school kennis.Zelfs dat weten ze niet meer.

   Tien miljoen chronisch zieken die maar niet willen onderzoeken waarom men geen geneesmiddelen krijgt maar medicijnen, slikken liever vrolijk verder.
   Waarom zou je wat onderzoeken als je jezelf lekker ziek kan slikken en ziek kan houden, chronisch, door waarschuwingen in de wind te slaan?

   In de hele EU staan de mensen protesterend op straat bij de miljoenen maar men blijft maar op dezelfde ellende stemmen ?
   Je moet wel een erge domme ezel zijn om te geloven in eerlijke verkiezingen waarbij iedereen op nog meer ellende stemt en blijft stemmen tijdens het uitrollen van een agenda?

   Men is onderhand zo knettergek dat men het leven totaal wil opgeven uit angst het te verliezen aan griep /corona als je boven de 70 bent en meerder ziektes hebt.
   Men denkt zeker dat men zonder griep niet meer hoeft te eten nadat het land binnen een half jaar gesloopt word en men geen schijtpapier meer nodig heeft omdat hun stront op is.

   Ik schijt op die schijters en bange wezeltjes, zij zijn degene die deze smeerlappen de macht geven om de rest van het volk te kunnen verneuken.
   Zonder die achterlijke angsthazen, die te stom zijn om zelf te denken omdat ze de hele dag voor die breedbeeldpropaganda hangen om de leugens en angst die men zaait op te zuigen, zouden ze niet zo ver komen.

   Het zijn die schijters die het liefst de wereld opgesloten zien worden omdat zij last hebben van de angst die ze hebben opgezogen van hun tv.
   Het zijn de schijters die hun buren aangeven als ze niet net zo schijterig zijn als zij.
   Het zijn de schijters die de economie zover op zijn gat helpen dat iedereen in de armoede zal belanden.
   Het zijn de schijters die uw toekomst helpen verneuken en die van uw kinderen en het zijn de schijters die heulen met de vijanden van het volk en hun eigen volk verraden of helpen verraden.
   Het zijn de schijters die de al doodzieke mensen lastig vallen die nog wat adem proberen te krijgen zonder muilkorf.
   Schijters zijn egocentrische hufters die alleen om zichzelf geven en hun belachelijke angst en net doen alsof ze anderen wil beschermen waar ze geen reet om geven.
   Schijters heulen graag uit angst met het kwaad.

   Like

 23. M. zegt:

  Ze sturen niet alles aan in de bijna hele EU waar iedereen braaf op zijn eigen ellende blijft stemmen zoals de agenda wenst, welnee, ze zijn volgens eigen zeggen allemaal goudeerlijk.
  Iedere Nederlander weet wel dat als je al tien jaar trouw slecht genaaid word dat je er van uit kan gaan dat je ook dit keer gewoon weer trouw slecht genaaid gaat worden
  Wat wil een mens nog meer dan vruchteloos piemelen met een potloodje om zich weer slecht te laten naaien?

  Niks toch?

  Like

 24. Anneke zegt:

  En tegenwoordig, in allerlei (fig.gesprkn) vormen !

  Like

 25. Anneke zegt:

  Het politieke regie-plan ligt al tijden klaar, voor ‘gebruik’…De ‘kaarten zijn al tijden geleden geschud’ !

  Like

 26. guusvelraeds zegt:

  Het Kamerlid wil dan ook weten waarom er is gekozen voor deze ‘riskante software’ in plaats van een handmatige telling.

  Wat denk je Martin.

  Like

 27. saddy zegt:

  Vote IT is via via dan weer in handen van Soros? Net als die Amerikaanse stem-software die heel toevallig in hetzelfde gebouw zit als enkele bedrijven van Soros?

  Ik hoorde dat in Zweden een fatsoenljike partij op 25% stond en na een korte black-out ineens op 16%.

  Stem-fraude is een heel ernstige zaak want per definitie een terroristische daad.
  Bosma c.s. zouden vanaf nu al hun tijd en invloed aan 100% controleerbare stemmen moeten spenderen. En na de verkiezingen ook steekproeven moeten laten houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s